Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Jogos...én azt hittem 2 hétig lesz így aztán megegyeznek...nem hiszem hogy nem folyik annyi pénz be hogy megegyezzenek...könyörgöm...ez döntõen kihat a meccsekre, és a bajnokságra.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ReszegKoldus
Poén olvasni milyen "nagy dolog" vagy legalábbis nem szokványos ez a Bullshitezés a tévében arrafelé, itthon meg ennél cifrábbakat is lehet ugye hallani a meccseken. 😄

Ilyen szempontból mondjuk valamilyen szinten sajnálom ezeket a cserebírókat, mert nem hinném, hogy õk akarták volna maguknak ezt az egész helyzetet, próbálják végezni a dolgukat amennyire tudják, csak ez ide elég kevés. Ezért én inkább az öltönyös nyakkendõs okostojásokat szidom, akik nem képesek/hajlandóak megegyezni a rendes bírókkal és ezzel égetik magukat, meg most már lassan(?) az egész sportágat is. 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
MENNYIRE CIKI xDDDDDDDDDDDDD A második videón a TD mennyire ciki? xDDDDDD

Hát és ezt a Titanst nem bírta elverni a Lions...hát...no comment 😄.

Ulvar
Jogos a fika, a probléma az hogy ezáltal az irányító által lett elpicsázva egy Packers <#beka2>

ReszegKoldus
Ahhoz olyan QB kéne, aki kihasználja, ha hiányzik egy ilyen CB, nem? <#beka3>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus

Ulvar
Darrelle Revis a Jets játékosa lesérült. Az évben többet nem játszik annyira súlyos. Õt titulálják a legjobb játékosnak a Jetsben. Hát ez csak a Ninersnek kedvez.

Ulvar
Erre voltam kíváncsi. Azt a kurva....... xDDDD Baltimoreban jó volt a buli 😄

Fókameister
Remélem nem lesz igazad és nem kell a következõ szezonig várni, míg képesek lesznek eredményt felmutatni a fiúk. Jó ideje Broncos drukker vagyok de sajnos nem sok vidámságot hozott ez az utóbbi idõkben :S . De hát akkor is kitartok a csapat mellett.

ReszegKoldus
Arról amit mondtam van videó, de nem biztos, hogy arra vagy kíváncsi 😄

ReszegKoldus
Egyébként ez nem tudom mennyire szabályos így megfogni a bírót, mert azt hiszem játékosnak tilos és kizárás is jár érte meccs közben. Itt mondjuk Belichicket már nem zárhatták ki, mert vége volt a meccsnek 😊

Ulvar
Nekem valamiért nem tetszett 😄

Hypo
Jó kis hét volt megint, volt itt minden OT, KO return, hulye birok, hulye edzok😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Ulvar
gondoltam hogy nagy lett a meccs vége ilyen eredménnyel. Van már róla videó?

ReszegKoldus

ReszegKoldus
Manningnek elvileg 5 éves szerzõdése van, hát én nem tudom, hogy kitölti-e...
Csak ne döntse meg a legidõsebb playoff meccset nyerõ kezdõirányító rekordot 😄

A Ravens szurkolók meccsvégi Bullshit kántálása volt viszont eddig kb a legjobb, amit NFL meccsen hallottam 😄

Ulvar
Most állították össze a csapatot, kell nekik még ez a tanuló év, talán majd jövõre.

ReszegKoldus
Én azt gondolom, hogy jövõ héten nyerniük kéne, különben a Bye week elõtt már lehet, hogy nem fognak és a 2-4 egy fokkal jobb, mint az 1-5 😊

ReszegKoldus
Gamepassre elõ lehet fizetni az nfl oldalán.

Fókameister
Üdv emberek!
Ki mit gondol a Broncosról? Remélem csak kezdeti szenvedés amit most lenyomnak mert igazán bíztam az idei keretben bár eddig nem túl meggyõzõek sajnos.

Ricsi234
fácsén láttam az nflnek a lapján hogy kivan rakva a gamepass magyar zászlóval a pályán!Ez valamiféle meccs?Ha igen van valami Stream?

Ulvar
hát ez a hét is csupa meglepi lett...

Ravens kitett magáért, Raiders is, látszik hogy a Steelers egyelõre szenved. Pats meg...hát azt meg kéne nézni mi volt az utolsó negyedben.

Ulvar
heeheeheeeee... 😄

ReszegKoldus
Ezek után? Ugyan már, a Cardinals se verhetetlen, legkésõbb 9. héten úgyis kikapnak 😄

Ulvar
😄DD

Most néztem meg a következõ meccseit a Ninersnek...hát egyik se lesz egyszerû...

Jets ellen még idegenben lépünk pályára utána 3 otthoni meccs, amibõl a 7. heti lesz az elsõ csoport meccs.

3 otthoni az Bills, Giants, Seahawks, utána Cardinals idegenben....hát...a következõ 4 mecccset megkéne nyerni...különben a Cardinals idén ronggyá veri a csoportot, és esély se lesz a Ninersnek...ezek után már ezt gondolom...iszonyat csalódott vagyok.

ReszegKoldus
Akármi is történhet, a Jetsnél 22 "sérült" volt 😄

Ulvar
Futás közben fél keretnek eltörik a lába vagy mi? 😊.

Ulvar
Jövõhétre is vannak már tippeim.

Falcons, Texans, Cardinals, Packers - egy mixre

Poén mix: Chargers, Niners, Seahawks, Broncos - szintén egy mixre.

ReszegKoldus
Szerintem legkorábban csak holnaputántól lehet rá fogadni, meg aztán célszerû lenne megvárni, nehogy holnap megsérüljön a fél csapat 😊

Ulvar
Hát én tuti megrakom a Packerst...hátha otthon ezt a Saintset nem picsázzátok el, akkor senkit...már meg is rakom, ha lehet.

4,25ös Chiefs meccs jött...4,25ös odds...éppen hogy de jött...és én barom nem mertem 200al rakni 😄.

ReszegKoldus
Neeem, csak 2 fumble eddig.

Azért a Saints még tarthatná ezt a jó formáját legalább 1 hétig.

Ulvar
Hány INT? 3?

robotnyk
ja, hirtelen halálban, bár azt hittem akkor döntetlen, szóval én nem tudtam jól a szabályt. jutalmam egy falióra.
ReszegKoldus
Eagles továbbra is nagyon labdabiztos 😄

Ulvar
kár hogy nem raktam meg 200 Ftal, így csak 425 Ft ot nyertem 😄😄😄😄

ReszegKoldus
Ha berúgják, utána visszaadják a labdát az ellenfélnek és megy tovább a meccs, nem? Mégis jobb, mint kikapni, bár eszerint nem mindenkinek 😄

Darthmushroom
ez a Texans am elég szimpatikus csapat. bár a sok film/sorozat miatt a texai foci alapból az, a Cowboysal együtt.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

robotnyk
overtime szabályokat illene ismerni ám... 😊
ReszegKoldus
És nyert a Chiefs, Saints 0-3, Ricsi meg ki tudja hogyan örül itt a reklámszünet alatt 😄

ReszegKoldus
Ravens asszem 11 meccse veretlen otthon, a Pats meg kb 2003 óta nem állt negatív mutatóval.
Viszont a Ravens nyerni fog Torrey Smith öccsének emlékére. (Vagy nem)

ReszegKoldus
Buta(?) Lions meg nem akart egyenlítõ FG-t rúgni, inkább kikapott.

Darthmushroom
ja van benne valami 😄 am éjszakára vagy tükör sima Pats lose lesz vagy rohadt nehéz Pats gyõzelem a 4.negyedbe.

ReszegKoldus
Nem lenne jó, ha még õk is a Pats elé kerülnének a forduló után, mi? <#beka3>

Darthmushroom
remélem csicska jets kikap ott

ReszegKoldus
3 hosszabbításos meccs se lehet túl gyakori a délutáni meccseken, de talán még egy fordulón belül se.

Ulvar
ezért tettem ellenük. de 1 órája azt mondtam hogy ez elment...úgy tûnik mégis jöhet.

robotnyk
Saints sehol se lesz idén, nem lepne meg ha negatívban zárnának
Ulvar
Beszarok ha jön mert Chiefsre tettem 😄.

ReszegKoldus
Ja nekem egybe volt a 49ers-Colts gyõzelem egyik szelvényen így én örülök, ha a Colts is kikap (meg egyébként se nagyon bánom) 😊

KC meg 3 mp-el a vége elõtt egyenlít