13258
feenMUx.jpg
  • ReszegKoldus
    Nem tudom, mert nekem legutóbb lett "nyilvánvaló", hogy nem Sanyi megy, amikor mondta Ricsinek, hogy majd Ray Lewistól kérdezzen meg valamit, mert gondoltam, ha ő menne, akkor megkérdezhetné tőle ő is :D
  • robotnyk
    múltkor mikor a Sanyival közvetített, akkor a műsor elején azt mondta, hogy ez a csapat közvetíti majd az SB-t a CBSen, a sport tvn meg ők. vagy rosszul emlékszem?
  • LasDen #7401
    nem értem mér nem én mentem.....simán ott kéne lennem :D
  • ReszegKoldus
    Udvardi Gyula
  • LasDen #7399
    az ki lesz?
    ugye nem Höri? :D jó srác, de nagyon száraz tud lenni....
  • ReszegKoldus
    A jövő heti szakkommentátor képét nyúltam le :)
  • LasDen #7397
    zabálás :D ez lesz nekem a SB....nézem a meccset és jól megtömöm magam :D
  • ReszegKoldus
  • Ricsi234
    Mit kell beleszólni las?:D Köcce
  • LasDen #7394
    holnap ugyanott 4-kor....kedden asz egyesen 2-kor....egy kicsit legyél már kreatív.......
  • hungary27
    szerintem biztos :D
  • Ricsi234
    omg..azt.nem várom meg.és holnap közvetíti majd felvéterről?:)
  • hungary27
    élőben
  • hungary27
    Magyar idő szerint holnap hajnali 1:00-kor a sport2 közvetíti.
  • LasDen #7389
    1kor S2....nem találtad volna ki mi?
  • Ricsi234
    Pro Bowl mikor kezdődik,és mi fogja majd adni?:)
  • LasDen #7387
    fantasztikus....:D

• ReszegKoldus
    Egyébként azt hiszem, ezt nem szokták reklámozni a sport tv-n, de A farm, ahol élünk egyik szereplője a holtversenyben legtöbb Pro Bowlra meghívott játékos
  • ReszegKoldus
    Meglep, hogy dragon még nincs itt, hogy "szerintetek is az NFC nyer?" :D
  • hungary27
    köszönöm
  • ReszegKoldus
    Brady
    Gore

• hungary27
    ezt hol olvastad?
  • ReszegKoldus
    Ilyenért esetleg akkor jár meccsről való eltiltás, hogy Suh-nak hívják az illetőt :D
  • LasDen #7380
    látszat büntetés....
  • bakkerman
    sose értettem a pénzbirságot,nekik ez az összeg lófasz,de ha kapnának 1-1 meccses eltiltást a következő szezonra,az jobban érintené őket.
  • Ulvar
    LOOOOL :D

Hol szarják már le azt a kis zsebpénzt...
  • robotnyk
    Tom Brady fined $10K for kicking Ed Reed during slide

Frank Gore fined $10,500 by NFL for wearing low socks
  • ReszegKoldus
    Csak azért se nézem meg a linket, de mintha valahol hallottam volna, hogy egy idegbajos unszimpatikus alakot :)
  • szomferi
    hehe
  • Darthmushroom
    lol nem kis neveknek járt le a Pats-nél a szerződése most h kiestek,kíváncsi vagyok kikkel hosszabítanak:
    DB Will Allen, CB Kyle Arrington, S Josh Barrett, WR Deion Branch, S Pat Chung, CB Marquice Cole, WR Julian Edelman, ST Niko Koutouvides, DB Derrick Martin, DT Myron Pryor, C Jamey Richard, DE Trevor Scott, WR Donte' Stallworth, CB Aqib Talib, G Donald Thomas, OT Sebastian Vollmer, WR Wes Welker, ST Tracy White, RB Danny Woodhead.
  • LasDen #7373
    közvetítjük?
  • ReszegKoldus
    Mondjuk ettől függetlenül én is örülök, hogy nem a Pats jutott be idén (de nekem semmi bajom velük), mert legalább megtört az "átok" duplán is.
    Nekem legalábbis kicsit durva, hogy amíg az NFC-ből szinte minden évben más jutott be, AFC-ből meg 3 csapat váltogatja egymást már 9 éve :D
  • ReszegKoldus
    Én is MU és angol foci szurkoló vagyok, de ez így eddig még nem igazán jutott eszembe, szegény SAF :D
    Akkor már inkább Don Shula, Tom Landry, Chuck Noll, csak hogy ne "hazabeszéljek" :)

Egyébként félreértés ne essék, nekem nincs bajom a Pats-szel, csak azt írtam nem csodálom ha van aki nem nagyon kedveli a szurkolóikat.
  • MrSpock
    Azért ne kiabáljuk még el! 49esek is ott lesznek a pályán. Most úgy ülök végre az SB elé,hogy minkét csapatott bírom,bár elvileg Ravensnek nagy ellenségnek kellene lenni,mert alapból Steelersnek szurkolok sok-sok éve. :) De Big Benék nagyon elszúrták a hajrát a sok sérülés miatt is,de majd jövőre talán.
    Mondjuk ez érdekes hogy valamiért a Patsnak van a legnagyobb tábora,lehet mert őket látták legtöbbet SB-n játszani a mai generáció tagjai. Én még emlékszem ifjú koromból Joe Montana-t láttam,vagy Steve Young-ot,Troy Aikmant,John Elwayt,bár akkor csak az SB-ket lehetett elcsípni külföldi adókon. És még ide jött Favre és a Packers. Alapból jó ez asport,mindig voltak,vanank,lesznek korszakos egyéniségek,ahogy Brady is azzá vált,szépen kinőtte magát és ifjú tutiánként SB-t nyert aztán megismételte még 2x. De ehhez kell egy teljes gépezetként működő csapat. De valahogy a Patriots nem tudott közel kerülni hozzám. Lehet mert téynleg amióta közvetítjük ők ott voltak a topon,és minden róluk szólt,így Belichick,úgy Brady. Persze ez nem von le semmit nagyszerűségükből,de lehet ezért érzik itt sokan hogy akik nekik szurkolnak divatból teszik. Persze ez biztosan nem így van,csak az elmúlt 10 évben meghatározói a ligának. Csak 1szezonban betliztek nagyon,de azt kijavították. Kíváncsi leszek Brady utáni korszak milyen lesz. Mert eddig csak hallunk a pótlásról,de nagyon nem láttuk mire képes.
  • Jakuza001
    Igy van allandoan hypeoljak az NE-t a studioban levok. Szinte szurkolnak nekik, mikozben van am mas csapat is a ligaban.
  • lord nihilus
    Nem tudom, hogy emlékszel-e, egy SB előtti stúdió beszélgetésben (talán a Pittsburgh-Seattle-en), a fő emberke konkrétan bemondta a kamerába, hogy utálja a Patriotsot és milyen jó, hogy nem jutottak idén be a döntőbe. A társai se nagyon ellenkeztek. Probléma? Nem, ő dolga.

Más részről, jobban most nem szólnak a Patsről a dolgok, mint amennyire szóltak a Packersről zseniális szezonjaikban (főként a SB nyertes időszakban). A Saints-el ugyanez a helyzet, vagy a Coltssal. És nem kis hypeot kapott Brees egy időben. Probléma? Nem.

Brady évek óta PO-ba hordozza a csapatot, rengeteget dolgozik, mindenki ismeri erényeit, nagy ritkán hisztis. Statisztikái őt igazolják, meg a gyűrűi is. Ha esetleg jobban, szebben beszélnek róla, amiatt amit letett az asztalra az meg már egyből probléma? Érdekes.

Nem akarok kötekedni, de ha egyszerre két csapat van a pályán, nyilván valamelyik fél előnyben fog részesülni (teljesen objektív közvetítést régen nem hallottam, talán azért, mert nincs). Főleg ha van egy játékos akihez kicsit már személyesen is kötődünk (Zolit nagyon megszerették a hazai emberkék)...
  • Darthmushroom
    meg az idegsítő h mindenki azt hiszi h aki Pats drukker az csak az eredmények miatt lett az (divatdrukker). pedig most már régen nyertek SB-t. pl Én nagyon sokáig csak olvastam a meccsek eredményét(azt is ritkán) és a nevük volt szimpatikus mivel eu.i fociba fanatikus angol rajongó vagyok. amikor aktívan elkezdtem követni az eredményeket akkor nyerték a 3.SB-t de én azt se tudtam h előtte pl. nyertek 2t pár év alatt. meg nekem az tetszik kicsit hajaz BB Fergire. Brady meg Beckham-re emlékeztet.meg maga a klub mentalitása is engem a MU-ra emlékeztet.
  • McCartman
    Másik fórumra gondoltam, az egy külön történet.:D
    Amúgy ő csak a színtiszta igazat írta le, ha a bíró nem sackeli Bradyt, easy Pats win.
  • szomferi
    Ghastly nem számít? :D
  • McCartman
    Én egy másik, tematikus fórumon egy rongyrázó, nagyképű Pats kommentelővel se találkoztam, ellenben a meccs után fellengzős, nagyképű, gyalázkodó Ravensessel annál inkább.