13258
-
#7443 am mitől ilyen népszerű a cowboys?? :D -
#7442 Nebraskaban vannak akkor a legjobb bunyók! Olyan tarka mint azok a tehenek amiket a plázákban szoktak kitenni. A fehér miket jelöl? Nincstévéje? -
gszp #7441 Akkor te bizony divatszurkoló vagy! -
#7440 baszki télleg....én azt néztem hawaiinak :DDD -
#7439 EZt gondold át mégegyszer... nem olyan nagy hawaii hogy az a "sziget" legyen balra -
#7438 csapatnévsor aljától jobbra van egy kis terület, na az Alaszka külön kiemelve. -
#7437 alaszkába nem szurkolnak senkinek? :D -
#7436 -
#7435 Félreérted. Nem az elvetemült szurkolókról beszélek, mint pl. ezen fórum tagjai, hanem akik csak úgy nézik az NFL-t, pl. tizenévesek vagy akik most kezdik el nézni. Amúgy én is a Patriots miatt lettem amerikai futball őrült, (értsd Patriots meccs volt amit először láttam) de úgy szurkolni sosem szurkoltam nekik. Nálam csak a Saints!! -
#7434 aszittem amerika csapata a saints :D -
#7433 Amerika csapata a Cowboys, Magyarország csapata a Pats :D
Steelers meg második mindkét helyen szerintem -
#7432 én pl nem akkor, hanem később, mikor már a ligát is adták, akkor szerettem bele Bra-a Patsbe...:D -
gszp #7431 A legtöbb szurkoló a Pats-Panthers hatalmas SuperBowlt látta életében először, nem csoda, hogy ennyi szimpatizánsuk van. Én például akkor Panthers szurkoló lettem. -
#7430 hát az én baráti társaságomba rajtam kívül egy Pats drukker van, 3 Colts egy Denver (Manning miatt lett Coltsból az) és egy GB szurkoló -
#7429 én ismerek raiders, denver, saints, eagles stb szurkolót is...és mi van ha valaki a patsnek szurkol??? csak akkor lehet igazi amerikai foci szurkoló valaki, ha a Tampa baynek vagy a Jaguarsnak szurkol??? -
#7428 Én nem leszek se 49ers-es, se Ravens-es, azért mert SuperBowl-t játszanak. De ha megkérdezel egy embert aki szokott amerikai focit, hogy kinek szurkol a Patriotst fogja mondani. Meg ha nézitek a meccseiket 150.000 rajongói levél jön, hogy hajrá Pats, meg Patriots a legjobb olvassátok be... -
#7427 idei rájátszás legnagyobb divat csapata az egyik résztvevője, pont a Ravens személyébe.. oké valahol érthető h sok nem Ravens drukker is szorít nekik Lewis bejelentése miatt.
am már tényleg vicces ez a Pats divat téma...
összes Mo.-i nagyobb szurkoló táború csapatból utoljára nyertek ők Super Bowlt. talán a 49s kivétel, de az meg csak erősíti a szabályt. -
#7426 divatcsapatok.... -
#7425 Végre nem egy SuperBowl, amiben a divatcsapatok vannak. (Giants, Patriots) Tavaly meg se néztem, idén ez nem így lesz, idén sör,ropi,csipsz fotelből meg minden. Örülök, hogy ez a két csapat jutott a döntőbe. Bárki veszt, én sajnálni fogom. -
#7424 elég Bud Spenceresre vette a figurát, annyi szent :D :D -
#7423 akkor már látszik, hogy nem kevés piát elfogyasztottak előtte :DD -
#7422 akkor még lehet borotválkozott sűrűbben :D
amúgy úgy rémlik, hogy töritanár volt, bár lehet rosszul emlékszem...
amikor a piát csinálja, és előkapja a jeget: "add some ice, that you probably hold in your pocket" -
#7421 igen?? ez új...:D ezzel a fejjel tanárnak :DDD
MuscleGuyst végleg kiírták?? -
#7420 na, úgy látom, nem csak én követem őket :D
tudtad, hogy régen tanár volt? -
#7419 a tökéletes Supeb Bowl kaja....:D
-
#7418 4 milla....nem túl sok....:D -
lord nihilus #7417 Idén mennyibe fáj majd 30 másodperc ? :) -
#7416 nem is tudom mit várok jobban....magát a meccset vagy a reklámokat :D -
#7415 -
#7414 Na az még jobb lenne, mint a 14:7 -
lord nihilus #7413 Szerintem 3-2-re nyer a 49ers. -