13258
-
#7803 pats megint leég hazaipályán elődöntő körül?:D -
#7802 Szerintem meglepetés csapatok idén a Panthers,Dallas,Chargers és talán még a Tampa. legnagyobb csalódás Ravens,Chicago,Jets. és idén is jó lesz a Denver,Frisco,Seahawks,Packers,Pats. -
#7801 idén melyik csapatot várjátok h megerősödik látványosan ?:D -
#7800 szerintem nem fognak mivel Hernandez így is benne van idei meg jövő évi fizetési sapkába is. TE poszton meg am is jól áll a klub. sokan leírják most őket, de volt már rosszabb elkapó sor és mégis főcsoport döntőt játszottak, szóval Én Pats drukkerként nem parázok, főleg h a csoportunk se túl erős (hiába hypolják a miami-t) szóval playoff elméletileg alap addigra meg Gronk visszatér remélhetőleg és bármi lehet. legjobb talán meg az h idén a védelemtől lehet várni jó eredményeket szóval nem lehet nem is kell annyi a támadásoknál. -
#7799 gondolom megoldja a pats a pótlását, nem ?:D -
#7798 és nem igazolnak senkit a helyére? v teabow majd ?:Ddddd -
#7797 Mezvisszacserélés, forgalomból kivonás...áh
-
#7796 Gronkkal együtt elég fontos elemei lettek volna a csapatnak. na nem baj, majd Tebow...:D -
lord nihilus #7795 Nagyon... -
#7794 hernandez mennyire lett volna fontos a csapatban? -
#7793 Ja valami ilyesmi lehetett, de ha bűnös, akkor nem annyira lényeges, hogy beköpték.
Gondolom azért annyi nem elég egy ilyen vádhoz, hogy ketten rámutatnak, hogy ő volt.
Mert azt azért nem tartom valószínűnek, hogy a másik kettő vagy közülük az egyik ölt volna és rákenik Hernandezre. -
#7792 Ő meg visszadobja, hogy Tom! Nemtom. -
#7791 Nem baj, majd Brady dobál Tebownak azt minden rendben lesz. Gondolom ez volt a terv alapon is. -
#7790 tuti h beköpte a másik két srác akivel volt, mivel róluk szó nem volt. meg nem is az a több emberes gyilkosság. -
#7789 First-degree murder az nem túl jó.
Olyanért -ha lenne halálbüntetés- elvileg ki is végezhetnék. -
#7788 Mondtam én :D -
#7787 Hernandez hivatalosan is őrizetbe, vádat később hozzák nyilvánosságra. a Pats perc percre rá hivatalosan közölte h szerződést bontottak Vele. -
#7786 Tebow majd játszhat Hernandez helyén -
#7785 -
#7784 RGIII felépülése hogy áll? el tudja kezdeni a szezont egészségesen? -
#7783 elméletileg átlagosan tud elkapni meg blokkolni is. mivel régen TE-t is játszott. -
#7782 Az jó, akkor már csak blokkolni, meg elkapni kell megtanítani :D
Lehet tényleg inkább azért vitték oda, hogy a védelem gyakoroljon ilyen irányító ellen. -
#7781 TE posztra belehet rakni Tebowt. -
#7780 Én nem tudom mit esznek rajta, de arra jó volt ez a megmozdulás, hogy legalább ezeken a képeken lehet röhögni :D
-
#7779 emberileg nagyon bírom, hatalmas vezér tud lenni. sajnos a körülötte lévő mizériát nagyon nem bírom.. bár nem tudom mennyi szerepe van benne. am ha valahol megtud tanulni dobni az Brady és BB mellet lesz.
am sokak véleménye az h: azért hozták h védelem jobban tudjon gyakorolni "futós irányító" ellen, esetleg ha jól teljesít bent maradhat a szűk keretbe(nincs garantált pénze se). Am Mallett meg közte nem sok különbség van h ki legyen 2.számú egyik csak dobni tud másik csak futni. -
lord nihilus #7778
Kíváncsi vagyok meddig tesztelik...általában az ilyen Pats próbálkozásoknak cut a vége. Vagy beteljesül az álmom és Bradyék megtanítják dobni is?:O -
#7777 kezdődhetne már:D -
#7776 érdekes..... -
McCartman #7775 -
#7774 Valami hasonló jutott eszembe nekem is
-
McCartman #7773 Tebow megy a Patsbe. -
#7772 Örömmel
[spoiler] -
spiczi91 #7771 légyszíves linkeld be újra, eltűnt valamiért és nem mentettem el, pedig visítva röhögtem :D -
#7770 Gonosz :)
[spoiler]
-
#7769 Sziasztok!
Az ultimate-sport.hu oldal szerkesztőfelvételt hírdet.
Amennyiben napi szinten tudsz írni az NFL legfrisebb történéseiről akkor nincs más dolgod, minthogy jelentkezz szerkesztőnek.
Oldalunk non-profit alapon működik, tehát fizetést sem tudunk adni a jelentkezőknek, de az a célunk, hogy 1-2 éven belül saját szerkesztőségben dolgozhassunk.
Amennyiben szeretnél egy jó csapat tagja lenni, akkor nincs más dolgod, minthogy jelentkezz az [email protected] e-mail címre, ahová egy rövid bemutatkozáson kívül skype vagy facebook elérhetőséget kérünk.
Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket! :) Köszönöm, hogy elolvastátok a felhívást, és várjuk a jelentkezéseteket!
Üdv: Andris -
#7768 sajnos igaz, Jets már hatalmas hiba volt nála 1mű volt h nem lesz kezdő (mexikói szerződése) más csapatnál kezdő lett volna. tehetsége van attól h szarul dob,és fejlődni abba is tudna. most ez a Redskins/Seahawks féle fociba élné is magát. -
azért ez geci volt... :D -
#7766 RGIII egész jól halad, a szökdelés már megy neki. -
#7765 mer olyan gyorsan pörögnek az események, hogy sg-re nincs idő beírni semmit :D -
#7764 hát mivel aki draftot követ, az nem sg-n teszi :D