13258
feenMUx.jpg
  • dragon11
    pats megint leég hazaipályán elődöntő körül?:D
  • Darthmushroom
    Szerintem meglepetés csapatok idén a Panthers,Dallas,Chargers és talán még a Tampa. legnagyobb csalódás Ravens,Chicago,Jets. és idén is jó lesz a Denver,Frisco,Seahawks,Packers,Pats.
  • dragon11
    idén melyik csapatot várjátok h megerősödik látványosan ?:D
  • Darthmushroom
    szerintem nem fognak mivel Hernandez így is benne van idei meg jövő évi fizetési sapkába is. TE poszton meg am is jól áll a klub. sokan leírják most őket, de volt már rosszabb elkapó sor és mégis főcsoport döntőt játszottak, szóval Én Pats drukkerként nem parázok, főleg h a csoportunk se túl erős (hiába hypolják a miami-t) szóval playoff elméletileg alap addigra meg Gronk visszatér remélhetőleg és bármi lehet. legjobb talán meg az h idén a védelemtől lehet várni jó eredményeket szóval nem lehet nem is kell annyi a támadásoknál.
  • dragon11
    gondolom megoldja a pats a pótlását, nem ?:D
  • dragon11
    és nem igazolnak senkit a helyére? v teabow majd ?:Ddddd
  • ReszegKoldus
    Mezvisszacserélés, forgalomból kivonás...áh
  • LasDen #7796
    Gronkkal együtt elég fontos elemei lettek volna a csapatnak. na nem baj, majd Tebow...:D
  • lord nihilus
    Nagyon...
  • dragon11
    hernandez mennyire lett volna fontos a csapatban?
  • ReszegKoldus
    Ja valami ilyesmi lehetett, de ha bűnös, akkor nem annyira lényeges, hogy beköpték.
    Gondolom azért annyi nem elég egy ilyen vádhoz, hogy ketten rámutatnak, hogy ő volt.
    Mert azt azért nem tartom valószínűnek, hogy a másik kettő vagy közülük az egyik ölt volna és rákenik Hernandezre.
  • ReszegKoldus
    Ő meg visszadobja, hogy Tom! Nemtom.
  • GaBenc
    Nem baj, majd Brady dobál Tebownak azt minden rendben lesz. Gondolom ez volt a terv alapon is.
  • Darthmushroom
    tuti h beköpte a másik két srác akivel volt, mivel róluk szó nem volt. meg nem is az a több emberes gyilkosság.
  • ReszegKoldus
    First-degree murder az nem túl jó.
    Olyanért -ha lenne halálbüntetés- elvileg ki is végezhetnék.
  • ReszegKoldus
    Mondtam én :D
  • Darthmushroom
    Hernandez hivatalosan is őrizetbe, vádat később hozzák nyilvánosságra. a Pats perc percre rá hivatalosan közölte h szerződést bontottak Vele.
  • ReszegKoldus
    Tebow majd játszhat Hernandez helyén
  • Animefox
  • szomferi
    RGIII felépülése hogy áll? el tudja kezdeni a szezont egészségesen?
  • Darthmushroom
    elméletileg átlagosan tud elkapni meg blokkolni is. mivel régen TE-t is játszott.
  • ReszegKoldus
    Az jó, akkor már csak blokkolni, meg elkapni kell megtanítani :D

Lehet tényleg inkább azért vitték oda, hogy a védelem gyakoroljon ilyen irányító ellen.
  • Ulvar
    TE posztra belehet rakni Tebowt.
  • ReszegKoldus
    Én nem tudom mit esznek rajta, de arra jó volt ez a megmozdulás, hogy legalább ezeken a képeken lehet röhögni :D
  • Darthmushroom
    emberileg nagyon bírom, hatalmas vezér tud lenni. sajnos a körülötte lévő mizériát nagyon nem bírom.. bár nem tudom mennyi szerepe van benne. am ha valahol megtud tanulni dobni az Brady és BB mellet lesz.
    am sokak véleménye az h: azért hozták h védelem jobban tudjon gyakorolni "futós irányító" ellen, esetleg ha jól teljesít bent maradhat a szűk keretbe(nincs garantált pénze se). Am Mallett meg közte nem sok különbség van h ki legyen 2.számú egyik csak dobni tud másik csak futni.
  • lord nihilus

Kíváncsi vagyok meddig tesztelik...általában az ilyen Pats próbálkozásoknak cut a vége. Vagy beteljesül az álmom és Bradyék megtanítják dobni is?:O
  • dragon11
    kezdődhetne már:D
  • Hypo #7776
    érdekes.....
  • McCartman
  • ReszegKoldus
    Valami hasonló jutott eszembe nekem is
  • McCartman
    Tebow megy a Patsbe.
  • ReszegKoldus
    Örömmel
    [spoiler]
  • spiczi91
    légyszíves linkeld be újra, eltűnt valamiért és nem mentettem el, pedig visítva röhögtem :D
  • ReszegKoldus
    Gonosz :)
    [spoiler]
  • morfeusss
    Sziasztok!

Az ultimate-sport.hu oldal szerkesztőfelvételt hírdet.

Amennyiben napi szinten tudsz írni az NFL legfrisebb történéseiről akkor nincs más dolgod, minthogy jelentkezz szerkesztőnek.

Oldalunk non-profit alapon működik, tehát fizetést sem tudunk adni a jelentkezőknek, de az a célunk, hogy 1-2 éven belül saját szerkesztőségben dolgozhassunk.

Amennyiben szeretnél egy jó csapat tagja lenni, akkor nincs más dolgod, minthogy jelentkezz az [email protected] e-mail címre, ahová egy rövid bemutatkozáson kívül skype vagy facebook elérhetőséget kérünk.

Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket! :) Köszönöm, hogy elolvastátok a felhívást, és várjuk a jelentkezéseteket!

Üdv: Andris
  • Darthmushroom
    sajnos igaz, Jets már hatalmas hiba volt nála 1mű volt h nem lesz kezdő (mexikói szerződése) más csapatnál kezdő lett volna. tehetsége van attól h szarul dob,és fejlődni abba is tudna. most ez a Redskins/Seahawks féle fociba élné is magát.
  • szomferi

azért ez geci volt... :D
  • robotnyk
    RGIII egész jól halad, a szökdelés már megy neki.
  • LasDen #7765
    mer olyan gyorsan pörögnek az események, hogy sg-re nincs idő beírni semmit :D
  • Casillas
    hát mivel aki draftot követ, az nem sg-n teszi :D