Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
"Az értékelések le vannak tiltva ennél a videónál."

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Casillas
az a 4-0 baromira nem volt reális 😊
meg hát Kolb is szar, de most már még õ sincs, irányító nélkül meg nehéz játszani (feltéve, hogy nincs egy Petersonod)

Sziasztok!

Kérlek likeoljátok a következõ linket, nagyon fontos lenne:

http://www.youtube.com/watch?v=Eh6HjU3mp4Q&list=PLHnwJdNAQF7..

Nem nagyon szeretek ilyen "nem érdekel mit gondolsz csak likeold"-ot kérni, de ha egyszer ez a rendszer😊
Nagyon fontos lenne! Ez egy nemzetközi verseny (A Team Epilepsy szervezi), epilepsziásokról szóló videókkal lehet nevezni. Ez az egyetlen magyar, ha ez elég jó érv😉 A videó egy tornászlányról, Veronikáról szól, amit én vágtam össze. Nem engedik versenyezni betegsége miatt, ma reggel kaptuk a hírt, hogy kitiltották az edzõterembõl is.
December 11. 6 óra körül zárják a szavazást.

Hálásan köszönöm!

Ha tudjátok, kérlek terjesszétek!
Ulvar
Seahawks agyonveri a Cardinals-t...mi lett a pintyekkel? 4-0 volt az idén elsõ negyede...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
ÚRISTEN MIT DOBOTT KAEPERNICK...és Randy Moss elkapta de nem bírta megtartani volt vagy 70 yardos dobás 😮.

ReszegKoldus
Jogos.

Akkor is RG3 rulz<#vigyor>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Casillas
http://www.nfl.com/player/johnelway/2500547/gamelogs?season=1983

Négy meccset nyert Elway 1/1-ként, és egész évben 7 TD mellé 14 interceptiont dobott, Luck ugyanebbõl 17-16-nál tart...

ReszegKoldus
Nem tudom mit vannak úgy oda, hogy luck 1/1-ként nyert 9 meccset, annyit John Elway is nyert, igaz itt még van hátra 3 meccs 😄
Másik meg, hogy Elway és Marino is playoffban játszottak újoncként, ebben sincs semmi olyan nagy szám, ha esetleg bejut idén a colts.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
Megint nem Colin a ludas...NEM VÉDIK. Olyan passzokat adott most is végig a negyed alatt hogy beszartam...erre 11 yardra az end zone-tól hibák...nagy hibák...

Ulvar
Van benne valami 😄.

ReszegKoldus
A vége az már mindegy, arról volt szó, hogy botrányosan kezdtek megint 😄

Ulvar
haaahaaaahhhaaaaaa...majd meglátjuk a végén! 😊.

ReszegKoldus
Az nem fura 😄

Ulvar
A niners megint botrányosan kezd...

ReszegKoldus
Na "legalább" a Tampa is sikeresen elszúrta a végét...fura eredmények

ReszegKoldus
Már amikor épp azt hittem, hogy elõrelátóan sikerült egy helyre gyûjteni a rossz tippeket, akkor a Bengals kikap az utolsó percben 😄

ReszegKoldus
Ravens igazán visszafoghatná magát, nekik úgyse létfontosságú most ez a gyõzelem 😊

Hypo
pont nézem szóhoz se jutok

ReszegKoldus
Redskins-Ravens vége zseniális, RG3-t lezúzzák, de nagy nehezen visszasántikál, ad egy jó passzt, de nem tudja folytatni, csereirányító meg ad egy TD passzt meg befut utána a 2 pontért az egyenlítésért 😄

ReszegKoldus
A Vikings küzdjön is, este meg nyerjen a Packers, nemsokára Aaron Rodgers-nap lesz úgyis. Jó lenne ez a Bears vereség nagyon. 😄

Ulvar
A vikings meg még küzd...érdekes. A Packers ha kikap ... hááát áhh...mindegy. Azért durva az a meccs is.

ReszegKoldus
Ja én külön gondoltam, hogy a Pittsburgh-San Diego és a Tampa Bay-Philadelphia a vicc, azért a Pittsburgh és a Tampa Bay azt gondoltam szeretnének playoffba kerülni valahogy, de így? 😄

Ulvar
az a Tampa egy Chargers 😄.

ReszegKoldus
Pl. a Pittsburgh és a Tampa Bay is vicc 😄

Pedig hogy várták vissza Big Bent...

ReszegKoldus
Nagyjából az az 1 meccs, aminél csak a különbség lep meg, hogy vesztésre állnak az nem.

Ulvar
Falcons ZS kerettel állt ki? vagy mi van?

szomferi
jó lenne, ha fordítana a Colts... jó pénz van rajtuk, szóval faszkivan 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ReszegKoldus
Ennyi hülye eredményt egy rakáson...

Ulvar
Jets meccs hihetetlen milyen izgalmas...HAJRÁ SZÁNCSEZ ELITE QB!!!

kõkemény 0-0...és lassan félidõ.

ReszegKoldus
Csak így tovább Bears!

ReszegKoldus
R.I.P.

Nem tudom mennyi ész kell ahhoz, hogy valaki ne ittasan vezessen, meg hogy ne üljön be senki olyan mellé, aki így vezet...

szomferi
-1 ember megint <#szomoru2>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ulvar
Úristen az a bírói ítélet a végén ISTENEEEEM...

ReszegKoldus

ReszegKoldus
Nem kizárt, csak elnézve a "kínálatot" esetleg egy Bears gyõzelemmel meg tudnék barátkozni valahogy, de a másik oldalról könnyebb válogatnom, mert ott van Ravens, Texans, Broncos is 😊

Ulvar
Badarság, idén is NFC közül fog kikerülni a gyõztes 😄.

ReszegKoldus
Idén úgy néz ki egyelõre az AFC-ben több nekem szimpatikus csapat lehet ott a playoffban, ha minden kötél szakad remélem azok közül nyer valaki 😄

Ulvar
Az irányító herce hurca nem befolyásol sokat, csak tapasztalatlan Colin.

Darthmushroom
hát az irányító hercehurca is a Pats felé billenti a mérleget. Texans-tól jobban félek,fõleg h velük a rájátszásba is lehet találkozunk.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Ulvar
Niners szinte biztos hogy kikap a Patstõl. Statisztikailag megvernénk õket, értem úgy hogy Win Win Loss a megszokott gyõzelem és vereség sorrend nálunk, szóval elméletben megvernénk a Patset, gyakorlatilag nem fogjuk.

Darthmushroom
az biztos h idén rosszabb lesz. bár én tavaly se vártam super bowlt idén meg végképp nem,már egy fõcsoport döntõvel simán kiegyeznék. védelem egy kalap sz@r attól h sok labdát szereznek,bár igazi felmérõ majd most következik h texans és 49s ellen.

Ulvar
Az Elite QB xD

Ulvar
Idén meg a PO is durvább lesz számukra, meg mindenki számára. Sokkal kiszámíthatatlanabb idén. Tavaly kezdõ NFL nézõként is megmondtuk haverral hogy ki hogyan fog nyerni és miért.

LasDen
akkor is Tom Brady és Vince Wilfork az ISTEN 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
ja,sajnos. ráadásul ez volt a 2. ilyen. bárki ellen jobb lett volna idén kikapni mint megint tõlük.

Ulvar
Ja ehhez képest mi durván kikaptak tavaly egy "szar" Giantstõl SBn 😄.

Darthmushroom
csak Tom-ra lehet h talán nem olyan alaptalan 😄 mondjuk megszokott már h MVP formába játszik 😛

ReszegKoldus
Tavalyelõtt Vick hype volt ha jól emlékszem, Tom Brady hype meg minden évben van 😄

Hypo
persze, én csak a hypeban hasonlitottam ossze

ReszegKoldus
RGIII > Tebow

Karácsonyra jó lenne egy 15. heti Falcons és egy 16. heti Ravens gyõzelem 😄