13258
-
#8083 Most már 38:0 lett és 20 mp telt el a 2. negyedből...
Mondjuk egész este ilyen érdekesen ment az oldal :D -
#8082 bunda :D -
lord nihilus #8081 én is ugyanezt láttam :O -
#8080 Nálam érdekes az nfl.com, ott még a Panthers 7:0-ra vezet és most kezdődött a 2. negyed :D -
#8079 túl fáradt vagyok én már, te jó isten... inkább nézem az ágyból a 49ers meccset, az még megy hiba nélkül :D -
#8078 mivel a támadófal védi az irányítót, így nem -
#8077 Mióta van QB a pályán D-Line mögött?
Van valami szabályváltozás vagy mi? -
#8076 Mit nem lehet érteni?? Olyan szar volt a fal, hogy bárki átmegy rajtuk....:D -
#8075 akkor nem defensive line kellene, hogy szerepeljen a képen??? :D -
#8074 Instant c'mon man momentum volt... -
eurom #8073 7 sack? Eli életben van még? -
#8072 az a 7 bekapott sacket jelenti -
#8071 hát ezt nem igazán értem, hogy a beléptetőkapu hogy jelentené a 0-t :D -
#8070 Vikings -
lord nihilus #8069 wut oO
-
#8068 Azta, na így "szép" kikapni :D -
#8067 Giantsnek meg sikerült überelnie a tavalyi Falcons elleni meccsét -
#8066 kíváncsi vagyok am mennyi csapat marad veretlen. Kansas,Denver biztos már. Pats,New Orleans annak tűnik jelenleg. Texans úgy nézz ki bukja. marad a Seattle, Miami, Chicago kérdéses. -
#8065 Hú Rodgers 2 INT egy meccsen, ilyen se tudom mikor volt utoljára -
#8064 Vikings azért összeszedhetné magát -
#8063 haha már 24:0 :D gyanúsan 0:3 lesz nekik :D -
#8062 idén mind a két meccs kb. azon ment el nekik h dobott egy párat.szóval fejlődés ha még nem adta el, bár a párducok cornerback részlege elég sz@r. -
#8061 Kellett hozzá zsinórban 1 int, 3 forced fumble, a 3-ból 1 TD-re visszahordva és még így is csak 3 FG volt mellette, pedig ez alapján már nagyobb különbség is lehetett volna. -
#8060 de köcsög vagy :D
a Packers viszont szépen odapakolt, zsinórban 23 pont -
#8059 Pedig Elisha még 0 INT-nél tart ma, tehát jól játszik :) -
#8058 a Giants viszont szépen ki van égve -
#8057 Hehe...Packers offense pontot se szerez a félidőben és vezetnek -
#8056 Hoyer csak Bradytől tanult dobálni pár szezonig :D -
#8055 De látszik, hogy nélküle meg Weeden nélkül jobban megy eszerint :D -
#8054 főleg h Richardsont vagy h írják is elcserélték a Coltsal egy jövő évi 1 körös draft cetlire, pedig egyetlen értelmes játékosuk akit tavaly draftoltak. -
#8053 Ellenben a Vikings igen... -
#8052 Elég nagy csalódás lenne, ha a Browns mégse szeretné annyira az 1/1-et :D -
#8051 igen -
#8050 az nekem is nagyon, jó mondjuk kicsit szimpatizálok is a párducokkal. este a frisco meccset adja a sport tv am?
am a Pats meccset nézem, a nem draftolt Thompkins is megszerezte már első TD-jét a másik újonc Dobson se rossz annyira, lényeg h javuljanak hétről hétre és jó lesz a csapat, főleg h a védelem is fejlődik rohamosan. -
#8049 Ciki...Egy Saints meg nem veri bucira a Cardinalst??? Oké hogy még most jön a félidő de...na mindegy... -
#8048 Mi nem jó? Nekem az első tetszik :) -
#8047 mi a jó büdös fasz van?
Panthers - Giants?
Vikings - Browns? -
#8046 A Kansas folyamatosan magabiztosan azt csinálta, amit akart. Nagyon tetszetős volt. Mike Mayock folyamatosan mondta,hogy az Vick célpontjai sehol sincsenek, és magyarázta, hogy a sok egyetemi meccset nézett, ahol pont így fogták meg Chip Kelly csapatát. Meg nekem szembetűnő még amatőr szemmel is, hogy sok elbaszott szerelési kísérlet volt, főleg 3rd downnál lett volna fontos, de a múlt meccsen Rivers meg most Smith is jól megoldotta a hosszú szitukat is. Ez a vereség bosszantóbb sokkal, mint a San Diego elleni. Nem pukkant ki a Philly semmiképp se, mert az nfl.com-on is írták: NFC "Least" ... Akár szarabb mutatóval is tovább lehet jutni a playoffba csoportgyőztesként, csak a riválisokat kell megverni. A Kansas meg a San Diego se az, a Redskins meg már 1X megvolt. Philly - szurkoló vagyok , én nem mondhatom, hogy kipukkantunk volna. -
#8045 A Phily egy merkozes utan megint kipukkant ? -
sirdond #8044 na és Ponder itt? :DD
http://youtu.be/UmiRxX9_7DQ?t=25s