Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
ebbe egyet értek veled, szerintem túl nagy a hype a Denvernél, oké tényleg jók de szerintem azért annyira nem Super Bowl esélyes mint azt sokan tartják.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

robotnyk
ha superbowl gyõzelemre nem is, de fõcsoportdöntõre simán esélyes már elsõ szezonjában a Denverrel, ennél több esélye a Cowboysnál sem lett volna.
Sippie
Kb az egyetlen esélye lett volna a közeljövõben superbowl-t nyerni, a csoportmeccsek meg tényleg jópofák lettek volna 😄
Darthmushroom
Manning-el elég durva lett volna Dallas, azért elég jó élkapóik vannak. meg egy csoportba az öcsivel az fun lett volna.

Sippie
Szerintem a dallas legnagyobb baja Jerry Jones. Elhiszem hogy õ a tulaj, de más csapatoknál is alkalmaznak igazgatókat, nem pedig a tulaj látja el az összes feladatot, és hoz hibás döntéseket. Romo egyik rájátszás beli meccsén sem bizonyított, nyomás alatt rendre alulmaradt, bár a madden nfl-ben is jó értékelései voltak 😄 de már rég kellett volna QB utánpótlásról gondoskodni, draftolni és betanítani valakit szezonok alatt a régi iskola szerint. Én simán elpasszoltam volna Romot, és leigazoltam volna Manninget, korban sincs akkora különbség, és mögé igazolni valaki fiatalt aki tanul tõle akkor a jövõ csapatát is lehetett volna építeni. Így most semmit nem építenek, csak bíznak abban hogy Romo 33 évesen majd megtáltosodik?
Darthmushroom
náluk azt nem értem h meddig bíznak még benne, én már rég megpróbáltam volna mással is. mert a keret szerintem is nagyon jó,legnagyobb gond a sok labda eladással van, pl mikor összeszedettebb volt Romo és nem volt sok INT ált nyertek is.

Sippie
Azért az a superbowl esélyes keret... hát nem tudom, az offense fal egy kalap kaki, a defenseben van pár jó név, de az utolsó alapszakasz meccsen nem sok momentumuk volt nekik sem. Romo meg talán a legtúlértékeltebb QB a ligában.
Ulvar
Dallas meg a Chicago? Pfff xDDD...Ne viccelj kérlek... egyik se érdemelte meg...Romoéknak évek óta SuperBowlra esélyes keretük van, költségvetése a csapatnak a legnagyobb az NFLben és képtelenek bejutni...ilyen ne is jöjjön. Chicago? Jay Cutler szerintem nem alakított akkorát, ott is csak a védelem volt az erõs, de olyan meccseket buktak, amiket be kellett volna húzni, hogy POba kerüljenek. Ilyen szintén ne jöjjön. A Vikings kiharcolta, nem tehetnek róla hogy Ponder megsérült...pech. Szerintem õk esélyesek lettek volna továbbjutni. Nem volt olyan acélos tegnap a Packers.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ReszegKoldus
Szerintem, ha annyira jók lettek volna, akkor eleve rájátszásba jutnak.
Persze nyilván elnézegettem volna, ahogy Romo 3 INT-t dob, vagy ahogy Cutlert 8x sackelik, de a Bengals és a Vikings se lettek volna olyan rosszak, ha azt nyújtják, ami miatt bekerültek a playoffba.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
hát egy Dallas/Chicago meg egy Steelers jobb lett volna szerintem, mint Vikins+Bengals
Giant-t direkt nem írom mert akkor azok megint végig mennének a Pats kárára 😄

robotnyk
a tegnapi 4 wild card csapatból 3-nak nem sok helye van a playoffban. és még ezt a playoffot akarja Goodell császár bõvíteni? ugyan már...
Ulvar
Szerintem, valamint ez egy tipp is egyben.

80-85% hogy a Pats nyer, és nem az elején fogjuk ezt észrevenni.

dragon11
tanultak belõle hidd el

Darthmushroom
pont ez a baj h most szarok voltak+alapszakaszba romá vertük õket. pár éve ugyanígy volt a jets ellen,és még is kiestünk. nem tudom akkor mi volt a baj h lenézték õket vagy nem pörögtek fel h nem volt igazán formába a jets se. de alapjába véve jó csapat a texans és lehet h 2szer egymás után nem lesznek ilyen szarok

dragon11
sima patrióta lesz MEGINT

Ulvar
Texans jó csapat?

A tegnapi meccsen az offense olyan undorítóan szar volt náluk hogy rossz volt nézni. 3 Drive a red zoneban és ebbõl 3 FG 1 félidõ alatt...nem mondom, nem rossz ez a Bengals védelem, de nem átüthetetlen...

A tegnapi nap során a Texansból két embert emelnék ki: Fostert, meg JJ Wattot. Ennyibõl állt az offense meg a defense nagyrészt.

De! Ha JJ Watt lesérülne, az történne mint a ninersel amikor most évvégén lesérült Justin Smith...konkrétan nem lenne normálisan védelem.

A Pats-nek nagyon simán kéne hoznia a meccset...meglepõdnek ha nem így lenne.

Niners - Packers ...na ez érdekesebb...nyilván Ninerst mondok, de ... nem lesz sétagalopp egyiknek se. Sztem a jövõhétvége legnagyobb meccse lesz.

Darthmushroom
most esik le h jól alakult az éjszaka, mert így jövõ héten két igazi csemege meccs lesz Pats-Texans,49s-Packers meccsel. Pats drukkerként örülök meg nem is a Texans-nak, mert ha ki is esünk legalább egy jó csapat ellen fogunk nem úgy mint nem rég a sanchez vezette jets ellen, meg igazi felmérõ lesz h van e playoff forma van nincs.

ReszegKoldus
Teljesen jól jött volna a Vikings +14.5, valami 1.31 volt rá azt hiszem 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dragon11
jó, nem csak NFL-es szelókat teszel.. beleteszek 1-1 meccset néha: pl patriots otthon egy hulladék ellen meg denver green bay és seahawks otthon. csak hazaira fogadok! pl 49ers ellen tudtam h kikap a patriots, csak éreztem 😮 a texans ellen pedig simát vártam nagyon simát.. és jött is😄😄

mai meccsekre nem tudom teszek-e ezek már szrok a baltimore nem jó csapat a seahawks pedig sajnos idegenben van én arra pedig nem merek tenni

Darthmushroom
ha ennyire megy úgy h igazából nem is nézed akkor tegnap miért hallgattál az itt lévõkre és nem tetted meg?

Ulvar
Hát akkor kíváncsian várom hogy a mai meccsekre teszel e?

dragon11
már rengeteget nyertem NFL-en és csak megnézem hogy állnak és kell-e nekik a gyõzelem vlmihez és egymás elleni stat alapján mérlegelek.. már rengeteg jött rajta XDD

Ulvar
xDDDDD

ezt addig fogod így gondolni amíg nem kezdesz el komolyabban tenni a meccsekre 😄 Utána kétszer is meggondolod hogy mire tegyél 😄.

Darthmushroom
hát azért ez sem volt ilyen 1szerû h csak mert profik. elsõ meccsen a vendég irányító valami iszonyú napot fogott ki. Packers meccsen meg nem játszott a kezdõ irányító, hanem egy olyan aki egész évbe nem kezdett,azért így 1szerûbb.

dragon11
de kösz a segítséget mindenkinek még1x!😄😄😄 de azért látszik hogy amatõrszinten is meg lehet mondnai a meccseket XDD eddig 1 sem ment volna el 😄😄

dragon11
nem lényeg, én döntöttem így.. csak nagyon felvettem ezt a wild cardos dolgot, hogy rossz nap stb.. a fszt, ezek profik, itt ilyen nem létezik.😊

Ulvar
ja meg miután kiderült hogy a Vikingsnál nem játszik Ponder nagybetûkkel leírtam hogy Packerst lehet rakni 😊.

Ulvar
idézek magamtól még a legelején:

"De ha tényleg szeretnék tenni, akkor Texans Packers, Ravens, Seahawks. ÉN ezekre tennék."

Részeg mondta hogy Packers nyer, csak nem simán, szóval nem tudom miért mondod hogy nem mondtuk 😊. Az más kérdés, hogy simán lehetne az ellentéte is a dolgoknak, csak ezt még nem értheted, mert nem nézel sûrûn NFL-t.

dragon11
lol ismét nem tettem meg mert hogy ez NFL de akkor is jött a kötelezõ.. jól van legközelebb én inkább nem írok ide XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ulvar
Ja amúgy megint összecsap a Niners - Packers. Jó lesz 😊))

Mondjuk esélyesebbnek látom magunkat.

Ulvar
HÁt a Texans meccs... ekkora gyenge meccset POba...hát ez nagyon tré volt. Félidõt megnéztem aztán inkább aludtam.

Felkeltem a Packers félidejében megnézzem az eredményt, asszem akkor lett 24-3...jól van alszom tovább, szarok bele....szegény Ponder...

ReszegKoldus
Meglepõdtem

ReszegKoldus

Ricsi234
<#eljen>

ReszegKoldus

Ricsi234
Sry
*Idáig egyszer sem láttam nevetni<#gonosz3>

Ricsi234
Leslie-nek mindig ilyen letört hangulata van?Egyszer sem láttam idáig nevetni<#idiota>

ReszegKoldus
Na majd Joe Webb megmutatja

Darthmushroom
meg milyen unalmas volt, ettõl többet vártam volna.

ReszegKoldus
Elsõ meccsnek milyen hamar vége lett.

ReszegKoldus
Vikings QB Christian Ponder is inactive.

Joe Webb starts for the Vikings tonight.

Hogy ez most kinek jó vagy rossz azt nem tudom 😄

köszönöm szépen a linkeket 😊

ReszegKoldus
Ja, hát ez már eddig is elképzelhetõ volt, mert Ponder questionable, viszont a cseréje Webb meg jobb, mint õ elvileg 😄

Ulvar
FRISS! Elképzelhetõ, hogy nem Christian Ponder fog kezdeni a Minnesota Vikings csapatában, hanem Joe Webb. Ez azért fordulhat elõ, mert Ponder sérült könyökében felgyülemlett folyadékot le kell szívni, de nem tudni, hogy hogyan fog rá reagálni. Ponder sérülését szaknyelven nyáktömlõ-gyulladásnak hívják, nem szép látvány. Az irányítóhelyzetrõl folyamatosan tájékoztatunk mindenkit.

LEHET RAKNI A PACKERS GYÕZELMET!!!

ReszegKoldus

Darthmushroom
http://onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=4

tudtok adni a sport12-re (amelyik adja) streamet? angolt tudok én is, de nekem a magyar kommentáros kéne.

Most aláírnám! <#idiota>
Ulvar
Ááááááááááááá xDDD neeeem azt azért nem...

Darthmushroom
mellé meg egy Bengals-Colts a másik ágon nem? 😄