13258
feenMUx.jpg
  • Ulvar
    Amúgy btw megnézném én azt a videót is hogy mit mond, és ezt nem Niners fan-ként mondom, hanem mint értelmes humanoid és nem fikanoid. A twitteres résznél ezt mondja (csak hogy lefordítsam hátha nem tudsz angolul) "Azok az emberek akik ezeket írták, nem tudnak róla semmit, nem ismernek, nem tudják mi megy a fejemben, ami érdekel azaz, amit a családom mond, amit a csapattársaim mondanak, és amit az edzőm mond, és ők hisznek bennem, ennyire van szükségem".

Amúgy a twitteres dologgal kapcsolatban a vége felé is baszogatják a műsorvezetők, nyilván fasza ki van, nekem is ki lenne...mondta is hogy "nem ez az első alkalom hogy ilyen történik, nem érti miért olyan nagy szám ez".
  • ReszegKoldus
    Ez a stat tényleg nem indokol semmi dumát...
    De még jó, hogy nem egy Jacksonville elleni magabiztos győzelem után jönnek elő ilyenek :D
  • Ulvar
    Nekem ez szűrődik le "SEAHAWKS SUCK" XD
  • bosco05 #8120
    ennyi? érdekesen látod a dolgokat szerintem :)
  • robotnyk
    ebből
  • bosco05 #8118
    ezt miből szűrted le?
  • robotnyk
    Kaepernicknek rögtön milyen nagy pofája lett a 167 passzolt yardjával, hogy megvertek egy 1-2-es csapatot
  • ReszegKoldus
    pedig hogy szidtam volna a 49erst (meg főleg magamat), ha ma nem nyernek :)
  • Ulvar
    Engem csak az érdekel hogy bebasztuk a kosokat, bár mi nem játszottunk jól, ők meg még hozzánk képest is ordenáré fosok voltak :).
  • tutuhawer #8114
    én is elbambultam onnan kicsit...
  • Jakuza1
    Micsoda szar egy meccs eddig ez a Rams-49s
  • Sippie
    Juhú, TrashTalk a sport1-en! :D
  • Darthmushroom
    alex smith :D mindig keverem a falcons-al
  • robotnyk
    Ryan?
  • Darthmushroom
    Kansasről azt olvastam Ryan annyit hozz amennyit kell, a védelem áll nagyon jól.
    Miami-t még Én se, de kétszer úgy is látom majd a Pats ellen. Tanehillt dicsérik náluk agyba főbe h tavaly se volt rossz (ugyebár első körös volt) de most még jobb.
  • ReszegKoldus
    Az nfl.com-os power ranking nem rossz, bár én se a Miamit, se a Kansast nem láttam játszani még idén.
  • ReszegKoldus
    Én csak a mostani Steelers elleni meccsen, nem játszottak rosszul, viszont a Steelers offense NAGYON gyenge volt.
    Cutlernek volt egy durva futása, amin meg is lepődtem, hogy állta a sarat és nem kellett lecserélni :D
  • robotnyk
    az eddigiekhez képest tűrhető az O-line
  • Darthmushroom
    érdekesek ezek a power ratingek mert szubjektívek, de kb minden magyar és külföldin a top 5-be van a Denver, Seahawk, Chigaco, Pats(még a rossz játék ellenére is) és sok helyen a top10ből is kikerült a Green Bay, Frisco, Texans is az 1-2 és a lépéshátrány miatt.
    am Valaki látta idén a Chicagot h mitől ilyen durvák? mert másik 3 még valahol érthető is az elmúlt idényhez képest. Oké lehet még kipukkadnak de nagyon dicsérik őket.
  • Darthmushroom
    LOL:
    "Eli Manning completed 12 passes all game, despite being down by multiple scores early. Oh, and Carolina ran for 194 yards."
    összesen 150 yardot tudod megtenni a Giants az egész meccsen O_o
  • robotnyk
    Josh Freeman benched in favor of Mike Glennon
  • robotnyk
    nem csak sportban :)
  • Darthmushroom
    más sportba is ezt csinálják az újságírók
  • robotnyk
    az mondjuk oké, hogy Bellichiket utálom, de mit lehet ezen a kérdésen ennyit lovagolni?
  • LasDen #8099
    azért megnyugtató, hogy mindenhol vannak hülye riporterek :D
  • Hypo #8098
    mehetne a fideszbe szovivonek....:)
  • lord nihilus
    sííírok:DDDDD Belichick és egy riporter párbeszéde:

Kérdés: Mennyire járt közel Gronkowski ahhoz, hogy játsszon tegnap?
    BB: Nem tudom. Inaktív volt.
    Kérdés: Volt rá esélye, hogy játsszon?
    BB: Inaktív volt.
    Kérdés: A nap kezdetén volt rá esély, hogy játszani fog?
    BB: Inaktív volt a mérkőzésen.
    Kérdés: Mi a helyzet Danny Amendolával?
    BB: Ő is inaktív volt.
    Kérdés: Tudom, hogy inaktívak voltak.
    BB: Inaktívak voltak, ennél fogva nem játszottak.
    Kérdés: Úgy gondolom, azért van valami fogalma arról, hogy mennyire álltak közel [ahhoz, hogy játszhassanak – a szerk.]?
    BB: Nos, nem voltak játékra képes állapotban. Mit akar, százalékokat? Nem tudtak játszani.
    Kérdés: A nap kezdetén tudta, hogy nem fognak tudni játszani?
    BB: Inaktívak voltak.
    Kérdés: Ez nem válasz a kérdésemre.
    BB: Inaktívak voltak, ez ennyire egyszerű.
    (forrás. patriots.com)
  • Darthmushroom
    sajnos amerikába nem csak a focista sztárok mutatják ezt a sok kihágást a törvény ellen.
  • LasDen #8095
    azért szörnyen illúzió romboló, hogy ezek folyton a sittet járják....
  • Darthmushroom
    Hernandez lazább, mert őt kb. annyira sitelik le h ki se jön kb. többet :D
  • ReszegKoldus
    Szoros a verseny, szurkolok mindkettejüknek, hogy sikerüljön a másik fölé kerekedni.
  • lord nihilus
    Adam "Pacman" Jonest letartóztatták ismét. Mióta a ligában van, ez már a nyolcadik ilyen alkalom, ezzel beérte Kenny Brittet, akit szintén ennyiszer sitteltek le, ők ketten járnak élen ebben az aktív NFL játékosok közül.
  • ReszegKoldus
    Akkor futni kell :)

Itt látszik mi van olyan ellenfél esetén, aki le tudja védekezni Boldint. Úgy még akár 3 vereség is lehetne a 2 helyett
  • Ulvar
    Hát ja :D. Mondjuk ez bővülni fog ez a szám nagy valószínűséggel. Boldin van egyedül elkapó...Davis, Manningham, Crabtree kuka...
  • ReszegKoldus
    "Harbaugh mióta Niners coach először szerzett egymást követően 2 vereséget."

Szörnyű :D
  • Ulvar
    Na aszondja...Aldon Smith-t határozatlan időre kibaszták. Nincs elkapónk...Harbaugh mióta Niners coach először szerzett egymást követően 2 vereséget. Fasza.
  • ReszegKoldus
    Ez is C'mon man gyanús
    Amúgy miért wrong sport? Végül is így ez tényleg foot+ball volt :D
  • LasDen #8086
    jó döntés :DD
  • mooo
    :DD
  • Ulvar
    Nem lennék most Giants fan. A Jets meg menetel a győzelem felé újra.