13258
-
#8123 Amúgy btw megnézném én azt a videót is hogy mit mond, és ezt nem Niners fan-ként mondom, hanem mint értelmes humanoid és nem fikanoid. A twitteres résznél ezt mondja (csak hogy lefordítsam hátha nem tudsz angolul) "Azok az emberek akik ezeket írták, nem tudnak róla semmit, nem ismernek, nem tudják mi megy a fejemben, ami érdekel azaz, amit a családom mond, amit a csapattársaim mondanak, és amit az edzőm mond, és ők hisznek bennem, ennyire van szükségem".
Amúgy a twitteres dologgal kapcsolatban a vége felé is baszogatják a műsorvezetők, nyilván fasza ki van, nekem is ki lenne...mondta is hogy "nem ez az első alkalom hogy ilyen történik, nem érti miért olyan nagy szám ez". -
#8122 Ez a stat tényleg nem indokol semmi dumát...
De még jó, hogy nem egy Jacksonville elleni magabiztos győzelem után jönnek elő ilyenek :D -
#8121 Nekem ez szűrődik le "SEAHAWKS SUCK" XD -
#8120 ennyi? érdekesen látod a dolgokat szerintem :) -
#8119 ebből -
#8118 ezt miből szűrted le? -
#8117 Kaepernicknek rögtön milyen nagy pofája lett a 167 passzolt yardjával, hogy megvertek egy 1-2-es csapatot -
#8116 pedig hogy szidtam volna a 49erst (meg főleg magamat), ha ma nem nyernek :) -
#8115 Engem csak az érdekel hogy bebasztuk a kosokat, bár mi nem játszottunk jól, ők meg még hozzánk képest is ordenáré fosok voltak :). -
#8114 én is elbambultam onnan kicsit... -
#8113 Micsoda szar egy meccs eddig ez a Rams-49s -
#8112 Juhú, TrashTalk a sport1-en! :D -
#8111 alex smith :D mindig keverem a falcons-al -
#8110 Ryan? -
#8109 Kansasről azt olvastam Ryan annyit hozz amennyit kell, a védelem áll nagyon jól.
Miami-t még Én se, de kétszer úgy is látom majd a Pats ellen. Tanehillt dicsérik náluk agyba főbe h tavaly se volt rossz (ugyebár első körös volt) de most még jobb. -
#8108 Az nfl.com-os power ranking nem rossz, bár én se a Miamit, se a Kansast nem láttam játszani még idén. -
#8107 Én csak a mostani Steelers elleni meccsen, nem játszottak rosszul, viszont a Steelers offense NAGYON gyenge volt.
Cutlernek volt egy durva futása, amin meg is lepődtem, hogy állta a sarat és nem kellett lecserélni :D -
#8106 az eddigiekhez képest tűrhető az O-line -
#8105 érdekesek ezek a power ratingek mert szubjektívek, de kb minden magyar és külföldin a top 5-be van a Denver, Seahawk, Chigaco, Pats(még a rossz játék ellenére is) és sok helyen a top10ből is kikerült a Green Bay, Frisco, Texans is az 1-2 és a lépéshátrány miatt.
am Valaki látta idén a Chicagot h mitől ilyen durvák? mert másik 3 még valahol érthető is az elmúlt idényhez képest. Oké lehet még kipukkadnak de nagyon dicsérik őket. -
#8104 LOL:
"Eli Manning completed 12 passes all game, despite being down by multiple scores early. Oh, and Carolina ran for 194 yards."
összesen 150 yardot tudod megtenni a Giants az egész meccsen O_o -
#8103 Josh Freeman benched in favor of Mike Glennon -
#8102 nem csak sportban :) -
#8101 más sportba is ezt csinálják az újságírók -
#8100 az mondjuk oké, hogy Bellichiket utálom, de mit lehet ezen a kérdésen ennyit lovagolni? -
#8099 azért megnyugtató, hogy mindenhol vannak hülye riporterek :D -
#8098 mehetne a fideszbe szovivonek....:) -
lord nihilus #8097 sííírok:DDDDD Belichick és egy riporter párbeszéde:
Kérdés: Mennyire járt közel Gronkowski ahhoz, hogy játsszon tegnap?
BB: Nem tudom. Inaktív volt.
Kérdés: Volt rá esélye, hogy játsszon?
BB: Inaktív volt.
Kérdés: A nap kezdetén volt rá esély, hogy játszani fog?
BB: Inaktív volt a mérkőzésen.
Kérdés: Mi a helyzet Danny Amendolával?
BB: Ő is inaktív volt.
Kérdés: Tudom, hogy inaktívak voltak.
BB: Inaktívak voltak, ennél fogva nem játszottak.
Kérdés: Úgy gondolom, azért van valami fogalma arról, hogy mennyire álltak közel [ahhoz, hogy játszhassanak – a szerk.]?
BB: Nos, nem voltak játékra képes állapotban. Mit akar, százalékokat? Nem tudtak játszani.
Kérdés: A nap kezdetén tudta, hogy nem fognak tudni játszani?
BB: Inaktívak voltak.
Kérdés: Ez nem válasz a kérdésemre.
BB: Inaktívak voltak, ez ennyire egyszerű.
(forrás. patriots.com) -
#8096 sajnos amerikába nem csak a focista sztárok mutatják ezt a sok kihágást a törvény ellen. -
#8095 azért szörnyen illúzió romboló, hogy ezek folyton a sittet járják.... -
#8094 Hernandez lazább, mert őt kb. annyira sitelik le h ki se jön kb. többet :D -
#8093 Szoros a verseny, szurkolok mindkettejüknek, hogy sikerüljön a másik fölé kerekedni. -
lord nihilus #8092 Adam "Pacman" Jonest letartóztatták ismét. Mióta a ligában van, ez már a nyolcadik ilyen alkalom, ezzel beérte Kenny Brittet, akit szintén ennyiszer sitteltek le, ők ketten járnak élen ebben az aktív NFL játékosok közül. -
#8091 Akkor futni kell :)
Itt látszik mi van olyan ellenfél esetén, aki le tudja védekezni Boldint. Úgy még akár 3 vereség is lehetne a 2 helyett -
#8090 Hát ja :D. Mondjuk ez bővülni fog ez a szám nagy valószínűséggel. Boldin van egyedül elkapó...Davis, Manningham, Crabtree kuka... -
#8089 "Harbaugh mióta Niners coach először szerzett egymást követően 2 vereséget."
Szörnyű :D -
#8088 Na aszondja...Aldon Smith-t határozatlan időre kibaszták. Nincs elkapónk...Harbaugh mióta Niners coach először szerzett egymást követően 2 vereséget. Fasza. -
#8087 Ez is C'mon man gyanús
Amúgy miért wrong sport? Végül is így ez tényleg foot+ball volt :D -
#8086 jó döntés :DD -
#8085 :DD
-
#8084 Nem lennék most Giants fan. A Jets meg menetel a győzelem felé újra.