13258
-
#8403 igen:D mert csak a tippmixprora utaltam be, de kiderült h egy foss oldal.. :) viszont leszedni csak akk lehet ha felrakok minden pénzem bármilyen oddszú mecsre... -
#8402 Dallas Clark TD :D -
#8401 és 1.01-en is meg lehet forgatni? -
#8400 kösszi. a 49st énis csak nézegette.. viszont a seattlet érzem. ahhoz mit szóltok? vagy maradjon csak a denver?[meg kell forgatnom a pénzem, nekem az tuti :P] -
#8399 49s nem tenném nagy pénzel, múlt héten néztem a cardinals-t védelem elég jó, támadó játék nem az igazi de attól szerintem van esélyük, főleg h 49s-nél idén a támadó játék akadozgat. -
#8398 1.18-ért -
#8397 ezeket a párducokat nem értem.. ennyire hullámzó csapatott én még nem láttam, ha kikapnak akkor mindenki szar edzőstől játékosokkal együtt mindenki, másik héten meg pislog az ember olyan focit nyomnak h öröm nézni. -
#8396 akk mit szóltok a seattle, 49shez ?
bocs a fárasztásért :P -
#8395 Tök jó ez a Browns -
#8394 Mar elore erzi azokat a TD-ket, amivel megverik a csomagosokat, azert kiabalja Dallas Clark nevet. :P -
#8393 denver sima :P
seattle H?
49s H ?
:D:D
49estől tartok.. seattlet vhogy simának gondolom.. v ez hülyeség ?! -
#8392 jééééézusom azt mondja Dallas Clark Dallas Clark...neeee -
#8391 Akkor lehet, hogy csak a 3. negyed végén -
#8390 nemhiszem :P -
#8389 Eleve félidőben leültetik a kezdőjátékosokat pihenni szerintem -
#8388 hát azért ne :D akkor már inkább a Jaxre egy keveset, ami nagy véletlen esetén sokat hozna :D -
#8387 kösszi :D
seattlet is tuttira érzem. ennyire a tennes nemjoo:D a csicskákat elverték még jo, jött egy kansas azt szopó vt rögtön. :)) ma is az lesz nekik sztem :D
de a 49s vajon mit fog művelni? elég meglepis meccs :S -
#8386 denverre 1.01-ért minek? :D -
#8385 denver biztos. de a másik kettő is esélyes -
#8384 denver, 49s, seattle nyerni fog srácok ?
rohadt sokat tennék rájuk:d -
#8383 Hahahaha, Kuhn :P -
#8382 Jacoby Jones nem kedveli ezt. -
#8381 talán ők nem mondják el, hogy negyedikreáltalábanpuntolnak -
#8380 ezt a kickoffot mér nem törlik el? így már semmi értelme nincsen neki.... -
#8379 úgy én is, hogy "nahát idén ő még nem volt szakkomentátor"
de úgy különösebben nem bántam :D -
#8378 senki nem jó...se Ricsi, se ő, se más :D -
#8377 mért, én hiányoltam már :) -
#8376 neeee Hollai Olivér :D -
#8375 félig off
Indian River County officials on lookout for suspect in armed robbery at GameStop
Nem lesz nehéz megtalálni, már nem nagyon hordanak ilyet szerintem :D -
#8374 a probléma csak az, hogy nálunk nem szenvednek. Most is volt az nő akit soroksáron futás közben öltek meg, mint kiderült bosszúból. Az elkövető már volt sitten, most megint bemegy pár év múlva megint kiengedik, és kedvére gyilkolhat. Inkább akasztanák fel az ilyeneket, jobb lenne mindenkinek.
Na de nem offolok tovább, csak a halálbüntetésre reagáltam :) -
#8373 Egyik komment: "Please put that fucking dude in the Vikings locker room for 5 minutes." Tényleg talán ez lenne a legjobb, de utána még éljen...szenvedjen az ilyen sokáig. -
#8372 ők jól csinálják, nálunk is bevezethetnék. -
#8371 Amúgy mellékesen. Dél-Dakotában még van halálbüntetés. -
#8370 XDDDDD Awsome pic :D xD -
#8369 ja, beépültek a szurkolók közé :D
ott a Raidersnél a black hole, azok elég érdekes személyek :D
-
#8368 San Francisco Seattle meccsen több embert is előállítottak verekedés miatt, ez a lelátón volt.
Arról nem is beszélve hogy a 49ers vezetett be először olyan biztonsági szolgálatot amely beépül a szurkolók közé, hogy a balhésokat minél gyorsabban kiszedjék, úgyhogy létezik ilyen bőven ha ezt meg kellett lépni. Annyiban van igaza Ricsinek, hogy nem olyan mértékű mint egy európai focimeccs. Nincsenek ultrák, itt nem lehet meghatározni ilyen személyeket. -
#8367 Faragó Ricsit is lecsapnám ahányszor felhozza ezt a baromságot a szurkolókról, attól hogy nem verik össze egymást még ott se baráti a hangulat szerintem, akárhogy próbálják reklámozni
Legfeljebb lerendezik a parkolóban vagy internetes szájkaratéval -
#8366 Welcome to America. The land of the free... -
#8365 Na ez az, amikor az NFL-rol beszelgetnek, hogy a szurkolok szepen el vannak egymas mellett a lelaton es micsoda idilli a kornyezet, kozben meg evrol evre gyilkossagok, buncselekmenyek es egyeb sz*rsagok tortennek a nagy sztarokkal kapcsolatban.
-
#8364 Police said Patterson hit the boy in the head with a steel rod.
úristen... nyugodjon békében