13258
-
#8763 Én mondjuk a Juniorok között játszanék..:) Ráadásup nem kell menni a csapathoz hanem itt vannak tőlem 1kmre..Úgyhogy bármikor tudok menni:D Meglátjuk..Szeretnék már nagyon sportolni, ezt a sportot meg imádom:d -
#8762 anno ha jól emlékszem nálunk is volt olyan, aki nem sokkal volt nehezebb nálad, de állat módjára játszott :D Szóval nyugodtan próbáld ki, aztán meglátod.... -
#8761 punter, kicker, slot reciver esetleg futó -
#8760 Szerintem nem gáz az 59 kg, sose láttam magyar meccset, de az a gyanúm, hogy itthon a falemberek között is ritka a 150 kilós, úgyhogy ha minden poszton arányosan könnyebbek az emberek, te is játszhatsz 59 kilósan CB-t vagy RB-t. Nem értek hozzá, de szerintem Safety is lehet ekkora, de WR is, Wes Welker 175 centi, jó mondjuk 84 kiló :D -
#8759 ebben a sportban mindenkinek van helye, bár jobb ha elkezdesz gyúrni keményen. Ha tudsz rúgni ilyen felépítéssel lehetnél Punter :D. -
#8758 Itt valaki játssza is ezt a sportot?
Szerintetek 17 évesen, 59 kg(tudom..) 170 cm-el mire lennék "jó"?
egyesek azt mondják hogy CB, vagy RB..Nekem végül is bármilyen poszt jó lenne, ha lenne olyan..:)
Szerintetek érdemes belevágni vagy mondjak le róla? -
#8757 Hát szerintem többet nem is fog játszani. Sőt remélem, hogy nem fog. -
#8756 ez -
EnxTheOne #8755 Néztem ma délután a vikings-giants meccset, és a kommentátor mondta hogy a hétvégen az egyik játékos majdnem lebénult, mi történt vele? -
#8754 -
#8753 évekre van lebontva a szerződés, és egy része teljesítménytől függ. ha valaki nem tud többet játszani akkor legfeljebb bontják a szerződést és bevállalják a büntetést a fizetési sapkára -
#8752 Erősen kétlem, hogy évekre előre kifizetnék a szerződésben szereplő összegeket :) -
EnxTheOne #8751 yo,
múltkor közvetítés közben mutatták hogy az irányító a 4-5 éves szerződést írt alá, és hogy mennyi pénzt kapott érte.
Ha két hét múlva megsérülne és évekig vagy soha többé nem tudna játszani akkor vissza kell adnia a pénzt? -
#8750 #TankForTeddy -
#8749 A várakozásoknak megfelelő színvonalú meccs volt. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8748 hahaha
-
-
#8746 király videó :) jól sikerültek az edzések , jól felészültek tom bradyből... kemény. :D
Épp melóban vagyok és beizzítottam az nfl networköt, és Steve Smith nyilatkozott a hétvégi meccsükről, ezt a videót játszották be:
http://www.nfl.com/videos/carolina-panthers/0ap2000000266826/Steve-Smith-not-a-fan-of-Janoris-Jenkins
Szerintem nagyon nagy király Smith, és nem csak emiatt a nyilatkozat miatt. -
#8745 Cutlert nem is hallottam h megsérült, Bradfordé azért volt szerencsétlen mert gyakorlatilag már eldőlt a meccs és a 4. negyedben volt, mondjuk ritka durva meccs volt majdnem volt tömegverekedés is a pályán nem is 1szer. -
#8744 -
#8743 elég brutális volt ez a hétvége, Cushing lábtörés és szalagszakadás, Bradford szalagszakadás, Reggie Wayne idén már nem játszhat, Cutler sem, lehet ki is vágják Chicagoból... -
#8742 Érdekes, hogy a Denver ekkora favorit a Washington ellen pont amikor ilyen jó meccset hoztak össze... -
#8741 Elvileg igen. A sport tv-s meccs meg csúsztatva lesz. -
#8740 LOL
am vasárnap minden meccs 1 órával korábban kezdődik az óraállítás miatt?? mert a Pats oldalon 6ra van írva a Miami meccs -
#8739 xDDDD
-
#8738 Mit akarsz venni? Szurkolói dolgokat, vagy játékhoz felszerelést, mert ez nem igazán jött le a mondatból. -
#8737 megvan, thx! -
#8736 rámész arra nfl pass / watch
FREE GAME OF THE WEEK, betölt a stream és ott a games résznél válogathatsz week-ek között. -
#8735 koszi -
#8734 regeltem, de ezt a heti 1 meccset nem talalom, merre van? -
#8733 http://www.rojadirecta.me/
ezt néha használom, meg, de gyakrabban meg:
http://www.viponlinesports.eu/sports/american-football.html -
McCartman #8732 Mindenhol ennyit adnak rá, bizonyos online fogadóirodáknál még kevesebbet is. -
#8731 Mondjatok már jó helyeket,ahol jó cuccok vannak és megbízhatóak..:)
Vagy Vatera vagy ilyesmiről sztetek megéri venni felszereléseket? -
#8730 koszi, de itt pl ahogy latom csak pont az a meccs volt, amelyik a tv-ben is ment, nem? -
#8729 :D Én inkább a Vikings-t mondanám am, múlthéten kívül rendre sok pontot rakta fel a táblára a vereségek ellenére is, és szoros meccseket vívtak, nem úgy mint a Giants aki gyakorlatilag 1 meccsen kívül mindig rommá volt verve. kedvelem a Panthers-t de szerintem ha múlthéten nincs AP körüli dolog/ok akkor kikaptak volna a Minnesotába és már is máshogy nézne ki h 2:3 nem 1:4. -
#8728 USA-ban idén még ők se nyertek, lehet ha Londonban lenne a meccs a Vikings lenne esélyesebb :D
Pláne most még új irányító is fog játszani.
Szerintem a Giants hengerelni fog, Elisha csak 3-szor fogja eladni a labdát, Freeman viszont 4-szer :D -
#8727 ezért IS gáz :D mert ők már legalább nyertek :D -
#8726 gondolom annak is van köze az oddshoz, hogy a Vikings az ellenfél :D -
#8725 még akkor is szerintem irreálisan kicsi odds rá.. mert oké h hazaipálya miatt övék legyen a kisebb de h ennyivel. zrt-nél ahogy nézem mostanában nem nagyon vannak tisztába az erőviszonyokkal. -
#8724 például