13258
-
#8723 #8596
de ha beregelsz nfl.com-ra egy meccs minden héten ingyen nézhető, akármikor. -
#8722 Ti azokat a meccseket hol nezitek amiket nem ad a sport1/2? -
#8721 Riverst én sem bírom, nagyképű fazon. De Tomlinson az egyik kedvenc futóm, úgyhogy miatta elviselem :D
Értem én hogy jó az SD, de hogy egy teljes félidőben még field goalig se jutott el a Dallas az volt tré. Mondjuk azt a meccset nem láttam. -
#8720 épp csak ránéztem a csoportok állására, és látttam, mennyi kapott pontja van a Denvernek. Nem is győzték mondani, mennyire gyenge a védelem, meg jól is passzolt Romo azon a meccsen , az OK. De a San Diego... ha jól láttam, 22/26-tal zárt ma is Rivers, és elég magabiztosak, ellenük nem könnyű ám, nincs azzal gond, ha ellenük vereség volt a dallasnak. A phillynek is az lett. :( Marha jó a SD, ez a lényeg. Nem bírom Riverst, volt korábban valami negatív szitu, nem emlékszem, mi, és csak simán nem bírom a gárdát, de attól még elég jók. Közben hozzáteszem, most még párszor könnyebb volt megverni a Washingtont is, de gondolom, ennek vége lesz idővel. Köcsög dolog a térdsérülés is, de fel lehet épülni normálisan belőle, csak idő kell... Petersonnal kevesebb, Derrick Rose-nak(NBA) több, RG III is rendben lesz, most 80 yard fölött futott, úgyhogy ... -
#8719 Ma kezdik a felzárkózást látva milyen szoros a csoportjuk -
#8718 lol mi ez az odds a giantsre? 1,55x?? -
#8717 Én Dallas szurkoló vagyok, és azért néztem felemás szájízzel ezt a meccset, mert nem tudom hova tenni egyszerűen a csapatot. Denver ellen akkorát játszott az offense hogy az hihetetlen (igaz denveri védők és az eagles védői között is van különbség), és a defense is lenyúlta Manning labdáját egyszer. Ezzel szemben most egy félidő alatt ért el 3 pontot a Dallas. Foles néha a tök üresen lévő játékosához se tudta eldobni a labdát (ahová Vick lazán betette volna), ami sima first-down lett volna, Barkley meg hát... na, még fiatal :D De ő neki is voltak szép átadásai, haladtak előre, aztán valahogy mindig INT lett a vége. A szerzett 17 pontot keveslem, most mákunk volt hogy elég lett. San Diego ellen is, vezetett a Dallas első félidőben, a másodikban pedig pontot se szerzett és ki is kapott. Érthetetlen, azok után hogy láttuk mire képesek a Denver ellen. -
#8716 A phillynek szurkolok, és néztem is a meccset... háát. Korábban gondoltam, Foles belevaló csávó, annyira nem lesz szar, jobban néz ki, mint a többi újonc csereirányító, de azért akadozik, sebaj, a csoport nem úszott el, nem kell beszarni. Jött a csere, Barkley, USC Trojans korábbi játkéosa, mondom, az se szar, habár a drafton a senior évi vállsérülés miatt csúszott hátra, de annyira nem szar a pedigree-je, talán belelendül. Szakértő mondja is, hogy a dobásai nem rosszak, erősek, akkora gond nem lehet a vállával. Mondom, király, ez is valami, majd felveszi a tempót, jó lesz. Hát... pár visszajátszásnál billegett a labda ide-oda, nem úgy Vick labdái, állandóan "laser" meg "dart" jelzőkkel illetik, jól is szállnak... Szóval közben mutatták párszor Jason Avantot játékok után, kicsit csóválta a fejét: mindenki nagyon várja Vicket, és mondjuk, hogy a Dallas jól járt , hogy ma nem játszott, de sérültek itt-ott, igazából szerencsés ez, szerencsés az, a Dallas most jobb volt. Mondjuk ők értek el TD-t, az Eagles meg nem, ez nagy különbség. :) A csoport állása se szar, 1 meccs hátrány, de a divizióban 4-0 a cowboys, ami miatt még tele lehet a gatya. Tony Dungy a másik stúdióban folyamatosan azt magyarázta, hogy RG III is elég jól mozog már, magabiztosabb, úgyhogy ... most már tele a gatya. Lényeg a lényeg: Kibaszott húzódás a legalattomosabb sérülés a világon, remélem Vick felépül.
+ ugyebár mutogatják Tebow-t, aki meget st louisba pár edzésre, stb stb és emiatt jutott eszembe , hogy mekkora hype így, nagy sztár úgy... Pont belenéztem Johnny Manziel meccsébe, és az se lesz gyenge, hogy ő körülötte mekkora hype lesz. Hány éves kortól jelentkezhet a draftra egy egyetemista? -
McCartman #8715 Azért a csicska gyerekezés se volt valami tiszteletteljes megnyilvánulás a Jets rúgójára.:) -
#8714 Bradford megsérült és a Ramsnek 1 irányítója maradt egyből jönnek a pletykák h Tebow oda megy :D -
#8713 Csak Tebow ne jöjjön vissza :D -
#8712 ja, erre más is elővette az írói vénáit, örültem nagyon... anélkül is fáradt voltam :D :D
Amúgy komoly a denver veresége :O -
#8711 annyira éreztem a Colts-ot. Dragon tetted végül hendivel? -
#8710 Pont ezt írtam havernak :D -
#8709 szóval a 7. hét után a Chiefs maradt egyedül veretlen, ahogy arra szezon előtt mindenki számított :D -
#8708 akkor mit szedsz? -
#8707 egy meccset ebben játszanak mostanában minden évben, ilyen színű volt az eredeti mez, amikor megalakultak -
#8706 érdekes mezben játszott Green Bay...vagy csak én nem láttam eddig? :D
-
#8705 hát a múltkorit látva ez vicces :D beteg a csávó :D -
#8704 Hát ez most nem jött be :D
-
#8703 nem unnod még? mert én már nagyon(meg sokszor itt téged többen is) magyarázhatsz itt minden marhaságot úgy se veszem fel. tudod én már kinőttem az ovit, meg volt gyerekszobám is. -
#8702 Cuncimokus nem kaptad megg a napi adagodat, hogy sirdogalsz, most hogy Jets nyert ? :P -
#8701 ezt muszáj? -
#8700 am meg pass interference büntetésről hallottál már? attól függ hol történt és onnan indulhat a másik csapat szóval nem fix büntetés.. és volt egy rohadt hosszú és azért lett több a Pats-nek a yard... -
#8699 továbbra is Respect a kulturált viselkedésért (Y) csak így tovább szájkarate huszár (Y) -
#8698 Jaj bohoc sirj meg egy kicsit. :P Esetleg szolj a fiudnak, hogy vagja a tanga a feneked es adja a szadba a napi adagodat.
Te bohoc halkan teszem hozza, hogy a Jets 9 buntetest kapott a 7-el szemben, hiaba is probalkozol a yardok szamaval, mivel az fix a buntetesek milyensegetol fugg.
Ellenben elozo heten nem rinyaltal, amikor nyilvanvalo buntetesekkel sujtottak az ellenfelet, vagy segitettek a buzgar patriotakat.
-
#8697 ja próbálkozik, mondjuk tény h durva ami a Texanssal történik, két hét alatt majdnem minden top játékos kidől kb. Watt maradt csak. -
#8696 Ricsi durván kompenzál, hogy ne tűnjon Chiefs szurkolónak :D -
#8695 gyanús volt, mert ez elég ügyes aki most játszik. -
#8694 nem, ez most játszik először -
#8693 ez a texans irányító játszott múlthéten is csereként? -
#8692 magadat járatod le..szánalmas,kultúrátlan vagy ha valaki másnak szorít vagy szurkol. inkább ne írnál. gondolom a korod is ehhez a viselkedéshez illik. -
#8691 Rinyalj meg kicsit es elhiszem rolad, hogy megjott a mensesed. -
#8690 köszi :) nem is vártam tőled mást :) így villan meg igazából az ember :) RESPECT -
#8689 Bohoc -
#8688 de :D -
#8687 Read option For the win :) KAP alkot :). -
#8686 tavalyelőttről tavalyra lett erős, most döcög -
#8685 Erős...aha. :D -
#8684 ez a redskins am gcierős csapat lett..