13258
feenMUx.jpg
  • dragon11
    miért ?:D van esélye a miaminak ? :Dd
  • Ulvar
    Nem hiszem.
  • dragon11
    ez nem nagy ? :D
  • Ulvar
    1.40 egy Miami ellen teljesen reális.
  • dragon11
    gronk van már ?
  • dragon11
    patrióóóóóta miért ekkora oddsz ?!
  • ReszegKoldus
    Saints, 49ers, Chiefs, Patriots, Bengals, Steelers, Broncos, Falcons, Packers, Seahawks a tuti, tehát ezek közül elmegy 2-3 (vagy több).
  • dragon11
    mesterek :D hnapra tutik ?:P
  • GaBenc
    Lesz mert vették elég sok kamerával. Jó meccs volt.
  • ReszegKoldus
    tavaly volt, azt le is töltöttem, mondjuk azóta se néztem meg :D
    ebből kiindulva lehetne idén is
  • LasDen #8793
    biztos lesz valami.
  • Sippie
    HFL döntőről nem tudjátok lesz-e valami videóanyag?
  • eurom
    szép népies pozició
  • GaBenc
    Én meg lennék az itató legény. Abban nincs kockázat és még is közelről nézném a meccseket. :-D
  • szomferi
    alkothatott volna még 4 yardot, ezen ment el a fogadásom
  • Darthmushroom
    "Cam Newton végül 221 passzolt és 50 futott yarddal, a földön és a levegőben is csapata legjobbja volt, 2 passzolt és egy futott TD-jével pedig ő lett az első játékos a liga történetében, aki három szezon alatt elérte az 50 passzolt és 15 futott touchdownt."

Úgy látszik megérdemelte az 1/1-t, főleg h 2011s draftból h szenvednek az irányítok (Locker,Ponder,Gabbert pedig 1.körösök voltak), Colin állat lett pedig 2.körös volt, Dalton meg ha jó napja van... :D többi meg kezdő se lett még (Mallett,Yates stb..)
  • Darthmushroom
    Panthers csak behúzta éjszaka így 2008 után elsőnek állnak pozitív mérleggel és tovább harcolnak a wild card-ért. Védelem félelmetes, főleg a front7. Előre félek h Brady idén szenvedő falával mit fognak ezek kezdeni mert h sokat fog a földön lenni Brady az biztos. meg kicsit impresszív az h első félidőbe idén még nem engedtek TD-t az ellenfélnek a párducok.
  • ReszegKoldus
    szerintem is ultragáz ahogy a csaj kiharcolja magának a pofont :D
  • Darthmushroom
    ultra gáz, csajnak lever egyet. bár mondjuk látszik a mezén... :D
  • Ulvar
    Részeg Tardok :).
  • ReszegKoldus
    Baráti hangulat :D
  • ReszegKoldus
    Arizona - Atlanta lesz vasárnap a sport tv-n

Szerintem a Denver a hazai meccseit eddig is olyenkor játszotta az időzóna miatt, csak eddig nem volt ott Manning így annyira nem volt érdekes, hogy azt közvetítsék:D
  • Sippie
    úúúúú Dallas <3 :D
  • Darthmushroom
    végül is ígéretesebb főleg h RG3 elméletileg végre normálisan tud játszani és így érdekes h a szenvedő denveri védelem h állítaná meg a read option-t. csak érdekes h ők szinte egész szezont fő műsoridőbe nyomatják, és ezért itthon szinte minden meccsük látható a sport tv-n.
  • robotnyk
    a kettőből az tűnik ígéretesebbnek...
  • Darthmushroom
    hétvégén sport tv megint denverezik??
  • robotnyk
    2014-es londoni meccsek: Jaguars vs. Cowboys, Falcons vs. Lions and Raiders vs. Dolphins
  • Darthmushroom
    elmúlt két meccsen folyamat azt csinálták h alig futottak, jó mondjuk valahol érthető is mivel mind2 meccsen bőven hátrányba voltak. Ott is szeretnének már nagyon a szurkolok egy edző váltást, ahogy olvastam már tavaly is akartak, csak pont megmenekült az edző h becsúsztak playoffra.
  • tutuhawer #8775
    * szerk: másnap
  • tutuhawer #8774
    belenéztem kicsit az nfl networkbe másnak, és a sok szakértő közül hadd ne emlékezzek, kit kérdeztek róla, talán LaDainiant, a fene tudja, hogy mi a ráknak passzolt ennyit Freeman... amikor a nagybetűs running back áll készen futtásra, tizenvalahány futása volt Petersonnak, amire azt mondtkák, hogy vicc. Szerintem elkeseredeésben lehetett játszatni, de hogy passzoljon 50 kísérlet felett... Amatőrként nézegetek ki a fejemből, de kikerekedett a szemem, amikor láttam a meccs végi számokat.
  • ReszegKoldus
    "Josh Freeman has concussion"

Attól a meccstől nekem is, pedig én csak néztem...
    Vagy csak belátták, hogy még korai volt játszatni :)
  • Darthmushroom
    este érdekes meccs lesz, a Panthers 70 meccs óta (2008) nem állt pozitív mérleggel ez a 4. leghosszabb sorozat az nfl történetébe. Tavaly oda vissza kikapott a Bucs-tól, idén pont az ilyen meccseken verte meg kb. önmagát mikor messze esélyesebb volt.
  • Fenrir
    Jaa. Általában nincs külön ilyen jaátékos a depth chart-ban hanem kijelölnek valakit erre, pl második QB-t.
  • Ulvar
    ez
  • Fenrir
    Mi az a holder?
  • eurom
    :)
  • Fenrir
    Az kevés lenne oda szvsz :)

Támadó falembernek még kéne vagy 30-40 kiló, sokszor 2 embert is meg kell tudni tartaniuk, hogy a zseb ne omoljon be idő előtt :)
  • eurom
    én meg holder 180/100 :D
  • EnxTheOne
    én QB lennék mert szeretek passzolni, vagy falember a kb 172cm/70 kilómmal :D
  • eurom
    RB ?
    az életedet kockáztatod