Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
Ó Cardinals ebből ma nem állsz fel 😞
LasDen
Ez a Jets-Bills olyan mintha ket retardalt probalna jatszani. Csak tudnam minek neztem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LaszloLedzenyi
4728x pénz ha fogadsz rá <#banplz><#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

szomferi
köszi!

itt gondolkozok, hogy mi az anyán picsájának a rövidítése az OR, de úgy 5 perc után leesett, hogy semminek, csak simán or 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

szomferi
van valami kis olvasnivaló, elemzés a mai meccsekről, plusz a lehetséges szcenáriókról? (jöhet angol nyelven is, nem probléma)

nyerni kéne kis pénzt azokkal, akik küzdenek a PO-ért, vagy esetleg a jobb helyezésért 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

mulli1986
<#nevetes1><#nevetes2><#mf1>

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

ReszegKoldus
Azt álmodtam, hogy a Colts bejutott a rájátszásba <#szomoru2>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
Utana olvasva Slater nem benazott akkorat. A pats rugni akart es a vedekezes oldalat akartak megvalasztani, de Slater rosszul fogalmazott igy buktak...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Az egyik legjobb special team jatekos a ligaban, de nem veletlenul nem engedik a tobbi csapat resz kozelebe 😄

Sippie
Greenbayt dulván alázzák 😮
UUUU
Hahaha.Régen röhögtem ekkorát. Mekkora kretén volt már ez a patriots játékos. Fej vagy irás? Fej. Én nyertem a feldobást ? Akkor ezt a térfelet választom. Ja, hogy ez a hosszabítás ? 😄DDDD

ReszegKoldus
NFC East meccsek sose okoznak csalódást

Ulvar
A zebrákra kb. egész szezonban 😊 minden meccsen.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

LasDen
egy Carolina-Pats döntő jó lenne...

Palinko
hű, tényleg meggyőzően játszott a Cardinals. Eagles sem volt rossz, 40-17 azért elég jó az én szempontomból 😊
ReszegKoldus
Rodgers újabb hasztalan rekordja: 3125 passzkísérlet pick 6 nélkül

Darthmushroom
kérlek ne fesd az ördögöt a falra 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
még a veretlen Patstől is 38-35-re kaptak ki az alapszakaszban...<#szomoru2>

ReszegKoldus
Giants...4 éve ugyanígy "egy veretlen csapat" ellen jöttek vissza 35-35-re, aztán ugyanígy kikaptak 38-35-re, aztán Super Bowlt nyertek <#ejnye1>

mulli1986
Hagyján, de a Colts csak 16-ot szerzett ugyanezen a meccsen 😄

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

ReszegKoldus
Itt a világ vége, Jaguars 51 pontot szerzett 😄

UUUU
Eagles 😊))

ReszegKoldus
Végre kezdődik az igazi foci 😄

Darthmushroom
látom nehéz a feldolgozás...én azt írtam h várható volt hogy a Pats valamikor bukni fog ennyi sérülttel.

az meg h denverbe mennyi sérült van, őszintén hidegen hagy. elolvastam meccs előtt az előzetesbe és ennyi..
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.12.01. 14:18:48

UUUU
Senki nem gondolja, csak a kisgyerek nem tudja feldolgozni, hogy a Denvernél sem egy sérült van és kizárólag arra fogja, miközben olyan játékosok nem kulcsjátékosok nála a jelenlegi Denverben, mint T.J. Ward, vagy Sylvester Williams.
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2015.12.01. 14:11:21

Palinko
nem tudom miért gondoljátok hogy a pats vagy akárki éppen minden meccset meg akar nyerni, persze a hivatalos duma ez, de a valóságban sztem inkább úgy néz ki, hogy mindent megpróbáljuk, de el is tudjuk engedni, ez nem a playoff még. most hogy 10-1 vagy 11-0 a statja nem hinném hogy annyit számít, hogy előhozna mindent a játékosokból.
Darthmushroom
kisgyerek 😄 ja persze én vagyok az.. mikor te kötsz belém, hogy a denver így meg úgy.. leírtam h várható volt egy veresség, értsd ha nem a denver akkor más...

UUUU
Jaja magyarázd meg, nem tünt fel ugye, hogy a mérkőzés elején két további kezdőjátékos dölt ki. Mathis,Sanders,Walker,Green,Daniels, hova tünt a felsorolásból ? Soroljam még? És Gronk is kidölt. Mikor is ? A meccs végén ? De vajon mi lenne, ha ott is a kezdő irányító lenne maródi ?
Az igazság az, hogy a sérülésekre fogni amatőr hiba, ha az ellenfélnél is van annyi sérült, kisgyerek.

Darthmushroom
ja két kulcs ember (Manning, Ware)... hasonlítsd már össze a Patsnél mennyi hiányzó volt akik idén kulcsemberek: Amendola, Edelman, Collins, Coleman, Volmer, Cannon, Lewis soroljam még? arról nem is beszélve meccs közben Gronk is kidőlt.

UUUU
Mert a Denver elbirhat ennyi sérülést...

Darthmushroom
erősen érett ez a Pats veresség.. ennyi sérülést nem bírhat el egy csapat sem, az a csoda h eddig kitartottak.

UUUU
Csak a Denver!!!

ReszegKoldus
Végül is utóbbi

Ilyen rossz snapet rég láttam, sajna Rodgers húzta rövidebbet.
A
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meccset ugyan elvesztettük de fasza zárása volt a hálaadási meccseknek. Itt volt min izgulni.

Érdekesség, hogy a bírók megint alkottak, mostanában mintha nem is azt a meccset néznék amin vannak. Pl Bills VS Patriots ahol Bradyt kilépve látta bírók miközben távol volt attól.
Utoljára szerkesztette: Predaking666, 2015.11.27. 10:35:23
Ulvar
kezd abszolút felfordulni az NFL 😄 totál kiszámíthatatlan most már, azon se lepődnék meg ha elvernénk a Cardinalst 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Hypo
megúszta a videos botrányt is ...kell a hero ...😊 csak a vége nehogy sirás legyen

LasDen

szomferi
nem nézem a meccset, de ez a roppant sok pontszám nem sok jelent a 23,5 csapat overemnek a Broncosnál... 😄

ReszegKoldus
Manning tényleg utolérte Favret, ő is kb így játszott a vége felé...

ReszegKoldus
nfl redzone féleséget, néhány játékmegállásnál mutogatták a TD-ket a többi meccsről

Sippie
Mimimi? Mit nyomtak? 😄
ReszegKoldus
Főleg, ha a jelenetek bejátszása néhánnyal kevesebb üzenet beolvasását eredményezi 😊

ReszegKoldus
wooooow red zonet nyomnak a sport tv-n
zsír 😄

LasDen
Mondhat bárki bármit, az adatok nem hazudnak....😄

LasDen

frango
Igen, 50 ember. Én is pont annyit számoltam...Nem arról van szó, hogy 2015 van és ez hír. Azzal van gondom, hogyha már amikor bemondják az eredményeket akkor jelzik, hogy aki nem szeretné megtudni az tudjon reagálni, de utána spontán a kommentárba minek kell beleszőni, hogy ki nyert és ki veszített a többi meccsen?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Darthmushroom
erre én is kíváncsi vagyok, mert eddig talán 1 meccs kivételével minden meccsük nagyon sima volt, még ki is "engedtek" a meccsek végére

ReszegKoldus
Jövő hétig, vagy még utána két hétig. 😊