13258
-
#12845 menetrendszerűen...
-
#12844 nem írom le az eredmény (bár kétlem, hogy bárki visszanézné aki nem maradt fent :D), de elég egyhangú volt, a végén már teljesen komolytalan, de legalább láttunk olyat ami sima szezonban elképzelhetetlen. csak nem bántam volna több fordulatot, mert igazából egyszer sikerült meccs közben 1 TD-nyi pontra kerülni a két csapatnak (első pontokat nem számolva) -
#12843 szerintem is azzal se ér fel, mert tét nélküli szinte, de azért mégis ott az éves amcsi átlagfizunyi különbség játékosként, azért az nekik se kevés bónusz, bár annyira már nem érdekli őket szerintem sem. viszont azért nézők gondolhatják sok touchdownt fognak látni, meg nem egy New York a helyszín, Hawaiion nincs is NFL csapat, gondoltam csak érdekli az embereket, erre első negyed végén is jöttek még ki a büféből mert a hasuk jobban érdekelte őket :D
lehet ha oda születünk le sem szarnánk az egész focit és most valami kínai sportot néznénk vagy nem tudom, de innen nekem még ez a pro bowl is érdekes. -
#12842 Mert ez a bohóckodás kb egy preseason meccsel ér fel :D
Vagy még azzal se, mert ott legalább, akik harcolnak a helyekért összetörik magukat (és egymást) lehet itt is az kéne inkább, a nagy "sztárok" akiket beszavaznak meg csak néznék a meccset.
Vagy játszhatnának flagfocit :D -
#12841 azért mindig meglep alig vannak az arénában még félház sincs, vagy büféznek. na hajrá team Rice bár a szurkolásnak nem sok értelme van csak legyen jó játék -
#12840 jó lett a banner. remélem legalább ilyen jó lesz a ma esti pro bowl is -
#12839 Ámuljatok... -
#12838 Amúgy megerősítem ezt a térképet, mert ahol én vagyok ott tényleg csak Steelers mezben járkálnak az emberek meg Penn State-ben, kocsikon is ezek vannak... persze kivételek vannak, nem szurkol mindenki ugyanannak, de akkor azt nem veri nagy dobra és nem hirdeti magáról :D -
#12837 szerintem a Jaguárok már kb. 2-3 éve ráléptek a megfelelő útra, idő kérdése mikor jön össze egy "jobb" szezon. ha türelmes lesz a vezetőség és nem kell új edzővel megint új irányt elkezdeni akkor szerintem tényleg csak idő kérdése. a keret pl. nekem kifejezetten szimpatikus, és szerintem tele van potenciállal. Nézd meg azt, hogy ezt az SB résztvevő Párducok alapjait 2011-ben kezdték el összerakni, akkor 1/1-sek voltak a drafton. -
#12836 Érdekes amit írsz, mert a JAGS-nél is jószerivel a Blake Bortles gyerek viszi a hátán a csapatot. Legalábbis az éven biztos. A védelem se rossz, meg lehetne jó futójátékuk is és csúnyán feljönnének. Már pár éve mondogatják hogy a JAGS-nek fel kéne törnie mint a talajvíz. Ha sikerül a védelmet összeszedni és kiegészíteni, egy jó futót beszerezni és az offens falba azt a pár jukat betömni, akkor sztem már a következő szezonba is megtörténhet ez a talajvizes dolog. -
#12835 +1, Ghost olyan ritkán hibázik, h ennek bele kellet volna férnie. A fal meg kritikán aluli volt, főleg Cannon. Remélem még ma kirúgják.
A Denver meg felkötheti a gatyát, a más támadó stílus miatt nehezebb lesz ilyen nyomást helyezni Camre +ő mobilis is, még a Kuechly vezette védelem ellen szerintem kevés ez a "game manager" stílus Manningtől.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.01.25. 08:06:01 -
#12834 Akkor már töltöm is le :) Palmert nem szeretem, nagyon ingadozó a teljesítménye, egyáltalán nem olyan mint Kurt Warner volt, egy jó Draft kéne a Cardinalsnak, de mire szereznek a többi embere fog kiöregedni, köztük palmer is, ő sem fiatal már 37 lesz idén. Így is szép, ameddig eljutottak, de szerintem nem fognak sokkal előrébb jutni az elkövetkező években sem :S Főleg ha még Fitzgeraldot is el kell adni mert már annyira emelkedne a fizetése. Meg a jó szereplés miatt Draftolni sem sikerül majd jó irányítót, ha csak nem cserélnek jogot valakivel. Itt is ez van, hogy hiába lett top 4 a csapat még akkor sincs top irányító, kommentátorok beszélgettek róla, hogy a csapatok felének ha jut "NFL szintű" irányító akkor már jó. -
#12833 A Denver New Englend meccset érdemes megnézni. Az összefoglaló alapján a másikat nem igazán. Palmer hozta a Bengalsos szintet, a védelmet meg egy Magyar Amcsifoci csapat is legyalulta volna. Plusz sztem Palmertéknek minden bejött, még az is amit nem akartak -
#12832 nem bírtam fennmaradni, de pont minkét meccs pont ellenkezőleg alakult mint ahogy szerettem volna :D innen már remélem a Carolina elhozza az SB-t. érdemes valamelyik meccset letölteni és megnézni? vagy a NE-B szenvedés volt, a C-P meg sima alázás ahogy gondolom? -
#12831 felkötheti a gatyát a denver védelme, arra nem tudom mennyi az esély, hogy Manning fog brillírozni
vagy majd összetörik és Osweiler megnyeri helyette :D
változatosság kedvéért a két No.1 seed játssza a döntőt -
#12830 FacePalmer
(ezt már el akartam sütni, amikor múlt héten megcsinálta ugyanezt:D) -
#12829 Nem, az o line.... -
#12828 akkor Palmer lesz az alapszakasz MVP? :O :D -
#12827 Ebben az évezredben nem nyert super bowlt, aki alapszakaszban mvp lesz, remélem folytatódik ez a sorozat :D -
#12826 még a végén meg kell néznem a super bowlt -
#12825 Ez az extra pont vitte el a meccset:) -
#12824 Ez a meccs... -
#12823 Érdekes, ha nem erőlködnek nekimenni 4-re, hanem berúgják a 2 FG-t, akkor most egy 3. FG elég lenne a győzelemhez. -
#12822 Gronk milyet toporzékolt... -
#12821 Én nem hiszem el h kb. negyedjére is miért Whitera dobják? egyet se kapott el ma és még is neki. -
#12820 Valamit ki kell találniuk a félidőben mert ha ennyire nem tudják megvédeni Bradyt akkor esélytelen a meccs.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.01.24. 22:29:44 -
#12819 Gostkowski nem hagyott ki extra pontot 2006 óta, nem rossz. -
#12818 #BackwardPassGate -
#12817 Nekem NFL-ben nincs kedvenc csapatom,de most szurkolok annak hogy összejöjjön a Panthers-Pats csúcsmeccs az SB-n :D És ott felőlem bárki nyerhetne,Newton is megérdemelné az első gyűrűjét,Brady meg...hát ő Brady basszameg :D -
#12816 Úgy gondolom, hogy kik jutottak a hétvégén tovább az nem meglepetés, viszont ahogy jutottak az érdekes volt, egyértelmű a Cardinals volt a legjobb meccs, aki a pontokat szereti a Panthers meccsnek örülhet, a New England egy átlagos meccsen hozta a kötelezőt, a Broncos meg nagyot szenvedett. bár a Broncost vártam, hogy továbbmegy a meccs 3/4-énél elkezdett motoszkálni, hogy a Steelers soha sem volt könnyű dió könnyen okozhat meglepetést. nem sokon múlott, kevés TD főleg a rúgók döntötték el a fontos dolgokat.
jövő hétre Panters és New England győzelmet várok, viszont Cardinals és Patriots győzelmet szeretnék :D -
#12815 1. félidő - a super bowl legnagyobb esélyese
2. Félidő - már nem annyira -
#12814 Egy félidőnyi jó játékkal is lehet nyerni. Nem tudom miért álltak le, de most megúszták... -
#12813 értem, köszi, igaz, hogy lehetett már látni pár évvel ezelőtt, de idénig valahogy nem tudtam teljesen komolyan venni őket. most viszont SB legnagyobb esélyese a szememben. -
#12812 szerintem most ért be igazán az a munka amit elkezdett Ron Rivera meg Shula (O. koordinátor), meg a Newton "projekt" is most ért be. Az elmúlt 1-2 évbe is lehetett látni h elindult valami, a védelem már akkor is liga elit volt, a támadásoknál voltak gondok, legfőbb gond talán az volt h nem voltak elkapói Camnek, de az elmúlt két drafton azért próbáltak azon a poszton erősíteni. -
#12811 ha úgy játszik az Arizona mint tegnap akkor nem kérdés, hogy a Carolina átmegy rajtuk, de vannak meglepetések így playoffban.
valaki leírná nekem, hogy mitől jött fel így a Panthers? eddig nem tartottam túl jó csapatnak, a régiójában erős, de emígy meg divizió playoffnál nem jutott tovább az utóbbi években. -
#12810 Ne már.... :(( -
#12809 kérjen kölcsön a tesótól egyet, az úgy is bemákkolt 2t. -
#12808 Homlok Manning nyerhetne egy gyűrűt aztán visszavonulhatna, hogy legalább őt ne kelljen látni jövőre... -
#12807 ebbe a fordulóba meg csak a hazai csapatok mennek tovább? vagy a lesajnált Steelers meglepetést fog okozni? -
#12806 Nem rossz az Arizona, de Carolina át megy rajtuk... a döntőben pedig kurva nehéz lesz a Patsnek. De így szép nyerni :D