655
Gyűrűk ura: A gyűrűk szövetsége
  • [HUN]PAStheLoD
    nem ?? pedig már azt hittem hogy az a lényeg :)))
    Ti láttátok a 30percel hosszabb változatot ?
  • Coine, The A&O
    baromi jó lesz, de nem csa 1 csatajelenet miatt ;)

Az első részt sem az intoban lévő morodori csatajelenetért néztük meg ;)
  • The Garrett
    mármint ugyértettem hogy a 2. DVD-n van egy gyürükura werkfilm. De ez nem az volt ugyhogy még jó hogy fennmaradtam megnézni :)

hu ha kíváncsian várom a filmet :)
    Az a csatajelenet tényleg DURVA lesz!!!!
  • mateos
    nem igazán..majdhogynem végigaludtam
  • Hunnenkoenig
    Ügyes vagy! :-)
  • mateos
    Na emberek láttam a Gyürük Ura 2 őt !!
  • Coine, The A&O
    ÁÁ, ez csak fél óra lesz, nem 2 DVD hosszú, de attól még lehet lesz benne vmi érdekes, idő meg most, mint a tenger :)
  • The Garrett
    Ez az lesz ami a gyürük ura DVD-n rajtavan?
  • Coine, The A&O
    Ma éjfél előtt nem sokkal az RTL Klubbon Így készült a Gyűrűk Ura dok. film.
  • Coine, The A&O
    Szinkronosra is biztos.
    PestiEstben láttuk a hírdetést, h. a Hálivud Mplex mozikban már lehet rendelni jegyet.
    Mi, majd csak egy vagy 2 héttel előtte fogunk, de sajna annál még több van :(
  • Coine, The A&O
    Már lehet jegyeket rendelni a filmre a magyarországi premierekre.
  • Hunnenkoenig
    A Gyürük ura 2-t mar le lehet tölteni szar minösegben!

En ma neztem meg a moziban!
    Nagyon kiraly, bar az elsö jobban tetszett, mert ez tul komor hangulatu (igaz egy-ket jelenet lazit rajta kicsit, mert nehanyon pusztultam a röhögestöl).

Gollam nagyot alakit a filmben! Sok a csata meg az akcio!
  • Coine, The A&O
    nem hiszem (nem tudom)
    még világpremier se volt.
  • Mhosah Myth
    Nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni a filmzenét?
  • Mhosah Myth
    Azt szeretném megkérdezni,hogy tud-e valaki olyan oldalt mondani nekem ahol a fegyverekről kép van.Pl.:Legolas-nak a Long Bow-ja meg ilyenek!Szóval egy Gyűrűk Urás oldal!

• Mhosah Myth
    Azt szeretném megkérdezni,hogy tud-e valaki olyan oldalt mondani nekem ahol a fegyverekről kép van.Pl.:Legolas-nak a Long Bow-ja meg ilyenek!Szóval egy Gyűrűk Urás oldal!
  • Mnemomic
    ok köszi.
  • Ramza
    Nem teljesen értem a kérdést :)
    Azokból is lesz bővített változat, de ennek ellenére "kompatibilis" lesz minden egymással (ha pl. ebből a bővítettet a másodikból a simát nézed akkor is érteni fogod és fordítva dettó).
  • Ramza
    ???
    Az első alkalommal felhúzza a gyűrűt, azért tűnik el. A másodikat én spec. nem láttam...
  • Mnemomic
    Hi!

Nekem megvan a mozi változat DVD-n. Érdekelne ez a bővített is, de nem tudom, hogy hogyan hat majd a következő részekre. Úgy értem hogy ez is meg a mozi változatt is "kompatibilis" lesz a következő részekkel vagy majd azokból is kijön bővített változat? Vagy hogy lesz ez?
  • Waterhorse
    Bombadil az első könyvben van, legalábbis ott biztos, a többit még nem olvastam. Amúgy meg nem tudom ki ígérte, hozzám senki nem csöngetett be ígéretekkel, azonban az biztos, hogy Tomát már másfél éve tudjuk, hogy kihagyták, úgy teljes egészében a filmből.
  • Madmaxx
    Bombadil a második könyvben van asszem. Bár már kiba rég olvastam.
  • Csacsi
    Szerintem király lett a bővített változat.. Nekem nagyon bejött.
  • Randal
    Hmmm. Ha jól emlékszem csak fél órát mondtak. Valszeg csak a te képzeleleted szülte azt a plusz két órát, ami valjuk be, nem lenne rossz:)))
    Amúgy állítólag jön ki szionkronizálva is az Extended változat.
  • vik3d
    jaajaaajjaaaj ...gyürük ura.Legalább a konceptuális design könyve jó lett,én igazán asszem arra ment ki a játék
  • Sephi
    A lenyeg az hogy igazan belenyomhattak volna Bombadil Toma-t. Most az a plusz 10 perc... vagy legalabb meselokeben 3 percben a film kozben megemlitettek volna... remelem a 2 est nem baszak igy el... bar igazabol nem is nagyon emlekszek a kettesre mert az mitha kicsit bonyorultabb volt.

De annak is az lesz a vege hogy Fordot beviszik holtan a kapun es Samu meg ott fog sirni! Tuti!! :))))
  • Sephi
    Azzal is ugy lesz mint az elozovel :) Amerikai permier eloot masfel hettel en mar 2 szer neztem meg DVD minosegben :)
  • Csacsi
    November 12--én jön már a 4 dvd-s változat. Persze a Két Torony nálunk ismét késik, és csak januárban jelenik meg a változatosság kedvéért. Nehogy véletlenül is meg lehessen decemberbe nézni Mo-n.
  • Lada
    Ez azért kicsit túlzás!
    Most egy dupla DVD, novemberben meg kétszer kiadnak egy 4 DVD-s változatot. Legalább egy időpontban jönne az összes, akkor lehet válogatni, persze akkor a kutya nem venné a dupla-változatot. A kiadó tudja jól, hogy !sokan! úgyse bírják ki, hogy kivárják a novembert.

Ráadásul novemberben megjelenik a Klónok támadása is. Bankot robbantsak, vagy mi a fenét gondolnak?
    Ja és közben még lesz egy Vissza a jövőbe-trilógia is.
    Minek kell ilyen kétszáz-féle kiadással idegesíteni az embert?
  • Waterhorse
    Majd novemberben meg megveszed a vágatlant is?

Én inkább megvárom. Állitólag amit most kiadtak az a mozi verzió, és majd novemberben meg kiadnak egy vágatlan változatot is.
  • Waterhorse
    Az jó lesz, akkor már semmi probléma nincs vele, de most azt hallottam a magyarországi forgalmazó megint csusztatni akarja a bemutatót.

Nagyszerü lesz, ha újra várhatunk rá január közepéig, akkor megint csak a félévi vizsgáim után tudom majd megnézni:((
  • Sephi
    Semmit...
  • Waterhorse
    És mit szóltok ehhez a címes gebaszhoz?
    Még a végén tényleg más címet kap, mert a két torony állítólag sértő. Hát nem hinném, hogy Tolkien a WTC gyászolóit kívánta megsérteni ezzel a címmel, szerintem inkább a néhai mester emlékét sértik meg ha megváltoztatják a címet. Ha az amerikaikak sértönek vélik ott valami nagy baj lehet az emberek fejével, annyira semmi köze egymáshoz a két dolognak. Meg azt több mint egy éve lesz már az esemény addigra.
  • Waterhorse
    Azért nem ártott volna neki egy csöppel több elismerés, jobban nmegérdemelte volna....szerintem.

És talán még a válasszal sem késetem olyan sokat:))
  • Lteebee
    Szerintem a programok beszerzésénél próbálkozz, mert innen úgyis ki lesz vágva a link!
  • Gladiator
    hemme-humma, senki sem tudja?
  • Gladiator
    honnan lehet letölteni a filmet, lehetőleg gyorsan, jó minőségben? a tékákban mikor lesz?
  • Coine
    Engem nem nagyon, leszarom a zsűrik véleményét
  • Efreet
    WaterHorse: téged komolyan érdekel, hogy mi hány díjat kap? föleg oszit?
  • Waterhorse
    Csak az a bajom, hogy az emberünk miatt, most az egyetlen valamirevaló fantasy film nem kapott annyi dijat amennyit megéremelt volna. Jön ez a figura, az utolsó hetekben amikor már senki se számít rá és rögtön az lesz a legjobb film, amibe ö benne van, nem beszélve a legjobb színész díjáról.

Na nem számít, ugy néz ki szombaton megnézem újra a gyürüket, az meg nem is érdekel most már hogyan értékelik a filmeket. Általában azok a legjobb filmek amiket a kritikusok leugatnak, és azok a legtehetségesebb színészek is. Például vegyük filmnek a Született gyilkosokat. Színésznek ott volt Chaplin vagy van Harrison Ford ök az életben nem kaptak Oscart. Harrison Fordnak azért már az életmüdíj is kijárna.