655
Gyűrűk ura: A gyűrűk szövetsége
-
#614 nem ?? pedig már azt hittem hogy az a lényeg :)))
Ti láttátok a 30percel hosszabb változatot ? -
#613 baromi jó lesz, de nem csa 1 csatajelenet miatt ;)
Az első részt sem az intoban lévő morodori csatajelenetért néztük meg ;) -
#612 mármint ugyértettem hogy a 2. DVD-n van egy gyürükura werkfilm. De ez nem az volt ugyhogy még jó hogy fennmaradtam megnézni :)
hu ha kíváncsian várom a filmet :)
Az a csatajelenet tényleg DURVA lesz!!!! -
#611 nem igazán..majdhogynem végigaludtam -
#610 Ügyes vagy! :-) -
#609 Na emberek láttam a Gyürük Ura 2 őt !! -
#608 ÁÁ, ez csak fél óra lesz, nem 2 DVD hosszú, de attól még lehet lesz benne vmi érdekes, idő meg most, mint a tenger :) -
#607 Ez az lesz ami a gyürük ura DVD-n rajtavan? -
#606 Ma éjfél előtt nem sokkal az RTL Klubbon Így készült a Gyűrűk Ura dok. film. -
#605 Szinkronosra is biztos.
PestiEstben láttuk a hírdetést, h. a Hálivud Mplex mozikban már lehet rendelni jegyet.
Mi, majd csak egy vagy 2 héttel előtte fogunk, de sajna annál még több van :( -
#603 Már lehet jegyeket rendelni a filmre a magyarországi premierekre. -
#602 A Gyürük ura 2-t mar le lehet tölteni szar minösegben!
En ma neztem meg a moziban!
Nagyon kiraly, bar az elsö jobban tetszett, mert ez tul komor hangulatu (igaz egy-ket jelenet lazit rajta kicsit, mert nehanyon pusztultam a röhögestöl).
Gollam nagyot alakit a filmben! Sok a csata meg az akcio! -
#600 nem hiszem (nem tudom)
még világpremier se volt. -
#598 Nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni a filmzenét? -
#597 Azt szeretném megkérdezni,hogy tud-e valaki olyan oldalt mondani nekem ahol a fegyverekről kép van.Pl.:Legolas-nak a Long Bow-ja meg ilyenek!Szóval egy Gyűrűk Urás oldal!
-
#596 Azt szeretném megkérdezni,hogy tud-e valaki olyan oldalt mondani nekem ahol a fegyverekről kép van.Pl.:Legolas-nak a Long Bow-ja meg ilyenek!Szóval egy Gyűrűk Urás oldal! -
#595 ok köszi. -
Ramza #594 Nem teljesen értem a kérdést :)
Azokból is lesz bővített változat, de ennek ellenére "kompatibilis" lesz minden egymással (ha pl. ebből a bővítettet a másodikból a simát nézed akkor is érteni fogod és fordítva dettó). -
Ramza #593 ???
Az első alkalommal felhúzza a gyűrűt, azért tűnik el. A másodikat én spec. nem láttam... -
#590 Hi!
Nekem megvan a mozi változat DVD-n. Érdekelne ez a bővített is, de nem tudom, hogy hogyan hat majd a következő részekre. Úgy értem hogy ez is meg a mozi változatt is "kompatibilis" lesz a következő részekkel vagy majd azokból is kijön bővített változat? Vagy hogy lesz ez? -
#588 Bombadil az első könyvben van, legalábbis ott biztos, a többit még nem olvastam. Amúgy meg nem tudom ki ígérte, hozzám senki nem csöngetett be ígéretekkel, azonban az biztos, hogy Tomát már másfél éve tudjuk, hogy kihagyták, úgy teljes egészében a filmből. -
Madmaxx #587 Bombadil a második könyvben van asszem. Bár már kiba rég olvastam. -
#583 Szerintem király lett a bővített változat.. Nekem nagyon bejött. -
#582 Hmmm. Ha jól emlékszem csak fél órát mondtak. Valszeg csak a te képzeleleted szülte azt a plusz két órát, ami valjuk be, nem lenne rossz:)))
Amúgy állítólag jön ki szionkronizálva is az Extended változat. -
vik3d #578 jaajaaajjaaaj ...gyürük ura.Legalább a konceptuális design könyve jó lett,én igazán asszem arra ment ki a játék -
#577 A lenyeg az hogy igazan belenyomhattak volna Bombadil Toma-t. Most az a plusz 10 perc... vagy legalabb meselokeben 3 percben a film kozben megemlitettek volna... remelem a 2 est nem baszak igy el... bar igazabol nem is nagyon emlekszek a kettesre mert az mitha kicsit bonyorultabb volt.
De annak is az lesz a vege hogy Fordot beviszik holtan a kapun es Samu meg ott fog sirni! Tuti!! :)))) -
#576 Azzal is ugy lesz mint az elozovel :) Amerikai permier eloot masfel hettel en mar 2 szer neztem meg DVD minosegben :) -
#575 November 12--én jön már a 4 dvd-s változat. Persze a Két Torony nálunk ismét késik, és csak januárban jelenik meg a változatosság kedvéért. Nehogy véletlenül is meg lehessen decemberbe nézni Mo-n. -
Lada #573 Ez azért kicsit túlzás!
Most egy dupla DVD, novemberben meg kétszer kiadnak egy 4 DVD-s változatot. Legalább egy időpontban jönne az összes, akkor lehet válogatni, persze akkor a kutya nem venné a dupla-változatot. A kiadó tudja jól, hogy !sokan! úgyse bírják ki, hogy kivárják a novembert.
Ráadásul novemberben megjelenik a Klónok támadása is. Bankot robbantsak, vagy mi a fenét gondolnak?
Ja és közben még lesz egy Vissza a jövőbe-trilógia is.
Minek kell ilyen kétszáz-féle kiadással idegesíteni az embert? -
#570 Majd novemberben meg megveszed a vágatlant is?
Én inkább megvárom. Állitólag amit most kiadtak az a mozi verzió, és majd novemberben meg kiadnak egy vágatlan változatot is. -
#568 Az jó lesz, akkor már semmi probléma nincs vele, de most azt hallottam a magyarországi forgalmazó megint csusztatni akarja a bemutatót.
Nagyszerü lesz, ha újra várhatunk rá január közepéig, akkor megint csak a félévi vizsgáim után tudom majd megnézni:(( -
#566 Semmit... -
#564 És mit szóltok ehhez a címes gebaszhoz?
Még a végén tényleg más címet kap, mert a két torony állítólag sértő. Hát nem hinném, hogy Tolkien a WTC gyászolóit kívánta megsérteni ezzel a címmel, szerintem inkább a néhai mester emlékét sértik meg ha megváltoztatják a címet. Ha az amerikaikak sértönek vélik ott valami nagy baj lehet az emberek fejével, annyira semmi köze egymáshoz a két dolognak. Meg azt több mint egy éve lesz már az esemény addigra. -
#563 Azért nem ártott volna neki egy csöppel több elismerés, jobban nmegérdemelte volna....szerintem.
És talán még a válasszal sem késetem olyan sokat:)) -
#562 Szerintem a programok beszerzésénél próbálkozz, mert innen úgyis ki lesz vágva a link! -
#561 hemme-humma, senki sem tudja? -
#560 honnan lehet letölteni a filmet, lehetőleg gyorsan, jó minőségben? a tékákban mikor lesz? -
#559 Engem nem nagyon, leszarom a zsűrik véleményét -
#558 WaterHorse: téged komolyan érdekel, hogy mi hány díjat kap? föleg oszit? -
#557 Csak az a bajom, hogy az emberünk miatt, most az egyetlen valamirevaló fantasy film nem kapott annyi dijat amennyit megéremelt volna. Jön ez a figura, az utolsó hetekben amikor már senki se számít rá és rögtön az lesz a legjobb film, amibe ö benne van, nem beszélve a legjobb színész díjáról.
Na nem számít, ugy néz ki szombaton megnézem újra a gyürüket, az meg nem is érdekel most már hogyan értékelik a filmeket. Általában azok a legjobb filmek amiket a kritikusok leugatnak, és azok a legtehetségesebb színészek is. Például vegyük filmnek a Született gyilkosokat. Színésznek ott volt Chaplin vagy van Harrison Ford ök az életben nem kaptak Oscart. Harrison Fordnak azért már az életmüdíj is kijárna.