655
Gyűrűk ura: A gyűrűk szövetsége
  • Efreet

The One Ring
  • Efreet
    majd meglássuk. január 10 moziban, december valamennyi az interneten :)
  • Rincewind
    Nemá teljesen elmegy a kedvem, ha tovább folytatod.. :(
  • Rincewind
    Na a vizuális élmény az tényleg ott van a topon! Én tisztára beleborzongtam a gyönyörűségbe, mikor az ork sereg lezúdul a lejtőn. Szóval nem semmi... :)
  • Efreet
    egyértelmű, hogy nem lehet mindent belepakolni... 8-10 óra lenne kötetenként... sőt... azon reménykedek, hogy minél több minden, minél rendesebben benne legyen erőltetés nélkül.
    a vizuális élmény pedig már biztosított :)
  • Rincewind
    Egyébként hibás az alcím :D
    Nem a ''gyűrűk szövetsége'', hanem ''a gyűrű szövetsége'' The fellowship of the ring! Jelentéktelennek tűnik, de nem az :)
  • N1
    Megnyugtatlak a harry-potter baromság nem érdekel,de ettol meg a gyürük ura se fogott meg:)
  • Rincewind
    Már én úgy értettem, hogy kit érdekli! :DDD
  • Tanja
    Mondtam én hogy nem?
  • Rincewind
    Neki nem tetszik, és??? Ő dolga nem?
  • Tanja
    MERT?????
    Gondolom a könyvet még a kezedben sem fogtad.
    És Harry Potter a kedvenced...
  • N1
    én láttam a moziba elözetest tegnap...hát én nem nézem meg:P
  • Tanja
    Németen már keményen reklámozzák.
    nem úgy mint nálunk.Leadnak a mozimániába meg hasonló műsorokban két képen és kész...
    Azt hiszik ezzel beérjük???
  • Tanja
    Unokaöcsi meg ilyesmi
  • Tanja
    Nem hanem a családjának..
  • Rincewind
    Tolken a gyerekeinek írta, asszem...
  • Efreet
    alapvetően annak készült :)
  • Tanja
  • Tanja
    KI tartja gyerekmesének????

Nagyon várom már a filmet.
    Remélem nem lesz olyan elszart mint
    a Dungeons & Dragons...
    Trailereket ki látott?
    azok alapján jónak iélem...

Csók!
  • Coine
    grat. :-)
  • Coine
    De Gy.U. előbb volt bejelentve, Herry Kókler pedig a pénzre megy, mint minden ebben a rohadt kapitalista világban
  • Rincewind
    Mi az a roxx???
  • Jacek
    Bakker Gyuruk Ura roxx:)
  • Rincewind
    Erről van szó! Én nem olvastam, hát nem is kritizálom, de öcsém olvasta és ő esküszik rá! Szóval majd megyek vele a moziba megnézni :D
  • Efreet
    nagy igazat beszélsz. neszeneked tolerancia.

(zárójelben azért hozzátenném, hogy A Gyűrűk Ura is Tolkien gyerekei számára készült gyerekmesének. azóta túlnőtte magát 1 kicsit :))
    A HP most gyerekmese (amit felnőttek is nagy örömmel olvasnak), szerintem is jó, (én meg 22 vagyok)), és ha megjelenik mind a 7 történet, pár év elteltével ez is felemelkedhet a "Nagy Klasszikusok" közé. ha valakinek nem tetszik, nem kell elolvasni, viszont ha nem olvasta, ne kritizálja.

peace.
  • Rincewind
    Úristen, hogy lehet összhasonlítani??? A HP egy gyrekeknek írt fantasztikus mese, a GY.U. pedig egy monumentális és korszakalkotó irodalmi mű! Semmi köze a kettőnek egymáshoz! Olyan ez, mint összehasonlítani a banánz és a narancsot. Nem lehet!!! Valaki ezt szereti, valaki azt, valaki meg mindkettőt! Az meg, hogy jobb igencsak relatív és nagyban függ az olvasó (néző) véleményétől Neked a GY.U. a jobb, aszomszéd Pistikének a H.P.! Meg kéne már tanulni elfogadni a mások dolgait!

u.i.: Te már olvastad a H.P.-T???
  • Coine
    Hát de waze Gyűrűk ura lazán SOKKAL JOBB !!!

• Rincewind
    Ott van pont alattad a hivatalos hír, igen ja. 10.!
    De nem kell a ''Herry Kókler''-t elítélni. Sokan szeretik! Különbözőek vagyunk, ugyanis, attól, mert te nem szereted, még másnak tetszhet ám! Szóval csak nyugodtan és tartsuk tiszteletben a mások izlését is!
  • Coine
    hopp 2x ment, a 2. már javítva vót' :-)
  • Coine
    Rohadt Herry Kókler miatt eltolják WAZEG !!!
  • Coine
    Rohadt Herry Kókler miatt eltolják WAZEG !!!
    most akkor jan. 10 vagy mi ??
  • Rincewind
    RPG.HU HÍREK:
    Gyűrűk ura Kelet-Európában
    2001-11-08
    --------------------------------------------------------------------------------
    A Gyűrűk ura kelet-európai sorsa végre nyugvópontra jutott. Az utolsó pillanatban történt forgalmazó váltás átmeneti bizonytalansága után az új forgalmazó, a Warner Bros. garantálja a könyv rajongóinak, hogy Középfölde története méltó módon kerül a közönsége elé.

Végre végleges a magyarországi premier hivatalos időpontja: 2002.január 10. Térségünk 15 országában szintén ebben az időszakban kerül a film a vászonra. Csehországban az itthonival egy napon, Olaszországban egy héttel később, Szlovákiában 24-én, Lengyelországban február 15-én, legutoljára Bulgáriában, április közepén kerül a mozikba a hatalmas sikernek ígérkező mesés filmeposz. (IC Press)
  • G@b0r
    hehe én 2 hete vettem meg mind3 konyvet.kuuuuurva jo mind1ik. Egyébként 3600 zseton volt a 3 egyutt a tescoban :)
  • Efreet
    Számítógépes modell az egész. és nem mutattak belőle még képet :) nagyot akarnak vele durrantani.

Nekem feltűntek az ilyenek is... túl sokszor olvastam? :D
  • Rincewind
    Ja, ahha :(
    De ezek még csak kissebb csalások, nekem például fel sem tűntek. Csak nagyobb ne legyenen benne!!!
    Meg rohadt kíváncsi vagyok, hogy Gollam-ot hogy valósítják meg :)
  • Efreet
    differencia. a lovon Arwen ölében üldögél Frodo... amikor ájultan kellene lennie egy másikon, Arwen szól be a Gyűrűlidérceknek a folyónál, amikor... ööö.. egy fickó volt... hogyhívták... deciki nem jut eszembe :D
  • Rincewind
    Láttam az összes trailert már vagy százszor. Már vagy egy éve rá vagyok kattanva a filmre :D
    Mi az a ''difi''? :DD
  • Efreet
    nézd meg a 2 trailert... sokminden látszik benne. és látszik, hogy van difi rendesen... már ezalatt a 2X1perc alatt is... de ettől még isten film lesz :)
  • Rincewind
    Basszus... :(
  • Efreet
    vagy átkozódsz, hogy mi mindent írtak át... pl. Arwen-nek kicsit több szerepet adtak, hogy a színésznéni jósokat szerepeljen. Elolvastam én is magyarul is angolul is rengetegszer... de a filmet nem szabad összehasonlítani a könyvvel. pontosan az első mondatod második fele miatt... a hangulat.