655
Gyűrűk ura: A gyűrűk szövetsége
-
#172 tudom, hogy utálsz. azért is írtam ide figyelmeztetésnek, nehogy a történelem eddigi egyik legjobb és legszebb könyvét elolvasd, mert még a végén rászoknál a könyvekre... akkor meg mi lenne veled... elképzelni is szörnyü... -
#171 hehehe kabbe!! amgy utálok olvasni!nem az én sporton én film szerető vagyok..bár egy gamecube hírt simán el bírnék olvasni ha 1000 oldalas lenne:)))))))))) -
#170 csocso vigyázz, nehogy elolvasd, még a végén tetszene... meg sok is neked az az 1000 oldal... rengeteg sms mennyisége. -
#169 nah megvan de nem megy se hang se kép pedgg divx meg minden megvan... és megvan a majmok bolygoja 2 részes és 150 az első tehát 300 megás az is.és mit mondjak akadozik meg hasonlok... de nem annyira zavaró... a swordfish 730 megás rámegy a 80 perces cd re és kurva jo a hang a kép mindnen!! -
#165 megvan a film!!!itten van nálam 300 mega divx! egy a baj ha kép se hang most töltöm az uj divxet vagy mittom mikell még hozzá.. -
Break #164 akkor yó. gondolom olvasott...de azért a dolgot holnap még megbeszélem a szakértővel (coine) ;)))))))) -
#163 mesét olvasott már? ez mese. a fantasy ebböl lett. -
Break #162 akkor tecchet egy olyan nem fantasyfan csajnak??
(mondjuk én sem vagyok az, csak szeretem a jó sztorikat, de ezt már más is így fogalmazta meg előttem ,úgyhogy idézőjelbe kell tennem, tehát:
"én sem vagyok fantasy fan, csak szeretem a yó sztorikat"...nem pont így volt, de a lényege ez volt...) -
#161 ez egy szép mese. izgalmas, varázslós, gyönyörüszép. -
Break #160 csak azt nem tudom kivel menjek el?? ha érdekli, esetleg elvihetném a csajt, akiről nem is olyan rég folyt a duma coinével...ha pedig őt nem vonzza az ilyen film, akkor nem tudom, kivel megyek...:-(((( -
Break #159 akkor mindenképpen +nézzük!!! -
#158 Jó! :) -
#157 nem hiszem el, hogy ez a kérdés komoly. -
Break #156 de télleg, jó ez a könyv?? -
#155 Te a könyvtárostól kérdezed, érdemes e olvasni? :) -
Break #154 csak mindenki azt mondja, jó -
Break #153 és jó?? mert én még soha nem olvastam/nem láttam -
#152 nekem 2 angol meg vagy 5 magyar olvasás van eddig benne... -
#151 3-szor olvastam és még egyszer sem néztem meg :)
A kívülről tudom természetesen csak képletesen értendő... :) -
Break #150 hányszor olvastad eddig/hányszor nézted?? -
#149 Nekem nem volt annyira húzós eddig, bár még csak az elején tartok, azt meg tudom szinte kívülről :) -
#148 húzós a nyelvezete... néha én is csak azért értettem, mert tudtam, hogy mi is történik... -
#147 Np :)
Én is azzal bajlódom most. :DDD -
#146 naja, utoljára angolul olvastam... sorry. -
Break #145 aranyos :)))) -
#144 Jó Szméagol, szép Szméagol! Szméagol szereti pici Hobitka, szegít vinni drágaszágot! -
#143 kici aranyoszkám... asz aranyoszkámat nem adom... -
#142 Na valahogy így fog kinézni Sméagol, bár ez még csak tesztbábú...
Nekem tetszik, valahogy hasonlóképp képzeltem el :) -
#141 -
#140 lássuk... -
#139 csomot kötök a nickedre -
#138 mer'? mihez kezdenél? -
#137 az a szerencsed -
#136 no comment. -
#135 én??? -
#134 na ki a Mester ebben a topicban? pfff... -
Break #133 milyen mester? -
Vaker #132 Ehe-ehe... Valahonnan ismerős :-DD -
#131 ma 110 éves a Mester. -