A játékprogramok gyermekekre kifejtett káros hatásai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, gyerekek, a félmilliós számitógépemet ez után a cikk után kisöpörtem a szemétbe, megyek matek példákat fejtegetni, az aztán a jó hobbi!
hülye! ezen a fórumon (sajnos) eléggé megszokott dolog az anázás annál, aki valami olyat ír, amit a többiek nem... és mivel én voltam az elsõ, netudtam, ki milyet ír majd, eszért csak elejét akartam venni az anyázásnak... bár úgylátom, ne jött be, a kultúra itt is megjelenik😊
Szerintem a sok játék maximum a rossz testtartás miatt okozhat gondokat.
Persze vannak "agyölõ" játékok, de rengeteg olyan játék is van, amelyben kell gondolkodni is erõsen.
Lószar az egész. Nézzétek meg a mai tizenéveseket, rengeteg a buta, alomban élõ (csak az erõfölénybõl ért, mint a kölökkutya) retardált hülyegyerek kvék nélkül is.
Azzal egyetértek, hogy több könyvet kellene olvasniuk.
Persze vannak "agyölõ" játékok, de rengeteg olyan játék is van, amelyben kell gondolkodni is erõsen.
Lószar az egész. Nézzétek meg a mai tizenéveseket, rengeteg a buta, alomban élõ (csak az erõfölénybõl ért, mint a kölökkutya) retardált hülyegyerek kvék nélkül is.
Azzal egyetértek, hogy több könyvet kellene olvasniuk.
JAPAN A VILAG LEGNAGYOBB "VIDEOJATEK PIACA" .. .szal ok csak tudjak.. de nem kell felni mi itt europaban, usaban es japantol tavoli foldreszeken, nem kapunk akkora dozist - akarhogy erolkodunk is - "jatszasbol" hogy agyhalottak lehessunk... kar erolkodni 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Jah.Akkor már én rég az idegsebészeten lennék ha igy lenne amit a japcsik irtak.Csak azt nem értem hogy a pokemont meg ezeket mérnem akarják betiltani pedig ezek nagyobb hatással vannak a gyerekkre minr pl:Soldier Of Fortune 😊
Törölt felhasználó
> a kutatásban milyen játékokat vizsgáltak
mortál kombat, tekken, sztrít fájter. 😊
mortál kombat, tekken, sztrít fájter. 😊
ixyon: a számítógépet az ICQ kivételével én is arra használom, meg játékra. 😊 A pistikés példával pontosan mit akarsz mondani?
Azt pedig, hogy agresszivitást okoz, már igen sokszor megingatták, abba lehetne már hagyni. Az pedig tényleg számít, hogy mivel játszanak. Kíváncsi vagyok, hogy a kutatásban milyen játékokat vizsgáltak.
Azt pedig, hogy agresszivitást okoz, már igen sokszor megingatták, abba lehetne már hagyni. Az pedig tényleg számít, hogy mivel játszanak. Kíváncsi vagyok, hogy a kutatásban milyen játékokat vizsgáltak.
hát azért szerintem attól is sok függ, hogy pistike épp kvékel, vagy mongyuk épp B@Wozik, esetleg más olyan játékkal jáccik, amin gondolkodni is kell. de azzal én is 1etértek, hogy nem a számítógép az 1etlen hely, ahol lenni kekll, az emberi kapcsolatok is nagyon fontosak. megha nem is épp pistike a legjobb fej a suliban, ha csak számítógépezik, nem lesz jobb sosem.
ja, és anyázások elkerülése érdekében az utolsó játék, amivel jáccotam, a B&Wvol, 2 pályán játszottam, és spec.mat.os vagyok, és a számítógépet csak e-mailre, ICQra, hírolvasásra, információszerzéstre, és programozásra használom.
ja, és anyázások elkerülése érdekében az utolsó játék, amivel jáccotam, a B&Wvol, 2 pályán játszottam, és spec.mat.os vagyok, és a számítógépet csak e-mailre, ICQra, hírolvasásra, információszerzéstre, és programozásra használom.