163
nekem is van, és ma kijött, és iszonyú szarul voltam / vagyok :-S
  • blackgamer
    most csak fázok de nem tüsszögök, erre jó a két napos eső
  • glevigabi
    Ajánlom mindenki figyelmébe a candida.shp.hu honlapot. Információkat kaphat betegségéről és gyógyulásról
  • Little Angel
    Én igazából nem tudom mire vagyok allergiás Múltkor megyek a kórházba,hogy megcsináltassam a tesztet.Össze-vissza járkálok mint a hülye gyerek,mire megtalálom 1óra múlva hova is kell menni.Ott várok még kb.1órát aztán megkérdezik mire várok,én elpanaszolom,hogy allergia tesztet szeretnék csináltatni,erre azt mondják,csak akkor csinálják meg,ha bevagyok jelentve,(felteszem amikor telefonon megkérdeztem akkor még nem kellett),és,ha a mit tudom én milyen mirigyek mefagynak,jöjjek vissza.Ebből semmit nem értettem,de olyan rohadt mérges voltam.Erre azt mondtam a nőnek,hogy jó akkor majd vissza jövök,ha megfagynak
    Egyébként még mindig nem tudom minek kell megfagynia? Tudtok segíteni?
  • ollie
    Nekem nagyon erős az allergiám, és a parlagfű mellett allergiás vagyok a fekete ürömre, az összes fűfélére, az összes búzafélére, a fákra, a madártollra, a macskaszőrre, és még franctudjamire.
    Ha én vidékre megyek, sokkal erősebb az allergiám, mert sokkal több ott a pollen (főleg szántóföldek közelében).
    Szóval nekem marad a város.
  • mohus
    én egyszerűen életmódot változtattam, kiköltöztem Pestről

parlagfűre vagyok allergiás, egy légtisztító van a hálószobámban, de idén alig használtam, tavaly sokszor (akkor költöztem ki)...egy rét mellett lakom, ahol nincs parlagfű szerencsére...és most pl már nyitott ablak mellett alszom

ha legyűröd a stresszes idióta életet...lemondasz olyanokról, amit csak a média diktál a fejedbe...az enyhe parlagfű allergiától megszabadulhatsz...mint én
  • ollie
    Medinose
    Megveszed a készüléket, és napi 3 alkalommal kell használni. Ennyi. Nem olcsó (20-25k között van az ára), de nálam bevált. Egy évben többet költöttem gyógyszerre. Na és az, hogy sokkal jobban érzem magam, megfizethetetlen.
  • desigo
    Mit lehet tudni erről a Medinoseról?
    Otthon használod vagy el kell járnod valahova?
    Milyen időközönként kell?
    Mennyibe kerül?
  • ollie
    Hmmm, nekem a Xyzal elég jól bejött, ill. most gyógyszer helyett Medinose-t használok (ezzel vicces módon az orrba kell világítani), és napi 2-3x Nasonex orrspray-t. Így szinte tünetmentes vagyok, ez a világítós cucc nagyon sokat segít. Pedig ha nem szedek semmit, általában haldokolni szoktam...
  • desigo
    A kálcium pezsgőtabletta ízét megutálom pár napon belül:(

Azt tudom pontosan,hogy mikre és mennyire vagyok allergiás.
    14 éve vagyok allergiás de még sosem volt egy olyan gyógyszerem se ami egyértelműen javulást hozott volna rövid időn belül.
  • Z
    A Telfast kb annyit is, mint a neve a tel nélkül. :D

A Nasorex-et nem ismerem, de az orrspray-k általában jók szoktak lenni, mert azok hormontartalmúak. Bár kérdés, hogy huzamosabb ideig történő használat esetén mennyire vágják haza az ember veséjét.

Spersallerg-et nekem is muszáj lesz használni, akkor viszont lőttek a kontaktlencsémnek. Már ma is majd meg pusztultam, úgy viszketett a szemem.

Valaki szerint a kálcium is hatásos lehet az allergia ellen.

Ha most jött elő Neked is, akkor szerintem a parlagfűre vagy leginkább fogékony. Mint én is, meg a legtöbben közülünk. :(

Ha rövid a hajad, akkor nem árt minden este hajat mosni lefekvés előtt...az is jótékony hatással van az alvásra. Én két naponta szoktam, de nekem eléggé hosszú a hajam.

Kitartás!
  • desigo
    Ehh

2005-ben is pont ilyenkor lettem szarul.
    Most kb 1 hete jött elő egyik napról a másikra de nagyon durván.
    Idén még egy szem gyógyszert nem szedtem be és semmi bajom nem volt.
    Folyik a szemem meg az orrom.

Most ezekkel nyomom:

este 1 szem Telfast 120 mg
    Nasonex orrspray
    Spellalerg szemcsepp
    napi 2.000 mg C vitamin
    pár szem B vitamin

Persze nem ér semmit :((
  • ollie
    Pedig csak orvos fog neked allergia tesztet csinálni, mivel sok allergén anyag kell hozzá.
  • blackgamer
    rohadt élet, tüsszögök mint állat már hetek óta
    mire lehetek allergiás? van esetleg patikában valami allergia teszt? orvoshoz nem akarok menni, szal marad a Calcium-Sandoz pezsgőtabletta
  • ollie
    A barátnőd számát add meg. Sokat hallok ilyen a barátomnak sikerült, meg az anyósom ismerősének is használt szöveggel...
  • Aniita
    Sziasztok!
    Szeretném röviden leírni egyik igen jó barátnőm pozitív tapasztalatait az allergia terén. Tavaly novemberben kezdte el a szervezetét a természetes pollenhez hozzászoktatni igen igen fokozatosan, s idén nyáron az allegriás reakcióinak kb. 20-30%-át produkálta, s jövő nyárra teljesen tünetmentes lesz mindenbizonnyal, mármint a sok más pollenallergiájából így 2 év alatt teljesen kígyúgyult ember szerint.

Így bátorkodom figyelmetekbe ajánlani azt a két bizonyos terméket, melyet barátnőm fogyaszt.

Az egyik termék a természetes pollen tabletta. Ugye ez az az anyag amire allergiások vagytok. Nos az allergiát úgy lehet természetes módon legyőzni, hogy a szervezetet imunrendszerét (ami ugyen pont a pollenre vált ki nem kívánt reakciókat )fokozatosan hozzászoktatjuk ehhez az anyaghoz.Először 1 hónapig 1/8-ad tabletta, aztán 1 hónapig 1/4-ed tabletta, stb,stb.. Így a 100 db-os doboz akár fél évig is elegendő.

Az másik termék az aloe vera növény levelének tartalmából készített ital, mely több mint 95%-os aloe vera tartalmú, ezen kívül teljesen természetes összetevőket tartalmaz még. Ez az ital természetes, aktív formában tartalmazza vitaminok, ásványianygok, enzimek, aminosavak, nyomelemek tárházát, mely egy immunerősítő és méregtelenítő kuránál kifejezetten ajánlott. De az aloe verának emelett van vírus, baktérium, és gombaölö hatása is.

Ha érdekli valamelyikötöket ez a kúra szivesen válaszolok további kérdéseitekre!
    Üdv, Anita
  • ollie
    Egyébként nekem is 14 éve van allergiám.
  • ollie
    Nekem a Xysal jött be eddig a legjobban, bár ez sem elég erős a tünetek teljes eltüntetéséhez.
  • KnightRider

Claritine a legjobb. Igaz, hogy ilyenkor, a szezon csúcsán szart sem ér, de amúgy működik. Már tizennégy éve barátom ez a kellemes kis "édesség" :)
  • Hajnalcat
    Az szar lehet. :/ Én is mostanában sokat fújom az orrom, de az nem allergia. Majd szólj, ha megtudtad, hogy mire vagy allergiás. Remélem, nem rám.
  • DJ Skyline
    nekem viszket a szemem,mint a franc,és orrom is fújom,meg tüsszögök! eddig minden nyáron viszketett a szemem,de az utóbbi 2 tünet még nem volt! gyanítom allergia van a dologban,csak még ki kell deríteni,hogy mire! :S
  • ollie
    aha
  • Sephi
    Na. Akkor kiderult nekem mi bajom is volt es a

Rhinocort Aqua

nevezetu orcseppek csodat muveltek. Ez a mostani nathara jo ami aug 15 es sept 20 kozott van.
  • desigo
  • tigeroo
    fuhh, ma ritkaszar napom volt:P tegnap estére dugult be az orrom/fülem..
    ma csak szipogok+ a szemem fáratt:P
  • ollie
    Nekem egész pontosan:

Xysal, Nasonex és Opticrom

Egész jó beválnak, bár a kimerültség érzetet nem tudják eltüntetni.
  • desigo
    Nekem tavaly jól bevállt a Telfast.Egy hónapig szedtem és teljesen tünetmentes voltam.Idén kb 2 hónapja szedem de full semmit nem használ.
    Ma írt fel a dokinő Aerius tablettát.Kíváncsi leszek rá.
    Persze én is haszálok Nasonex orrsprayt,Spellalerg szemcseppet ha már nem bírom.
    Most a három együtt sem ér semmit!
    Tök gáz,hogy a dokinő meg csak kísérletezik!
  • ollie
    Xysal, egész jó, de mivel nagyon allergiás vagyok, használok még szemcseppet, orrsprayt és kalcium pezsgőtablettát is.
  • desigo
    Ti mit szedtek ellene?
    Én majd meg pusztulok olyan szarul vok
  • Z
    de előbb regelni kéne allergiát
  • ollie
    Szóljunk St-nek, hogy bannolja Allergiát...
  • Z
    igen, valszeg...Alföldre nem is megyek, bár Bépesten is elég szar a helyzete az allergiásoknak.
  • Z
    van benne szteroid, de a korszerű gyógyszerekben már minimális, annyi veszélyt jelent ránk, mint egy ebola vírussal fertőzött róka harapása...na jó ezt csak poén helyett mondtam. Szal minimális mennyiségű.
  • ollie
    Valszeg azért, mert kevesebb pollen volt.
  • ollie
    Vannak már egyéb gyógyszerek is, nem csak Zyrtec meg Claritine, kérj mást.
  • Stann
    Én is Claritinet szedek. Ha folyamatosan szedem, végülis jó, de attól még simán rámjön néha, viszont ha 1-2 napig elfelejtem, utána érezhetően szarabb. Az orvosom csak megemelte az adagomat. Annyit mondott még, hogy e a Szívre káros, a Zyrtrec meg a májra, úgyhogy 8. Néha én is bekómázok tőle, de hát ha este veszem be, nem gáz.

Amugy a szemcsepp-orrcseppekben tényleg szteroidok vannak, vagy konkrétan ez mit jelent? Szemcseppenk Opticromot haszmálok, az egész jó. Remélem nem zárnak ki miatta! :)
  • Z
    44...mondom idén alig jött még elő! :DD
  • Csaba
    Nekem a legszarabb hónap az augusztus allergia szempontjából. Eddig nagyon jól megvoltam augusztus közepéig, szinte nem is tüsszögtem. Erre most meg előjött. És tavaly is ugyanúgy. Gyógyszert szedek rá, talán ezért is voltam tökéletesen jól, de most augusztus közepétől mi a fene van, hogy bedurvult ez a tüsszögés, nem tudom.
  • ollie
    Csak az a baj, hogy amíg vannak tünetek, addig egyre csak erősödni fog az allergiád. Azt kell elérni gyógyszerekkel, hogy nem legyenek tüneteid, és akkor már nem fog erősödni.
  • Z
    én idén még egész jól bírom gyógysz@r nélkül. le is kopogtam
  • Z
    lool, arra bezzeg nem vagytok allergiásak, mi? :PP