Allergia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én inkább úgy mondanám, hogy nincs megfelelõ minõségû tápanyag a normális mûködéshez.
Elég régóta vagyok allergiás, de azt észrevettem, hogy ha nem eszem bolti édességet (pl. csokoládé), akkor semmilyen virágpor nem zavar, amikor meg eszem, akkor meg majd megdöglök.
Ha nem csap- vagy bolti palackozott vizet iszom (hanem hegyi forrásét), akkor zuhany után nem akarom véresre vakarni a bõrömet.
És még lehetne sorolni.
Nagyon meg kellene válogatni az ételeket, hogy mit eszünk, de nem egyszerû.
Az orrspray-kkel meg csak óvatosan. Ha túlságosan rászokik a szervezet, akkor függõvé válhat tõle. Lehet nem mind ennyire durva, de régebben voltak ilyen "mellékhatások".
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Hívjon:06-70-6303738
Eltüntetni? Szerintem sehogy, hacsak el nem égeted a könyveket.
- szénanátha (ez lehet enyhétõl kezdve olyan erõs, hogy nem kapsz levegõt az orrodon)
- szemviszketés-, fájás
- torokfájás
- állandó levertség
- állandó kimerültség érzete
(ezekbõl lehet, hogy csak 1-2 tünet jelentkezik)
Meggyógyulni nem lehet, bárki bármit is mondjon. Egyetlen kezelés létezik, az a tüneti kezelés, de nem fogsz megygógyulni.
Valószínûleg allergiás vagyok !!!!
Valaki tudna adni tájékoztatást a pontos tünetekrõl és a gyógyulás módszereirõl ?
Még nincs meg az ellenszer, sem az ok, tavaly homeopátiával próbálkoztam, bár késõn és nem a klasszikussal...
Amúgy meg nem vagy te scientologus?
Körülbelül 4 napig úgy éreztem, hogy rosszabb lett, de miután kiürültek a szervezetembõl és a vérembõl a mérgek, tünetmentessé váltam. Végre tudtam jól pihenni.
Manapság sem szenvedek az allergiától. Napi szinten veszek be Lenkei alap vitamint. Reggelire és ebédre zöldség és gyümölcs szokott a kajám lenni, vacsorára meg a régi kaják (fõtt, sült). Így nem kell mindenrõl lemondani, de nem is kell szenvednem.
Ha allergiától kapcsolatosan természetesebb módon akartok megszabadulni akkor ezeket a könyveket ajánlom elolvasásra:
A PH csoda
Nyers étel csodája
Testkontroll
Cenzúrázott egészség
Sok sikert!
http://hipnotizor.hu/
A lényeg az, hogy kiderült, egy barátság megszakadása miatt jött létre az allergiám, mert azt nem dolgoztam fel, hanem csak elfojtottam, ugyanis el akartam felejteni az egészet. Az történt, hogy egy közeli barátom az ellenségemmé vált, de ezt nem akartam meglátni. Hipnózisban feldolgoztam az egészet, és ma már nem akarom elfelejteni azt ami történt. Ha eszembe jut már nem fáj, "nem húz le", hanem csak azt érzem, okosabb lettem egy tapasztalattal.
A hipnotizõr azt mondta, hogy a baráttól lelki energiát kaptam, majd az ellenségemmé vált, és mivel az egészet elfojtottam, testi szinten megjelent ugyanez a probléma, hogy feldolgozzam. (Testi szinten az energiát adó barát az élelmiszer, amit én úgy kezeltem, mint ellenséget, ezért lettem allergiás.) A betegség pedig kényszerített, hogy ne elfojtsam, elfeledni akarjam a történteket, hanem feldolgozzam.
A mirigyeim gyulladása két órán belül a hipnózis után visszahúzódott, és az allergiám teljesen elmúlt, azóta sem jött vissza.
Ajánlom tehát mindenkinek, hogy a betegsége lelki kiváltó okát kutassa fel, és az gyógyszerek nélkül is elmúlik, míg gyógyszerrel esetleg csak a tünet van kezelve, de az okok nincsenek megszüntetve. Nem mondom, hogy a gyógyszer nem segít, mert ideiglenesen egy darabig nálam is segített, de fõleg a pszichoszomatikus betegségeknél nem a gyógyszer a megoldás, ebben biztos vagyok.
Egy orvos-természetgyógyász, Reudiger Dahlke: A betegség mint szimbólum címû könyvében szinte az összes betegség fel van sorolva, és mindegyikhez a hozzá tartozó valószínû lelki okok. (Dahlke szerint minden betegségünk lelki eredetû.) Az én allergiámra mondjuk pont nem jött be amit Dahlke írt az ételallergiáról, de azért közel volt hozzá. :-) Amit ír az szerintem nem teljes, inkább csak irányadó, de esetenként hasznos lehet.
Remélem tudtam valakinek valami újat mondani, esetleg segíteni...
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Nem használtam semmiféle gyógyszert (tabletta, orrbapuff, szemcsepp). Bár a szemcseppet lehet, hogy kellett volna, mert néha szétvakartam a szemem miután lefeküdtem aludni. <#idiota>#idiota>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Egyébként még mindig nem tudom minek kell megfagynia? Tudtok segíteni?
Ha én vidékre megyek, sokkal erõsebb az allergiám, mert sokkal több ott a pollen (fõleg szántóföldek közelében).
Szóval nekem marad a város.<#rolleyes>#rolleyes>
parlagfûre vagyok allergiás, egy légtisztító van a hálószobámban, de idén alig használtam, tavaly sokszor (akkor költöztem ki)...egy rét mellett lakom, ahol nincs parlagfû szerencsére...és most pl már nyitott ablak mellett alszom
ha legyûröd a stresszes idióta életet...lemondasz olyanokról, amit csak a média diktál a fejedbe...az enyhe parlagfû allergiától megszabadulhatsz...mint én
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Megveszed a készüléket, és napi 3 alkalommal kell használni. Ennyi. Nem olcsó (20-25k között van az ára), de nálam bevált. Egy évben többet költöttem gyógyszerre. Na és az, hogy sokkal jobban érzem magam, megfizethetetlen.
Otthon használod vagy el kell járnod valahova?
Milyen idõközönként kell?
Mennyibe kerül?
Azt tudom pontosan,hogy mikre és mennyire vagyok allergiás.
14 éve vagyok allergiás de még sosem volt egy olyan gyógyszerem se ami egyértelmûen javulást hozott volna rövid idõn belül.
A Nasorex-et nem ismerem, de az orrspray-k általában jók szoktak lenni, mert azok hormontartalmúak. Bár kérdés, hogy huzamosabb ideig történõ használat esetén mennyire vágják haza az ember veséjét. <#zavart2>#zavart2>
Spersallerg-et nekem is muszáj lesz használni, akkor viszont lõttek a kontaktlencsémnek. Már ma is majd meg pusztultam, úgy viszketett a szemem.
Valaki szerint a kálcium is hatásos lehet az allergia ellen.
Ha most jött elõ Neked is, akkor szerintem a parlagfûre vagy leginkább fogékony. Mint én is, meg a legtöbben közülünk. 😞
Ha rövid a hajad, akkor nem árt minden este hajat mosni lefekvés elõtt...az is jótékony hatással van az alvásra. Én két naponta szoktam, de nekem eléggé hosszú a hajam.
Kitartás! <#eljen>#eljen>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
2005-ben is pont ilyenkor lettem szarul.
Most kb 1 hete jött elõ egyik napról a másikra de nagyon durván.
Idén még egy szem gyógyszert nem szedtem be és semmi bajom nem volt.
Folyik a szemem meg az orrom.
Most ezekkel nyomom:
este 1 szem Telfast 120 mg
Nasonex orrspray
Spellalerg szemcsepp
napi 2.000 mg C vitamin
pár szem B vitamin
Persze nem ér semmit 😞(
mire lehetek allergiás? van esetleg patikában valami allergia teszt? orvoshoz nem akarok menni, szal marad a Calcium-Sandoz pezsgõtabletta
Szeretném röviden leírni egyik igen jó barátnõm pozitív tapasztalatait az allergia terén. Tavaly novemberben kezdte el a szervezetét a természetes pollenhez hozzászoktatni igen igen fokozatosan, s idén nyáron az allegriás reakcióinak kb. 20-30%-át produkálta, s jövõ nyárra teljesen tünetmentes lesz mindenbizonnyal, mármint a sok más pollenallergiájából így 2 év alatt teljesen kígyúgyult ember szerint.
Így bátorkodom figyelmetekbe ajánlani azt a két bizonyos terméket, melyet barátnõm fogyaszt.
Az egyik termék a természetes pollen tabletta. Ugye ez az az anyag amire allergiások vagytok. Nos az allergiát úgy lehet természetes módon legyõzni, hogy a szervezetet imunrendszerét (ami ugyen pont a pollenre vált ki nem kívánt reakciókat )fokozatosan hozzászoktatjuk ehhez az anyaghoz.Elõször 1 hónapig 1/8-ad tabletta, aztán 1 hónapig 1/4-ed tabletta, stb,stb.. Így a 100 db-os doboz akár fél évig is elegendõ.
Az másik termék az aloe vera növény levelének tartalmából készített ital, mely több mint 95%-os aloe vera tartalmú, ezen kívül teljesen természetes összetevõket tartalmaz még. Ez az ital természetes, aktív formában tartalmazza vitaminok, ásványianygok, enzimek, aminosavak, nyomelemek tárházát, mely egy immunerõsítõ és méregtelenítõ kuránál kifejezetten ajánlott. De az aloe verának emelett van vírus, baktérium, és gombaölö hatása is.
Ha érdekli valamelyikötöket ez a kúra szivesen válaszolok további kérdéseitekre!
Üdv, Anita
Claritine a legjobb. Igaz, hogy ilyenkor, a szezon csúcsán szart sem ér, de amúgy mûködik. Már tizennégy éve barátom ez a kellemes kis "édesség" 😊
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)