983
MS OFFICE
-
vitya79 #663 Sziasztok
Olyan problémám van, hogy 2007-es excelben bármilyen táblázatot megakarok nyitni, csak akkor jeleníti meg a tartalmat, ha rákattintok az Fx ablak alsó peremére. -
SzocsA #662 feltettem a 2007est indításnál kiírja hogy a kasperky bővítményt nem lehet betölteni! mert már letöröltem!
hol tudom törölni a bővítményt? -
#661 Koszonom! Ez nagy segitseg volt, csak az a bajom, hogy En csak egy honapon beul tudtam alkalmazni, az jobban erdekelene, ha mondjuk pl. ket honappal kesobb ugyanarra a napra is be lehetne ugyanezt allitani... -
#660 ctrl nyomvatartásával kijelölőd, majd a jobb gombot nyomva tartva áthúzod az új helyére az eseményeket. -
#659 Sziasztok! van egy problemam, ha valaki tudna segiteni, azt nagyon megkoszonnem: Office 2010-t hasznalok es az Outlookban kellene athelyeznem a naptarban egyszerre tobb bejegyzest egy naprol egy masik napra, ugy hogy az eredeti helyen ne maradjon meg a bejegyzes, kerdesem, hogy hogy kell ezt megcsinalni? -
#658 Újratelepítettem és így sem javult meg. :( -
#657 Sziasztok!
Olyan problémám van a 2007-es Outlookkal, hogy a beérkező levelekben megjelenő képeket körülbelül 70%-os azaz nem teljes mérettel jeleníti meg. Fogalmam nincs mitől lehet, mert emlékeim szerint semmit nem állítottam sehol. Ha valaki tudna segíteni, hogy hol tudom beállítani, hogy minden kép a teljes méretében jelenjen meg, akkor azt megköszönném! Tippek is jöhetnek, hogy például adott menüpontban nézzem meg (bejövő levelek beállításai, képek megjelenítése). Már nézegettem, de még nem találtam semmit. :/
Köszönöm,
Catti -
vitya79 #656 valamiért nem jeleníti meg a feltöltött képet. :( -
vitya79 #655 a kijelölt mappákról beszélek. -
#654 Nyomd meg az alt gombot. -
vitya79 #653 intézőben:eszközök ???? Nekem ilyen nincs. :( Win7-et használok. -
#652 Csak akkor töröld ha tényleg nem használja(2003-at használom így nem igazán ismerkedtem meg vele)
intézőben:
eszközök>mappa beállításai>nézet fül>egyszerű fájlmegosztás használata(ajánlott) pipa ki.
aztán:
mappát kiválasztod>tulajdonságok>biztonság>speciális>profilod kiválasztod>szerkesztés gomb>törlés(bepipálod)
Lehetőleg rendszergazdai jogosult fiókon végezd el mert másként nem nyúlhatsz bele:) -
vitya79 #651 sziasztok.
Újra raktam az office 2007-et, és csinált egy archive mappát, egy törölt elemek és egy keresési mappát pluszba. Most ezekből kettő van. Hogyan tudom kitörölni a mappákat. Az archiv elemek jó helyen vannak, de a mappákat sehogy sem engedi törölni. -
kl24h #650 Megoldódott a probléma ideiglenesen, egyszerűen most nem jelentkezik az a hiba, hogy mi volt az oka még mindig nem jöttem rá, pedig a gépben semmi sem változott. -
TomBond #649 Megoldható valahogy hogy a betűknek szám értéke legyen? Pl beírom hogy N és a táblázat végén 12 legyen az értéke. Szolgálati vezényléshez kéne, és jelenleg 4 féle betűm van amihez 2 számot kéne társítani. -
kl24h #648 Én értem, amit ott írt, de gyakorlatilag, nincs ilyen probléma: 350 MB RAM használat (1.5 GB van összesen) és a C-ből 13.5 GB foglalt 35.3 GB üres. A Virtuális Memória beállításoknál a C-nek van csak lapozófájlja min 2048 MB és a maxim 4096 MB. Ez az érdekes... -
#647 Kevés memória vagy lemez tárterület, ezér a Word nem tudja megjeleníteni a kért betűtípust. -
kl24h #646 Egy időtől errefelé mikor felnyitom a Microsoft Office 2003 Word programot és be akarom állítani az oldalt (File menü > Page Setup), akkor ezzel a hibaüzenettel jelentkezik. Ha még egyszer próbálom, akkor megjelenik a beállítási ablak és azután akárhányszor módosítom az oldal méretét, szépen működik. Ha bezárom a Word ablakot és újból felnyitom, akkor az olda beállításánál megint a hibaüzenet jelentkezik.
Az Excel és a PowerPoint esetében nincs ilyen gond.
Nem zavaró ez a probléma, mert működni működik minden benne, csak mégis mi lehetne a gond? -
#645 Megtaláltam!! Kösz mégegyszer a segítséget -
#644 Király vagy, köszönöm.
A4-re átállítom az adig oké, de ez a csere dolog nem tiszta teljesen.
A csere funkcióban van olyan, hogy "Keresett szöveg" és " Csere erre".
A csere helyére nem írok semmit, de a másik helyre mit írjak
"bekezdésjelnek"?
Tudom béna vagyok, de ezt még írd le, ha nem gond. -
#643 A piros aláhúzott szavakat azért átkéne még nézni.
Ami csináltam: Papaírméret A4-re, Word csere funkciójánál a "A bekezdeéjelet" töröltettem, majd az elválasztás jelét szintén töröltettem a csere funkcióval.
-
#642 Tessék: link -
#641 http://data.hu/get/3827105/szoveg.rtf
Felraktam ide a szöveget. Az első oldalt kézzel átalakítottam, hogy a sor elejét visszatöröltem a felette lévő sorig, de 160 oldalon keresztűl ez gázos lenne. Ha a többit is megtudnád olyasmire formázni, akkor írd le légyszíves, hogy hogyan sikerűlt:) -
#640 Nem, kézzel kell formázni, minden mondat után egy enter. -
#639 Az oldalbeállítást megnézdém, mert gyanús, hogy nem A4-es a papírméret. -
#638 Na jó, akkor egy másik kérdés, mert talán az előzőt nem is lehet megoldani.
Be lehet-e úgy olvastatni egy szöveget úgy, hogy minden mondat külön sorba kerüljön, független attól, hogy milyen hosszú egy mondat? -
#637 Nem. Azzal csak csökkenteni tudom a sorok hosszát, úgy hogy beljebb húzom, de ha tovább viszem a szövegen túl, akkor az megmarad az eredeti formájában. -
TomBond #636 Nem lehetséges hogy kisebbre van véve a papír mérete? Fönt a vonalzón mennyi a világosabb rész? -
#635 Köszönöm a segítségeteket, de még nem jött össze a dolog.
Ha berakom .txt-be, majd onnan ms office-ba, akkor ugyanazt kapom, ugyan- annyi karakter marad egy sorban, csak nincs megformázva.
Nem formázott beillesztésnél is megmaradnak a rövid sorok, amit nem tudom hogy hol kell átformázni hosszabbra. Ha ezt még leírnátok, az is megköszönném. -
#634 Irányított beillesztés, nem formázatott szövegkén, ha megvan akkor megformázod word-ben. -
Zsolt01 #633 Egy tipp:
Beilleszted egy *.txt (fájlba)
Innen kimásolás vagy kivágás
Beilleszted MSoffice -
#632 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy adott egy terjedelmes szöveg, amit ha megnyitok bármilyen programmal, akkor ilyen 6-7 szavas soronként jelenik meg (mint egy vers), és majdnem minden utolsó szó el van vállasztva kötőjellel.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok ebből egy jóval hosszabb sorokból álló szöveget alakítani, vagy akár egy az oldalak széléig tartó ömlesztett szöveget. Próbáltam másolni és átrakni de ugyanolyan formában maradt az egész.
Nem nagyon értek az MSoffice-hoz, és lehet hogy 2 klikk az egész,de sehogy sem jön össze. Kerestem benne a sorcsökkentést vagy valami hasonló opciót, de nem találtam. -
#631 Korábbi verziókban is működik ez a dolog ha nem az első oldaltól szeretnél oldalszámozást.
Gondolom te a még 2003-ban meglévő funkcióra lettél volna kíváncsi ahol lehetőség volt az első oldalról elhagyni az oldalszámozást egy kapcsoló segítségével.
-
#630 Köszönöm.
Eléggé bonyolultan oldották ezt meg, de működik. Köszönöm még egyszer. -
#629 Lap elrendezés\töréspontok\szakasztörés következő oldalra ha megvan beszúrás oldalszámok, majd az előfej és élőlábeszközök eszköztárban csatolás az előzőhöz gombot ki kell kapcsolni, és ezután már a szakasztöréspont előtti oldalakról törölhető az oldalszám a többinél meg beállítható, hogy honnét kezdje számolni. -
#628 Sziasztok
Abban tudnátok segíteni, hogy hol lehet beállítani Word 2010-ben, hogy az oldalszámozást, ne az első oldaltól kezdje?
Előre is köszönöm. -
berlasz #627 Excelben lett készítve egy szervezeti diagram fa struktúrában, amelynek egyes elemi, mezői egy-egy szintnek megfelelő vezetőt vagy beosztottat jelentenek nevesítve. Ezen struktúra minden egyes mezője szerepel egy bizonyos Word dokumentum szövegében tetszőleges helyen.
Segítsetek, hogy milyen megoldással lehet ezeket beágyazni úgy, hogy gyakorlatilag a dokumentumot megnyitva mindig a szervezeti diagram aktuális mezői jelenjenek meg.
Próbáltam a Wordben mező beszúrással (Kategória "Körlevél", Mezőnév "Mergefield") utalni az Excel mezőjére, de vagy a formátum nem megfelelő
(pl. c:\Munka\[szervdiag.xls]Munka1'!$H$2) vagy így egyáltalán nem lehet Excel tábla mezőjére utalni.
Lehet, hogy csak Makró készítésével lehet ezt megoldani.
Ha valaki tudna ebben segíteni, hogy a Word és Excel eszközeit használva van-e egyáltalán megoldás erre, megköszönném.
<a href=http://autovideoregistrator.com.ua >видео�еги���а�о�� к�пи��</a> -
#626 Én se. :) -
#625 Erre nem jöttem volna ár, hogy pont a tartalomjegyzéknél kell állítani. -
#624 Sikerült megoldani a problémát. Meg kellett növelni a képen látható helyen a 3-at.