983
MS OFFICE
-
neoCT #703 Sziasztok!
Verziószám szerintem lényegtelen a következő problémára, de azt szeretném kérdezni, hogy nem-e tudtok valami programot, vagy bármit, amivel egy dokumentumra való rámentést vissza lehet állítani. Tehát a dokumentum egy régebbi létezőjét kellene előhozni. -
#702 2007-nél, nálam olyan probléma volt, hogy hiába volt szabályos eltávolítás a registry-be maradtak beállítási bejegyzések, így hiába raktam vissza a 2007-est, de egy másik testreszabott adminfile-al (nálunk testreszabott automata telepítő van használva), nem vette figyelembe a módosítást. De végül meglett a registry kulcs és töröltem kézzel.
2010-es változatott meg még nem kapta meg a munkahelyem, így nem telepítettem még, de ha megjött akkkor azt is tuti testreszabott beállításokkal telepítem. -
#701 a 2007-es időnként nálam is művelt érdekes dolgokat, kérte a telepítőt azt nem tudta megjavítani törölni sem engedte, maradt a manuális kiirtás.
A 2010-el még nem volt gond. :) -
#700 Na ez jó tudni, 1x már szívtam egy 2007-es office maradéktalan eltávolításával, de nagy nehezen összejött. De úgy látom az én problémámra nem kínált volna érdemi megoldást. -
#699 A Microsoft legújabb Fixit alkalmazása a Office 2003, 2007 és 2010 eltávolításában is segít. Automatizált megoldásokat kínál a problémákra. >
Link -
#698 Találkozott valaki olyannal, hogy jelen esetben Office 2003 SP3 alól indítok nyomtatást, csak akkor nem nyomtat semmit, ha megadom a nyomtatandó oldalakat, hogy pl 44-600. A nyomtatási sorban feltűnik, de oldalakat nem kezdi el számolni/feldolgozni, majd eltűnik, és a nyomtatóhoz már nem jut el a feladat. -
riki02 #697 Kösz! -
#696 Némi registry szerkesztéssel lehetséges: link
vagy: link -
riki02 #695 Valaki tudna abban segíteni hogy a 2010-es wordben hol lehet mindent az alapértelmezett beállításokra visszaállítani?
Előre is kösz. -
simonl #694 Sziasztok, egy gyors kérdés fű alatt: "KMS szaküzletben" aktivált office 2010-re is telepíthető az SP1? Esetleg utána újra kell aktiválni?
Köszönöm a türelmes válaszokat...
-
#693 Nekem a munkámhoz kell. -
#692 Én nem bajlódom olyanokkal. :) -
#691 Na már el is készítettem az sp1-el integrált telepítőt. -
#690 Természetesen már telepítettem is, de beszereztem letölthető változatban is az SP-ket. -
#689 Na már van is SP1. -
#688 Szerintem semmi egetrengető:
Az SP1 a következő főbb hibajavításokat tartalmazza:
Outlook “Snooze Time” hiba javítása
PowerPointnál a “Use Presenter View” opció alapértelmezett beállítása szeint a diavetítés a másodlagos monitoron jelenik meg
Access-be integrálják a közösségi oldalak tartalmát (Application Part Gallery)
a Project Server és a SharePoint Server jobb böngésző támogatás kap
SharePoint Server biztonsági mentés/visszaállítás finomhangolása
Word Web Application nyomtatási támogatás kiterjesztése “Edit Mode” alatt
Project Professional szinkronizálás SharePoint ütemezett feladatokkal
IE9 natív támogatás Office Web Application és SharePoint esetében
Office Web Application Chrome támogatás megjelenése
Search Sever PPSX fájl támogatás
Visio hibajavítás SVG export esetében
-
#687 Kicsit le vagyok maradva akkor.
Milyen új funkciók lesznek? -
#686 Röhelyesek a Tisztaszoftvernék. Na meg az is röhelyes, hogy másolt lemezekért pénzt kérnek ha igényel az ember telepítő lemezt. A legjobb megoldás az lenne, hogy elérhetőv étenni bejelnetkezés után az oldalukról.
Nem ennyire hibás az office 2010, már olyan sok idő eltelt a megjelenése óta (1év), hogy ideje volt az sp1-et kiadni, na meg új funkciók is integrálódnak. -
#685 Felhívtam ma a tisztaszoftvert. Tudod mit mondtak?
Ezek atom hülyék, de most komolyan.
Azt mondta, azért nem fogadja el nekem a kódot semmilyen verzió sem, mert azt csak az ő általuk legyártott DVD lemezen lévő Office fogadja el. A kir.hu-s nem.
Akkor márciusban mi a francért szopattak azzal, hogy töltsem le a kir.hu-ról?
Na de nem is érdekelne, az a lényeg, hogy a kir-es az jó és megy. :)
És már SP1-is lesz hozzá? Ennyire hibás? -
#684 Ma várható az SP1 megjelenése a programcsomaghoz, bővebb info: link -
#683 Mondom, kipróbáltam másik gépen is és azon sem volt jó.
Na de a lényeg, a KIR.hu-ról letöltötthöz sem jó a Tisztaszoftveres kód.
Elmehetnek a ku*** anyjukba, hogy arra nem képesek, hogy jó kulcsot adjanak meg. 2-ből eddig 2 alkalommal sikerült rosszat adniuk.
Az a mákom, hogy a kir.hu átirányít valami kormányzati oldalra, ahonnan le lehet tölteni és ott adott hozzá kódot is, ami meg jó.
De még a felépítése se hasonlít a tisztaszoftveresek által papíron küldöttre.
Holnap már csak azért is felhívom őket, hogy megköszönjem nekik mindezt. -
#682 Ha most se lesz jó, akkor próbáld ki egy másik gépen is. -
#681 Na most sikerült belépnem, le is töltöttem a 32 és a 64 bit-es verziót is.
Kíváncsi vagyok, hogy ez most mit fog mutatni. Ha kiírja ez is, hogy nem jó a kód és kivágom! :)
(Amúgy tegnap próbáltam másik gépen is a régieket, de azokon sem volt jó.)
Nem emlékszek pontosan az otthoni fáljlok neveire, de mintha más lenne.
Ennek amit most töltöttem le ez a neve:
"Hungarian_Office_Professional_Plus_2010_W32_X16-32258.exe"
"Hungarian_Office_Professional_Plus_2010_W64_X16-32221.exe" -
#680 Érdekes, én nem tudom megénzni, mert nem vagyok pedagógus, de a neten találtam képek alapján egy 11 jegyű számnak kell elnnie a kártya hátulján ball felső sarokba, igaz a képek 2005-ben készültek. -
#679 Tesómé, beszéltem vele telón, de nincs semmi más rajta. :( -
#678 Ez esetben meg kell kérdezni tőle. -
#677 Csak is a sorszám van. -
#676 Őedagógus kártyán nincs rajta a Pedagógus kártyán? -
#675 Nem biztos, de mintha ez lenne a regisztráció, tehát most kell megadnod a felhasználói neved, utánan átfog irányítani egy msáik oldalra ahol a téynleges "vásárlás" folyik majd. -
#674 OM megvan, de a Oktatási azonosító az nincs rajta. :(
Csak sorszám. -
#673 A Kir.hu a legelső sorban felhasználónevet kér. Mintha regisztrált lennék ott, na de nem.
Minek kér ilyet és honnan szerezzek felhasználónevet?
Nem is tudok regisztrálni. -
#672 OM azonosító innét is kideríthető ha enm lenne rajta a Peda igazolványon: link -
#671 Rajta kell lennie. -
#670 Nem. :)
Most le szeretném tölteni a KIR.hu -ról, csak nem tudom, mi ez:
Oktatási azonosító *
Intézmény OM azonosítója *
Mindkettő rajta van a pedagógus igazolványon?
(Családtag a pedagógus nem én, ezért nem tudom.) -
#669 Más gépen is próbáltad telepíteni? -
#668 Most már tényleg tökön bököm magamat.
A mostani Office 2010 Pro Plus -os kód sem jó neki. Tudtam én, hogy a múltkori kód se azért volt rossz, mert elmúlt március.
Emlékszel Bon, még te is feltöltötted nekem a képfájlt.
hu_office_professional_plus_2010_x86_546411
(634 548 456 a mérete)
Mégis milyen verzió kell ehhez, hogy jó legyen neki a kód?
-
#667 A bővítmények testreszabhatók az office programokon belül is pl.: office start gomb a ball felső sarokban, word beállítása bővítmények menüpont a megjelenő ablakban. -
vitya79 #666 Elméletileg minden frissítés fent van, és most frissítette az sp2-re, semmi nem változott. Ez a probléma több gépen is fennáll. -
#665 Ott tudod törölni ahol mindne programot: Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Programok és szolgáltatások (Windows 7 esetében) -
#664 Office javítások fent vannak?