983
MS OFFICE
-
#623 Futottam már bele hasonlóba és jobb híján jobbra nem tudtam fogni mint a kompatibilitási problémára, de ettől függetlenül még lehet megoldás rá. pl. megpróbálnám elmenteni docx-be vagy régi pl. 2003-as formátumba, esetleg nem 2007-es word-ben is megnézve, hátha észhez tér. Természetesen ha fontos a dokumentum akkor gondosan elmentve a jelenlegi formában, a próbálkozások előtt. -
#622 Nagyon vágod a témát! :) De.
Régi word-ben lett kezdve.
Akkor ezen már nem is lehet segíteni? -
#621 Esetleg kompatibilítási probléma nem lehet? (régi word-ben vagy formátumba lett elkezdve a dokumentum)
-
#620 Egy kis segítségre lenne szükségem.
A word 2007-ben csak "címsor3" ig van számozás fent a stílusok között.
De nekem kellene címsor 4 is. Olyat hogy lehet csinálni? Mégpedig úgy, hogy a tartalomjegyzékbe is szépen beljebb legyen?
4.4.3.-at akarok alábontani 4.4.3.1 -re.
Egy üres wordbe ha elkezdek pötyögni, akkor ahogy haladok előre a címsorokkal, úgy egyre nő a felkínált száma. Szóval ott meg van címsor 4 és 5, stb.
Nincs az az isten, hogy újraformázzam a meglévőmet.
Vajon nekem ott miért állt le Címsor 3 -nál? -
#619 Objektum beszúrása fájlból és a Csatolás funkciót be kell pipálni, majd az objektumon jobb gomb és csatolás frissítése és így frissül ha beszúrt táblázat ha módosult az Excel fájl. -
berlasz #618 href=http://autovideoregistrator.com.ua >видео�еги���а�о� ав�омобил�</a>
Word dokumentumba szeretnék Excel mezőt beszúrni úgy, hogy az Excelben változtatva a mező tartalmát rögtön megjelenjen a dokumentumban. A körlevél készítő hasonló funkciót kínál, de nem akarom külön dokumentumban kezelni.
Az eredeti probléma tulajdonképpen a következő:
Excelben szervezeti diagramot kell készíteni, amely mezői megjelennek a Word dokumentum megfelelő helyén, de ez történhet fordítva is a Word-ben módosított mezőtartalom jelenik meg az Excel táblában.
Ha tudnátok egy egyszerű megoldást erre a kérdésemre köszönettel venném.
-
#617 THX! -
#616 A kép: -
#615 Kösz! 2003-asom van. Tudnál lőni egy screenshotot, pls? -
#614 Úgy mint a 2007-ben minimálisan: szokás online közétételre és minimális méretre optimalizával, ezen kívül van még 4-5 beállítás és kész. -
#613 Sziasztok! Ezt a PDF-be való mentést Word 2010 alatt mennyire lehet testre szabni? -
gaspijoci #612 Igen próbáltam és ugyan az. Legális az office. Win7 alatt rendesen megy, csak a munkahelyem ősi progijaihoz kell az XP. Az office 2003 sem indul el, telepítés után felhasználó hibát ír ki. -
#611 próbáltad újra telepíteni?
A Office2007 legális helyről jött (hanem akkor elképzelhető ha ezt a példányt el kell felejtened)?
Más alkalmazás nem csinál ilyet? -
gaspijoci #610 Sziasztok!
Feltelepítettem XP alá egy Office 2007-et. Minden rendben lefutott, frissítette is magát. A baj csak az hogy nem indul el. Hiába akarom megnyitni bármelyik részét, egy kis "homokóra" azután semmi.
Segítsetek!! -
#609 Ez komoly?
Most akkor mikor lesz Office-om?! ÁÁ -
#608 Én is, viszont szerintem eyghamara nem kapod meg a kódot, mert jelenleg a tárgyalások maitt felfügesztettéka licenszek postázását. -
#607 Na tegnap igényeltem egy újat. Hát kíváncsi vagyok. -
#606 Én speciel ezt az indokot nem hiszem el. -
#605 Ezt én is furcsálom. -
#604 Nem, de felhívtam őket.
Azt mondták, az a baj, hogy február 15.-ei dátummal kértem a licenszet és akkor ők az aktuális dátumig, vagyis 2011 február 28-ig adnak érvényes licenszt. Az meg elmúlt akkor, amikor telepíteni akartam. Szóval kérnem kell újat.
Bár én ezt furcsállom, mert korábbi windows-os kódot is bármikor elfogad. -
#603 Jött válasz a Tisztaszoftvertől? -
#602 Ez eszembe se jutott. :) Köszi! -
#601 Szerintem ha holnap se jönn válasz akkor telefonon hívd fel, őket. -
#600 Hát lehet. Fogalmam sincs. De válaszolhattak volna. -
#599 Lehet, hogy elírták a kódot a licenszedben? -
#598 Most próba képben kipróbáltam a felötlött telepítőt és a kapott Tisztaszoftveres kódom, telepítés indítása után rögtön kéri a kódot, beillesztettem a dokumentumból kicsit gondolkodik és tovább is enged. -
#597 Hát ma nem válaszoltak. -
#596 Gyorsan szoktak válaszolni. -
#595 Hát a tisztaszoftver e-mail-ben küldött egy word doksit és ott van, hogy:
• Microsoft Office 2010 Professional Plus
De már írtam nekik, nem tudom mikor válaszolnak. Remélem mielőbb. -
#594 A kód biztos, hogy professional plus-hoz való és nem Enterprise-hoz? -
#593 Köszi lejött. Ez ugyan za, ami nekem van és nem fogadja el a kódot.
ÁÁÁ
Nem értem, mi a baja. -
#592 Már csak órák kérdése és meg is lesz. :) -
#591 x64
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.fileserve.com/file/GpaWxxZ
-
#590 Ó ez egyben van és jön 300 körül. Köszi!
Most már csak imádkoznom kell ,hogy ne szakadjon meg a vonal, mert amióta tréonline-nál vagyok, ez van sajna. -
#589 x86
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.fileserve.com/file/hK8C668 -
#588 Pedagógusként a www.kir.hu oldalról letölthető, de én mint rendszergazda onnét nem szerezhettem be. -
#587 Nagyon köszi!
Közben keresgélek, de mindenütt csak MSDN verzió van fent.
Akkor már csak azt nem értem, hogy akik csak kódot kérnek, mint pl. most én a tisztaszoftvertől, azok honnan szerzik be a lemezt. -
#586 Feltolom fileserve-re, 1 fájlba felmegy és 2xx kbyte-al szokot lefelé jönni -
#585 Köszi. De az brutál, hogy 30k-val tölt csak onnan. Így egy fájl kb. 2 óra.
Valahogy azt nem lehet megoldani, hogy direktbe jöjjön tőled hozzám? -
#584 Próbáltam megkeresni a beszerzési forrást, de nem találtam meg.