MS OFFICE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretném törölni a 2007-es enterprise outlookban a beérkezett üzenetek alól a Drafts,Sent,Spam és Trash mappákat, a fiók imapos. Webesen vagy fiókból törlöm eltûnik de következõ indításkor újra elõjön (egyedül használom törlésnél a fiókot).Hogyan lehetne végleg megszabadulni tõlük?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Lenne egy olyan problémám hogy fizika érettségire készülök, és wordben összeszeretném írni a képleteket. Hogy tudok gyökjelet, tört vonalat stb... rakni?
Elõre is köszi!
Ha beállítás nem megy ....
Nem telepítõs, csak indítani kell:
Microsoft Office 2003 HUN SP3 Portable itt
Keress Google
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Én azt tippelem, hogy pedig újra telepítésre gondolnék.
(Gondolom magyar,igaz!)
Word 2003 gondom van. Szûz telepítést követõen nem mûködik sem a helyesírás ellenõrzõ, sem a nyelvhelyesség ellenõrzõ. A beállítások között minden pipa alapértelmezés szerint be van jelölve. Ennek ellenére beírás közben nem ellenõriz. Amikor meg rányomok az ellenõrzés gombra, simán kiírja, hogy az ellenõrzés befejezõdött, de nem talál egy hibát sem. Tök zagyvaságot beírva sem talál semmi hibát! Az újratelepítés nem megoldható. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond? Köszönöm!
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Azért köszönöm!
Next PC upgrade: 2022
pl. ilyen formában:
A B C oszlop
1 10 20 30
2 22 15 12
3 33 45 32
sor
Értéket ráírni meg a következõképpen lehet, jobb gomb a sávon és adatfeliratok felvétele menüpont és egybõl beírja az adatokat.
A lényeg az lenne hogy egy sort 3 részre tudnék osztani és oda írni az értékeket!

Next PC upgrade: 2022
Lenne egy számomra hatalmas, számotokra apró problémám.
Van egy Access táblám, a következõ mezõkkel: DOLGOZÓ AZONOSÍTÓJA1, DOLGOZÓ AZONOSTÓJA2, PROJEKTEK AMIN DOLGOZIK, PROJEKTRE VETÍTETT ÓRASZÁM. Mindenkinek két azonosítója van, így lehet egyértelmûen beazonosítani a személyeket.
Egy dolgozó általában(mindig) több projekten is dolgozik. Ha pl. Béla 2 projekten dolgozott összesen 40, illetve 120 órát egy hónapban, akkor ez két rekordban szerepel.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne egy olyan lekérdezést készíteni, amelyben szerepelne egy olyan oszlop, amely %-os formában mutatja, hogy a dolgozók egy-egy projektre mennyi idõt fordítottak.
Megpróbálok mellékelni egy képet arról, hogy hogyan néz ki nagyjából a forrás tábla.
Köszönöm elõre is a segítséget
A. Mosely
Word 2003-ban ki lehet vlahogy szedni az összes beillesztett képet egyszerre? kellene a kép, és elég sok van belõle, nincs sok kedvem egyesével kimentegetni...
All hail the double x!
diagram varázsló>felhasználói típusokból kiválasztod a megfelelõt>majd kijelölöd az elsõ oszlopot/sort majd a többit külön-külön Ctrl gombbal az egér lenyomásával kijelölöd......
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Egy diagram megszerkesztésében szeretném a segítségeteket kérni! A lényeg az lenne, hogy 3 tengelyes legyen, a 2 függõleges tengely egymástól függetlenül mutassa az adatokat!
Itt egy példa
a bal oldali diagramot szeretném
Elõre is köszi
Nekem egy olyan gondom lenne hogy az office-om indulásakor(2010)folyamatos hibaüzeneteket küld.Egymás után 3-at.Makró beállításokról beszél de már mindent kipróbáltam mégsem használ semmi.Tökéletesen mûkszik de ezek a hibaüzenetek megõrjítenek!!Laptopomra tettem rá,máshol nem játszotta el velem...A hibaüzenet:
"A futtatni kívánt szolgáltatás makrókat vagy makrónyelv-támogatást igényel, a szoftver a telepítéskor azonban a makrók, illetve a vezérlõk támogatása nem került telepítésre"
Elõre is Köszi ha valaki tud rajtam segíteni!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
Tehát 1-1 "ribbon"-nak fele meg a Home, az Insert, a View, satöbbi (magyarban sajnos nem tudom, hogy hogyan hívják õket) gomb megnyomására bejövõ sáv.
Bár nem tûnik annak mégis az egyik legradikálisabb újítás a grafikus operációs rendszerek bevezetése óta a kezelõi felületben. 😊
Még több infó a wikipédián
Szóval van egy ILYEN külsõs cucc, nem próbáltam, elvileg visszaalakítja.
Viszont a 2010-ben olyanná alakítod a ribbonokat, amilyenekké akarod. Jobbgomb bármelyiken és Customize ribbon...
Alapvetõen a két legkomolyabb különbség a 2007-hez képest:
- a ribbon felület és úgy az egész office totális testreszabhatósága
- végtelen mennyiségû template
Szerintem amúgy érdemes rászánni 1-2 napot a ribbon rendszer megszokására, sokkal hatékonyabbá teszi a munkát. Tény, hogy arra az 1-2 napra mindenképp szükség van az átálláshoz...
Kellene egy kis segítség. Feltelepítettem az MS Office 2010-et.
Szuperül mûködött közel 3 hónapig most a következõt írja ki:
"A Microsoft Office ezen példánya nincs aktiválva."
Minden megoldás érdekel. 32 bit-es.
Ide is írhattok: [email protected]
Elõre is köszi a segítséget.
Erre is ráment egy napom, aztán tök egyszerû volt, ha valaki okos... <#taps>#taps> Nem úgy, mint én <#zavart2>#zavart2>
Mit kell csinálnom elõtte, hogy itt szerepeljen a többi felhasználó?
állítsd be a kiszolgálón a példány megõrzését,majd minden felhasználónál ad hozzá a fiókot.A fenti módon meg az üzenetek másolatát így mindenki kap egy-egy példányt mind a be érkezettbõl meg az elküldöttekbõl!Kicsit nyûgös a szabályok létre hozása de értelem szerû csak találd meg a neked megfelelõ szabályt.
,,küldött e-mail üzeneteket az Outlook csak annak a számítógépnek az Elküldött elemek mappájába menti, amelyrõl az egyes üzeneteket küldi. Az adott számítógépen lévõ Elküldött elemek mappát az Outlook alkalmazást futtató más számítógéprõl nem érheti el. Fontolja meg a saját e-mail címének a Titkos másolat mezõhöz való hozzáadását, így az elküldött üzeneteket egy másik számítógéprõl is le tudja tölteni."
Ezt is olvasd el Link >
POP3-üzenetek olvasása több számítógépen.
De sajnos a 2007-be nincs ilyen mûvelet... <#falbav>#falbav>
Attól tartok, hogy erre, nem találok normális megoldást.
Egyenlõre azt találtam ki, hogy a bejövõ e-maileket mindegyik fióknál beállítottam, hogy tárolja a szerveren is, így mindenki megkapja õket, igaz, hogy olvasatlannak látja, de az a kisebbik..
Az elküldötteknél meg napi archiválás az ötletem, ami a közös dokumentum mappába kerül, és onnan minden reggel betölti egy archivált elemek mappába mindenki... Macerás, nyûgös, erre ki kell találnom valami épeszût.. Szal, ha neked, vagy bárki másnak bármilyen ötlete adódik, akkor írja meg nekem légyszi...
Elõre is thx