983
MS OFFICE
-
ApPa123 #743 Újraindítottam v 10x. 1x van csak elindítva :S -
#742 Gép újraindítás majd egy péládnyba elindítani a telepítőt. -
ApPa123 #741 Hello nekem van 1 kis gondom. Windows 7 van a gépemen (jogtiszta) és mikor office 2007-et fel akarom telepíteni ezt írja ki....
"egyszerre csak egy példányban futtatható a telepítő"
Van valakinek valami ötlete?? Köszönöm szépen előre is. -
#740 négyzetesre van állítva a kép, úgy kell a szöveghez rendezni. -
#739 1.Képformázása>elrendezés>"soros"-ra van beállítva?
2.Fájl>oldalbeállítás>margók fül
Itt megadod a kívánt margó szélességét,hatáskörben pedig megadod a "teljes dokumentumot" (itt az egész dokumentumot átállítja arra amire beállítottad) vagy a kijelölt szöveg ha kijelölt részét akarod. -
#738 Képet szövegdobozba kell rakni és akkor nem szabad elmozdulnia. A bekezdés a vonalzón megtalálható bal vagy jobb oldali behúzást szimbolizáló kicsi háromszögekkel lehet módosítani. Azt nem tudom, hogy egyszerre lehet e az összes oldalon., mert alapesetben ha nincs elállítva a bekezdés menüpontban akkor mindig azonos helyen kezdődik. Így érdemes megnézni a bekezdés menüpont behúzás részét, nem e negatív értékre van beállítva. -
#737 még 2 kérdés: beszúrok 1 képet, rendezem a szöveg mellé, de mikor mentem a dokumentumot, elugrik onnan. why? a másik, pár oldalon a szöveg eltérő margótávolságban van, lehet ezt egyszerre állítani, hogy ne külön külön kelljen? van, hogy egy szövegen belül 1 sor is kilóg, azt sem tudom behúzni. -
#736 akkor ok, thx a segítséget. -
#735 Sorkizártnál nem hiszem, sorkizártnak pont az a lényege, hogy kitölti az egész sort és ha nem elegendő a karakterszám akkor szóközök növelésével tölti ki. Amúgy ha bekapcsolod a mutat/rejt funciót akkor te is látni fogod, hogy a szavak között a sorkizárt esetében is egy szóköz van csak. -
#734 és sorkizárással? kaptam forrást, azon úgy van hasábolva, és mégis egyenlően rendezi a szöveget. -
#733 Kikapcsolod a sorkizárást (pl. balra rendezed). -
#732 üdv! tudja valaki Wordben a hasáboknál hogy lehet beállítani, hogy a szavak között egyenlő legyen a szóköz? -
#731 Windows 7-ben nincs is levelező program. -
MasterJay #730 Hogyan lehet a 2003-as outlook pst fájlját beimportálni a windows7-be található mail progiba? -
#729 Fattyú- és árvasorok kezelésére gondolsz? Office súgó ezt írja:
1.Jelöljük ki a bekezdéseket, amelyekben el kívánjuk kerülni a fattyú- és árvasorok keletkezését.
2.Kattintsunk a Formátum menü Bekezdés parancsára, majd a Szövegbeosztás fülre.
3.Jelöljük be a Fattyú- és árvasorok jelölőnégyzetet.
Megjegyzés: Alapértelmezés szerint ez a beállítás be van jelölve.
-
gombabácsi #728 Egy alapvető szövegszerkesztési kérdésem lenne.
Van ügye a page break, ami mindenképp következő oldalra rakja az adott sortól a szöveget.
De hogy kell olyat csinálni hogy ne legyen az hogy egy fejezetcím kerül a lap aljára és a fejezet meg a következő oldalon kezdődik. Gondolom lehet ezt automatizálni valahogy.
Pl az is jó lenne hogy a fejezet cím után ha csak 1-2 sor férne az oldalra akkor a fejezet a címével együtt kerüljön a következő oldalra, mert hülyén néz ki egy cím meg alatta 1-2 sor.
Létezik ilyen? -
#727 Azért ennyi megy magamtól is, nincsen.
Köszönöm azért a segítségedet, remélem már nem foglak zavarni. -
#726 Amúgy meg jobb az új xlsx meg docx stb fájformátum, kisebb méretű és támogatt olyan dolgokat amiket a régi nem. Nekem az volt az első, hogy amikor bevezettem még az office 2007-et itthon akkor átmentettem mindent az új formátumba. -
#725 Jobb gomb a problémás fájlon (fájlokon) tulajdonságok általános fülön az írásvédett nincs kipipálva? -
#724 Mentés máskénttal megy, de épp ez a baj, hogy csak ez megy, a sima mentést nem engedi. Mindegyiket mentés másként kell, így törölhetem ki az összes régi fájlomat. -
#723 Mentés másként funcióval nem tudod elmeteni? Mit ír ki? Amúgy nyugottan lehet 2010-es formátumba elmentehni, csak a régebbi office-t tartalmazó gépekre fel kell telepíteni ezt: link -
#722 Elnézést, megnyitni megnyitja, menteni nem hajlandó. Bementem az általad írt beállításokba (Excelnél, de gondolom ez 8) és a Mentés oszlopban nincs egyiknél sem pipa. A mentési formátumnak a 97-2003-as típust állítottam be, mert a többi gépünk azt ismeri és minden munkafüzetem xls-ben van. -
#721 Nagyon régi fájlok megnyítása már jó ideje tiltva van. nézd meg Word esetében a fájl\beállítások\adatvédelmi központ\adatvédelmi központ beállításai\továbbfejlesztett fájlblokkolás beállításai menüpontott, ott alapból van néhány office formátumra korlátozás. -
#720 A 2010-es Office miért látja a régebbi verziós fájlokat írásvédettnek, amikor nem is azok? -
#719 Csak a Microsoft office termékét használom, így nem tudom. -
gombabácsi #718 köszi
esetleg google docs tudhat ilyet valahogy? -
#717 Igen a word és a publisher is tud ilyet, sőt pl a canon márkájú irodai nyomtató/fénymásoló készülékek driver-e alapból támogatja ezt a funkciót.
Word esetében a nyomtatás beállításainál lehetséges. -
gombabácsi #716 olyat lehet csinálni valamilyen szövegszerkesztővel, hogy a4-es lapra úgy nyomtatni, mintha az a4-es lap egy könyvnek 2 lapja lenne, azaz 4 oldala?
tehát ha összehajtom az a4-es lapot és egymásba rakok többet akkor egy füzetet kapok
vagy valami ilyesmi... -
#715 Sziasztok! Mostanában az Outlook a Gmail kiszolgálóra ezt az ablakot dobja állandóan,hiába telepítem a tanúsítványt akkor is :
-
#714 2002-esem van. Én szeretem, de akkor majd csak megszokom az újat. -
#713 Hivatalos információk szerint már 2003-ban és 2007-ben se volt benne: link De ez teljesen felesleges is volt már. helyette ott van a start menüvbe tűzhető alkalmazások és a szintén start menübe linkelhető dokumentum mappa, na meg a legutóbbi fájlok is. -
#712 Úgy hallottam, hogy az újabb Officokból kivették az Irányítópultot. Ha ez igaz, akkor 1. külön fel lehet-e tenni, 2. létezik nem Office programként valami hasonló? -
#711 Nem, a csere fukciót használva is. Kikeresed az A bekezdés jelet és cseréled a semmire -
makkero #710 Office dokumentumban a sorvégi enter-eket csak egyenkénti törléssel lehet eltüntetni? -
sanyoka123 #709 Megoldódott a probléma: A dativus volt fent a gépen az kavart be. -
sanyoka123 #708 Sziasztok. Van egy olyan problémám, hogy akár a 2003-s akár a 2007-s Word-ba szeretnék beilleszteni egy kimásolt szöveget akkor nem illeszti be hanem csak egy kis négyzetet rak be. Amikor ujra kimásolom akkor már beilleszti. -
#707 Talán a fájl\beállítások\menüszalag testreszabása menüpont segít. -
pumecedli #706 segitséget szeretnék kérni microsoft office 2010 van a gépemen. A wordnál eltünt az irányitott beillesztési lehetőség, pedig semmit nem állitottam át.Megköszönném, ha valaki segitene hogyan tudom visszaállitani,mert a fájl beillesztésénél csak az alapértelmezett beillesztés beállitására ad lehetőséget. -
#705 Levélpapírt szeretnék csinálni 2003 outlookban a problémám a következő:
egy 300x300 px-es képet szeretnék a háttérbe berakni de minden irányból nézve középre amit nem tudok mert ismétli a képet. Persze meglestem a htm-jét ahol megadtam neki hogy no-repeat (nem külön css-ben)és a pozícióját is de semmi. Amennyiben valamilyen böngészőben nézem a htm-et teljesen jó, de outlookban nem.Esetleg valakinek van tapasztalata erről? -
#704 Árnyékmásolatnak hívják (leginkább Vista és Widnows 7 esetén hasznákható XP-n már körülményesebb) és jobb gomb tulajdonságok a fájlon előző verziók füll, ha üres akkor nincs bekapcsolva a Rendszervédelem, és ez esetben nem lehet visszaállítani a korábbi mentett dokumentumot ha felülírás történt.