983
MS OFFICE
  • ApPa123
    Újraindítottam v 10x. 1x van csak elindítva :S
  • bon
    Gép újraindítás majd egy péládnyba elindítani a telepítőt.
  • ApPa123
    Hello nekem van 1 kis gondom. Windows 7 van a gépemen (jogtiszta) és mikor office 2007-et fel akarom telepíteni ezt írja ki....
    "egyszerre csak egy példányban futtatható a telepítő"
    Van valakinek valami ötlete?? Köszönöm szépen előre is.
  • Tyler1
    négyzetesre van állítva a kép, úgy kell a szöveghez rendezni.
  • gergely1991
    1.Képformázása>elrendezés>"soros"-ra van beállítva?
    2.Fájl>oldalbeállítás>margók fül
    Itt megadod a kívánt margó szélességét,hatáskörben pedig megadod a "teljes dokumentumot" (itt az egész dokumentumot átállítja arra amire beállítottad) vagy a kijelölt szöveg ha kijelölt részét akarod.
  • bon
    Képet szövegdobozba kell rakni és akkor nem szabad elmozdulnia. A bekezdés a vonalzón megtalálható bal vagy jobb oldali behúzást szimbolizáló kicsi háromszögekkel lehet módosítani. Azt nem tudom, hogy egyszerre lehet e az összes oldalon., mert alapesetben ha nincs elállítva a bekezdés menüpontban akkor mindig azonos helyen kezdődik. Így érdemes megnézni a bekezdés menüpont behúzás részét, nem e negatív értékre van beállítva.
  • Tyler1
    még 2 kérdés: beszúrok 1 képet, rendezem a szöveg mellé, de mikor mentem a dokumentumot, elugrik onnan. why? a másik, pár oldalon a szöveg eltérő margótávolságban van, lehet ezt egyszerre állítani, hogy ne külön külön kelljen? van, hogy egy szövegen belül 1 sor is kilóg, azt sem tudom behúzni.
  • Tyler1
    akkor ok, thx a segítséget.
  • bon
    Sorkizártnál nem hiszem, sorkizártnak pont az a lényege, hogy kitölti az egész sort és ha nem elegendő a karakterszám akkor szóközök növelésével tölti ki. Amúgy ha bekapcsolod a mutat/rejt funciót akkor te is látni fogod, hogy a szavak között a sorkizárt esetében is egy szóköz van csak.
  • Tyler1
    és sorkizárással? kaptam forrást, azon úgy van hasábolva, és mégis egyenlően rendezi a szöveget.
  • bon
    Kikapcsolod a sorkizárást (pl. balra rendezed).
  • Tyler1
    üdv! tudja valaki Wordben a hasáboknál hogy lehet beállítani, hogy a szavak között egyenlő legyen a szóköz?
  • bon
    Windows 7-ben nincs is levelező program.
  • MasterJay
    Hogyan lehet a 2003-as outlook pst fájlját beimportálni a windows7-be található mail progiba?
  • bon
    Fattyú- és árvasorok kezelésére gondolsz? Office súgó ezt írja:

1.Jelöljük ki a bekezdéseket, amelyekben el kívánjuk kerülni a fattyú- és árvasorok keletkezését.
    2.Kattintsunk a Formátum menü Bekezdés parancsára, majd a Szövegbeosztás fülre.
    3.Jelöljük be a Fattyú- és árvasorok jelölőnégyzetet.

Megjegyzés: Alapértelmezés szerint ez a beállítás be van jelölve.
  • gombabácsi
    Egy alapvető szövegszerkesztési kérdésem lenne.
    Van ügye a page break, ami mindenképp következő oldalra rakja az adott sortól a szöveget.
    De hogy kell olyat csinálni hogy ne legyen az hogy egy fejezetcím kerül a lap aljára és a fejezet meg a következő oldalon kezdődik. Gondolom lehet ezt automatizálni valahogy.
    Pl az is jó lenne hogy a fejezet cím után ha csak 1-2 sor férne az oldalra akkor a fejezet a címével együtt kerüljön a következő oldalra, mert hülyén néz ki egy cím meg alatta 1-2 sor.

Létezik ilyen?
  • lalakov
    Azért ennyi megy magamtól is, nincsen.
    Köszönöm azért a segítségedet, remélem már nem foglak zavarni.
  • bon
    Amúgy meg jobb az új xlsx meg docx stb fájformátum, kisebb méretű és támogatt olyan dolgokat amiket a régi nem. Nekem az volt az első, hogy amikor bevezettem még az office 2007-et itthon akkor átmentettem mindent az új formátumba.
  • bon
    Jobb gomb a problémás fájlon (fájlokon) tulajdonságok általános fülön az írásvédett nincs kipipálva?
  • lalakov
    Mentés máskénttal megy, de épp ez a baj, hogy csak ez megy, a sima mentést nem engedi. Mindegyiket mentés másként kell, így törölhetem ki az összes régi fájlomat.
  • bon
    Mentés másként funcióval nem tudod elmeteni? Mit ír ki? Amúgy nyugottan lehet 2010-es formátumba elmentehni, csak a régebbi office-t tartalmazó gépekre fel kell telepíteni ezt: link
  • lalakov
    Elnézést, megnyitni megnyitja, menteni nem hajlandó. Bementem az általad írt beállításokba (Excelnél, de gondolom ez 8) és a Mentés oszlopban nincs egyiknél sem pipa. A mentési formátumnak a 97-2003-as típust állítottam be, mert a többi gépünk azt ismeri és minden munkafüzetem xls-ben van.
  • bon
    Nagyon régi fájlok megnyítása már jó ideje tiltva van. nézd meg Word esetében a fájl\beállítások\adatvédelmi központ\adatvédelmi központ beállításai\továbbfejlesztett fájlblokkolás beállításai menüpontott, ott alapból van néhány office formátumra korlátozás.
  • lalakov
    A 2010-es Office miért látja a régebbi verziós fájlokat írásvédettnek, amikor nem is azok?
  • bon
    Csak a Microsoft office termékét használom, így nem tudom.
  • gombabácsi
    köszi

esetleg google docs tudhat ilyet valahogy?
  • bon
    Igen a word és a publisher is tud ilyet, sőt pl a canon márkájú irodai nyomtató/fénymásoló készülékek driver-e alapból támogatja ezt a funkciót.

Word esetében a nyomtatás beállításainál lehetséges.
  • gombabácsi
    olyat lehet csinálni valamilyen szövegszerkesztővel, hogy a4-es lapra úgy nyomtatni, mintha az a4-es lap egy könyvnek 2 lapja lenne, azaz 4 oldala?
    tehát ha összehajtom az a4-es lapot és egymásba rakok többet akkor egy füzetet kapok

vagy valami ilyesmi...
  • aate
    Sziasztok! Mostanában az Outlook a Gmail kiszolgálóra ezt az ablakot dobja állandóan,hiába telepítem a tanúsítványt akkor is :
  • lalakov
    2002-esem van. Én szeretem, de akkor majd csak megszokom az újat.
  • bon
    Hivatalos információk szerint már 2003-ban és 2007-ben se volt benne: link De ez teljesen felesleges is volt már. helyette ott van a start menüvbe tűzhető alkalmazások és a szintén start menübe linkelhető dokumentum mappa, na meg a legutóbbi fájlok is.
  • lalakov
    Úgy hallottam, hogy az újabb Officokból kivették az Irányítópultot. Ha ez igaz, akkor 1. külön fel lehet-e tenni, 2. létezik nem Office programként valami hasonló?
  • bon
    Nem, a csere fukciót használva is. Kikeresed az A bekezdés jelet és cseréled a semmire
  • makkero
    Office dokumentumban a sorvégi enter-eket csak egyenkénti törléssel lehet eltüntetni?
  • sanyoka123
    Megoldódott a probléma: A dativus volt fent a gépen az kavart be.
  • sanyoka123
    Sziasztok. Van egy olyan problémám, hogy akár a 2003-s akár a 2007-s Word-ba szeretnék beilleszteni egy kimásolt szöveget akkor nem illeszti be hanem csak egy kis négyzetet rak be. Amikor ujra kimásolom akkor már beilleszti.
  • bon
    Talán a fájl\beállítások\menüszalag testreszabása menüpont segít.
  • pumecedli
    segitséget szeretnék kérni microsoft office 2010 van a gépemen. A wordnál eltünt az irányitott beillesztési lehetőség, pedig semmit nem állitottam át.Megköszönném, ha valaki segitene hogyan tudom visszaállitani,mert a fájl beillesztésénél csak az alapértelmezett beillesztés beállitására ad lehetőséget.
  • MANOWAR
    Levélpapírt szeretnék csinálni 2003 outlookban a problémám a következő:
    egy 300x300 px-es képet szeretnék a háttérbe berakni de minden irányból nézve középre amit nem tudok mert ismétli a képet. Persze meglestem a htm-jét ahol megadtam neki hogy no-repeat (nem külön css-ben)és a pozícióját is de semmi. Amennyiben valamilyen böngészőben nézem a htm-et teljesen jó, de outlookban nem.Esetleg valakinek van tapasztalata erről?
  • bon
    Árnyékmásolatnak hívják (leginkább Vista és Widnows 7 esetén hasznákható XP-n már körülményesebb) és jobb gomb tulajdonságok a fájlon előző verziók füll, ha üres akkor nincs bekapcsolva a Rendszervédelem, és ez esetben nem lehet visszaállítani a korábbi mentett dokumentumot ha felülírás történt.