983
MS OFFICE
  • me and a monkey
    Töltsd le valahonnan az angolt és azt már utána magyarosíthatod.
    http://kepup.extra.hu/?of1.jpg
  • gergod
    valaki tudja, hogy lehetne office 2007 magyar nyelvu valtozatat angolra allitani, neztem a honlapon, es angol nyelvi csomagot nem lehet venni...
  • Mokus1
    www.serials.ws probáld ki;)hát ha van ot valami
  • dokika55
    MS Office 2003 Hu hoz keresek product key-t nagyon örülnék ha valaki kisegítene !! Előre is köszi [email protected]
  • bon
    Utoljára 2003-as Frontpage volt
  • me and a monkey
    Azt hiszem az Office 2003-ba volt utoljára beleintegrálva.
  • laci 700
    de utoljára mikor jelent meg a front page?
    amikor az office xp? vagy van újabb is (office 2003)?
    thx
  • me and a monkey
    Már nincs, ez van helyette: Expression Web
    Kicsit több magyarul
    Egy egyszerű serial-lal életet lehet lehelni bele.
  • laci 700
    Hello!
    Melyik a legújabb front page? mikor jelent meg?
    thx
  • 12346
    formátum menüpont, feltételes formázás. aztán innentől sztem nem para. ha mégis gond lenne, kérdezz^^
  • spidey91
    Help kaptam egy VIp fomrátomu levelet tegnap azt mivel nyissam meg? milyen progival lehet??? .vip format
  • Shep
    Lehet-e olyat csinálni, hogy excellben a ha fügvényben mondjuk egy érték igaz akkor a cella hátterét pl. pirosra változtatja? Ha igen akkor hogy? Előre is kösz.
  • Pogacsa--
    Üdv!

Tudja valaki hogy miért nem lehet átállítani angolról magyarra az alapértelmezett helyesírási nyelvet az office 2007 programokban?
    Hiába állítom át úgy ahogy kéne, mindig visszavált.
  • 12346
    köszi:) igazán elmés dolog. és egyben mellőzhető is^^
  • Dj Faustus #249
    mlk
  • 12346
    halihó!

olyan kérdésem lenne, hogy egyes ms termékeknél az az "mlk" mit takar? lehet, hogy vidéki vagyok, de tippem nincs..:)
  • Toby0501
    Hello! Eddig Office XP-t használtam és tegnap megpróbáltam feltelepíteni a 2007-et, azonban telepítés közben volt egy fagyás és akaratlan újraindítás :S Bíztam benne, hogy nem lesz gond és elkezdtem újra feltenni a 2007-et, de valamiféle hibát észlel... Vissza feltettem az XP-t, műxik minden, kivéve outlook.. Valami MAPI cuccal van baja, ami nem tudja betölteni az mspst.dll-t (amit a gépen nem is találtam) Valaki tudna valami megoldást, hogy tudjam a 2007-et használni? (Win reinstall nem érdekel :P) Előre is köszi!
  • bon
    Na meg innét is: link
  • bon
    Boltból.
  • fallon
    Sziasztok!
    Microsoft Ofice.2007.Enterprise.Hun. programhoz, honnan lehet termékkulcsot beszerezni? Ha van valakinek légyszi segísetek! köszi szépen
  • csuporka
    sziasztok!
    van több win98 alatt szerkesztett doc-om sok képpel amit xp alatt csak értelmetlen karakterekként tudok megnyitni, próbáltam openoffice-val (2.2) de az sem jó. Mivel tudnám megnyitni?
    előre is köszönöm :)
  • Magnumrolcsi
    Felraktam ma az Office 2007-et, és megváltoztatta a böngészőben és pár parancsikonban a betű kinézetét. Hol lehet visszaállítani?
    Böngésző beállításaiban nem lehet, mert nem ott van elállítva.
  • kollektor
    Microsoft.Office.2007.Enterprise.Hungarian.REPACK-fLk
    - torrentről letölthető
  • me and a monkey
    De hisz ott van az orrod előtt ! Lásd # 230.
    Ha megvan az angol verzió mint írtad, akkor a 236 hsz-ben leírtak szerint tudsz magyar felületet is varázsolni az Office 2007-re.
  • brrrbrr
    LoL
  • BB7
    Me and a Monkey: PLS ne a képet hanem az URL-t ha lehet!
  • BB7
    Mind már elöttem sokan: Megvan (Vajon onnan! :P) az MS Office 2007.
    Csak ANGOL!
    Szal nekem MAGYAR nyelvi fájlok, vagy vmi MULTI
    LANG patch kellene! PLS!
  • me and a monkey
    Már miért ne lenne jó?
  • orgik
    Helló.
    Újra lett rakva a gép(persze előtte elmentettem a dolgok pl. dokumentumok). A gépet sikerült újraraknom vissza is helyeztem az elmentett filékat de a Word-ös dokokat ha megnyitom akkor fájlátalakítást ír ki. Hiába választom ki bármelyiket akkor se tom elolvasni a szöveget. Mivel lehetne olvashatóvá tenni?
  • szimida
    köszi
  • Newfronter
    Végülis van de nem hivatalosan. P2P-en nézz körül!
  • bon
    Nincs magyarítás.
  • szimida
    köszi, de nekem már le van töltve 1 angol verzió, és ahhoz kéne magyarítás... tudtok segíteni?
  • me and a monkey
    Visszagörgetés?
  • szimida
    Nem tudna valaki 1 magyarítást adni az office 2007-hez? a segítséget előre is köszönöm szépen!
  • Beyzie
    Miután szétröhögtem magam az első sokktól a kép miatt, s bepróbáltam a kódot, mit ad isten, sikerrel jártam:DDD Zsíííír:DDD Örök hálám ^-^ Erre már nem kenhetem, ha megvágnak infoérettségin...XDD
  • Newfronter

Tessék! :D
  • Beyzie
    Köffi, de nekem ez a régi FP kell, érettségi.. Jobb nem variálni:D A Prof-nak része az FP, csak alapból nem telepíti, fel se ajánlja, de a setupfpg nevezetű történetet elindítva máris telepíthetjük.. ha van működő termékkulcsunk, de nincs:DD
  • Newfronter
    szedd le torrentről a Microsoft Expression Web-et ez az új "Frontpage"
  • bon
    Egyáltalán benne van a frontpage? Mert nem része a Professional Office 2003-nak.