983
MS OFFICE
  • simonl #303
    Köszönöm a válaszokat srácok,

Igazából csak bízom benne, hogy már egyre jobban elterjedt vagy terjedő verzióról beszélünk és nem lesz gond a jövőben a dokumentumon küldésével:)

Köszi
  • bon
    Azért ez így teljesen nem igaz. Office 2007 de a 2003 sp3 nem nyít meg bizonyos verziónál régebbi office programmal készült fájlokat biztonsági okokból. Pontos verzió most nem ugrik be de a nagyon régiekre vonatkozik.

Az office 2007-el készült fájlokat meg felesleges mentenni kompatibilis módban, inkább a Microsoft Office 2007 File Converters progit (beszerezhető az Microsoft oldaláról) célszerú felrakni office 2003-at tartalamzó gépekre így simán megnyitható és menthető is minden új formátumba készült fájl.
  • TomBond
    Ez hülyeség!
    A régebbi office-okkal készülteket rendesen olvassa.
    Az ezzel készült doksik pedig menthetőek kompatibilis módban.
  • simonl #300
    Sziasztok,

Feltenném már a 2007 es office -t, de azt hallottam, hogy "visszafelé" nem kompatibilis.
    Igaz, hogy régebbi office -kal nem tudják olvasni, használni a küldött dokumentumokat?
    Van e megoldás erre?

Köszi
  • Zsolt01
    KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8
    Microsoft Office 2007 Professional
    +
    HGDQJ-TBV2H-FM2Q3-PC7M8-GDW7W
    VB48G-H6VK9-WJ93D-9R6RM-VP7GT
  • sajtburger
    2007-es office-hoz tud valaki küldeni nekem termékkulcsot? Előre is köszönöm.
  • szemlits
    'Napot!

Office 2007, vagyis annak a Word részével van egy gondom.
    Kaptam egy dokumentumot amin megjelennek oldalt a korrektúrák, a nézetben ki tudom kapcsolni, hogy ne jelenjen meg, de minden újrindításkor újra megjelenik.
    Hogy lehet azt megoldani, hogy csak a végleges szöveg mentődjön el és ne jelenjen meg a korrektúra?

Üdv.
  • TomBond
    Régen volt egy MathType nevű csoda amivel direkt ilyen dokumentumokat lehetett készíteni.
  • rumpeltszickin
    hali, na sztem jo helyen vagyok:) office 2007es, konkretan word-ös problemam lenne, egy jegyzetet szeretnék elolvasni, viszont nem jelenit meg egyes karaktereket [pl epszilon] a program. bar megneztem openoffice-al is es azzal se nagyon. elkepzelheto, hogy hibasan van megirva a jegyzet, vagy van esetleg valami kieg. amivel megjelenithetove valnak ezek a karakterek? nagyon megkoszonnek egy gyors választ, mert holnap reggel vizsgazok, es egy kerdes-valaszsorrol lenne szo, es fontos lenne, ha a kepleteket megfeleloen latnam..:D uff
  • Alexei
    Sziasztok!
    Tudnátok nekem abban segíteni, hogy egy egész PPT-t hogyan mentsek át szöveges fájlba? A Mentés másként Vázlat/RTF van amelyiknél működik van amelyiknél nem... valami más módszer?
    Köszönettel
    Ákos
  • kissadamvikt
    köszi
  • Zsolt01
    Nem úgy érted, hogy 2007 -re 2003 -mas "hagyományos megjelenést" !?

Classic menu office 2007 4.00

[Magyarul telepszik]Igencsak megváltozott a programok külleme az Office 2007-ben: menük és eszköztárak helyett szalagokat találhatunk, és ha nincs érzékünk az új dolgok gyors elsajátításához, akkor sok időnket elrabolhatja egy-egy funkció keresgélése. Sokan a betanulási idő miatt nem merik régi Wordjüket újra cserélni, de szerencsére már van megoldás a szokásaikhoz ragaszkodó felhasználók számára is. A kiegészítő neve: Classic Menu for Office 2007. Már a nevéből következtethetünk arra, hogy miért és kinek is érdemes telepíteni a gépére.visszakapjuk az office 2003-unkat,felületben.

pl.: Itt !
  • bon
    07-es verzió? Használ még valaki olyat? 12-es verziónál jár jelenleg az office.
  • kissadamvikt
    Szasztok!

microsoft word 07-es verzióra tudok e 2003-as skint tenni valahogyan?
  • extramagascsaj
    sziasztok
    MS Office 2007-em van
    van egy elég fontos word dokumentumom, amit vhogy sikerült elkúrni
    mikor megnyitom a fájlt feldob egy fájlátalakítás ablakot, ahol elvileg kitudom választani a szükséges kódolást
    na jah, csak bármit is választok ki, sosem "emberi" nyelven írja ki a szöveget :/

vkinek esetleg van javaslata, hogy hogyan tudnám helyreállítani a dok-ot?
  • grebber
    Az office 2007-en belül van valami grafikonkezelő szerkesztő program??
    Mert havernak kellene de én nemtudom van-e ilyen az office-on belül.
    Vagy ha nincs tudnátok ilyen programot ajánlani amiben grafikonokat lehet szerkesztgetni?
  • bon
    Magyar verziót kell felteni, vagy megkell vásárolni a magyar nyelvi csomagot. Már ha a felhasználói felületre gondolsz. A szerkeztés nyelvét meg a korrektúránál a nyelv megadása gombbal lehetséges átállítani.
  • Seithennin
    hali world 2007 ben hogyan lehet nyelvet váltani? mert nagyon zavarja anyámat hogy angol és magyarra kéne csinálni:D előre is köszi
  • slepyjohny
    somebádé help.
  • slepyjohny
    Szia, ezt a hibaüzenetet írja ki. Köszi.

A(z) '[email protected] - Küldés' feladat hibát jelzett (0x800CCC80): 'A kiszolgáló az ügyfél által támogatott hitelesítési módszerek egyikét sem támogatja.'
  • bon
    Mi a hibaüzenet?
  • slepyjohny
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki, hogy miért nem tudok levelet küldeni. Csak a fogadás működik. Hiába állítottam már be mindent a Kimenő levelek kiszolgálójánál. Ugyanazon beállításokkal a Thunderbird jól működik, csak a helyesírás ellenőrzés az Outlooknál sokkal jobb. Köszi előre is.
  • me and a monkey
    Igen, 2003 biztos.
  • STREEX
    Nekem az lenne a kérdésem hogy a Vistához csak az office2007 jó? Vagy működik vele valamelyik régebbi office is?(amit nem kell aktiválni)
  • Picar77
    persze, egy eredeti office 2007-es
  • Örm
    Hello!
    Létezik olyan crack az Office 2007-hez ami átmegy az MS eredetiség ellenőrzésén?
  • toto2700
    Nkeem van egy jogtiszta MS Office 2000 Proffessional SR-1 HUN-om eladásra, ha érdekel vkit.

e-mail: [email protected]
  • Dj Faustus #276
    Egy kérdést egy topikban elég egyszer feltenni
  • bon
    Enter használatával.
  • mateos
    HI!
    kicsit furcsa kérdés lesz
    Meglehet csinálni azt, hogy van egy szövegem és én szeretném ,hogy minden sorban csak egy szó legyen?
    fontos lenne köszi
  • szbm
    Valaki segítsen, pls!
    A 2007es outlookba merre találom az ilyen hírlevelet? Aminél egy kép a levél méretét kitölti, és ha rákattintanak egy weboldalt hoz be.
  • teologin
    ha még nem találtál volna próbáld meg ezt: office 2003

HCVCD-M87YF-Q6CHV-M236Y-RJB2Q

MS Front Page: WFDWY-XQXJF-RHRYG-BG7RQ-BBDHM
    üdv
  • volnersz
    Sziasztok!Meghalt a gépem és újra kellett telepítenem mindent, az Outlokbol nem tudok levelet küldeni csak fogadni, mert küldésnél kiírja hogy : Az objektumfelület nincs regisztrálva!!! Ez mit jelent hogy tudom megoldani? Fontos lenne, köszi előre is
  • me and a monkey
    Egyébként ITTvan, elvileg 30 $ az ára, de 15 napig ingyenes.
    Biztos van hozzá "gyógyszer" is a neten.
  • me and a monkey
    Egyébként
  • me and a monkey
    Van 2003-as design-t visszaállító plug-in is.
  • akyyy
    2 gépen az új van, a régi gépen meg xp:D igy oldottam meg
  • bon
    Használd a régebbi office-t.
  • akyyy
    Helló

Nincs valami beállíítás vagy bármi amivel régebbi kinézetet adhatok az új officnak?:S Word meg excel még megy tán, de Acces annak sírás a vége
  • gergod
    forditva szeretnem, hamar megvaneredetiben....