983
MS OFFICE
  • Beyzie
    Rece-fice:) Nem tudom, hol kéne látnom a verziószámot.. számot?:D Mivel ilyesmit eddig csak telepítés után bírtam látni.. És a sok installáló bigyóból nem bírok rájönni:D Ahonnan leszedtem, annyi volt, hogy office 2003 prof. hun.. ebből meg nem lehet semmit kihámozni:) Nekem a FrontPage miatt kéne csak a dolog, de nem hajlandó semmilyen termékkulcsot elfogadni a rohadék.. Tuti, hogy a termékkulccsal van a bibi? Nem lehet ez a program valamiféle hibája, stb?
  • Beyzie
    Rendben, majd valahogy meglesem a verzió-micsodáját, csak szaladok suliba, aztán most inkább még nem kisérletezek, hogy hol van az a valami:D
  • Newfronter
    Írd le ide hogy melyik verzió is pontosabban! A teljes release nevet kérem!
  • me and a monkey
    Majd jelezz vissza, hogy megy-e.
  • Beyzie
    Hella!
    Nagy ganéban vagyok.. Érettségi előtt állok informatikából, végre szereztem Office-t, csak a termékkulcs nem stimmel..:D Meg az a másik 20, amit végigzongoráztam... -.-' Tehát ha valaki tudna küldeni !!!működőképes!!! termékkulcsot, eléggé kihúzna a bajból:) Esetleg e-mail: [email protected] :) Köffi ^-^
  • fravik
    hali! nincs klasszikus nézet...
    szokj hozzá, mert nagyon praktikus, hidd el.
    csak meg kell barátkozni vele. :)
  • JoeFromHun
    Sziasztok! Valaki nem tudja véletlen, hogy az Office 2007-ben nincs meg valahol a Klasszikus nézet? Mert ez az új felület nekem nem nagyon jön be. :(

Segítséget előre is köszi!

Üdv:JOE!
  • Serpa
    igen, köszi.
  • fravik
    a jobb szélső gördítősáv felett van egy apró ikon, amire ha rákattintasz, akkor előjönnek a vonalzók.
    remélem tudtam segíteni
  • Serpa
    hogy lehet előhozni a "vonalzót" wordben?
    a 2003asban ezen lehetett könnyedén a bekezdéseket állítgatni.
  • ZiP90
    Hmm... hát igen, trükközni. Ha máshogy nem lehet akkor marad ez... eddig így csináltam amúgy
  • afilak
    Office 2007-ben lehet állítani valahol a kurzor színének erősségét?
  • fravik
    A válasz egyszerű: ugyebár kijelölöd amit másolsz, (gondolom Ctrl+C-vel), majd a Beillesztés melletti nyílra kattintva kiválasztod az irányított beillesztést és ott a formázatlant, sztem alapból ezt nem lehet kikapcsolni, csak így "trükközni" kicsit. :) Remélem tudtam segíteni...
  • ZiP90
    Ha vmilyen szöveget netről vagy bárhonnan bemásolok Wordba, Excellbe, stb. akkor formázással együtt viszi át. Hogy tudom ezt kikapcsolni?
  • Newfronter
    itt
  • WinfIlka
    Office 2007 magyar trialt honnan lehet letölteni?
  • Mayday
    Sziasztok,

Segitsetek nekem, lamanak, plz. Office 2007 van fenn az otthoni gepen, a munkahelyemen 2003. Miota ez van otthon, es az Outlookban a felesegem ir barmilyen levelet (megha csak egy rovid mondatot is), azt kapom, hogy "EZ EGY TOBBRESZES, MIME FORMATUMU UZENET", es a levelke utan meg jon egy rakas (szerintem) HTML kod, fogalmam sincs miert...

Mit kell beallitani, hogy ne igy nezzen ki? Kuldo vagy fogado oldalon kell beallitani valamit?
  • Picar77
    Ezt a változatot nem kell aktiválni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Microsoft.Office.2007.Enterprise.Hungarian.REPACK-fLk
  • Dzsí Pí
    Üdv, all! Én konkrétan az office 2007 programban kérném a segítségét vkinek...
    Aktiválni szeretném, olyan gépen is amin nincs net, szóval tudna vki mondani vmi módot, cracket, fixet v vmit???
    előre is köszönöm a segítséget....
  • LCO
    Az a baj, hogy az smtp-jét nem fogadja el a saját szolgáltatómnak. mail.t-online.hu-t állitottam be, mint 2003-ban, de semmi küldés...
  • LCO
    ok, köszi, próbálokzom.
  • me and a monkey
    Biztos, hogy megy, szerintem te álítod be rosszul. Olyan nincs, hogy egy szolgáltatónál megy pl. az Outlook 2003-ról a levelezés míg 2007-ről már nem.
    Nem vagyok Freemail-es, talán ezek segítenek:

Freemail help
    SG fórum
  • LCO

Valakinek sikerült már outlook 2007-ből freemailes fiókról küldeni levelet? Nekem csak fogadni akar.
  • fatr
    Persze telepítés előtt az expressben lévő adataidat menteni kell,mert különben veszik minden.
  • bon
    Nekem működött, a kimentek levek importálása.
  • fatr
    Hi!Az outlook beállításánál megkérdezi,hogy melyik klienst akarod alapértelmezett programnak (nem veszik semmi).
  • Mayday
    Meg egy kerdes: ujratelepitem a windows, es aztan megy fel az uj Office. Ugye meg tudom az Outlook-ban levo leveleimet, esetleg cimjegyzekeket is menteni? Tehat mukodik egy exportalas-importalas az uj Office levelezoprogramjaba? Van-e esetleg valami trukk, tudnivalo ezzel kapcsolatban?
  • Mayday
    Oks, koszi :)
  • Newfronter
    Igen, kimented a régi formátumban a "mentés másként..." menüpontban.
  • Mayday
    Sziasztok,

Ha van egy munkam Excel 2000-ben, es mondjuk hazaviszem, ahol Office 2007-et tervezek telepiteni, es dolgozom benne tovabb, ha visszaviszem a munkahelyemre, kompatibilis lesz meg a file?

Tehat ha Office 2007-ben csinalok valamit, az hasznalhato a regebbi Office-okban?
  • bon
    Megnéztem ezt a MICROSOFT.OFFICE.LANGUAGE.PACK.2007.RUSSIAN-SUNiSO változatott, nem hiába van oda írva, hogy russian, van külön english és german is. Előbb utóbb lesz magyar nyelvi csomag is. De egyszerűbb leszedni a full magyart.
  • Cmdr
    office.microsoft.com/en-us/suites/HA102113691033.aspx

The Office Multi-Language Pack 2007 is an add-in product Ű Ű²ŰŰ²
    ۱۱²Ű ² that can change the entire user experience of the 2007 Ű Ű ŰŰŰ
    ŰŰ²ŰŰŰŰ Microsoft Office desktop applications by enabling each ² Ű ²Ű
    ²²²Ű ² desktop to support 37 languages. This includes Menus/User ²² ²Ű²²
    ²ŰŰ² Ű Interface, Help, Dictionary, Thesaurus, and Spell Checker. Ű ŰŰŰŰ
    ²ŰŰ²ŰŰŰŰ In addition to enhancing the user experience, a user can ŰŰŰŰŰŰ
    ŰŰŰŰ elect to use individual aspects of the pack, such as spell Ű Ű²ŰŰ²
    ۱۱²Ű ² checker to proof a document in a language other than the Ű Ű ŰŰŰ
    ŰŰ²ŰŰŰŰ default language set on their computer.
  • bon
    Szerintem csak orosz van benne. A Technet-en néztem az office language pack 2007-et és ott nincs magyar nyelvi csomag.
  • Cmdr
    MICROSOFT.OFFICE.LANGUAGE.PACK.2007.RUSSIAN-SUNiSO

ebben van magyar nyelv is...
  • bon
    Ha magyar érdekel akkor az nincs.
  • Firerock
    áá
    a nylevi fájlok nincsenek fenn vhol?
  • bon
    Szed le (vedd meg inkább) a magyar változatott.
  • Cmdr
    úgy sehogyse
  • Firerock
    császtok
    letöltötem az angol verziót:Microsoft Office 2007 Enterprise - Full Version
    most telepítem
    és hogy tudom magyarrá tenni??
    ha lehet úgy hogy nem kell letölteni az egészet
    csak 1 pár filet
  • Garfield
    Az Office 2007 képes arra, hogy blogeditorként használva pár blogszolgáltatóhoz közvetlenül feltöltse az írást, mint hozzászólást.

2 perce azon röhögök, hogy a blogszolgáltatók beállításánál az idióta magyar fordító a Bloggert izomból lefordította "Webnapló szerzőjé"-nek.