983
MS OFFICE
  • simonl #343
    Bocsánat, 2007 Office -on belül az Outlook beállitásainak mentésére gondoltam és ehhez kérek segitséget....
  • simonl #342
    Sziasztok,

Bevallom időhiány miatt nem olvastam vissza:)
    MS Office 2007 -em van, hogyan lehet a beállitásokat és a benne lévő leveleket elmenteni, hogy egy következő telepitéskor (akár más op.rendszerben)könnyen elérhetővé váljanak?
    Van egy Mappája, vagy minden külső progit kell használni??

Köszönöm srácok...
  • Zsolt01
    Erről nem tudok nyilatkozni, nem használok mást, csak 2003, nekem tökéletesen megfelel.

Csak megjegyeztem, hogy 2003-mas megjelenítés lehetséges.
  • bon
    De jól használható az új felület is.
  • Zsolt01
    Amúgy meg van hozzá olyan cucc, hogy úgy nézzen ki mint a 2003-mas.
  • CyrSyS
    Köszönöm szépen!
  • bon
    Ideje váltani a 2007-re, mire megjelenik a 2010 addigra legalább megszokod és megtanulod az új felületett.
  • CyrSyS
    Mély tisztelet mindenkinek!

Megjelenésétől fogva MS OFFICE 2003-at használok. Mostanság munkám szerves részévé vált. Érdeklődnék hogy érdemes-e 2007-et használni. Ha jól láttam SP2 is van hozzá tehát eléggé kifort lehet. Itt meg már olvasok olyat is hogy Office 2010. Nem semmi! Le vagyok maradva. Tehát mit tudtok tanácsolni?
  • me and a monkey
    A mai napon kiírta, hogy 4 nap van még hátra ha nem aktiválom. Office 2010
    KÉP
    Még nincs a neten megoldás, legalábbis én nem találtam, ha tud valaki ilyesmit akkor köszönöm.
  • me and a monkey
    Szerintem is telepítsd újra, nálam semmi gond, pedig már ezt használom privát és céges munkánál is. (más-más profillal)
    Szerintem ez kb olyan lesz összevetve az Office 2007-tel mint a Vista és a W7.
    Bár kicsit negatív ez így az Office 2007-tel szemben de észrevehetően gyorsabb mint a 2010 verzió.
  • bon
    Nem tudja ellenőrizni a licenszet, lehet, hogy megsérül, vagy egy bug. Mondjuk egy Technical Preview-től nem meglepő ha hiba. Én újratelepíteném, vagy egy javító telepítést csinálnék (már ha van ilyen).
  • DjDano
    Én telepítettem az Office 2010-et, minden rendben is volt, hihetetlen gyorsan indultak az alkalmazások....

Aztán ez első gépújraindítás után eltűnt az asztalra kihúzott Outlook parancsikon, a tálcáról szintén. De a lényeg még csak azután jön, nem hajlandó elindulni egyik Office alkalmazás sem, a következő hibaüzenetet adva:

• Zsolt01
    Google talált 2 SG fórumot is, nem olvastam bele, de lehet van bennük megoldás.

itt
  • gaben1221
    Sziasztok!!!Lenne egy olyan kérdésem h i3d fajlt hogy tudom ac3d be konvertalni???Milyen progival??Vagy valaki tudna ajánlani egy olyan progit ahol a i3d formatumo fajlt tudok szerkeszteni!!A választ elore is koszonom
  • bon
    Külön pénzért beszerezhető hozzá a klaszikus menü (nem a Microsoft készítette). De célszerűbb megszokni az újatt, mert jól használható és a 2010-ben is az lesz benne kicsit továbbfejlesztve.
  • cash888
    Word 2007-ben hogy lehet beállítani, hogy olyan menüje legyen, mint a Word XP-nek?
  • me and a monkey
    Office 2010

És itt (egyebekkel...)

Negyede már lejött...
  • lac556
    olyan problémám van az excelbe hogy van egy oszlopom ilyen számokkal

1,2,3,4,5,3,2,3,1,2,13,23,23,,3213,2,32,13,21313....(30000DB)

erre kellene egy olyan fv-t passzítani ami megszámolja nekem hogy hány 1.2.3.4.5.13. ...stb érték van és eredményul azt adja jelenleg 1esből 2 db

ötletek?

probálkoztam a darab darabteli vel de nem mukodott.
  • bon
    Excel beállításainál keresd a képletek résznél az S1O1 hivatkozási stílust és kapcsold ki.
  • marcostech
    Sziasztok!

Egy Exceles problémára keresek megoldást. Valahogyan át lett állítva a sorok és oszlopok kezelésének formátuma és nem tudom visszaállítani.
    Az oszlopoknál ugyanis nem a megszokott betűs jelzés van (A, B, C...) hanem számok. Így például a C5-ös cellában a C5 helyett azt látom, hogy S5O3. Ez azért baj, mert egy csomó mindent nem lehet így csinálni. Például nem lehet a $(cella)$ megoldást használni a számítások egyszerűsítésénél.
    Szóval az a kérdésem, hogy miként lehet visszaállítani a normálisra?

(Magyar nyelvű office 2003-ról van szó.)
  • Grove4
    Valaki tudna adni az MS Publisherhez egy magyar nyelvű használati útmutatót,mert rohadtul nem értem(nekem angol van).Előre is köszi!
  • Zsolt01
    Egyszerűbb, ha beszerzel magyar nyelvűt. Van fent a neten bőven.
  • simon7012
    Köszi!
    Huh,nem tudtam,hogy ezért külön kell fizetni!
  • bon
    link
  • simon7012
    Tudja valaki,hogy az angol office-t,hogy kell magyaritani?
  • laci 700
    Már megvan:
    Aláhúzás: Ctrl+U
    Dőlt: Ctrl+I
    Félkövér: Ctrl+B
  • laci 700
    Helló
    Office XP-ben ha pl kijelöltem egy szövegrészt és lenyomtam a Ctrl+F billentyűkombinációt akkor félkövér lett a szöveg, Ctrl+D-nél Dőlt és Ctrl+A-nál Aláhúzott. Office 2003-ban viszont a Ctrl+F-re a keresés jön be. Hol tudnám átállítani a gyorsbillentyűket vagy itt milyen gyorsbillentyűvel helyettesítették?
    Köszi!
  • Zsolt01
    Képeket csak simán beillesztve és elrendezve a lapon.
  • Zsolt01
    Akkor végül is csak e-mailt akarsz amibe képek is vannak !
    Én Microsoft Office Word 2003 -ba szokok, szöveget képeket összerendezem ahogy akarom és innen küldöm az e-mailt.
  • Falzone
    Nekem az is elég lenne, ha magában a levélbe meg tudni jeleníteni képeket. Azt, hogy kell?
  • me and a monkey
    Publisher az Office csomagon belül tud ilyet. A Word is csak annak szegényesebb a repertoárja.
  • Falzone
    A képek valamiért lemaradtak:
  • Falzone
    Olyan emailt szeretnék csinálni Outlook 2007-ben, ami hírlevélszerű, tehát legyenek benne képek. Csak nem tudom, hogy kell, pedig a lenti példán valahogy csatolmányként vannak hozzáadva a képek.

Ilyesmit:

Aki tudja, hogy kell ilyet készíteni, legyen olyan kedves és írja le! :) Köszönöm!
  • szemlits
    'Napot!

Office 2007, vagyis annak a Word részével van egy gondom.
    Kaptam egy dokumentumot amin megjelennek oldalt a korrektúrák, a nézetben ki tudom kapcsolni, hogy ne jelenjen meg, de minden újrindításkor újra megjelenik.
    Hogy lehet azt megoldani, hogy csak a végleges szöveg mentődjön el és ne jelenjen meg a korrektúra?
    Előre is köszönöm!

Üdv.
  • bon
    Fájl menü megnyítás a powerpoint-ba.
  • Slayerboy
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy az olyan *.ppt fájlokat amik diavetítésként vannak elmentve, hogy lehet visszacsinálni(?), hogy újra lehessen szerkeszteni? Vagy van erre lehetőség 1általán? Sürgős lenne, köszi.
  • bon
    Google-ben elég sok találat van erre: openoffice microsoft office converter
  • TomBond
    Köszönöm a kiegészítést!
  • Darjue
    Hi! Ha szükségetek lenne Office-os tanácsokra, pár trükkre, akkor itt nézzetek szét. Érdemes! http://www.pixeldesigners.hu
  • pasztva
    Sziasztok!

Szívtam mint a torkos borz! Ugyanis bedobta a kulcsot az MS Office-om, erre én feltelepítettem az OPEN Office-t. Minden szépen ment, közben megszereztem az MS Office-t, rendbe tettem a gépet. A gond most kezdődik, az open a word-jeimet átalakította magának, de a word nem tudja használni az open-ban írt leveleimet. Rengeteg munkám veszik el, ha nem lehet az open leveleket ms word-re használhatóvá tenni. Tudtok nekem ebben segíteni?