983
MS OFFICE
-
#383 Azt olvastam egy külföldi oldalon ma, hogy 2010 Júniusa a hivatalos megjelenése az Office 2010-nek. -
#382 Próbáltam kulcsot adni Neked, de a Connect-es vezérlőpultból törölték az összes általam generált kulcsot.
Gondolom, mivel megjelent a beta változat és így hozzáférhető mindenkinek.
Így sajnos nem tudok küldeni. -
#381 Nekem sajnos nincs connect-es kulcsom. -
#380 Persze, de ha jól tudom ez csak 30 napot ad.
Nem próbáltam, más fórumon írták, nekem Connect-es kulcsaim vannak. -
#379 Igen, már leszedtem ki is próbáltam, tetszik az új verzió. -
#378 Innét beszerezhető kulccsal együtt a beta változat: link
-
#377 Talán már a 2007 is csinált random mentéseket, legalábbis úgy rémlik. Anno áramszüneteteknél mindig volt egy 1-2 perccel azelőtti állapot amikor újraindítottam a gépet.
Nyugodtan felteheted, én már hónapok óta használom (előző béta), teljesen jó.
Persze ez csak trial, 30 napos, de ha tetszik akkor adok egy kulcsot amivel beélesítheted.
Bon-nak is ha kell, bár ismerve Őt már lehet van legális kulcsa.
-
phoenix1 #376 Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat. :) -
#375 2010 elejére igérik ha jól emlékszem, de feltételezem ez az angol változatra vonatkozik. -
phoenix1 #374 Olvastam a hivatalos oldalon a 2010-ről, és pl. a word részéről nagyon tetszik az a megoldás, hogy úgy tud helyreállítani dokumentumokat, ha véletlenül kilépnénk a Wordből mentés nélkül.
A bétát nem akarom feltenni inkább megvárnám, de jó lenne tudni még ha csak hozzávetőlegesen is, hogy mikor lesz elérhető a teljes verzió. -
#373 Töltsd le az Office 2010 bétát és próbálgasd.
Gyakorlatilag ez lesz a kész Office 2010, csak nyilván a bug-okat még javítgatják. -
phoenix1 #372 Hi. Nem tudja valaki mikor jön ki az Office 2010? -
av256 #371 Üres oldalakkal nem jó, de még 3-szor lemásolva igen!
Még1x köszi! -
#370 Igen, csinálsz még 3 oldalt akár üreset és a nyomtatást választva a megjelenő nyomtatás ablak jobb alsó sarkában Több oldal egy laponvál választod a 4 oldalt, az adott papaírméretre meg A4-et választasz. De nem mindig szokot mükődni tapasztalat alapján. -
av256 #369 Üdv!
Kérdésem, hogy Wordből egy A4-es dokumentumot ki lehet-e nyomtatni 4 részre felosztva lekicsinyítve A6-os szórólapként?
köszi -
VJP #368 HY!
2007-es Office-t használok és lenn egy kérdésem:
Meglehet azt oldani, hogy egy fekvő lapon amin 2 hasáb van a vízjel ne a "nagy" lap közepén legyen hanem mindkét hasáb közepén?
Előre is köszi! -
#367 kéne megint egy kis segitség azt meg lehet oldani hogyha egy cellát átlosan segélyezek akkor tudok ugy adatot beirni abba a cellába ugy hogy az átlo egyik sarkába is más adat és az ellentétes oldalán is ?
Ill hogy lehet layert használni az egész munkalapra? tehát hogy tudok e az egész lapra átlosan egy átlátszó feliratot tenni hogy "minta".
vaqgy hogyan oldhatnám ezeket meg -
#366 Nyomtatás ablakban a mit nyomtat résznél emlékeztető. -
#365 Sziasztok!
Gyorsan kéne nekem segítség azzal kapcsolatba hogy van egy powerpoint prezentációm ami kb 60 db diából áll és ezt szeretném úgy kinyomtatni hogy egy lapon több dia legyen.Ezt hol lehet beállítani? Kerestem de egyszerűen nem találom..:S
Előre is köszi! -
#364 az exelt azt megoldottam nem biztos hogy ugy ahogy mondtad mert grafikon varázslot nem találtam, amugy arra a kamatos kamatu számolásra esetleg valami tipp még?
Amugy meg szomoru hogy minden sz@rt beletesznek M$-éknél a programjaikba ,de ami ténylegesen használhato és könnyités lenne azt nem -
#363 csak próbaként telepítettem a 2007-et nagyon nem emlékszem rá, de azthiszem ez nem megoldható :(
Az excel-es tippem jó?
-
#362 Függölegesen van kettéosztva az oldal hogy egymás mellett legyenek az egyezzö szövegek a forditással.
Tehát az elsö lap bal oldali hasábjában van a magyar szöveg a jobb hasábjában az angol és amikor betelik egy oldal akkor maradjon ugyan ez a felállás, mert most ha a magyar hasáb kicsuszik az oldalrol akkor átkerül a jobb oldali hasábba és az angol szöveget is lejebb tolja ami viszont a második lap bal oldalán fog folytatodni .
Remélem érthetö a probléma -
#361 vagy úgy akarod hogy egy oldalon a magyar és a angol csak a hasább választja el egymástól? -
#360 mármint külön a magyar , külön a angol -
#359 Az excelnél amikor a diagram varázslóba lépsz akkor a diagram forrásnál külön a évet külön a honapot külön a értékeket kell kijelölni.Ezt úgy kell alkalmazni hogy kijelölöd az egy sort majd a CTRL lenyomása mellett a kijelölsz egymásikat majd megint a CRTL lenyomása egy másikat is.
Ha azt akarod a word nél hogy külön oldalba kerüljön a szöveg akkor crtl+enter gombbal szúrhatsz oldaltörést:) -
#358 sziasztok kéne egy kis segitség 2007-es worldhöz.
Kell csinálnom egy dokumentumot 2 nyelven és 2 hasábra bontottam fel ezért az oldalt ez egyiken magyarul a másikon angolul van ugyan az a szöveg.DE van egy kis probléma ami nagyon nagy problémát okoz, hogy azt hogyan lehet beállitani, ha be akarok tenni bövitést valamelyik részhez a magyar oldalon és uj lapra kerül a terjedelem akkor nem a következö lap azonos oldalán folytatja a magyar részt hanem ugyan azon oldal angol hasábjába tolja.
Valahogy orvosolhato hogy csak lejjebb kerüljön a szöveg és ne keresztezze egymást a 2 szöveg ?Mert igy nekem is és a forditónak is nagy munka rendbe tenni a sorokat.
A másik problémám exelre vonatkozik.
Szeretnék egy kimutatást késziteni a havi bevételekröl több évre visszamenöleg.Meg is csináltam a táblázatot ahol a fuggöleges sor a honapokat a vizsszintes meg az éveket jeloli.azt hogyan tudom megcsinálni hogy egy grafikonon kijelezze az különbözö szinü vonalakkal az éveket és a grafikon függölegese az értékeket a vizszintes a honapokat jelölje?
illetve az megoldhato-e hogy a rendszeridöt figyelembevéve minden honapba magátol kiszámoljon egy betét kamatos kamat értékét és egy külön cellába beirja azt ha megnyitom a munkalapot?Vagy ehehz már programot kéne irni ? -
#357 Akkor jó. -
Freedy #356 Igen, visszavittem. Kiderült, hogy van a boltnak engedélye microsoft office ready pc-k forgalmazására. A számítógépünket náluk vettük, szóval egyedül a 90 napos valami lett átlépve. Megkérdeztem több rendszergazdát is, és mind azt mondta, hogy nem számít így a dolog, nem köthetnek bele igazán. -
#355 Köszi, jó kis olvasmány volt. Visszavitted a boltba? -
Freedy #354 Sajnos csak telefon volt kéznél, de szerintem elég jól olvasható.
http://rapidshare.com/files/256234992/Office_k_pek.zip.html -
#353 Valóban nagyon sok ez az ár egy office programért, de én is hasonló árét láttam az Access-t. A tasak felirata meg érdekelne, köszi. -
Freedy #352 A tasak hátulján is 90 napos próbaverziót emlegettek. Ha gondolod holnap feltöltöm, hogy pontosan mi is van ráírva a tasakra.
Néhány webshopban megtaláltam az Accesst 83200Ft-ért... Hát egy darab office programért sokallom egy kicsit, de hát nincs mit tenni... -
#351 Akkor ez az OEM változat pl. nekem jó lett volna ahhoz a laptophoz amit korábban vásároltam, mert megtalálható volt rajta egy 90-napos előtelepített Office 2007 és volt lehetőség teljes értékűvé változtatni/aktiválni. Nagyon képben kell lenni a licenszeléssel mert eléggé szerteágazó és sokszor a forgalmazó se ismeri, hogy mit árul. -
Freedy #350 EGy GYIK-ban találtam meg:
Miért kell megadnom a számítógép és a 2007-es Microsoft Office programcsomag beszerzésének dátumát?
A Microsoftnak meg kell győződnie arról, hogy számítógépét és a 2007-es Microsoft Office programcsomagot egy 90 napos időszakon belül szerezte be, mert így ellenőrizhető, hogy a számítógépet Önnek értékesítő viszonteladó helyesen licencelte-e az Ön 2007-es Microsoft Office programcsomagját. Javasoljuk, hogy amennyiben nem jogosult biztonsági másolat beszerzésére ezen a webhelyen keresztül, akkor forduljon a számítógépet Önnek értékesítő viszonteladóhoz.
A számítógép kb novemberben lett véve, és nem volt rá semmi sem telepítve. Szóval 100%, hogy nem vagyok jogosult erre az OEM változatra. Holnap megyek vissza a boltba, és megrendelem a dobozos Access-t. Remélem nem lesz dárágább. -
#349 A végeredmény érdekelne, hogy végül jogszerű vagy nem jogszerű. -
Freedy #348 Elég idegesítő, hogy 83 ezerért sem lehet legális Office-t kapni, amiben benne van az access. Na mindegy, egy kicsit még utánaérdeklődök, aztán legfeljebb visszaviszem a boltba, és veszek külön egy dobozos Access-t, ugyanis a többi feladat elvégzésére van régebbi verziójú small business csomag, meg open office:D -
#347 Én a Microsoft ügyfélszolgálatnál érdeklődnék ez ügyben, biztos tudnak segíteni. A forgalmqzó meg 3 napon belül köteles visszevenni szó nékül. Az alapján amit írtál nem legális a termék. -
Freedy #346 Sziasztok! Váaároltunk egy OEM Office 2007 PRO-t. Itthon ért a meglepetés(boltos simán odaadta ), hogy jogszerűen csak úgynevezett MS Office Ready gépeken használható a termékkulcs, amikre előre van telepítve az office, OEM telepítőlemezről, amit a forgalmazók kapnak.
A kérdésem az lenne, hogy akkor ezzzel az oem változatú termékkulccsal lószart nem érek? (fontos, hogy legális legyen az office) Segítséget előre is köszönöm!! -
#345 Hopsz azt lefelejtettem, hogy az újratelepítés után simán visszamásolom az eredeti könyvtárjába beállítom a postafiókot újra az outlook-ba és kész. De a Fájl menü exportálás funkcióját is érdemes megpróbálni. -
#344 Én simán az outlook.pst-t szoktam menteni.