983
MS OFFICE
  • bon
    Ez már alapból gyanús, hogy csak xp sp2 alól lehetne indítani, pláne, hogy mit csinál az aki pl. Windws 7-et használ? Tehát erősen kétlem, hogy ennyire oprendszer függő lenne. Lehet, hogy amit leszedtél nem is az aminek látszik. Egyszerűbb és célszerűbb beszerezi magyar Office 2007-et.
  • Razero
    Helló!
    Nekem most fenn van a gépemen az MS Office 2007, de angolul...
    Töltöttem rá magyar frissítést de azt csak XP SP2 alól lehet indítani, nekem meg Sp3 van...és akárhol kerestem sehol sem találtam olyan magyar frissítést ami SP3 alól indítható lenne...
    Most töröljem az Sp3-at, tegyem fel a hun-t és utána vissza az Sp3-at, vagy van rá valami könnyebb megoldás is???
  • Newyorker
    Segítsetek WORD kérdés!

ABC-be szeretnék rendezni egy szöveget, a szöveg felépítése az alábbi: (pl.)

Nem korlátozható:
    - a gondolat, a lelkiismeret és a vallás szabadsága;
    - a nemek egyenjogúsága; - a gyermek jogai;
    - a nemzeti és etnikai kisebbségek jogai;
    - a magyar állampolgársághoz való jog;
    - a szociális biztonsághoz való jog.*
    Felfüggeszthető, korlátozható:
    - a szabad mozgás és a tartózkodási hely szabad megválasztásának joga;
    Elrendelhető:
    - a kijárási tilalom,
    - az egyes útvonalak közforgalom elől történő lezárása,
    - a kitelepítés,
    - az egyes területeken tartózkodás engedélyhez kötése.

Hogy tudom azt megcsinálni, hogy a kivastagított részek kerüljenek ABC sorrendbe és az alattuk lévő jelen esetben felsorolások pedig blokként mozogjanak velük?
  • phoenix1
    Hi! Van egy képem arról amiről kérdezni szeretnék, hogy hogyan lehetne a pirossal keretet részt eltüntetni / kikapcsolni. Az ember azt sem tudja, hogy mit keressen, abba viszont biztos vagyok, hogy a Japán írási nyelvel együtt érkezett.
  • r4pid
    Üdv!

Tudna valaki segíteni hogy ezt a két diagramot/táblázatot milyen programban tudnám legegyszerűbben megcsinálni? Pont ugyanígy kéne kinéznie.
    Az első képen hogyan tudom excelben/wordben megcsinálni a felső mértékegységeket a "napok száma" alatt?
    Íme a két kép:

A válaszokat előre is nagyon szépen köszi!
  • BBakter
    Hali! Excell 2007 -ben hogyan lehet kitenni a felső index gombot a menüre?
    Beállításokban kerestem de nem találtam ezt a parncsot.
    A Wordben asziszem csak egyszerűen ki kell huzni a menüre oszt kész.
    Légyszi segítsetek!
  • Zsolt01
    Tárgytalan. Megoldva, úgy néz ki.
  • Zsolt01
    Tárgytalan. Megoldva, úgy néz ki.
    (Még tegnap véletlenül rá akadtam 1 megoldásra. Nem is kerestem, nem volt fontos.)
    :-)
  • Zsolt01
    Sziasztok.

Office 2003

Eredet vizsgáló indításnál kis ablak 2 gomb,
    1 weboldalon aktiválás - Nem megy át a ...
    2 ... később

Sugó / Termék aktiválásnál azt írja, hogy már aktiválva van.
    De most szórakozik.
    Van valami cucc valakinek kapásból hozzá !?
    (Nem "bolti" az Office 2003.)

Köszi.
  • Zsolt01
    Privát ment.
  • bon
    Google elég sok találatot dob ki.
  • vitya79
    Sziasztok.

Tudtok nekem olyan oldallt mondani, ahonan letudom szedni az office 2007-et, és működik is?
    Nagyon fontos lenne.

Köszi.
  • me and a monkey
    Nincs olyan, csak a véglegesben lesz.
  • fc karibi
    valaki esetleg, az office 2010 magyar nyelvü változat érdekelne. köszike
  • Zsolt01
    Privát ment.
  • kdenes16
    oh, jó neked :D azér kösz :)
  • bon
    Nem, nekem legális forrásból van meg.
  • kdenes16
    :/ ok köszi, nem tudsz véletlen egy oldalt ahonnan letölthetném?^^
  • bon
    Esetleg nyelvi csomag beszerzésével. De egyszerűbb magyar verziót beszerezni.
  • bon
    Nem lehet.
  • kdenes16
    sziasztok. Tegnap letöltöttem a microsoft office professional 2007-et de sajna angol, és az lenne a kérdésem hogy nem-e tudjátok hogy hogyan lehetne átállítani magyarra? próbáltam a menüben de ott mindig angol marad.. előre is köszi :)
  • MANOWAR
    Akkor én kérek elnézést,az office súgót rosszul értelmeztem.Köszi
  • bon
    Bocs de a körlevél nem outlookból vagy más levelező programból működik.

Simán csinálsz egy xls táblát a névsorral, adatokkal vagy amivel kell és azt csatolód hozzá egy borítékhoz mint körlevél
  • MANOWAR
    "(nem outlook címtárból vagy más levelezőből)"
  • bon
    Körlevél.
  • MANOWAR
    Sziasztok!
    Segítség kellene boríték nyomtatáshoz.Van egy .doc vagy .xls fájlunk amibe
    több ezer cím van, ezeket szeretném kinyomtatni borítékokra egyszerre.(nem outlook címtárból vagy más levelezőből)Esetleg valaki?
  • me and a monkey
    Kicsit kaotikus volt értelmezni a sok infót:
    Ha 2007-es file formátum-ot kaptál akkor telepítsd fel a meglévő Office-ra ezt a kiegészítést.
    Katt
    Ezzel már megnyitja a régebbi Office is az új file-formátumot is.
    Bár nem értem, ha eddig meg tudta akkor most miértnem de nem is lényeges.
    Válts Office 2007-re vagy próbáld ki a 2010-es beta verziót, előbb-utóbb amúgy is meg kell tenned.
  • Régi vodanetes
    ddavid94: innen letöltheted a nagyon hasonló és kiválóan működő OpenOffice 3.1-et. http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/59199/
  • Régi vodanetes
    MS Office 97 van a gépen a sok régi fájl miatt. XP az operációs rendszer, minden jogtiszta. Kaptam Office 2007-es Excel fájlokat, eddig ezeket tudta konvertálni, most már nem! Küldött a Microsoft nemrég egy COPICOM nevű letiltást az Automatikus frissitéssel. Se értesités, se bejelentés, semmi, csak kib*nak a felhasználókkal. Szabad szoftverek között van kiváló, OpenOffice a neve, letöltöttem és telepitettem, ott egye meg a fene a multiékat. Hogy még szebb legyen, a 2003 nem konvertálja a 2007-et se. Gratula, Redmond!
  • Zsolt01
    Privát ment, talán ezzel tudtam segíteni.
  • ddavid94
    azért telepitettem nehezen,mert különböző hibákat irt. a hibaüzenet pedig csak annyi,hogy alkalmazáshiba.
  • bon
    Mi a hibaüzenet, az meg nagyon furcsa, hogy nehezen bírtad feltelepíteni, Office 2007-nél még nem találkoztam telepítési nehézségekkel.
  • ddavid94
    sziasztok! fontos kérdésem lenne.
    Feltelepitettem az Office 2007-et nagy nehézségek árán,mert nem akarta telepiteni a gép.Végül sikerült telepiteni és el is indult. De ha a wordon belül pl. rámegyek az oldalbeállitásokra és hibával kilép. Nem tudom ennek mi az oka,de igy nem tudom rendesen használni az officet.már pedig nagy szükségem lenne rá,mert ecdl vizsgára készülök.A választ minél előbb várom és nagyon köszönöm előre is a segitséget.

u.i.: Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
  • huiner
    Sziasztok! Lehet hogy hülye kérdés , de honna lehetne leszedni a az mse (Microsoft Script editor). Köszi szépen
  • B0nFire
    Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy az Office 2007 Wordben hogy lehet átállítani az alapértelmezett dokumentum formázási beállításait? Tehát konkrétan, hogy ne Calibri 11-es fonttal és 10 pontos bekezdésközzel indítson alapértelmezettként, hanem ami nekem tetszik. Macerás minden új dokumentumon átállítani (főleg a bekezdésközt), és ha törlök mindent a doksiból, akkor is visszaáll erre a gyárira. Ezt ki lehet valahogy küszöbölni?
  • me and a monkey
    1, itt
    2, és itt
    3, de a legtöbb ITT található
  • terencehIII
    szisztok
    tud valaki olyan oldalt ahol power point hoz találok háttér témákat , különböző kategoriájú háttereket?
  • phoenix1
    Köszi
  • bon
    Némi info az Office 2010-ről: link
  • phoenix1
    Pff, az még jó sok idő. :( Nem baj, letöltöttem a beta verziót, kipróbálom, remélem, hogy nem olyan varázslatos mind a 2007-es lett.