MS OFFICE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Nem tudja ellenõrizni a licenszet, lehet, hogy megsérül, vagy egy bug. Mondjuk egy Technical Preview-tõl nem meglepõ ha hiba. Én újratelepíteném, vagy egy javító telepítést csinálnék (már ha van ilyen).

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DjDano
Én telepítettem az Office 2010-et, minden rendben is volt, hihetetlen gyorsan indultak az alkalmazások....

Aztán ez elsõ gépújraindítás után eltûnt az asztalra kihúzott Outlook parancsikon, a tálcáról szintén. De a lényeg még csak azután jön, nem hajlandó elindulni egyik Office alkalmazás sem, a következõ hibaüzenetet adva:

Google talált 2 SG fórumot is, nem olvastam bele, de lehet van bennük megoldás.

itt
Sziasztok!!!Lenne egy olyan kérdésem h i3d fajlt hogy tudom ac3d be konvertalni???Milyen progival??Vagy valaki tudna ajánlani egy olyan progit ahol a i3d formatumo fajlt tudok szerkeszteni!!A választ elore is koszonom
bon
Külön pénzért beszerezhetõ hozzá a klaszikus menü (nem a Microsoft készítette). De célszerûbb megszokni az újatt, mert jól használható és a 2010-ben is az lesz benne kicsit továbbfejlesztve.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Word 2007-ben hogy lehet beállítani, hogy olyan menüje legyen, mint a Word XP-nek?
me and a monkey
Office 2010

És itt (egyebekkel...)

Negyede már lejött...

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

olyan problémám van az excelbe hogy van egy oszlopom ilyen számokkal

1,2,3,4,5,3,2,3,1,2,13,23,23,,3213,2,32,13,21313....(30000D😎

erre kellene egy olyan fv-t passzítani ami megszámolja nekem hogy hány 1.2.3.4.5.13. ...stb érték van és eredményul azt adja jelenleg 1esbõl 2 db

ötletek?

probálkoztam a darab darabteli vel de nem mukodott.
bon
Excel beállításainál keresd a képletek résznél az S1O1 hivatkozási stílust és kapcsold ki.

Sziasztok!

Egy Exceles problémára keresek megoldást. Valahogyan át lett állítva a sorok és oszlopok kezelésének formátuma és nem tudom visszaállítani.
Az oszlopoknál ugyanis nem a megszokott betûs jelzés van (A, B, C...) hanem számok. Így például a C5-ös cellában a C5 helyett azt látom, hogy S5O3. Ez azért baj, mert egy csomó mindent nem lehet így csinálni. Például nem lehet a $(cella)$ megoldást használni a számítások egyszerûsítésénél.
Szóval az a kérdésem, hogy miként lehet visszaállítani a normálisra?

(Magyar nyelvû office 2003-ról van szó.)
Grove4
Valaki tudna adni az MS Publisherhez egy magyar nyelvû használati útmutatót,mert rohadtul nem értem(nekem angol van).Elõre is köszi!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Egyszerûbb, ha beszerzel magyar nyelvût. Van fent a neten bõven.
simon7012
Köszi!
Huh,nem tudtam,hogy ezért külön kell fizetni!

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

bon

simon7012
Tudja valaki,hogy az angol office-t,hogy kell magyaritani?

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

laci 700
Már megvan:
Aláhúzás: Ctrl+U
Dõlt: Ctrl+I
Félkövér: Ctrl+B

laci 700
Helló
Office XP-ben ha pl kijelöltem egy szövegrészt és lenyomtam a Ctrl+F billentyûkombinációt akkor félkövér lett a szöveg, Ctrl+D-nél Dõlt és Ctrl+A-nál Aláhúzott. Office 2003-ban viszont a Ctrl+F-re a keresés jön be. Hol tudnám átállítani a gyorsbillentyûket vagy itt milyen gyorsbillentyûvel helyettesítették?
Köszi!

Képeket csak simán beillesztve és elrendezve a lapon.
Akkor végül is csak e-mailt akarsz amibe képek is vannak !
Én Microsoft Office Word 2003 -ba szokok, szöveget képeket összerendezem ahogy akarom és innen küldöm az e-mailt.
Nekem az is elég lenne, ha magában a levélbe meg tudni jeleníteni képeket. Azt, hogy kell?
me and a monkey
Publisher az Office csomagon belül tud ilyet. A Word is csak annak szegényesebb a repertoárja.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

A képek valamiért lemaradtak:
Olyan emailt szeretnék csinálni Outlook 2007-ben, ami hírlevélszerû, tehát legyenek benne képek. Csak nem tudom, hogy kell, pedig a lenti példán valahogy csatolmányként vannak hozzáadva a képek.

Ilyesmit: és

Aki tudja, hogy kell ilyet készíteni, legyen olyan kedves és írja le! 😊 Köszönöm!
'Napot!

Office 2007, vagyis annak a Word részével van egy gondom.
Kaptam egy dokumentumot amin megjelennek oldalt a korrektúrák, a nézetben ki tudom kapcsolni, hogy ne jelenjen meg, de minden újrindításkor újra megjelenik.
Hogy lehet azt megoldani, hogy csak a végleges szöveg mentõdjön el és ne jelenjen meg a korrektúra?
Elõre is köszönöm!

Üdv.

bon
Fájl menü megnyítás a powerpoint-ba.

Slayerboy
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az olyan *.ppt fájlokat amik diavetítésként vannak elmentve, hogy lehet visszacsinálni(?), hogy újra lehessen szerkeszteni? Vagy van erre lehetõség 1általán? Sürgõs lenne, köszi.

Voltam zárás előtt. _______________

bon
Google-ben elég sok találat van erre: openoffice microsoft office converter

Köszönöm a kiegészítést!
<#wave>

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Hi! Ha szükségetek lenne Office-os tanácsokra, pár trükkre, akkor itt nézzetek szét. Érdemes! http://www.pixeldesigners.hu
Sziasztok!

Szívtam mint a torkos borz! Ugyanis bedobta a kulcsot az MS Office-om, erre én feltelepítettem az OPEN Office-t. Minden szépen ment, közben megszereztem az MS Office-t, rendbe tettem a gépet. A gond most kezdõdik, az open a word-jeimet átalakította magának, de a word nem tudja használni az open-ban írt leveleimet. Rengeteg munkám veszik el, ha nem lehet az open leveleket ms word-re használhatóvá tenni. Tudtok nekem ebben segíteni?
Köszönöm a válaszokat srácok,

Igazából csak bízom benne, hogy már egyre jobban elterjedt vagy terjedõ verzióról beszélünk és nem lesz gond a jövõben a dokumentumon küldésével😊

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

bon
Azért ez így teljesen nem igaz. Office 2007 de a 2003 sp3 nem nyít meg bizonyos verziónál régebbi office programmal készült fájlokat biztonsági okokból. Pontos verzió most nem ugrik be de a nagyon régiekre vonatkozik.

Az office 2007-el készült fájlokat meg felesleges mentenni kompatibilis módban, inkább a Microsoft Office 2007 File Converters progit (beszerezhetõ az Microsoft oldaláról) célszerú felrakni office 2003-at tartalamzó gépekre így simán megnyitható és menthetõ is minden új formátumba készült fájl.

Ez hülyeség!
A régebbi office-okkal készülteket rendesen olvassa.
Az ezzel készült doksik pedig menthetõek kompatibilis módban.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Sziasztok,

Feltenném már a 2007 es office -t, de azt hallottam, hogy "visszafelé" nem kompatibilis.
Igaz, hogy régebbi office -kal nem tudják olvasni, használni a küldött dokumentumokat?
Van e megoldás erre?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8
Microsoft Office 2007 Professional
+
HGDQJ-TBV2H-FM2Q3-PC7M8-GDW7W
VB48G-H6VK9-WJ93D-9R6RM-VP7GT
sajtburger
2007-es office-hoz tud valaki küldeni nekem termékkulcsot? Elõre is köszönöm.

'Napot!

Office 2007, vagyis annak a Word részével van egy gondom.
Kaptam egy dokumentumot amin megjelennek oldalt a korrektúrák, a nézetben ki tudom kapcsolni, hogy ne jelenjen meg, de minden újrindításkor újra megjelenik.
Hogy lehet azt megoldani, hogy csak a végleges szöveg mentõdjön el és ne jelenjen meg a korrektúra?

Üdv.

Régen volt egy MathType nevû csoda amivel direkt ilyen dokumentumokat lehetett készíteni.

hali, na sztem jo helyen vagyok😊 office 2007es, konkretan word-ös problemam lenne, egy jegyzetet szeretnék elolvasni, viszont nem jelenit meg egyes karaktereket a program. bar megneztem openoffice-al is es azzal se nagyon. elkepzelheto, hogy hibasan van megirva a jegyzet, vagy van esetleg valami kieg. amivel megjelenithetove valnak ezek a karakterek? nagyon megkoszonnek egy gyors választ, mert holnap reggel vizsgazok, es egy kerdes-valaszsorrol lenne szo, es fontos lenne, ha a kepleteket megfeleloen latnam..😄 uff
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy egy egész PPT-t hogyan mentsek át szöveges fájlba? A Mentés másként Vázlat/RTF van amelyiknél mûködik van amelyiknél nem... valami más módszer?
Köszönettel
Ákos
kissadamvikt
köszi

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Nem úgy érted, hogy 2007 -re 2003 -mas "hagyományos megjelenést" !?

Classic menu office 2007 4.00

Igencsak megváltozott a programok külleme az Office 2007-ben: menük és eszköztárak helyett szalagokat találhatunk, és ha nincs érzékünk az új dolgok gyors elsajátításához, akkor sok idõnket elrabolhatja egy-egy funkció keresgélése. Sokan a betanulási idõ miatt nem merik régi Wordjüket újra cserélni, de szerencsére már van megoldás a szokásaikhoz ragaszkodó felhasználók számára is. A kiegészítõ neve: Classic Menu for Office 2007. Már a nevébõl következtethetünk arra, hogy miért és kinek is érdemes telepíteni a gépére.visszakapjuk az office 2003-unkat,felületben.

pl.: Itt !
bon
07-es verzió? Használ még valaki olyat? 12-es verziónál jár jelenleg az office.

kissadamvikt
Szasztok!

microsoft word 07-es verzióra tudok e 2003-as skint tenni valahogyan?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

sziasztok
MS Office 2007-em van
van egy elég fontos word dokumentumom, amit vhogy sikerült elkúrni
mikor megnyitom a fájlt feldob egy fájlátalakítás ablakot, ahol elvileg kitudom választani a szükséges kódolást
na jah, csak bármit is választok ki, sosem "emberi" nyelven írja ki a szöveget :/

vkinek esetleg van javaslata, hogy hogyan tudnám helyreállítani a dok-ot?

grebber
Az office 2007-en belül van valami grafikonkezelõ szerkesztõ program??
Mert havernak kellene de én nemtudom van-e ilyen az office-on belül.
Vagy ha nincs tudnátok ilyen programot ajánlani amiben grafikonokat lehet szerkesztgetni?

Next PC upgrade: 2022

bon
Magyar verziót kell felteni, vagy megkell vásárolni a magyar nyelvi csomagot. Már ha a felhasználói felületre gondolsz. A szerkeztés nyelvét meg a korrektúránál a nyelv megadása gombbal lehetséges átállítani.

Seithennin
hali world 2007 ben hogyan lehet nyelvet váltani? mert nagyon zavarja anyámat hogy angol és magyarra kéne csinálni😄 elõre is köszi

somebádé help.

Szia, ezt a hibaüzenetet írja ki. Köszi.

A(z) '[email protected] - Küldés' feladat hibát jelzett (0x800CCC80): 'A kiszolgáló az ügyfél által támogatott hitelesítési módszerek egyikét sem támogatja.'