983
MS OFFICE
-
TomBond #463 Tudna valaki adni egy e-mail címet a microsoft-hoz? Feltenném a kérdésemet nekik is. -
#462 Nincs érteleme, számla nélkül nem teljesül a feltétel. -
TomBond #461 Van most egy olyan akció hogyha valaki megveszi a 2007-et akkor kap egy 2010-et. Bővebben! Most nekem van egy olyan gondom hogy nincs meg a számlám, de amúgy minden feltétel adott. Szerintetek érdemes "próbálkozni"?
Ja! Nem reklámnak szántam! -
#460 Betűtípus nem kerül bele a dokumentumba. -
#459 Hali egy gyors kérdés légyszi segitsetek: Egy .DOC dokumentumban ha formázáskor saját betűtipust használok akkor az egyéni betűtipust egy másik gépen is látják? (ahol nincs külön telepitve a font) bele kerül a doc fájlba vagy neM??? előre is köszi -
phoenix1 #458 Bocsi, tárgytalan, megtaláltam; sajnos csak ősszel várható magyar, valahová már felírom magamnak, már kezdem úgy érezni, hogy minden oldalon felteszem ezt a kérdést. Valószínűleg már 6x :XD
Sebaj, ismétlés a tudás anyja!
-
phoenix1 #457 Hello, tud valaki pontos megjelenési dátumot 2010 júniuson kívül a magyar office 2010-nek? Most készülök egy számomra nagyobb upgrade-re és nem maradhatok office nélkül, olyan mintha ruhátlan lennék. :P
Nézegettem, de többre nem jutottam csak, hogy június, sajnos. Előre is köszönöm. -
TomBond #456 Erre hozz létre táblázat stílust...
Egy próbát megér. -
#455 2. Bizonyos oszlopok tulajdonsagain kivul szeretnem megvaltoztani az egesz sornak a tulajdonsagait, mondjuk hatterszin, mint az elobb, csak itt kihagyva a bizonyos oszlopokhoz tartozo cellakat, azt hogyan lehet automatizalva ill mintaszeruen kitolteni, vagyis hogy minden 3. 4. oszlop tulajdonsaga maradjon a regi, viszont a tobbi valtozzon a sorban.. ?
thx. -
#454 Hello, hogyan kell azt megcsinalni, hogy Excel tablazatban minden 3. sor egy szinnel ki legyen toltve (igy atlathatobb lesz a tablazat), de ugy, hogy ha utana beszurok uj sorokat, ahhoz is igazodjon ez a felosztas, vagyis MINDIG a 3., 6., 9., stb sor legyen szinezve.. ?
Mar kezdek kicsit bekattani, ezzel szarakodok egy ideje.. egyenkent szinezem, ztan rajottem, hogy kesobb mindig szurok meg be uj es uj sorokat is.. :(
A sugo mindenre ad valaszt persze, erre nem, legalabbis nekem nem. :S
Help pls!
-
#453 Lap elrendelése fülre kattintva a szöveg kijelölése után... -
#452 word 2007-ben táblázatban lévő szövegnél hogy lehet megnyitni a bekezdés beállításokat, vagy térközt állítani?
thx -
#451 Biztos. -
#450 Simán megoldható nyomtatásánál, nyomtatás ablakában több oldal egy lapon lenyílónál. De én mindig a nyomtató driver-ében szoktam beállítani (már ha tudja). -
#449 Neked szólt és köszi.
-
#448 Ha ez nekem szólt, akkor tessék:
Ezt a Landscape-es cuccot kellet kombinálni egy másik cuccal, a "Columns"-al.
Tehát előbb 2 hasáb és utána Landscape. -
#447 Tessék megosztani velünk, hogy később mi ne szívjunk vele. :) -
#446 Rájöttem, tárgytalan, köszönöm a segítséget. -
#445 Na kiügyeskedtem, hogy a Page Layout-> Orientation, de ott nekem csak porté van meg landscape. -
#444 Angol Word-öm van
:)
Azt abban hol találom? -
#443 Lap elrendezése->Tájolás->Fekvő -
Sziasztok, leírás a képben. -
#441 Esetleg valaki emlékszik-e?:D
2000-es outlookban hogyan lehet megoldani hogy az E-mailben jött üzenetben levő belső hálóra mutató linket megnyissa?
Végig bogarásztam az összes lehetőséget de nem leltem rá... :( -
#440 Úgy látszik tegnap már nem voltam magamnál amikor írtam, tehát nem összes, hanem ősszel -
phoenix1 #439 Úgy érted, hogy minden felhasználónak? Az viszont szuper lesz, ... már várom :) -
#438 összes -
phoenix1 #437 Magyarul mikor lesz Office 2010, mert elméletileg szerdán már elérhető lesz business felhasználóknak. -
#436 Jobb gomb megjelenés hatások át állítod szabványosra -
#435 Teljesen más lett a betűtipusa az egész rendszernek. Inkább újra rakom, az a legjobb. -
#434 Érdekes, én amikor használtam (1x) akkor nem okozott problémát. -
#433 Ettől szét ment az egész Win. Más lett a betűtíupusa midnennek.
Már fel se engedi telepíteni az Office-t mert állítólag valami hiba történt.:S -
#432 Próbáld ki ezt: link -
#431 Igazából elég bonyolult ezért nem akartam azzal csinálni.
próbáltam a Revo Uninstaller-rel, az le is szedte de telepítéskor megint ugyan azzal a hibával jön. Megkerestem registry-be és nem tudok vele mint csinálni:S -
#430 Amit írtam linket az miért nem jó, lépésről lépésre leírja az eltávolítás menetét. -
#429 Tudna valaki nekem segíteni?
Nem tudom sehogy se letörölni:S -
phoenix1 #428 Azt hiszem, hogy ez volt baj. -
Zsolt01 #427 Csak kíváncsi vagyok, mi volt a gond? -
#426 Már sikerült megoldanom a problémát. -
#425 Hellosztok. Akadt egy kis problémám az Office 2007. Windows 7-et használok, és már régóta az 2007-es office van fen. Sajnos tegnap akármilyen office programot indítok el a következő hibát írja ki.: A Microsoft Office ... alkalmazást nem telepítették az aktuális felhasználó számára. "Az alkalmazás telepítéséhez futtassa a telepítőt." Már egyszer újra raktam de, így sem működik. Remélem tud valaki segíteni. -
#424 Magyar nyelven 60 napos trial verzióban van office(hivatalosról..linket még nem tudok)