983
MS OFFICE
  • TomBond
    Tudna valaki adni egy e-mail címet a microsoft-hoz? Feltenném a kérdésemet nekik is.
  • bon
    Nincs érteleme, számla nélkül nem teljesül a feltétel.
  • TomBond
    Van most egy olyan akció hogyha valaki megveszi a 2007-et akkor kap egy 2010-et. Bővebben! Most nekem van egy olyan gondom hogy nincs meg a számlám, de amúgy minden feltétel adott. Szerintetek érdemes "próbálkozni"?

Ja! Nem reklámnak szántam!
  • bon
    Betűtípus nem kerül bele a dokumentumba.
  • mgenya911
    Hali egy gyors kérdés légyszi segitsetek: Egy .DOC dokumentumban ha formázáskor saját betűtipust használok akkor az egyéni betűtipust egy másik gépen is látják? (ahol nincs külön telepitve a font) bele kerül a doc fájlba vagy neM??? előre is köszi
  • phoenix1
    Bocsi, tárgytalan, megtaláltam; sajnos csak ősszel várható magyar, valahová már felírom magamnak, már kezdem úgy érezni, hogy minden oldalon felteszem ezt a kérdést. Valószínűleg már 6x :XD
    Sebaj, ismétlés a tudás anyja!
  • phoenix1
    Hello, tud valaki pontos megjelenési dátumot 2010 júniuson kívül a magyar office 2010-nek? Most készülök egy számomra nagyobb upgrade-re és nem maradhatok office nélkül, olyan mintha ruhátlan lennék. :P
    Nézegettem, de többre nem jutottam csak, hogy június, sajnos. Előre is köszönöm.
  • TomBond
    Erre hozz létre táblázat stílust...
    Egy próbát megér.
  • Tetsuo
    2. Bizonyos oszlopok tulajdonsagain kivul szeretnem megvaltoztani az egesz sornak a tulajdonsagait, mondjuk hatterszin, mint az elobb, csak itt kihagyva a bizonyos oszlopokhoz tartozo cellakat, azt hogyan lehet automatizalva ill mintaszeruen kitolteni, vagyis hogy minden 3. 4. oszlop tulajdonsaga maradjon a regi, viszont a tobbi valtozzon a sorban.. ?

thx.
  • Tetsuo
    Hello, hogyan kell azt megcsinalni, hogy Excel tablazatban minden 3. sor egy szinnel ki legyen toltve (igy atlathatobb lesz a tablazat), de ugy, hogy ha utana beszurok uj sorokat, ahhoz is igazodjon ez a felosztas, vagyis MINDIG a 3., 6., 9., stb sor legyen szinezve.. ?

Mar kezdek kicsit bekattani, ezzel szarakodok egy ideje.. egyenkent szinezem, ztan rajottem, hogy kesobb mindig szurok meg be uj es uj sorokat is.. :(
    A sugo mindenre ad valaszt persze, erre nem, legalabbis nekem nem. :S

Help pls!
  • gergely1991
    Lap elrendelése fülre kattintva a szöveg kijelölése után...
  • FSpofon
    word 2007-ben táblázatban lévő szövegnél hogy lehet megnyitni a bekezdés beállításokat, vagy térközt állítani?
    thx
  • Grove4
    Biztos.
  • bon
    Simán megoldható nyomtatásánál, nyomtatás ablakában több oldal egy lapon lenyílónál. De én mindig a nyomtató driver-ében szoktam beállítani (már ha tudja).
  • MANOWAR
    Neked szólt és köszi.
  • Grove4
    Ha ez nekem szólt, akkor tessék:
    Ezt a Landscape-es cuccot kellet kombinálni egy másik cuccal, a "Columns"-al.

Tehát előbb 2 hasáb és utána Landscape.
  • MANOWAR
    Tessék megosztani velünk, hogy később mi ne szívjunk vele. :)
  • Grove4
    Rájöttem, tárgytalan, köszönöm a segítséget.
  • Grove4
    Na kiügyeskedtem, hogy a Page Layout-> Orientation, de ott nekem csak porté van meg landscape.
  • Grove4
    Angol Word-öm van
    :)
    Azt abban hol találom?
  • Evin
    Lap elrendezése->Tájolás->Fekvő
  • Grove4

Sziasztok, leírás a képben.
  • MANOWAR
    Esetleg valaki emlékszik-e?:D
    2000-es outlookban hogyan lehet megoldani hogy az E-mailben jött üzenetben levő belső hálóra mutató linket megnyissa?
    Végig bogarásztam az összes lehetőséget de nem leltem rá... :(
  • bon
    Úgy látszik tegnap már nem voltam magamnál amikor írtam, tehát nem összes, hanem ősszel
  • phoenix1
    Úgy érted, hogy minden felhasználónak? Az viszont szuper lesz, ... már várom :)
  • bon
    összes
  • phoenix1
    Magyarul mikor lesz Office 2010, mert elméletileg szerdán már elérhető lesz business felhasználóknak.
  • gergely1991
    Jobb gomb megjelenés hatások át állítod szabványosra
  • Máté94
    Teljesen más lett a betűtipusa az egész rendszernek. Inkább újra rakom, az a legjobb.
  • bon
    Érdekes, én amikor használtam (1x) akkor nem okozott problémát.
  • Máté94
    Ettől szét ment az egész Win. Más lett a betűtíupusa midnennek.
    Már fel se engedi telepíteni az Office-t mert állítólag valami hiba történt.:S
  • bon
    Próbáld ki ezt: link
  • Máté94
    Igazából elég bonyolult ezért nem akartam azzal csinálni.
    próbáltam a Revo Uninstaller-rel, az le is szedte de telepítéskor megint ugyan azzal a hibával jön. Megkerestem registry-be és nem tudok vele mint csinálni:S
  • bon
    Amit írtam linket az miért nem jó, lépésről lépésre leírja az eltávolítás menetét.
  • Máté94
    Tudna valaki nekem segíteni?
    Nem tudom sehogy se letörölni:S
  • phoenix1
    Azt hiszem, hogy ez volt baj.
  • Zsolt01
    Csak kíváncsi vagyok, mi volt a gond?
  • landser56
    Már sikerült megoldanom a problémát.
  • landser56
    Hellosztok. Akadt egy kis problémám az Office 2007. Windows 7-et használok, és már régóta az 2007-es office van fen. Sajnos tegnap akármilyen office programot indítok el a következő hibát írja ki.: A Microsoft Office ... alkalmazást nem telepítették az aktuális felhasználó számára. "Az alkalmazás telepítéséhez futtassa a telepítőt." Már egyszer újra raktam de, így sem működik. Remélem tud valaki segíteni.
  • gergely1991
    Magyar nyelven 60 napos trial verzióban van office(hivatalosról..linket még nem tudok)