983
MS OFFICE
-
#503 Office gombra kattintasz a ball felső sarokban, előkészítés menüpont/tulajdonságok a dia felet megjelenő menüben a ball felső sarokban a dokumentum tulajdonságaira kattintasz, majd a speciális tulajdonságokra, a megjelenő ablakban meg a statisztika fülre. -
#502 Feltettem a segítséget kérek, topikban is, de felteszem itt is, hátha több fülre találok. 2007-es office-ban, hogy tudom megnézni, hogy mennyit dolgoztam egy .ppt fájlon? -
#501 köszi -
Pio #500 Ez az új, 2007-es koncepció neve, arra utal, hogy a funkciók nem legördülő menükben vannak, hanem egy szalagon helyezkednek el és felül a gombokkal válthatsz a szalagok között.
Tehát 1-1 "ribbon"-nak fele meg a Home, az Insert, a View, satöbbi (magyarban sajnos nem tudom, hogy hogyan hívják őket) gomb megnyomására bejövő sáv.
Bár nem tűnik annak mégis az egyik legradikálisabb újítás a grafikus operációs rendszerek bevezetése óta a kezelői felületben. :)
Még több infó a wikipédián -
#499 Mi az a ribbon? -
Pio #498 Második fele meg lemaradt? O_o
Szóval van egy ILYEN külsős cucc, nem próbáltam, elvileg visszaalakítja.
Viszont a 2010-ben olyanná alakítod a ribbonokat, amilyenekké akarod. Jobbgomb bármelyiken és Customize ribbon...
Alapvetően a két legkomolyabb különbség a 2007-hez képest:
- a ribbon felület és úgy az egész office totális testreszabhatósága
- végtelen mennyiségű template
Szerintem amúgy érdemes rászánni 1-2 napot a ribbon rendszer megszokására, sokkal hatékonyabbá teszi a munkát. Tény, hogy arra az 1-2 napra mindenképp szükség van az átálláshoz... -
Pio #497 Nem lehet bekapcsolni. -
#496 2003-as felülettel rendelkezik a 2010? be lehet valahogy kapcsolni esetleg? -
#495 Próbáld ezt ki talán segít: Office aktivátor -
#494 Megvásárlást tudom ajánlani, elég jó áron lehet kapni Otthoni és diák verzió dobozos változatát ami 3 gépre is telepíthető. -
gyorikeksz #493 Üdv mindenkinek!
Kellene egy kis segítség. Feltelepítettem az MS Office 2010-et.
Szuperül működött közel 3 hónapig most a következőt írja ki:
"A Microsoft Office ezen példánya nincs aktiválva."
Minden megoldás érdekel. 32 bit-es.
Ide is írhattok: [email protected]
Előre is köszi a segítséget. -
#492 Az adott felhasználónál hagyd ki a saját e-mai címét és akkor nem kapja vissza amit elküldött.(lehet variálni a szabályokat)Pl: ha nem akarod ,hogy személyes levelek is ide- oda legyenek küldve akkor azt kell beállítani majd akkor továbbítson ha adott levélben csak egy bizonyos szó - vagy tárgy szerepel.Ezért kérik ,hogy a feladók a tárgy mezőben írják be a téma nevét.... így csak ezeket fogja továbbítani. -
collage #491 Oké. Nagyon köszi!!! Örök hálám tényleg!!! Sikerült frankón minden.. egy apró szépséghiba van, hogy így aki aznap küldi az üzenetet az is kap az elküldöttekbe erről egy másolatot, de ennél nagyobb bajom már ne legyen!!!
Erre is ráment egy napom, aztán tök egyszerű volt, ha valaki okos... Nem úgy, mint én -
#490 Nálam szerepel a szabályoknál > másolatot kap> az adott személyek -csoportok -nál ha rákattintok behozza a címjegyzéket de alul be lehet írni új címet is. -
#489 Ha nem lehet beírni e-mail címet akkor vedd fel a címjegyzékbe őket, és ki jelölheted. -
collage #488 Tom nagyon láma vagyok... Odáig eljutottam, hogy másolatot kapjon egy adott személy vagy címlista... De ez a rész üres!
Mit kell csinálnom előtte, hogy itt szerepeljen a többi felhasználó? -
#487 Office 2007 üzenetek automatikus másolata
állítsd be a kiszolgálón a példány megőrzését,majd minden felhasználónál ad hozzá a fiókot.A fenti módon meg az üzenetek másolatát így mindenki kap egy-egy példányt mind a be érkezettből meg az elküldöttekből!Kicsit nyűgös a szabályok létre hozása de értelem szerű csak találd meg a neked megfelelő szabályt. -
#486 Az elküldöttek beállítása:
,,küldött e-mail üzeneteket az Outlook csak annak a számítógépnek az Elküldött elemek mappájába menti, amelyről az egyes üzeneteket küldi. Az adott számítógépen lévő Elküldött elemek mappát az Outlook alkalmazást futtató más számítógépről nem érheti el. Fontolja meg a saját e-mail címének a Titkos másolat mezőhöz való hozzáadását, így az elküldött üzeneteket egy másik számítógépről is le tudja tölteni." -
#485 A 2007-ben is van!a kijelölt e-mail fiókra kattintva szabályok létrehozása.
Ezt is olvasd el Link >
POP3-üzenetek olvasása több számítógépen. -
collage #484 Köszi, hogy segítesz!
De sajnos a 2007-be nincs ilyen művelet...
Attól tartok, hogy erre, nem találok normális megoldást.
Egyenlőre azt találtam ki, hogy a bejövő e-maileket mindegyik fióknál beállítottam, hogy tárolja a szerveren is, így mindenki megkapja őket, igaz, hogy olvasatlannak látja, de az a kisebbik..
Az elküldötteknél meg napi archiválás az ötletem, ami a közös dokumentum mappába kerül, és onnan minden reggel betölti egy archivált elemek mappába mindenki... Macerás, nyűgös, erre ki kell találnom valami épeszűt.. Szal, ha neked, vagy bárki másnak bármilyen ötlete adódik, akkor írja meg nekem légyszi...
Előre is thx -
#483 Először meg kell adni az új szabálynál melyik üzenettel mit kezdjen. Az adott üzenet mit tartalmazzon (e-mail cím-tárgy-szöveg stb.)
-
#482 Egy megoldást találtam számodra:
A szabályok létrehozása - beállítása között beállítod az adott e-mail cím vagy név továbbítása egy másik e-mail címre akár többre is .De ezt egyenként be kell állítanod a felhasználok e-mail címére is így mindenki kap másolatot.De a válasz lehet már nem fogják látni.De lehet hogy erre is találsz megoldást a szabályok között. MS Outlook 2011 -ben így néz ki:
-
collage #481 Helló!
Egy olyan dologba kérném a segítségeteket, hogy van egy munkahelyi számítógép, ahol 4 fiók van (mindegyik rendszergazdai jogokkal egyenlőre). Azt szeretném elérni, hogy az outlook program beérkező és elküldött e-mailjeit mind a 4 felhasználó láthassa. Tehát, ha ma én vagyok bejelentkezve, akkor én megkapom az e-maileket, válaszolok, de nekem az kellene, hogy az utánam jövő kolléga is láthassa a mai napon történt dolgokat stb.. Van erre valamilyen megoldás??
Légszi segítsetek, mert lesújt rám a főnöki harag :D
Előre is köszi! -
#480 Értem, így persze érthető. De érdemes lesz átállnod idővel. -
#479 Info órám van főiskolán és elég zavaró. Megszoktam a 2003 at. De köszi a segítséget. -
#478 külön progival igen, de jobban jársz ha megszokod az amúg yis jó 2007-es felületett, mert a 2010-ben sincs régi felület. -
#477 Tessék.
De az égvilágon semmi értelme.
Neked kell alkalmazkodnod a szalagos menühöz, ami mellesleg valóban jobb mint a régi.
Talán szokatlan elsőre de a 2007-es verzió óta ez van, valamikor úgyis át kell állnod rá. -
#476 nemhiszem:D
Miért tetszett a megszokott menüelrendezés? -
#475 Hello!
MS 2007 world öt nem lehet valahogy vissza állítani 2003 asra? A megjelenítést? -
#474 Pop kapcsolaton keresztül nem lehet kapcsolódni a munkahelyi kiszogálóhoz? -
Radamesz #473 Sziasztok!
Nekem 2007-es Office-om van. Rendesen működik is, csupán egyvalamivel van problémám: az Outlookkal.
Amikor a levelező progit elindítom, egyből az alábbi kép jelenik meg, miszerint: "Nem érhető el a kapcsolat a Microsoft Exchange-kiszolgálóhoz. A művelet elvégzéséhez az Outlook programnak online vagy csatlakozott állapotban kell lennie."
Ha ezt leokézom, bedob egy ablakot, ahol a Microsoft Exchange-kiszolgálót kell beírnom, illetve a postaládában szereplő nevemet (munkahelyi e-mail fiók, melyet otthon szeretnék beállítani).
Amikor ezt megteszem, és okézom, hibaüzi jelenik meg: "A Microsoft Office Outlook nem indítható el. Az Outlook ablak nem nyitható meg. A mappacsoportot nem lehet megnyitni. A következő fájl nem egy helyi mappafájl: ...(itt felsorolja a fájl elérési útvonalát)."
Ezt követően kidob a progiból.
Szóval nemhogy nem tudom beállítani a munkahelyi fiókomat, de még esélyem sincs belépni a programba.
Tudnátok valamit ajánlani?
Köszönöm! -
#472 Megjelent az Office 2010 magyar verziója
A mai naptól megvásárolhatók a lokalizált dobozos változatok, az új PC-ken pedig megjelennek a demók.
A Microsoft hazai partnereinél és viszonteladóinál a mai naptól megvásárolhatók a június közepén bemutatott Office 2010 otthoni és kisvállalati felhasználóknak szánt magyar nyelvű verziói – közölte a szoftvercég hazai leányvállalata. A most először 32 és 64 bites verzióban is választható Office 2010 három asztali kiadásban vált elérhetővé: a legfeljebb 3 számítógépre telepíthető Home and Student változatot az egyéni felhasználóknak és a diákoknak ajánlják; a Home and Business főként a kisvállalkozásokat, illetve azokat veszi célba, akik ugyanazon a számítógépen dolgoznak a kkv-s munkahelyen, mint amellyel otthon; a Professional pedig a legteljesebb verzió. A mennyiségi licencprogramokban részt vevő vállalkozások részére kifejlesztett verziók már július közepe óta elérhetőek magyar nyelven.
A magyar nyelvű irodai programcsomag dobozos változatának megjelenésével egy időben a szaküzletek polcain megjelennek az előre telepített Office 2010 csomaggal megvásárolható asztali PC-k és noteszgépek is. Az előtelepített verziókról egyszerűen, egy ún. „termékkulcskártya” (Product Key Card) megvásárlásával lehet váltani az irodai csomag valamelyik teljes kiadására, e kártya az upgrade-hez szükséges kódot tartalmazza (telepítőlemezt nem, mivel az e konfigurációkon alapértelmezés szerint megtalálható). Azt, hogy a Works termékvonal helyébe lépő, fapados Starter, mely kizárólag újonnan vásárolt számítógépeken előtelepítve kerül forgalomba, ugyancsak megjelenik-e magyar nyelvű változatban, a vállalat nem közölte.
Az Office 2010 kiadásainak 30 napig használható próbaverziói már június közepe óta elérhetők. Ezek használatához a Microsoft kifejlesztett egy új módszert azoknak a felhasználóknak, akik meglévő (esetleg korábbi Office-verziót futtató) számítógépükön akarják kipróbálni az új kiadást. A Click-To-Run technológia az internetről részletekben tölti le a próbaváltozatot, úgy, hogy először csak a futáshoz elengedhetetlen állományokat telepíti, majd a háttérben fokozatosan húzza le a többi összetevőt. Így a pakk kevesebb helyet foglal a merevlemezen, és mivel virtualizált környezetben fut, nem akad össze a telepített korábbi változattal.
forrás: link -
#471 Én is leginkább a 2003-ast kedveltem nem olyan a menürendszere mint a 2007-esnek amit kifejezetten utálok.Sok minden máshol van elfog tartani mire meglehet azt szokni. -
phoenix1 #470 Hozzátenném, hogy tavalyi iskola évben én már a harmadikossakkal Office 2007-et mutattam nekik, bár dolgozni tényleg csak 2003-ban dolgoztunk. -
phoenix1 #469 Biztos a kedves tanító bácsi/néni lusta lépni a korral. Lehet, hogy Win 95-öt használnak, de kár :S -
#468 Microsoft Office 2000? XD
Még ott tartotok? Már rég lejárt lemez lassan a 2010 a nyerő:D
-
#467 Google-be beírod, hogy office 2000 mui és talán talász még letölhetőt. De lehet, hogy hamarabb találsz szlovák nyelvű változatott. (gratulálok annak az iskolának ahol 2000-es verziót tanítják, csöppet elavult és nem használatos sehol se, min a 2003) -
mikiking #466 Sziasztok. Feltettem a Microsoft Office 2000-et,de magyar,és nekem szlovák nyelvre lenne szükségem,mivel suliba úgy kell,h legyen. Megoldható valahogy ? -
TomBond #465 Köszi! -
#464 link