983
MS OFFICE
-
#543 Hopsza Technet helyes linkje: link -
#542 Ha termékkulcskártyával rendelkezel, akkor innét tölthető le: link
De letötlhető még a Micrsoft TEchnet oldaláról megfelelő előfizetéssel is: link -
TomBond #541 Honnan tudnám letölteni az Office2010 Otthoni változatát jogtisztán? -
Razero #540 Értem, köszönöm! -
#539 Külön nem beszerezhető, és abban se lennék biztos, hogy magyar nyelvi csomag felrakása után lenne magyar helyesírás ellenőrző. Én azt javaslom, hogy be kell szerezni magyar nyelvű Office 2007-et, sőt inkább már 2010-et. -
Razero #538 Igen, angolt tettem föl...
Akkor valahogyan rá lehet tenni a magyar helyesírás-ellenőrzőt?
(vagy valamilyen más nyelvűt pl. német) -
#537 Nincs sajnos. -
#536 Bon az én problémámra nem tudsz valamit? -
#535 Elképzelhető, ha angol Enterprise változatott tettél fel akkor abban nincs magyar helyesírás ellenőrző. -
Razero #534 Helló!
Felraktam a MS Office 2007 Enterprise verziót, de nem tudom beállítani a a helyesírás-ellenőrzőt magyarra, vagy akármilyen nyelvre...
Lehet, hogy nincs is letöltve hozzá ilyen nyelvi csomag? -
#533 Helló!
Szeretném törölni a 2007-es enterprise outlookban a beérkezett üzenetek alól a Drafts,Sent,Spam és Trash mappákat, a fiók imapos. Webesen vagy fiókból törlöm eltűnik de következő indításkor újra előjön (egyedül használom törlésnél a fiókot).Hogyan lehetne végleg megszabadulni tőlük? -
#532 Tegnap végre e-mailben megérkezett az új Tisztaszoftver licensz ami már tartalmazza az Office 2010-et, Gyorsan fel is telepítettem. Az új Outlook nekem nagyon bejön, de még folyik az ismerkedés a többi komponenssel is. -
#531 esetleg az ingyenes openoffice-val :) -
#530 2007-es verziótól, mentés másként funkciónál, kiválasztod a pdf formátumot. 2003-as vagy régebbi verzió esetén, pl. az Adobe Acrobat Professional programmal. -
Jenc #529 ismét egy kérdéssel fordulok hozzátok. Word dokumentumból hogy tudok pdf-et csinálni? -
#528 Az egyenletszerkesztővel. -
Jenc #527 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy fizika érettségire készülök, és wordben összeszeretném írni a képleteket. Hogy tudok gyökjelet, tört vonalat stb... rakni?
Előre is köszi! -
Zsolt01 #526 Szóval munkahelyem vagy ...., hát és telepítés gond így.
Ha beállítás nem megy ....
Nem telepítős, csak indítani kell:
Microsoft Office 2003 HUN SP3 Portable itt
Keress Google -
#525 beállításoknál a ellenőrzési szempont Teljes ellenőrzésre van beállítva?:S -
#524 Igen magyar, eredeti szoftver. Az újratelepítés az otthoni gépemen nem is lenne gond, de ez egy munkaállomáson van, amin alig van felhasználói jogosultság. Ezért én magam illetve kolléganőm nem tudjuk újra telepíteni, csak a rendszergazda tudná, ez viszont beláthatatlan ideig (most nem részletezendő okok miatt) nem fog menni. A kolléganőm viszont (önhibáján kívül) súlyos grafomániával küzd, naponta sok-sok levelet kell írnia és bizony ilyenkor hasznos lenne a helyesírás ellenőrzés. -
Zsolt01 #523 Mért nem megoldható az újra telepítés? (Nincs meg a telepítő!)
Én azt tippelem, hogy pedig újra telepítésre gondolnék.
(Gondolom magyar,igaz!) -
#522 Sziasztok!
Word 2003 gondom van. Szűz telepítést követően nem működik sem a helyesírás ellenőrző, sem a nyelvhelyesség ellenőrző. A beállítások között minden pipa alapértelmezés szerint be van jelölve. Ennek ellenére beírás közben nem ellenőriz. Amikor meg rányomok az ellenőrzés gombra, simán kiírja, hogy az ellenőrzés befejeződött, de nem talál egy hibát sem. Tök zagyvaságot beírva sem talál semmi hibát! Az újratelepítés nem megoldható. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond? Köszönöm! -
#521 Azóta megtaláltam.Egy halmozott sáv nevű diagramot kellett berakni !
Azért köszönöm! -
#520 Excel 2007-ben beszurás füll sáv diagram, majd kiválasztod a neked szimatikusat. Természetesen előtte adatokat fel kell vinni az excelbe
pl. ilyen formában:
A B C oszlop
1 10 20 30
2 22 15 12
3 33 45 32
sor
Értéket ráírni meg a következőképpen lehet, jobb gomb a sávon és adatfeliratok felvétele menüpont és egyből beírja az adatokat.
-
#519 Valaki nem tudja véletlenül hogy Excelbe hogy lehet ilyen diagramot készíteni??
A lényeg az lenne hogy egy sort 3 részre tudnék osztani és oda írni az értékeket!
-
makkero #518 Mégis meg lehet oldani! Rájöttem: a Minden látszik gomb bekapcsolása után Keresés->Csere->Speciális, és a Bekezdésjelet Szóközre változtatni. Szép szövegmassza lesz a dokumentumból. Most már csak az a gondom, hogy miért nem tudom alkalmazni rá a Formátum másoló ecsetet... Ötlet? -
#517 Nem hiszem -
makkero #516 Igazad van, köszi. De nem lehetne ezt egyszerűbben kijavítani? Egy kattintással, valami beállítás vagy mit tudom én, megváltoztatásával? -
#515 Enter baj lesz, feltételezem A4-es méretnél entert nyomogattál és új sort nyomtál mindenütt, de ez nem szabályos, mert így mindet új bekezdésnek veszi és ezért kezdi új sorba. Kapcsold be a mutat rejt funkciót és ahol kemény sor véget látsz (entert) ott töröld ki a kemény sor véget és akkor egyből a helyére fog ugrani a szöveg. -
makkero #514 MS Office 2007-ben hogyan lehet megoldani a következőt? Ha egy A4-es szöveget A5-re állítom, akkor a rövidülés miatt az első mondatsor végével kezdődik a második mondat, de ahhoz nem kapcsolódik hozzá a következő sor, hanem alatta egy újabb sorban. Hogy lesz ebből folyamatos szöveg? -
Mosely #513 Sziasztok!
Lenne egy számomra hatalmas, számotokra apró problémám.
Van egy Access táblám, a következő mezőkkel: DOLGOZÓ AZONOSÍTÓJA1, DOLGOZÓ AZONOSTÓJA2, PROJEKTEK AMIN DOLGOZIK, PROJEKTRE VETÍTETT ÓRASZÁM. Mindenkinek két azonosítója van, így lehet egyértelműen beazonosítani a személyeket.
Egy dolgozó általában(mindig) több projekten is dolgozik. Ha pl. Béla 2 projekten dolgozott összesen 40, illetve 120 órát egy hónapban, akkor ez két rekordban szerepel.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne egy olyan lekérdezést készíteni, amelyben szerepelne egy olyan oszlop, amely %-os formában mutatja, hogy a dolgozók egy-egy projektre mennyi időt fordítottak.
Megpróbálok mellékelni egy képet arról, hogy hogyan néz ki nagyjából a forrás tábla.
Köszönöm előre is a segítséget
A. Mosely
-
#512 hali! ha még jár erre valaki :)
Word 2003-ban ki lehet vlahogy szedni az összes beillesztett képet egyszerre? kellene a kép, és elég sok van belőle, nincs sok kedvem egyesével kimentegetni... -
#511 szuper köszi:) -
#510 Én már meg is írtam az igényem, remélem hamar megérkezik a licensz kód e-mail-ben. -
#509 Frissült a Tisztaszoftver igénylő lap, most már Office 2010 is elérhető. -
#508 excelben?
diagram varázsló>felhasználói típusokból kiválasztod a megfelelőt>majd kijelölöd az első oszlopot/sort majd a többit külön-külön Ctrl gombbal az egér lenyomásával kijelölöd......
-
gabofej #507 Sziasztok!
Egy diagram megszerkesztésében szeretném a segítségeteket kérni! A lényeg az lenne, hogy 3 tengelyes legyen, a 2 függőleges tengely egymástól függetlenül mutassa az adatokat!
Itt egy példa
a bal oldali diagramot szeretném
Előre is köszi -
#506 esetleg lemezt berakod módosítás vagy javítás majd makrónyelvi összetevőket feltelepíted.... -
#505 Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom lenne hogy az office-om indulásakor(2010)folyamatos hibaüzeneteket küld.Egymás után 3-at.Makró beállításokról beszél de már mindent kipróbáltam mégsem használ semmi.Tökéletesen műkszik de ezek a hibaüzenetek megőrjítenek!!Laptopomra tettem rá,máshol nem játszotta el velem...A hibaüzenet:
"A futtatni kívánt szolgáltatás makrókat vagy makrónyelv-támogatást igényel, a szoftver a telepítéskor azonban a makrók, illetve a vezérlők támogatása nem került telepítésre"
Előre is Köszi ha valaki tud rajtam segíteni! -
#504 Köszönöm sikerült megtalálni.