MS OFFICE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már fel se engedi telepíteni az Office-t mert állítólag valami hiba történt.:S
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
próbáltam a Revo Uninstaller-rel, az le is szedte de telepítéskor megint ugyan azzal a hibával jön. Megkerestem registry-be és nem tudok vele mint csinálni:S
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Polak - wêgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki Lengyel magyar két jó barát együtt harcol, s issza borát
Polak - wêgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki Lengyel magyar két jó barát együtt harcol, s issza borát
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nekem most fenn van a gépemen az MS Office 2007, de angolul...
Töltöttem rá magyar frissítést de azt csak XP SP2 alól lehet indítani, nekem meg Sp3 van...és akárhol kerestem sehol sem találtam olyan magyar frissítést ami SP3 alól indítható lenne...
Most töröljem az Sp3-at, tegyem fel a hun-t és utána vissza az Sp3-at, vagy van rá valami könnyebb megoldás is???
ABC-be szeretnék rendezni egy szöveget, a szöveg felépítése az alábbi: (pl.)
Nem korlátozható:
- a gondolat, a lelkiismeret és a vallás szabadsága;
- a nemek egyenjogúsága; - a gyermek jogai;
- a nemzeti és etnikai kisebbségek jogai;
- a magyar állampolgársághoz való jog;
- a szociális biztonsághoz való jog.*
Felfüggeszthetõ, korlátozható:
- a szabad mozgás és a tartózkodási hely szabad megválasztásának joga;
Elrendelhetõ:
- a kijárási tilalom,
- az egyes útvonalak közforgalom elõl történõ lezárása,
- a kitelepítés,
- az egyes területeken tartózkodás engedélyhez kötése.
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy a kivastagított részek kerüljenek ABC sorrendbe és az alattuk lévõ jelen esetben felsorolások pedig blokként mozogjanak velük?
Tudna valaki segíteni hogy ezt a két diagramot/táblázatot milyen programban tudnám legegyszerûbben megcsinálni? Pont ugyanígy kéne kinéznie.
Az elsõ képen hogyan tudom excelben/wordben megcsinálni a felsõ mértékegységeket a "napok száma" alatt?
Íme a két kép:
A válaszokat elõre is nagyon szépen köszi!
Beállításokban kerestem de nem találtam ezt a parncsot.
A Wordben asziszem csak egyszerûen ki kell huzni a menüre oszt kész.
Légyszi segítsetek!
(Még tegnap véletlenül rá akadtam 1 megoldásra. Nem is kerestem, nem volt fontos.)
:-)
Office 2003
Eredet vizsgáló indításnál kis ablak 2 gomb,
1 weboldalon aktiválás - Nem megy át a ...
2 ... késõbb
Sugó / Termék aktiválásnál azt írja, hogy már aktiválva van.
De most szórakozik.
Van valami cucc valakinek kapásból hozzá !?
(Nem "bolti" az Office 2003.)
Köszi.
Tudtok nekem olyan oldallt mondani, ahonan letudom szedni az office 2007-et, és mûködik is?
Nagyon fontos lenne.
Köszi.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Simán csinálsz egy xls táblát a névsorral, adatokkal vagy amivel kell és azt csatolód hozzá egy borítékhoz mint körlevél
Segítség kellene boríték nyomtatáshoz.Van egy .doc vagy .xls fájlunk amibe
több ezer cím van, ezeket szeretném kinyomtatni borítékokra egyszerre.(nem outlook címtárból vagy más levelezõbõl)Esetleg valaki?
Ha 2007-es file formátum-ot kaptál akkor telepítsd fel a meglévõ Office-ra ezt a kiegészítést.
Katt
Ezzel már megnyitja a régebbi Office is az új file-formátumot is.
Bár nem értem, ha eddig meg tudta akkor most miértnem de nem is lényeges.
Válts Office 2007-re vagy próbáld ki a 2010-es beta verziót, elõbb-utóbb amúgy is meg kell tenned.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Feltelepitettem az Office 2007-et nagy nehézségek árán,mert nem akarta telepiteni a gép.Végül sikerült telepiteni és el is indult. De ha a wordon belül pl. rámegyek az oldalbeállitásokra és hibával kilép. Nem tudom ennek mi az oka,de igy nem tudom rendesen használni az officet.már pedig nagy szükségem lenne rá,mert ecdl vizsgára készülök.A választ minél elõbb várom és nagyon köszönöm elõre is a segitséget.
u.i.: Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
tud valaki olyan oldalt ahol power point hoz találok háttér témákat , különbözõ kategoriájú háttereket?