MS OFFICE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aate
Elõször meg kell adni az új szabálynál melyik üzenettel mit kezdjen. Az adott üzenet mit tartalmazzon (e-mail cím-tárgy-szöveg stb.)

aate
Egy megoldást találtam számodra:
A szabályok létrehozása - beállítása között beállítod az adott e-mail cím vagy név továbbítása egy másik e-mail címre akár többre is .De ezt egyenként be kell állítanod a felhasználok e-mail címére is így mindenki kap másolatot.De a válasz lehet már nem fogják látni.De lehet hogy erre is találsz megoldást a szabályok között. MS Outlook 2011 -ben így néz ki:

Helló!
Egy olyan dologba kérném a segítségeteket, hogy van egy munkahelyi számítógép, ahol 4 fiók van (mindegyik rendszergazdai jogokkal egyenlõre). Azt szeretném elérni, hogy az outlook program beérkezõ és elküldött e-mailjeit mind a 4 felhasználó láthassa. Tehát, ha ma én vagyok bejelentkezve, akkor én megkapom az e-maileket, válaszolok, de nekem az kellene, hogy az utánam jövõ kolléga is láthassa a mai napon történt dolgokat stb.. Van erre valamilyen megoldás??
Légszi segítsetek, mert lesújt rám a fõnöki harag 😄
Elõre is köszi!
me and a monkey
Értem, így persze érthetõ. De érdemes lesz átállnod idõvel.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

kabel15
Info órám van fõiskolán és elég zavaró. Megszoktam a 2003 at. De köszi a segítséget.

BattleTag: kabel15#2672

bon
külön progival igen, de jobban jársz ha megszokod az amúg yis jó 2007-es felületett, mert a 2010-ben sincs régi felület.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

me and a monkey
Tessék.
De az égvilágon semmi értelme.
Neked kell alkalmazkodnod a szalagos menühöz, ami mellesleg valóban jobb mint a régi.
Talán szokatlan elsõre de a 2007-es verzió óta ez van, valamikor úgyis át kell állnod rá.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

gergely1991
nemhiszem😄
Miért tetszett a megszokott menüelrendezés?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

kabel15
Hello!

MS 2007 world öt nem lehet valahogy vissza állítani 2003 asra? A megjelenítést?

BattleTag: kabel15#2672

bon
Pop kapcsolaton keresztül nem lehet kapcsolódni a munkahelyi kiszogálóhoz?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Sziasztok!

Nekem 2007-es Office-om van. Rendesen mûködik is, csupán egyvalamivel van problémám: az Outlookkal.

Amikor a levelezõ progit elindítom, egybõl az alábbi kép jelenik meg, miszerint: "Nem érhetõ el a kapcsolat a Microsoft Exchange-kiszolgálóhoz. A mûvelet elvégzéséhez az Outlook programnak online vagy csatlakozott állapotban kell lennie."

Ha ezt leokézom, bedob egy ablakot, ahol a Microsoft Exchange-kiszolgálót kell beírnom, illetve a postaládában szereplõ nevemet (munkahelyi e-mail fiók, melyet otthon szeretnék beállítani).

Amikor ezt megteszem, és okézom, hibaüzi jelenik meg: "A Microsoft Office Outlook nem indítható el. Az Outlook ablak nem nyitható meg. A mappacsoportot nem lehet megnyitni. A következõ fájl nem egy helyi mappafájl: ...(itt felsorolja a fájl elérési útvonalát)."
Ezt követõen kidob a progiból.

Szóval nemhogy nem tudom beállítani a munkahelyi fiókomat, de még esélyem sincs belépni a programba.

Tudnátok valamit ajánlani?

Köszönöm!

bon
Megjelent az Office 2010 magyar verziója

A mai naptól megvásárolhatók a lokalizált dobozos változatok, az új PC-ken pedig megjelennek a demók.

A Microsoft hazai partnereinél és viszonteladóinál a mai naptól megvásárolhatók a június közepén bemutatott Office 2010 otthoni és kisvállalati felhasználóknak szánt magyar nyelvû verziói – közölte a szoftvercég hazai leányvállalata. A most elõször 32 és 64 bites verzióban is választható Office 2010 három asztali kiadásban vált elérhetõvé: a legfeljebb 3 számítógépre telepíthetõ Home and Student változatot az egyéni felhasználóknak és a diákoknak ajánlják; a Home and Business fõként a kisvállalkozásokat, illetve azokat veszi célba, akik ugyanazon a számítógépen dolgoznak a kkv-s munkahelyen, mint amellyel otthon; a Professional pedig a legteljesebb verzió. A mennyiségi licencprogramokban részt vevõ vállalkozások részére kifejlesztett verziók már július közepe óta elérhetõek magyar nyelven.

A magyar nyelvû irodai programcsomag dobozos változatának megjelenésével egy idõben a szaküzletek polcain megjelennek az elõre telepített Office 2010 csomaggal megvásárolható asztali PC-k és noteszgépek is. Az elõtelepített verziókról egyszerûen, egy ún. „termékkulcskártya” (Product Key Card) megvásárlásával lehet váltani az irodai csomag valamelyik teljes kiadására, e kártya az upgrade-hez szükséges kódot tartalmazza (telepítõlemezt nem, mivel az e konfigurációkon alapértelmezés szerint megtalálható). Azt, hogy a Works termékvonal helyébe lépõ, fapados Starter, mely kizárólag újonnan vásárolt számítógépeken elõtelepítve kerül forgalomba, ugyancsak megjelenik-e magyar nyelvû változatban, a vállalat nem közölte.

Az Office 2010 kiadásainak 30 napig használható próbaverziói már június közepe óta elérhetõk. Ezek használatához a Microsoft kifejlesztett egy új módszert azoknak a felhasználóknak, akik meglévõ (esetleg korábbi Office-verziót futtató) számítógépükön akarják kipróbálni az új kiadást. A Click-To-Run technológia az internetrõl részletekben tölti le a próbaváltozatot, úgy, hogy elõször csak a futáshoz elengedhetetlen állományokat telepíti, majd a háttérben fokozatosan húzza le a többi összetevõt. Így a pakk kevesebb helyet foglal a merevlemezen, és mivel virtualizált környezetben fut, nem akad össze a telepített korábbi változattal.

forrás: link

gergely1991
Én is leginkább a 2003-ast kedveltem nem olyan a menürendszere mint a 2007-esnek amit kifejezetten utálok.Sok minden máshol van elfog tartani mire meglehet azt szokni.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hozzátenném, hogy tavalyi iskola évben én már a harmadikossakkal Office 2007-et mutattam nekik, bár dolgozni tényleg csak 2003-ban dolgoztunk.

Biztos a kedves tanító bácsi/néni lusta lépni a korral. Lehet, hogy Win 95-öt használnak, de kár :S

gergely1991
Microsoft Office 2000? XD
Még ott tartotok? Már rég lejárt lemez lassan a 2010 a nyerõ😄

bon
Google-be beírod, hogy office 2000 mui és talán talász még letölhetõt. De lehet, hogy hamarabb találsz szlovák nyelvû változatott. (gratulálok annak az iskolának ahol 2000-es verziót tanítják, csöppet elavult és nem használatos sehol se, min a 2003)

Sziasztok. Feltettem a Microsoft Office 2000-et,de magyar,és nekem szlovák nyelvre lenne szükségem,mivel suliba úgy kell,h legyen. Megoldható valahogy ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Köszi!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

bon

Tudna valaki adni egy e-mail címet a microsoft-hoz? Feltenném a kérdésemet nekik is.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

bon
Nincs érteleme, számla nélkül nem teljesül a feltétel.

Van most egy olyan akció hogyha valaki megveszi a 2007-et akkor kap egy 2010-et. Bõvebben! Most nekem van egy olyan gondom hogy nincs meg a számlám, de amúgy minden feltétel adott. Szerintetek érdemes "próbálkozni"?

Ja! Nem reklámnak szántam!

bon
Betûtípus nem kerül bele a dokumentumba.

mgenya911
Hali egy gyors kérdés légyszi segitsetek: Egy .DOC dokumentumban ha formázáskor saját betûtipust használok akkor az egyéni betûtipust egy másik gépen is látják? (ahol nincs külön telepitve a font) bele kerül a doc fájlba vagy neM??? elõre is köszi

Bocsi, tárgytalan, megtaláltam; sajnos csak õsszel várható magyar, valahová már felírom magamnak, már kezdem úgy érezni, hogy minden oldalon felteszem ezt a kérdést. Valószínûleg már 6x :XD
Sebaj, ismétlés a tudás anyja!

Hello, tud valaki pontos megjelenési dátumot 2010 júniuson kívül a magyar office 2010-nek? Most készülök egy számomra nagyobb upgrade-re és nem maradhatok office nélkül, olyan mintha ruhátlan lennék. 😛
Nézegettem, de többre nem jutottam csak, hogy június, sajnos. Elõre is köszönöm.

Erre hozz létre táblázat stílust...
Egy próbát megér.

Tetsuo
2. Bizonyos oszlopok tulajdonsagain kivul szeretnem megvaltoztani az egesz sornak a tulajdonsagait, mondjuk hatterszin, mint az elobb, csak itt kihagyva a bizonyos oszlopokhoz tartozo cellakat, azt hogyan lehet automatizalva ill mintaszeruen kitolteni, vagyis hogy minden 3. 4. oszlop tulajdonsaga maradjon a regi, viszont a tobbi valtozzon a sorban.. ?

thx.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Hello, hogyan kell azt megcsinalni, hogy Excel tablazatban minden 3. sor egy szinnel ki legyen toltve (igy atlathatobb lesz a tablazat), de ugy, hogy ha utana beszurok uj sorokat, ahhoz is igazodjon ez a felosztas, vagyis MINDIG a 3., 6., 9., stb sor legyen szinezve.. ?

Mar kezdek kicsit bekattani, ezzel szarakodok egy ideje.. egyenkent szinezem, ztan rajottem, hogy kesobb mindig szurok meg be uj es uj sorokat is.. 😞
A sugo mindenre ad valaszt persze, erre nem, legalabbis nekem nem. :S

Help pls!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

gergely1991
Lap elrendelése fülre kattintva a szöveg kijelölése után...

FSpofon
word 2007-ben táblázatban lévõ szövegnél hogy lehet megnyitni a bekezdés beállításokat, vagy térközt állítani?
thx

Arab money

Grove4
Biztos.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

bon
Simán megoldható nyomtatásánál, nyomtatás ablakában több oldal egy lapon lenyílónál. De én mindig a nyomtató driver-ében szoktam beállítani (már ha tudja).

MANOWAR
Neked szólt és köszi.

Grove4
Ha ez nekem szólt, akkor tessék:
Ezt a Landscape-es cuccot kellet kombinálni egy másik cuccal, a "Columns"-al.

Tehát elõbb 2 hasáb és utána Landscape.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

MANOWAR
Tessék megosztani velünk, hogy késõbb mi ne szívjunk vele. 😊

Grove4
Rájöttem, tárgytalan, köszönöm a segítséget.

Grove4
Na kiügyeskedtem, hogy a Page Layout-> Orientation, de ott nekem csak porté van meg landscape.

Grove4
Angol Word-öm van
😊
Azt abban hol találom?

Evin
Lap elrendezése->Tájolás->Fekvõ

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Grove4

Sziasztok, leírás a képben.

MANOWAR
Esetleg valaki emlékszik-e?😄
2000-es outlookban hogyan lehet megoldani hogy az E-mailben jött üzenetben levõ belsõ hálóra mutató linket megnyissa?
Végig bogarásztam az összes lehetõséget de nem leltem rá... 😞

bon
Úgy látszik tegnap már nem voltam magamnál amikor írtam, tehát nem összes, hanem õsszel

Úgy érted, hogy minden felhasználónak? Az viszont szuper lesz, ... már várom 😊

bon
összes

Magyarul mikor lesz Office 2010, mert elméletileg szerdán már elérhetõ lesz business felhasználóknak.

gergely1991
Jobb gomb megjelenés hatások át állítod szabványosra

Máté94
Teljesen más lett a betûtipusa az egész rendszernek. Inkább újra rakom, az a legjobb.
bon
Érdekes, én amikor használtam (1x) akkor nem okozott problémát.