983
MS OFFICE
-
#583 nagy nehezen felért, de hogy letölthető e...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://data.hu/get/3581869/o2010pplusx86.part4.rar
http://data.hu/get/3581894/o2010pplusx86.part3.rar
http://data.hu/get/3581851/o2010pplusx86.part2.rar
http://data.hu/get/3581833/o2010pplusx86.part1.rar -
#582 Jó kérdés. :)
Valami olyan kellene, ahol nem kell félnapokat várnom 2 fájl letöltése között.
Te honnan szerezted be? -
#581 Úgy létom problémái vannak a data-nak, így más helyre kell feltöltenem, milegyen az? -
#580 Köszi. Úgy is azt raknám fel először. -
#579 Elkezdtem, elsőnek az x86-os változatott, úgy látom gyorsan fent lesz. -
#578 Nagyon megköszönném. Köszi!
Az én fájlnevem amúgy ez:
hu_office_professional_plus_2010_x86_546411.exe
-
#577 Nekem ez a neve a fájlnak ami elfogadta a kódot: Office 2010 Professional Plus x86 hun.exe és Office 2010 Professional Plus x64 hun.exe
Úgy látom a tied retail ami dobozs verziónak felelt meg, a Tisztaszoftveres meg mennyiségi licenszes, abból is az a fajta ami kéri a telepítőt.
Ha gondolod feltölthetem, data.hu jó lesz? -
#576 Illetve ez:
Microsoft Office Professional Plus 2010 RETAIL MSDN HUN x86 & x64
-
#575 És honnan lehet olyan office 2010 Plus -t beszerezni, ami elfogadja a tisztaszoftveres kódot?
Nekem ilyen volt az, ami nem fogadta el: Microsoft Office Professional Plus 2010 HUN x64 az MSDN-ről. -
#574 Végső esetben:Indítsd el a rendszervisszaállítási segédprogramot(start>minden program>kellékek>rendszereszközök>rendszer-Visszaállítás) és állítsd vissza arra időpontra amikor még nem telepítetted az Office-t.
Figyelem ha azon napon mást is telepítettél akkor azok is elvesznek de a fájlokhoz nem nyúl hozzá... -
#573 Köszi!
Ha felkurjantja az agyamat valami, egyből ötletszegénnyé válok:D
-
#572 Talán ez segít: link -
#571 Hogy a rosseb...!!!
Office Enterprise 2007 probléma...
Le akartam szedni... kb 500Mb egyik mappában, nem a programokban, rámegyek hogy install, de nem kérdi hova (ekkor már sejtettem hogy baj lesz) A programokhoz installáltam, de sok minden a letöltési mappában rostokolt, nemtom, hogy jó helyen-e...
Ajánlották hogy 2010-et nyomjak fel:D
Annyi hogy nem volt Uninstall alkalmazás ugyhogy-->Vezérlőpult stb. De az a sok szutyok ami megmaradt az istenért sem lehet lebombázni, próbáltam a Feladatkezelőben leállítani ezt-azt:) így sem ment.
Visszamegyek a Vezérlőpultba, megint ott az office 2007 él és virul, de amikor nyomom hogy Eltávolítás-->akkor már nem érti a telepító nyelvét, hogy rugnám fejbe...
És ami végképp meglepett, hogy utánna minden visszakerült a Startmenübe és a programokhoz, mintha semmit nem csináltam volna...
Nem próbálom ki hogy most működik e mert földhözvágom!
Valaki Kérem Oldjuk Meg... Valami direkt letörlöm progival hogy vérezzen több sebből vagy ujrarakom a XP-t az lesz a legjobb:D
Gondolom egy csomó hugy marad majd amit soha nem fog használni a gép utánna, töredékfájlok itt-ott. Erre valami jó kis progi?
Köszönöm
Agyrém -
#570 Köszönöm Szépen! Aranyeső hulljon Rája!
-
#569 -
TomBond #568 Én mindenképpen! -
#567 Szeretnék a Topic házigazdája lenni, A témaindító TomBond javaslatára.
Támogatjátok e? -
#566 Mivel az Open Office és az Office 2007 két különálló cég terméke így szerintem baromira nem izgatja az egyik a másikat és megtűrik egymást egy gépen. Amúgy én elmenteném a dokumentumaimat külön helyre majd törölném az Open Office és utána telepítném az Office 2010-et, igen nem a 2007-et hanem a 2010-et. 2003-as Office meg teljes mértékben felejtős már 2011-ben. Ja és természetesen telepítése után ajánlott feltelepítnei a kiadott javítások a Windows Update-n keresztül. -
#565 Az előbbi kérdéskörből kimaradt hogy: vagy inkább a 2003-as verziót kellene használnom mert az használhatóbb? -
#564 Hello Boratok! :)
Azt szeretném tudni, mert most nem kapisgálom, vagy csak nincs erőm végiggondolni, hogy: Jelenleg OpenOffice az amit használok és van sok minden file amit készítettem vele... szeretnék szintet ugrani és egy MS Office 2007-et rábigyeszteni a masinára...
A kéedés hogy mi a sorrend? először töröljem az open officét és utánna rakjam fel a 2007-et? A cél hogy megmaradjanak az eddig kreált dolgaim... megzöldükök ha elvész minden!
Illetve ha lehet majd valami reg-es problémám a felrakással akkor kérlek szólj, miként oldható meg, patch és hasonlók új fogalamak nekem:D
Előre is 1000köszi! -
#563 Köszi. -
#562 =nap360 -
#561 Hello!
Egy nagyon amatőr kérdés:
Excel-ben melyik képlettel tudom azt meg csinálni, hogy két dátum közt megmondja hány nap telt el (pl. 2010.10.10. és 2011.02.22)?
A segítséget előre is köszi. -
phoenix1 #560 Próbáld me ezt: -
Smchr #559 Word bővítmény? Nem tudok róla. Mik lehetnek a Word bővítmények? -
#558 Valami Word bövítmény külső gyártótól nem lett feltelepítve a gépre? -
Smchr #557 A gép ilyen téren rendben van. Érdekes, hogy rendszer újraindítás után nem jelentkezik ez a probléma, de ahogy megnyitom a Word-öt, a winchester kis kerregését követően újra elkezdődik. Szvsz valamilyen alkalmazás nyílhat meg olyankor, csak azt nem értem, hogy másik három ugyanolyan számítógépen miért nem jelentkezik ez a probléma, és eddig a szóban forgó számítógép miért nem csinálta ezt. -
#556 Adware, spyware -
Smchr #555 Vírusirtó van a gépen, de vírust nem jelzett. Az "egyéb kártevő" alatt mit lehet még érteni? -
#554 pl. virus vagy egyéb kártevő -
Smchr #553 Sziasztok
Egy elég ritka problémában szeretnék tőletek segítséget kérni. Windows Vista alatt működő MS Word 2007 az alábbit produkálja indítás után pár másodperccel: Az egérkurzor vibrálni kezd nyilat és homokórát felváltva. Eléggé bosszantó, mivel egyes funkciói a programnak így használhatatlanná váltak. (Átméretezések, vonalzó beállítások, stb...) Más programok esetében, például a WordPad-nél nem a nyíl, hanem a betűtípust mutató résznél a szöveg kezd el villogni. Olvastam már a nyomtatási várólista telítettségének ellenőrzéséről, de ez ellenőrizve lett. A probléma megoldásánál bármely program újratelepítése kizárva.
Szerintetek mi idézheti elő ezt a villogást? -
mvpmaci23 #552 Nekem az infopath-tel kapcsolatban lenne kérdésem.Azt szeretném meg tudni hogy lehet meg csinálni a következőt.Pl:van a kontinensek kiválasztom európát és a következő legördülő listán már csak az európai országok szereplenek.ha ott kiválasztom mo-t utána csak a magyar város gördüljenek le.
-
fityusz #551 Közben sikerült rájönnöm:
Alapból a Google Chrome volt beállítva alapértelmezett böngészőnek, és hát mivel telepítésekor nem enged telepítési helyet választani, így a c-ről én átraktam a fájlait a d-re, mert a c-n nem maradt helyem. Ekkor jött az alább említett gond, csak én meg elfelejtettem, hogy korábban ezt tettem a chrommal. Úgy jöttem rá, hogy beraktam az Explorert alapértelmezettnek, és azzal meg működött. Letöröltem a Chromot, majd újra felraktam, és így már működött. -
#550 Ha írna ehhez hasonló hibát: Az érvénybe lévő korlátozások miatt a művelet megszakadt lépjen kapcsolatba a rendszergazdaval akkor lenne ötletem, de hiba üzenet nélkül szerintem nem lenne jó amire gondolok. -
fityusz #549 Üdv!
Office 2010-et használok, és azon belül az Outlockkal lenne gondom. A probléma az, hogy bárkitől bármilyen levelet is kapok, a benne lévő internetes linkeket, hivatkozásokat képtelen megnyitni, behozni a böngészőmön keresztül. Tehát pl: vaterától kapok hírleveleket, és a hírlevél tartalmaz egy csomó érdekes ajánlatot, rákattintok a képükre, vagy a termék nevére, és nem történik semmi. Nem ad be hibát, vagy ilyesmi, csak szimplán nem csinál semmit, régebben működött, most nem tudom, hogy mi lehet a gond. -
#548 Kösziköszi, megnézem. -
#547 Forgatást az oldalbeállításnál a két oldalt egy lapra nyomtatást meg a fájlt menü nyomtatás ablakban jobb alsó sarok több oldal egy lapon funkcióval, de üzembiztosabb müűődésű szokot lenni a nyomtató saját driver-ével, már ha támogat ilyet. -
#546 Sziasztok, hogy tudom megcsinálni azt a régi - tehát nem a 2007es - Officeszal, hogy a lapot elforgassa és két oldalt nyomtasson a lap egy oldalára? Az angolon már megtaláltam, de a magyaron nem megy. Előre is köszi. -
#545 Indítsd el és szedi a többi szükséges komponest. A Microsoft ilyen módon üzemelnek, amikor a beta Office 2010-et szedtem le az is így müködött. -
TomBond #544 Van termékkulcs kártyám de innen csak egy 1,5 MB-os linket tölt le nekem!