ALAPLAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
probáld ki ha nem akkor poruljártál.😊) Egyébként ez olyan kérdés kb hogy meddig lehet húzni az xxxx sorozatszámú procit mindenki azt mondja kb YYYY-on biztos megy aztán veszel egyet és nem megy annyin, aki meg a boltban mögötted állt és ugyan olyat vett az meg vigan használja +50%on, tehát szerencse kérdése is. De hivatalosan nem megy ennyit(az alaplap). Szerintem van amelyik elbírja és van ami nem.
képzeld egy csipszet😊)))
AMD duron TB/morgan athlon 4 alá vagy még tovább is.csak DDRt támogat.sebessége alaplaptól függõ úgy mint a VIAjé😊
abba az ASUS A7V266 a LEGJOBB
Gigabyte még talán nem is csinált rá alaplapot.
Ha esetleg kell sdr is akkor Asus A7A266 és abba is az új változat mert az baszottjó speedbe -majdnem álitani lehet-hogy most ott van a top2n.
az MSI Viás lapja szar mert túl hamar jött ki és ezután adott a via tanácsokat hogyan épitsenek rendes lapot rá---->Asus a7v266
AMD duron TB/morgan athlon 4 alá vagy még tovább is.csak DDRt támogat.sebessége alaplaptól függõ úgy mint a VIAjé😊
abba az ASUS A7V266 a LEGJOBB
Gigabyte még talán nem is csinált rá alaplapot.
Ha esetleg kell sdr is akkor Asus A7A266 és abba is az új változat mert az baszottjó speedbe -majdnem álitani lehet-hogy most ott van a top2n.
az MSI Viás lapja szar mert túl hamar jött ki és ezután adott a via tanácsokat hogyan épitsenek rendes lapot rá---->Asus a7v266
kowajano: 😊)))))) Ha a csomagolasa volt a legjobb, milyen lehetett az alaplap?
Aszem az NDK-t (Német Demokratikus Köztársaság)hívták így (DDR). Az SDR? Hát nemtom:-)))
Bocs de nem lehetett kihagyni
Bocs de nem lehetett kihagyni
mi az hogy ddr meg sdr?
csak 30-40-em van az alaplapra meg a procira
csak 30-40-em van az alaplapra meg a procira
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
én most vettem egy 1200mhz es TB Epox 8KHA tipusu DDR es alaplapot és nekem nagyon bejött. Én ajánlani tudom mindenkinek . A csomagolása volt a legjobb nagyon egyedi
DDR vagy SDR?
Ha SDR akkor egy GIGABYTE Kt133As modell..van hangkártya is benne 27000+áfa
Ha DDR akkor Epox Via266PROs 33000+áfa
Ha SDR akkor egy GIGABYTE Kt133As modell..van hangkártya is benne 27000+áfa
Ha DDR akkor Epox Via266PROs 33000+áfa
én is egy olcsóbb (de persze tökéletes) alaplapot szeretnék
de egy kisebb TBhez (olcsóbbhoz) és hangkártyával
ez melyik? és mennyi?
de egy kisebb TBhez (olcsóbbhoz) és hangkártyával
ez melyik? és mennyi?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
az egy újabb kür..😊
Hmmm azért még telefon létezik😊)))
Útra még veszel magadnak úgy 200FTért hüsit
meg 3 zsömlyét szendvicsnek bedobsz azt hali éhes se leszel😊
meg 3 zsömlyét szendvicsnek bedobsz azt hali éhes se leszel😊
Mé' Gyó kis zeméjvonattal felkocox 4 óra alatt kedvezményessel vagy 400FTért vissza megint ennyi pesten meg gyalogolsz vagy ingyenbuszozás
Ne 320kmre vagyok pestol 😮)
inkább felmész az üzletbe s megveszed
Neztem arakat. Telleg jo, csak ne lenne postaktg 😊))) Mert azzal egyutt inkabb megveszem localban...
Anee mond cimet hol!!!!
Már mér ne lehetne??
Logic: IWILL a KIRÁLY!!!
Csak egy probléma van vele, magyarországon szó szerint beszerezhetetlen 😞 Pedig még az ára is kira!
Csak egy probléma van vele, magyarországon szó szerint beszerezhetetlen 😞 Pedig még az ára is kira!
melyiket s hol?
Na jó
Vehetsz Ali Magices Alaplapot ha nem akarsz húzni s mostmég gyó a Sdram akkor AsusA7A266 ha akarsz húzni s kell raid is akkor Iwill KK?266-R
JHA HA NETÁN ALira szánod magad Bs alaplaot kereds mert most az a BEST
Iwill csak pesten kapható
Vehetsz Ali Magices Alaplapot ha nem akarsz húzni s mostmég gyó a Sdram akkor AsusA7A266 ha akarsz húzni s kell raid is akkor Iwill KK?266-R
JHA HA NETÁN ALira szánod magad Bs alaplaot kereds mert most az a BEST
Iwill csak pesten kapható
Tetszik ez a hozzaszolas 😊 Olyan Anee-s. Mar majdnem ertem 😊 Iwill??? Ismerem, de nem nagyon lehet kapni errefele...
na akkor itt is:
Vehetsz AMD 760as alaplapot mely lehet Epox 8K7A+ vagy Abit Kg7+ vagy MSI vagy Asus A7M266
Vehetsz Via 266PROs alaplapot melyek Asus A7V266 vagy lehet Epox 8KTA3+ vagy MSI K7T266Pro vagy Soltek SL75DRVt
Ha nem akarsz most DDR SDRAMot venni akkor vehetsz AsusA7A266ost
Ha netán megeléxel a sima sdrammal akkor Abit MSI Epox Soltek Gigabyte
Iwill minden fronton ajánlott
Vehetsz AMD 760as alaplapot mely lehet Epox 8K7A+ vagy Abit Kg7+ vagy MSI vagy Asus A7M266
Vehetsz Via 266PROs alaplapot melyek Asus A7V266 vagy lehet Epox 8KTA3+ vagy MSI K7T266Pro vagy Soltek SL75DRVt
Ha nem akarsz most DDR SDRAMot venni akkor vehetsz AsusA7A266ost
Ha netán megeléxel a sima sdrammal akkor Abit MSI Epox Soltek Gigabyte
Iwill minden fronton ajánlott
A fent nevezet processzorban gondolkozom csak eppen nem tudom, hogy milyen alaplapot erdemes hozza venni. Ebben szeretnem a nagyerdemu velemenyet kikerni. A valaszokat elore is koszonom.