104
Milye alaplapot érdemes venni egy AMD Thunderbird 1200-hoz.
  • Anee
    azért bevalhatod hogy télleg kurvanevetséges a mondatod:alaplap chipset nélkül:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • busa
    Pontosan min is vidultál olyan jól? Nem szeretem, ha spontán módon röhögnek a hátam mögött. Nem sikerült értelmezni a mondatot, vagy azt próbáltad kultúrálatlanul kifejezni, hogy 2 méteres körzetedben nem találtál ilyen alaplapot? Mert úgy látom ennél tovább nem terjed az inteligenciád - hangsúlyozom: a beszólásod alapján!
    Tájékoztatásul közlöm amit azóta találtam:
    http://www6.tomshardware.com/mainboard/01q3/010806/index.html
  • TIBI
    bocsi hogy megint írtam csak nem láttam a választ,sajna nem tudom hogy kijövök e meg azt sem hogy az árak nem e mennek fel-fele.
  • TIBI
    az abit kt7e elbírja a thunderbird 1200/266 mhz-s procit?
  • busa
    Tudom, hogy nem a zöldfülűek fóruma, de megmondaná nekem valaki, hogy mire jó a raid és mikor érdemes érte kiadni egy valag pénzt?
    KT7A-Raid-ben gondolkoztam, de a VIA chipset-ről olvasott fórum infók valamint az árkülönbségek a sima és raid változat között egy kicsit elgondolkoztattak.
    Maradnék az AMD CPU-nál. Van alternatívája a KT7A-Raidnek VIA nélkül? Akár DDR-es is! Kösz!
  • Mathias
    Ez AMD-s.
  • Pheel
    Anee bazz. Nem hiszem, hogy te ezt a sok Viás csodát mind kipróbáltad és tapasztalatból küldesz el mindenkit nyaralni, hogy nem ért hozzá...
  • Anee
    elmegy..csak már az új változatok kaphatóak amik nem tuningbarátok..
  • kowajano
    az alaplap sirály
  • Anee
    ne kockázztass..vegyél sima kt7at
  • Mathias
    probáld ki ha nem akkor poruljártál.:)) Egyébként ez olyan kérdés kb hogy meddig lehet húzni az xxxx sorozatszámú procit mindenki azt mondja kb YYYY-on biztos megy aztán veszel egyet és nem megy annyin, aki meg a boltban mögötted állt és ugyan olyat vett az meg vigan használja +50%on, tehát szerencse kérdése is. De hivatalosan nem megy ennyit(az alaplap). Szerintem van amelyik elbírja és van ami nem.
  • TIBI
    az abit kt7 e elbírja tb 1200/266 mhz-s processzort???előre is köszönöm
  • Anee
    képzeld egy csipszet:))))
    AMD duron TB/morgan athlon 4 alá vagy még tovább is.csak DDRt támogat.sebessége alaplaptól függő úgy mint a VIAjé:)
    abba az ASUS A7V266 a LEGJOBB
    Gigabyte még talán nem is csinált rá alaplapot.
    Ha esetleg kell sdr is akkor Asus A7A266 és abba is az új változat mert az baszottjó speedbe -majdnem álitani lehet-hogy most ott van a top2n.
    az MSI Viás lapja szar mert túl hamar jött ki és ezután adott a via tanácsokat hogyan épitsenek rendes lapot rá---->Asus a7v266
  • John Rambo
    kowajano: :))))))) Ha a csomagolasa volt a legjobb, milyen lehetett az alaplap?
  • tota
    Aszem az NDK-t (Német Demokratikus Köztársaság)hívták így (DDR). Az SDR? Hát nemtom:-)))
    Bocs de nem lehetett kihagyni
  • mikike
    mi az hogy ddr meg sdr?

csak 30-40-em van az alaplapra meg a procira

• kowajano
    én most vettem egy 1200mhz es TB Epox 8KHA tipusu DDR es alaplapot és nekem nagyon bejött. Én ajánlani tudom mindenkinek . A csomagolása volt a legjobb nagyon egyedi
  • Anee
    DDR vagy SDR?
    Ha SDR akkor egy GIGABYTE Kt133As modell..van hangkártya is benne 27000+áfa
    Ha DDR akkor Epox Via266PROs 33000+áfa
  • mikike
    én is egy olcsóbb (de persze tökéletes) alaplapot szeretnék
    de egy kisebb TBhez (olcsóbbhoz) és hangkártyával

ez melyik? és mennyi?
  • Anee
    az egy újabb kür..:)
  • Anee
    Hmmm azért még telefon létezik:))))
  • Anee
    Útra még veszel magadnak úgy 200FTért hüsit
    meg 3 zsömlyét szendvicsnek bedobsz azt hali éhes se leszel:)
  • Anee
    Mé' Gyó kis zeméjvonattal felkocox 4 óra alatt kedvezményessel vagy 400FTért vissza megint ennyi pesten meg gyalogolsz vagy ingyenbuszozás
  • l3alF1aKe
    Akkor te már külföldön vagy?..-)
  • Nyiri
    Ne 320kmre vagyok pestol :O)
  • Pheel
    Jah. Olcsobbabb :)))
  • Anee
    inkább felmész az üzletbe s megveszed
  • Pheel
    Neztem arakat. Telleg jo, csak ne lenne postaktg :)))) Mert azzal egyutt inkabb megveszem localban...
  • Spy
    www.depo.hu
    Házhoz viszik a cuccot :)
  • Nyiri
    Anee mond cimet hol!!!!
  • Anee
    Már mér ne lehetne??
  • Nyiri
    Logic: IWILL a KIRÁLY!!!
    Csak egy probléma van vele, magyarországon szó szerint beszerezhetetlen :( Pedig még az ára is kira!
  • Anee
    melyiket s hol?
  • Anee
    Na jó
    Vehetsz Ali Magices Alaplapot ha nem akarsz húzni s mostmég gyó a Sdram akkor AsusA7A266 ha akarsz húzni s kell raid is akkor Iwill KK?266-R
    JHA HA NETÁN ALira szánod magad Bs alaplaot kereds mert most az a BEST
    Iwill csak pesten kapható
  • Pheel
    Tetszik ez a hozzaszolas :) Olyan Anee-s. Mar majdnem ertem :) Iwill??? Ismerem, de nem nagyon lehet kapni errefele...
  • Anee
    na akkor itt is:
    Vehetsz AMD 760as alaplapot mely lehet Epox 8K7A+ vagy Abit Kg7+ vagy MSI vagy Asus A7M266
    Vehetsz Via 266PROs alaplapot melyek Asus A7V266 vagy lehet Epox 8KTA3+ vagy MSI K7T266Pro vagy Soltek SL75DRVt
    Ha nem akarsz most DDR SDRAMot venni akkor vehetsz AsusA7A266ost
    Ha netán megeléxel a sima sdrammal akkor Abit MSI Epox Soltek Gigabyte
    Iwill minden fronton ajánlott
  • logic13
    A fent nevezet processzorban gondolkozom csak eppen nem tudom, hogy milyen alaplapot erdemes hozza venni. Ebben szeretnem a nagyerdemu velemenyet kikerni. A valaszokat elore is koszonom.