Pattanás(ok)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a választ elõre is.
Az ajkam meg már szárad rendesen, ezt Labelloval könnyû kompenzálni szerencsére 😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Egyébként nekem is ilyen rohadék pattanások jöttek ki, mint amit leírtál. Mindent kipróbáltam közel 5 év alatt. És rengeteg pénz elment. Ilyen olyan vizsgálat, tabletta, teák, kenõcsök. Amit a gyógyszertár feltud kínálni én azt mind kipróbáltam szinte, ugyanez vonatkozik a gyógynövényes, herbáriás tökömtudja mire. Kozmetikus, lúgosítás, méregtelenítés, az kajálás megreformálása. Napozás, szolárium. Amit eltudsz képzelni. Majd elegem lett és felírattam a roát. Elsõ 3-4 hónapban szidtam a kurva eget, hogy nem használ, majd hirtelen mind eltûnt. Azóta se nagyon jön, ha mégis akkor ezek a nagyon aprók amik kb. egy nap alatt elmúlik. Mint minden más embernek. Orromra úgy ahogy visszajöttek a mitiszerek, de ott is szinte mindenki másnak van. Amit talán negatívumként tudnék mondani az a arcbõröm zsírossága. Visszaállt olyanra mint a gyógyszer beszedése elõtt volt. Bár ha jól bele gondolok, annyira azért már nem zsíros. Én ha 100szor élnék és 100szor pattanásos lennék, 100szor felíratnám a roát.
de mindenesetre köszi a tippet 😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Amúgy nálam is az alant olvasható probléma állt elõ, csak 20 MG-os Sotret volt, és 10-esbõl meg Roat kaptam. Akkor ez ugye nem probléma, mert végül is ugyanaz a hatóanyag.
És akkor azt mondjátok hogy 4-5 hónap után tényleg sokkal szebb lesz az arcom ? 😊 <#smile>#smile>
amúgy az orvos a eveendõ mennyiséget mi alapján határozza meg? úgy tudom a testsúly alapján....azt nem is veszi figyelembe, hogy mennyire szar az ember arca? ugy értem ,hogy ha valakinek annyira nem pattis, de vagy 80kiló, akkor 80mg? vagy lehet kevesebb is pont azért, mert az arca nem durv?
Sok viz, Sok mozgás, Napfény ezek úgy tudom jót tesznek.
Majd akkor meg kérdem tõle addig is akkor szedem azt a fajtát.
[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]
De bõrgyógyász írta fel nem?
Így hát az lenne a kérdésem hogy kinek mi a tapasztalata nem lesz baj hogy most mást szedek?
[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]
És bárki akármit is mond a Sotretról meg a Roáról, mennyen el a bõrgyógyászhoz és az elmnondja mia helyzet. Aki nyávog, hogy milyen dúrva, annak biztos nem vészes az arca. Legalábbis engem már nem érdekelt, hogy mit szedek annyira akartam a változást.😄 Májatokról meg annyit, hogy azé vesznek mindíg vért, hogy végigkísérjék a kúra alatt, hogy mivan veled.
Akinek meg nem segített az nyilván a gyógyszer szedésén kívül semmit nem tett az arcáért.(élemód, táplálkozás)
köszi a választ elõre is.
többet foglalkoztam a pattanásokkal mint bármi másnál 3 éven keresztül, mertmár annyira idegesített hogy nem birtam ki.
"Akinek komoly pattanasai vannak borgyogyasz es beszelje meg vele akinek meg csak 1-2 az menjen el kozmetikushoz ."
akkor törölhetõ is a topic , mert ennyi a lényeg...
amúgy ha elmegyek bõrgyógyászhoz, akinél már mellesleg jártam, csak ezelõtt a zinerytet írta fel...szal 2 ilyen mérges pattira felírja nekem a roát? vagy erre nem vagy bármiylen gyógyszert?
annyi a lényeg hogy nekem segített, 3 hónap alatt rendbe hozott, és nem haltam bele.
mellékhatás... igen kiszáradsz mint a kutya!
és vérezni is fog az orrod egy héten vagy 2x! mert kiszárítja az orrüreged. szemed is száraznak fogod érezni, a szád meg is száraz lesz. ez mindenkinél elõ fog jönni! nem kérdés.
ezért írtam hogy sok vizet kell inni...
de mire való a szemcsepp?? mire való a labelló?? mire való az orrcsepp??
szal ennyit a mellékhatásokról.
gondoljatok már bele, ha a májadat tönkreteszi ez a gyógyszer akkor mit keres gyógyszer tárakban? tudom károsítja a májadat, ez sem kérdés. kb annyira mintha berúgnál.
ha allergiás vagy valamelyik összetevõjére nem írják fel. ezért vesznek vért mielõtt kiállítanák a receptet neked.
nem kell a gyógyszertõl félni, mert Gyógy Szer.
nekem sem fehér pattanások voltak ám az arcomon hanem piros gugák. ajkamon kisebbek de sok. homlokomon, orromon, oldalt nagy gugák. a nagyokat én sem tudtam kinyomni, de ha piszkáltam másnapra 2x akkora lett. sõt, ha sikerült is kinyomnom, másnapra újból ugyanott jött ki.
jogos, hogy akinek 1-2 pattanása van, ne siránkozzon....de ezek a gyulladt pattanások tudod mennyire kikészíthetik az embert? sztem sokkal gázabb egy nagy piros folt a homlokon, mint több kisebb, mert az mások figyelmét is egybõl oda irányítja....kérdés, hogy a bõrgyógyász 1-2 ilyen pattira felirna-e oylan erõs gyógyszert, mint a roa....vagy más egyéb....
akkor ne igyál. én csak próbáltam segíteni...
valakinek egész életében nem jön ki 1 darab pattanás se. valakinek 30 évesen lesz teli az arca, és van akinek egész életében olyan az arca, hacsak be nem avatkozik gyógyszeresen.
nemértem mit kell fosni a gyógyszertõl. ebben NINCSEN HORMON . nincs benne semmi se, csak az hogy a bõröd kevesebb faggyúmirigyet fog termelni--> ergo nem fog kijönni pattanás. ha sokáig van szedve ez a gyógyszer (fél év- 1 év) akkor "beállítódik" arra a szintre a bõröd, és miután abbahagyod a gyógyszert, ugyanolyan kis mennyiségben termelõdik tovább.
a Sotret ezt mûveli. a Roa azt nemtudom mit de hasonlót.
Sotretet kell szedni ennyi.
gondolom ide csak azok írnak akiknek eléggé pattanásos a bõre. azoktnak szól az hogy GYÓGYSZER NÉLKÜL NINCS JAVULÁS!
és akinek meg 1-2 pattanás jön ki 2 hetenként az meg menjen el a francba (már elnézést ) 😄 az nem pattanás, tudnátok nekem mi volt... katasztrófa.
akinek csak 1-2 jön ki AZ kezelje krémekkel. de nem is értem akinek 1-2 van hogy mit foglalkozik vele :S
Ja meg esténként kamillateával borogatom az arcom ami soakt segít.
És ez a sotret meg a roa az egyetlen oylan gyógyszer ami jó a patanásokra. 3 hónap alatt megszépül az arcod.
Viszont volna hozzátok még egy fontos kérdésem....mit gondoltok, a mérges, gyulladt, kinyomhatatlan és rohadtul fájó vörös pattanások mitõl vannak? ugye ezek azok, amelyeknek nincs fenér közepük, nem lehet õket kinyomni, csupán csak kiemelkednek a bõrbõl, fájnak és vörösek....ezeket mi okozhatja...külsõ behatás...ami kezelhetõ krémmel, hámlasztóval és egyéb szarsággal...vagy ezek mélyebb eredetûek, tehát csak szakorvos és gyógyszeres kezelés a megoldás....
aki tudja milyen kiütésekre gondolok, és már volt neki...az tudna segíteni?
A sok víz sztem azért kell, hogy még több méreganyag ürüljön ki a szervezetbõl. Vagy nem tom.
de hogy ha csak annyi baj van a nappal, hogy az amúgy is kialakuló pattanásokat kihozza elõbb...az nem is igazán hátrány nem? hisz úgy is kialakulnának, így legalább elõbb nem?
amúgy kb 2hét kell egy pattanás kifejlõdéséhez , tudtátok ?😊
2 félét szedsz?? melyik marha orvos írta fel neked mind2-t???
csak a sotretet szedjed!!!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ha a génjeidben benne van hogy pattanásos leszel, akkor az leszel. felületesen kenegetheted magad , kicsit enyhül, de krémekkel nem fog elmúlni.
belülrõl kell "meggyógyítani" magad, ami a gyógyszer
az hogy kint vagy egész nap vagy bent semmin nem változtat.
ha sok van, és idegesít akkor go bõrgyógyászat.
Yepp te szerencsésebb vagy akkor/ de szerintem neked nem is vészes annyira az arcod