Pattanás(ok)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néhány napja szedem, 30 mg-os adagban. Az elsõ pár napos tapasztalatom a szájszárazság, illetve 2-3 nap alatt elég durván súlyosbodott a helyzet - lényegében bevörösödött tõle az arcom, és majd 10 pattanás jelent meg, fáj is rendesen...úgyhogy egyelõre szkeptikus vagyok hogy pont ez a készítmény fog csodát tenni.
Amúgy meg már elkezdtem a második hónapot a kúrámnak, sõt már abból egy tízes le is ment, de egyelõre még semmi 😞
Ugyanúgy jönnek ki, vagy éppen tûnnek el mint eddig, az alkoholos oldat rettentõen szárítja az arcom, bõrdarabokat szedek le az orromról, satöbbi. Szóval a napi 30 MG lehet hogy még nem hatásos. De azért türelmes vagyok és várok.
Mellékhatásokból pedig semmi új nem jelentkezett, a szokásos bõr és ajakszáradtság, orrvérzés, és néha fáradékonyság meg enyhe fejfájás. Ennyi.
Ja és a tetoválás - lehet nem mindenkinél - kicsit kerülendõ a kúra alatt, mert nekem a javítás majdhogynem jobban fájt mint az alap tetoválás varratása, ami még a kúra elõtt volt.
Eddig meg vok elégedvbe gyogyszerrel, nem bántam meg h szedtem. Meg ha most ki is jönne vmi akkor sokkal hamarabb begogyul.
1-1,5 hétig rendben is volt az arcom nagyjából. de utána egybõl visszajöttek, az összes.
elmentem dokihoz, felírta Sotretet, azt szedtem.
3hónap alatt rendbehozta az arcom. a szám eléggé ki volt száradva már a 3.hónap végén. már nem hámlott csak száraz volt.
igen hámlani is fog, ilyen kis darabkákban fog leválni az ajkaidról a bõr. nem fáj, nem vérzik, de ha megpróbálod lehúzni beszakad, és akkor marha szépen fogsz kinézni XD
teljesen tiszta lett tõle az arcom.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Meg a faszom fog elmenni kozmetikushoz állandóan... napokban elkell mennem bõrgyógyászhoz 😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
bár én délbe napoztam gyogyszer melet. azis segitsen
reggel/este meleg vizes arcmosás + a gyógyszer
a cigarettától is meghalHATSZ ha 20 évig szívod...
mindennek van mellékhatása. ha meghalnál tõle , vagy nagyobb bajod lenne, nem árulnák a gyógyszertárba...
de mindenki saját maga dönti el hogy mit csinál az arcával, de megjegyzem: EZ 100% hogy hat! a többi krém/ tonik csak felületesen hat, a problémát a gyökerétõl kell megszüntetni...
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
de attól még ki mehetsz a házból 😄
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
néha érzem csak mintha jönne egy, de másnapra nyoma se
nekem is ugyanolyan zsíros most mint a gyógyszer elõtt.
izzadással méregtelenít is a bõr. és 100% hogy nem attól jön ki a pattanás.
bacilus csakis akkor keletkezhet izzadás során, ha nem tud elpárologni az izzadság.(pl: hónalj).
de az arcodról simán elpárolog, vagy letörlöd egy darab ronggyal.
ha nagyon izzadsz inkább töröljed le az izzadságot vmi ronngyal
úgy képzeljétek el, hogy naponta vagy 8X megmosom az arcom....ám ez annak tudható be, hogy meleg van, sokat vagyok kinn, és izzad az arcom, cseppekben folyik a homlokamról a víz, és mivel azt olvastam, hogy az IZZADSÁG MELEGÁGYA A BAKTÉRIUMOKNAK, és táptalajt nyújt a pattik kialakulásának, szóval ezért moson sûrûn az arcom...van hogy egy órán belül 2X is....
Szóval mi lehet az igazság? izzadás után mosakodás, mivel ugye a verítékben lehetnek bacilusok, vagy nem szabad sokat mosakodni, mivel sûrû lesz a faggyútermelés? egyáltalán jó az az arcnak, ha néha megizzad, és úgy hagyom? pl. ha észreveszem, hogy fénylik a homlokom, lemossam, vagy a bõrnek az a dolga hogy izzadjon, és én csak bekavarok, ha mindig leöblítem az arcom...??
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Sztem ez is segít. Bár ez is egyéntõl....
Lassan már csak 7 darab van, úgy hogy megyek vissza dokihoz, viszem a vérképet, azt remélem fölemeli az adagomat, hogy hamarabb eltûnjenek a mocskok.
Még egy kérdés. Ugyebár a gyógyszer szedése alatt a bõr eléggé elvékonyodik, nem szabad kozmetikushoz járni, valamint kerülni ekll az erõs bõrradírozást. na most, én a gyógyszer szedése elõtt két nappal varrattam magam az alkaromon. Eltelt két hét, ma szedtem be a 12. kapszulát. Azonban kell javítani a tetováláson, de félek hogy para lesz a bõrrel. Szerintetek nyugodtan varrathatom az alkaromat, nem lesz gond egyelõre ? Mert akkor ezt még megcsinálnám, a lábam tetoválását meg akkor a kúra utánra hagynám.
Holnap mek vissza megint, remélem emeli az adagom 40 mg ra.
nekem direkt mondta az orvos mikor felírta sotretet, hogy hagyjam abba az arcom kenegetését amíg a gyógyszert szedem.
de ha felírta neked akkor szerintem úgy használd ahogy írtad. szal 10 napig a Bactrobannal, és csak utána a szalicilsavas oldattal.
szalicilsavas oldatot meg csak napi 1x használd, mert az is szárít mint atom
Azt szeretném tõletek kérdezni hogy kaptam két féle cuccot is a gyógyszer mellé. Az egyik a Bactroban kenõcs, amit 10 napig szabad használni, míg kaptam egy 2%-os szalicilsavas alkohol oldatot is. Azt este használjam csak zuhanyzás után, vagy egy nap többször is ? Mert már elfelejtettem mit mondott a doki, de úgy emlékszem hogy elõször 10 napig a Bactrobannal, utána emg az alkoholos cucc.
köszi elõre is a választ.
a 3dik hónapban vitte lejjebb az adagot a doki : reggel 10mg, este: 20mg-ra.
lehet hogy kevéssel kezdtél
Június közepén kezdtem, asszem 18.-20. a körül. 3 hétig napi 2x 10 mg ot szedtem, utána pedig 3x 10 mg-ot.
1 hete láccik némi, de neked 1 hónap után szép volt az arcod(írtad), nekem a széphez nincs köze.
már kellene hogy látszódjon némi javulás...
Roa vagy Sotret?
Nos, ma volt a 10 napja hogy szedem a Sotretet/Roacuttant. Eddigi tapasztalataim: ajak száradás, de iszonyat módon, fül mögött a bõröm hámlik, néha fáj a fejem, ám más mellékhatás szerencsére nem jelentkezett egyelõre. A hátam ahogy írta tájékoztató és ahogy mondtátok csúnyább lent, de elég sokkal, viszont valamelyest kompenzálom a bactroban kenõccsel. Az arcom bõre is szárad rendesen, azonban most kijött egy-két nagyobb gyulladt senkiházi.
A kérdésem, hogy mivel ez volt a tizedik napom, innentõl már várhatok valamely szintû javulást, vagy azzal még várhatok egy-két hetet, inkább egy hónapot ? Mit gondoltok ? Voltam vérvizsgálaton, az eredmény tökéletes, minden a referenciatartományon belül van, kíváncsi leszek majd 1 hónap múlva.
Köszi a választ elõre is. Remélem hamarosan javulásnak indul az arcom és a hátam.
Rem segitettem xD