2144
Ti mit tesztek a pattanások ellen?
  • Trandoshi
    December óta használom a Duac gélt. Egészen a múlt 7ig úgy gondoltam, hogy attól jött rendbe az arcom, mert nem volt különösebb probléma vele azóta, esetleg 1-2 kisebb pattanás. Na de most vmiért megint bedurvult, és az arctérképen petefészekkel jelölt területen (érdekes eddig is csak ott jöttek ki) most vagy 5-6 is előjött. Máshol tök tiszta az arcom, csak ot jönnek ki mindig. Most hogy elfogyott a gél, elmegyek a bőrgyógyászhoz (utoljára) és rácsapok az asztalra! Mondja már meg h mi a franctól van ez? Szedtem már roát is, amíg szedem ok, aztán minden a régi lesz...
  • wordsworth
    Hát az orvosok sem tudnak pontos választ akkor szerinted mi? :))) Mellesleg mar parszor emlitettem, hogy soha nem volt pattanasom (koppkopp) de ha volt is, soha nem nyomkodtam soha semmit nem csinaltam vele. De 1-2x volt amikor hozzanyultam, na akkor elojott még 1-2 körülötte, de azok elmultak hamar. De az is lehet, hogy nem vagyok a pattanásra hajlamos (koppkoppkopp). Szal szerintem ne idegeskedjetek miatta... Tudom ezt könnyű mondani, meg ha el is határozod, hogy leszarod, akkor tudatalatt még ugyan úgy fog zavarni a dolog :/
  • benkoszabi
    látom red te már mindennel bepróbálkozol...én már hagyom a francba....mert ez tisztán hormonprobléma....csak nem értem mi zavar be a hormonoknak, mert msot tiszta az arcom, ezekszerint a hormonjaim okésak msot, de mitől szokott ez megváltozni..?
  • Gamecube86

ennyi..
  • red13
    Viszont!
  • sapkafej
    én szívesen adok egy arcpakolást ha akarod
  • red13
    Nekem már csak azt kell elérni, hogy a homlokomon ne jöjjön ki egy sem. Aztán meg ha ez is megtörtént javítani a bőröm állagán. Most egy krumplipakolás kellős közepén vagyok :D
  • Marci0115
    hajrá:D
  • marosiviki
    és ha betekered magad fáslival?
    :D
  • Marci0115
    hát pl ha egy pillanatra kimegyek a napra azonnal éget, kb 5 perc és olyan piros lesz fél napig
  • nick20
    és 22 éves vagyok
  • nick20
    szaisztok! A pattanásos hátammal mit tudnék kezdeni?
  • Skynet85
    Nem érted, nem azzal van a baj, hogy tenni akar ellen sőt, csak ne titulád az ő hibájának, első kézből tuodm mikor az iq betyár szemtől szembe néz le mivel pattanásos vagyok, az okosabja meg csak a hátad mögött mond el mindenféle ragyás képünek. Pont az a baj, hogy ezt az adott illető hibájának ergó felelőségének tartják holott nem az, ez beteség egy nátás embernél se az használod, hogy hibás volt mert nátáhás hanem azt hogy beteg.
  • marosiviki
    olyan durva?
  • Marci0115
    na én most hagyom abba, nem baszom el a nyaramat a gyogyszer miatt
  • marosiviki
    és mégis tenni akarnak ellen, nem?
  • Skynet85
    Ez azért nem egészen az ő hibájuk, ha pl nem borotválkozok meg 1 hétig az bizony az én hibám, az viszont, hogy reggelre valaki 10 piros pontal ébred az nagyon nem.
  • marosiviki
    na, itt legalább igényes srácok vannak :) próbáltok javítani a hibáitokon. így tovább!
  • Marci0115
    január vagy február ota, és nyár végéig kell szednem
  • wogo
    Marci0115 te mióta szeded ?
  • Marci0115
    az a legjobb benne hogy a mellkasomon meg a hátam teli volt azt szedem a roát és mintha egy-két anyajegy jött volna elö a mellkasomon:D
  • wogo
    én most vagyok a 3.hétben a roával,az arcom már tiszta,
    de még a hátamon és a mellkasomon is akad 1-2,nem tudja vki hogy,azok mikorra fognak eltünni ???
  • Marci0115
    hát ha rám hallghatsz akkor nem kezded el nyáron a roát, énmár ott tartok hogyha kinézek az ablakon már ég az arcom, és szerintem nem akarsz állandoan krémes arcal kimenni
  • benkoszabi
    amint vége a sulinak elkezdem a cucc-ot szedni, mert ez már nevetséges...3 napig tükörsima az arcom, majd felfedezek egy kis bubocskáta homlokomon, másnap raggelre már 4 ilyennel ébredtem, rondán, pirosan...ilyen gennyes szarok...nem volt meglepetés...3 napig szép volt az arcom, már várható volt hogy mikor következik be
  • Trandoshi
    Nincs is petefészkem bakker! :-)
  • Skynet85
    Ha ez igaz én már nem is élek:D
  • F1re
    nekem is :D
  • Marci0115
    ezek szerint tüdöbajom volt mer az orromtol kicsit messzebb jöüttek elö álltalában:D
  • red13
    Sztem fasság, már minden hülyeségel megmagyarázzák a pattanások okát.
  • F1re
    ennek a pattanasokhoz van koze ? ez nem fassag?
  • red13
    Bocs, itt van
  • red13
    http://forum.sanomabp.hu/forumkep/14/136144/410/12299923/1.jpg
    Itt van.
  • Trandoshi
    Hol nézted ezt az arctérképet? Engem is érdekelne! Előre is köszi!
  • red13
    benkoszabi mikor mész el vizsgálatra? Kíváncsi vagyok hogyan fog hatni a roa.

Én amúgy megfigyeltem, hogy a homlokom jobb oldalán jönnek ki jobban a patik és ott is van ilyen csomó hólyagos akármi amiben feket pont van. De nem az a tipikus mitiszer. Igaz nem is nagyon lehet látni csak ha széthúzom a bőrt, de gondolom ezek is begyulladnak szépen és így jönnek ki azok a piros szarok. Néztem ilyen "arctérképet" amin meg van határozva, hogy hol mi jön ki, milyen színű, lagú ott a bőröd és belső szervhez van kötve. Kettőt is néztem amin az egyik a vékonybél problémát mutat a másikon meg hipofízist. Majd lehet elmegyek belgyógyászhoz és hátha a vérkép kimutat valamit.
  • benkoszabi
    hát attól hogy elmész bőrgyógyászhoz, és megvizsgál ir receptet, attól még nem kell beválltani érted...jó, nyilván ha nem roa-t irfel, és még akkor sem akarja felirni, ha én külön kérem, akkor nem váltom be a receptet....de most azt te is érzed hogy mikor bánik veled lekezelően a doki vagy nem..amugy elhiszem hogy a magán jobb..de sajna nekem erre pénzem nincs...igy maradt a hagyományos doktor....
  • hawajj
    XD
  • hawajj
    Figyuzzatok! Ez az egész egyszerű! No hospital, no money, csak meleg víz és szapan. Megmosod jól szappannal és megszárad a víz az arcodon, és szép tisdzta lessz! Nekem bevált!
  • red13
    Esztéjka XD

Hát nekem a homlokom változatlanul katasztrófa, itt már csak a kötél vagy a golyó segít XD
  • Marci0115
    de bazeg mi nem a korházba járunk vizsgálatra hogy igyenes,mi magándokihoz járunk ahol rendesen elkérik az árát
  • Skynet85
    Az lehet, hogy nem kér, de az is meglehet, hogy esetleg rosszabb gyogyszert és/vagy kezelést kapsz mint pistike utánnad, aki kiteszi az asztalra vagy zsebbe a dodót. Megint más,hogy ez az orvos lekiismeretén is mulik, de igazán lekisimeretes orvos kevés van sajnos...

Én magán dokihoz jártam mivel, a sima bördoki lassan már csak fekáliával nem probálta meg kezelni az arcom, modanom se kell semmi sem hazsnált. Aztán kaptam egy címet meg egy nevet, elmodták 3k egy alkalom + recepet ez kb 5 éve volt, már 3. találkozásukor látványos volt a változás amit ő kb 2-3 hónap alatt elért mások 2-3 év alatt nem tudták/akarták, tudod pénz beszél a többi meg süket duma...