Pattanás(ok)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és amuyg a roa mennyibe kerül? mennyibe fog ez nekem fájni? ha mondjuk vagyok 75 kilóü, akkor az 75 gramm....és kell szedni állitólag hónapokon át..szal mégis egy doboz meddig elég? és mennyibe kerül egy doboz?
Marci0115
szerintem inkább kérd meg hogy a roát ird irja fel, jah a nivea nálam is bevált, de mostmár valamiért nem szárad reggelente az arcom igy nemkell bekennem😄
viszont vettem egy nivea 50 faktoros naptejet és eléggé fénylik töle az arcom😞

azt modnjátok meg nekem, hogy mi van akkor, ha a doki nem roát ir fel, hanem más cuccot, ami szintén gyógyszeres? jó az is, vagy meg kell neki mondani, hogy ha lehet, akkor legyen roa..?
Az biztos, hogy a kajának semmi köze hozzá. Én 15 kg fogytam ezmiatt, hogy csak zöldségeket ettem meg egyéb vitaminokat szedtem, méregtelenítettem, meg a sok ilyen szar teát ittam, na meg persze a drága cuccokat rendeltem többek között amcsiból.

Most sem eszem hú de egészségtelenül, de soha nem is ettem. Egész életemben csak csirkét ettem, semmilyen más húst. Sosem voltam egy nagy édesség párti. Mostanába azt eszem ami jólesik. Sajtokat imádom és eszem is dögivel. Erre is mondják, hogy a tejtermékektõl kijön, de semmi rosszabodást nem látok mint ami eddig is szokott lenni. Ha chips vagy valami csokit akarok enni akkor azt eszem vagy bármi más kaját.

Most ami itthon vannak krémek, szerek mindet elhasználom, mert már rosszul vagyok ha látom õket a polcokon. Ha ezek eltûnnek legalább nyugtom lesz XD és nem szedek semmit.

benkoszabi, ha elkezded a roát ajánlom ezt a fémdobozos kék nivea hidratáló krémet. Legjobb és a legolcsóbb. A legkisebb tégelyel 200valamennyi. Na meg labello-t. Így sztem elviselhetõ lesz a dolog.

a kajának tényleg semmi köze sincs hozzá! - legalábbis nálam...hogy miért? egy hete csak szénsavas üditõt iszom, rengeteg gyümit és zöldséget...semmi fûszereset..kihagytam a fagylaltot, a fekete erdõ tortát...minden este ittam a méregtelenitõ teát és javulás? hát persze hogy nincs.....és megin milyen pattik jöttek ki, naná hogy nem a sima fehérközepüek, hanem a nagy gyenneyesek, amik sajnso randák, ha kinyomod õket....és állandóan fáj a homlokom, amikor összeráncolom a szemöldököm, vagy msáhogy próbálok artikulálni..szal a kajának semmi köze...mondom..nagyon sterilül kajáltam a napokban...és ha javult is valamennyit..annyit nem, mint amire számítottam..ez sajna kevés...mindegy..nyárig még maradok igy..aztán junius 16ával elkezdem szedni a cuccot. nem érdekel ha szárít..mert már elegem van....
Marci0115
mindenkinél máshogy hat

nálam a roa-tól kb 4-5* annyi elöjött mint korábban ...
R0sc0
gyerekek nem szabad enni sok fehérjét. Még gimis koromban volt ezzel problémám, elöször én is gyoszert szedtem (roakuttán vagy mi 😊) de miután leálltam vele ujra elõjöttek. Nem szabad sok húst, tojást csokit enni. Na meg persze a meki. gondoltam megosztom hello!

Marci0115
aztmondják hogy elöször nagyon sok patti jön elö, hát nálam semennyivel nemlett több, másfél-két hét után már láttam a javulást, és fokozatosan javul, már csak foltok vannak de még szednem kell 2 honapig

és az elsõ hetekben menynire nagyon terjednek el a pattik az arcon, mint ahogy irták picit lejjebb?
Marci0115
jah mindenhol érzed hogy huzodik össze a böröd😄

?
a roa száritó hatását hogy kel lelképzelni? csak az arcot száritja, vagy az egész testet? lábujjtól a háton át a kobakig? és akinek zsiros a bõre alapból? azt is ugyanugy száritja, vagy azt kevésbé?
Az elsõ 2-3 hétben az isotretinoin alapú készítmények inkább növelik a pattanások számát, utána kezd el a mennyiség látványosan csökkenni.
Hy mindenki,én 6 napja szedem a roat.Elsõ nap teljessen kiszáritotta az arcomat de az utobbi 5 napban már elmaradt ez a hatás.Helyette viszont elég durván elõhozta a pattanásokat.Ha vki már szedte ezt a gyógyszert és nála is ugyanilyan volt a helyzet az leirhatná hogy kb. még mennyi ideig fog tartani ez a mellékhatás.Thx.
Marci0115
hát egy darabig biztos meglesznek😄

az akneval mi a helyzet? megsüllyedt pár helyen az arcom... ez örökre igy marad? sose volt csak most pár helyen...

Senkkik
"mitõl jön ki leginkább?"
na ez az amit nem nagyon lehet megmondani.. sokan mondják hogy a kajától de az én tapasztalatom szerint tökmind1 mit eszek ugyis tele lesz.. Tenni lehet vele ha elmész bõrgyógyászhoz, sok méregtelenítés is jót tehet, esetleg homeopátiás orvos..

Hello! Az arcomon és a hátamon is van pár(10-20) pattanás, mit lehet tenni ellene, és mitõl jön ki leginkább?

Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally

Senkkik
nekem a homeopátiás kezd bevállni egyenéõre.. ( még csak 1 hete szedem de azóta csak 1 pati voolt...)

sztem meg csak a roa maradt számodra....és korántsem olyan vészes a dolog, mint ahogy azt sokan irják sztem....õsszel kell elkezdeni, amikor a nap már gyengéb....és szedheted 9 hónapon át....de van aki nyáron is szedte, és nem lett tõle fonnyadt😄
Ha a roát nem vesszük már minden szir szart kipróbáltam belsõleg is. Legutoljára a homeopátiás bizbaszt. Roát biztos nemfogok szedni, annyit nekem nem ér. Nem mehetek napra, szoláriumba, meg kenhetem naponta az arcom hidratáló krémel a számat meg labellózhatom orrba szájba.
Külsõleg se használtam már régóta semmit. Most ezt a teafaloajos dolgot, de ez is mehet a többi szar közé.

sztem a te esetedben nem külsõ gyógymódot kéne alkalmazni, hanem belsõt..gyógyszeres kezelést!!
Én már a végét járom 😄 Most hétvégére megint telejöttem. 6db kijött rajtam. Azon agyaltam, lehet a sajtostefölöskecsapos lángos meg a túrós ganca miatt. De hát annyit méregtelenítettem meg vegáztam, hogy el is vetettem ezt a gondolatot. Egy biztos már nemsokáig birom.

Most új szappant próbáltam be. Teafás vajas szappan. Az eladó aztmondta ez nagyon jó, plussz még rámsózott ugyancsak teafás folyadékot aminek a végén ilyen golyó van és így lehet bekenni az arcot. Eddig semmi javulás.

Homeopátiás dolgon már csak röhögni tudok, hogy ennek is bedõltem 😄

Marci0115
hát nekem tavaly nyáron eltünt az összes patti, csakhát utána visszajött, ezér szedem most a roát,hát ha akarsz menni strandra meg ilyen akkor sztem ne kezd el

Szerintem nyugodtan neki lehet állni nyáron is, csak kérd meg a bõrgyógyászt, hogy az arcra írjon fel hidratálót.
Én nyáron voltam intenzív kúrával Egyiptomban, állandó napsütés, 50 fok, száraz levegõ, de semmi különbséget nem éreztem, mint mikor itthon szedtem kora tavasszal.
és szted mennyivel lesz szebb, oké..nap...fény..sokat kell a szabadban lenni, mert a friss levegõ és a napsugarak által továbbitott hasznos molekulák meg mittomén mik ugyebár..😄 - de mégis mennyivel szebb arcra számitsak? csak ugy sacc per kábé..mert nekem mostanság iylen mérgesebb, dudorok jönnek ki:S - ezek mérséklõdnek?
Marci0115
nyáron amugyis szép lesz az arcod

és addig mcisináljak? ne menjek emberek közé meg strandra se?
Marci0115
hát a mellékhatások 99% hogy nem fordul elö, énis szedem és csak a szám szárad ki, a máj meg a hajhullás elkerülhetö ha rendesen szeded, de mostmár ne ájj neki mer nyáron szenvedni fogsz, majd tavasszal vagy télen

19 éves vagyok, 189 magas, 75 kiló, arcbõröm eléggé zsíros tipusú. és azt hiszem kipróbálom a ROA-t. sokat hallottam a mellékhatásokról. érdekelne, hogy mennyi a valószinûsége, hogy nálam elõforul.
Szal ilyeneket olvastam:erõs hajhullás; tönkrement máj; erõsen száradó bõr...
Szóval, azért nem akarom hogy kihulljon a hajam, a szõr a kezemrõl és a lábamról, hogy a májam tropára menjen, vagy akár impotens legyek, vagy összemenjen valamilyen testrészem..szal értitek..mert ez végülis a hormonokra hat ugye? meg még érdekelne, hogy ha zsíros a bõröm alapból, akkor mennyire szárítja ki? mert én ugy gondolom, hogy akinek zsíros a bõre, azt nem szárithatja ki annyira, mint akinek már eleve is száraz nem?
köszi
üdv
nothes
Most röhögni fogtok, de én mióta EZT használom, nincsenek pattanásaim. Ha elõjön egy (mármint, hogy érzed, hogy kicsit fáj, de még nem piros/nem látszik, mert nem piszkáltad), bekenem vele és reggelre szépen lehúzza.
Lehet, hogy gáz az igazi rendeltetése miatt😊, de nincs benne szteroid, nem bántja a bõröd és még segít is.

Mellé azonban használjatok valami bõrlemosót vagy minden este/reggel mossátok meg szappannal az arcotokat, mert noha ez leviszi a pattanást, a mitesszer ellen semmit sem ér. Nem tuti módszer, de nekem bevállt.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Érdekes, nekem segített.Anyámnak is a leégésnél.Furcsáltam is, hogy milyen gyors.Meg tesómnak majdnem 2 nap alatt az arcán volt valami elfertõzõdés.De szerintem akkor segít igazán, ha a pattanást kinyomkodod és utánna kened be.Tehát hogy betudjon jutni a pattanásba az anyag.Mert volt olyan miteszerem, ahhol csak a bõr dudorodott ki, olyan volt mintha fejre estem volna, ennél nekem sem segített hiába kentem.De szóval nem tudom

Ezt énis használtam. Nekem semmit nem hsznált.

Jah bocs, elfelejtettem küldeni a linket. http://pentamax.eu/2575/?pds&kat=21

Eddig állandóan kijöttek ezek a s....r...ok.
De 1 hete nem kenem az arcom, és még mindig nem jöttek ki.
Én kolloidot használöok.Ezüstkolloidot.
Neten találtam, nekem eltünteti, akit érdekel, olvassa el róla az infókat a linken.1 próbát megér.

ez egy nem normális állapot különben. mert ugye váltakozik. szart se érdelne, ha évek óta, mindig pattis lenne az arcom, de hogy 2 naponta váltják egymásta tiszta és pattanásos periódusok...ez idegesitõ..mert ne mtom miért van...na mindegy...

most este 7 volt az arcomon. abból 4 súlyos. a súlyos azt jelenti, hogy nem voltak teljesen érettek, ám meggõzöltem õket, ki is nyomtam õket, legalábbis ami bennük volt...majd tonik..kivi leszek reggel 8kor hogy fog kinézni....vöröses arccal ébredek..ergo nem akarok menni sehova...vagy azért éjszaka alatt elmulik valamelyest....normál esetben ez lenne az ideális és a logikus...de gyakran elõdordul. hogy mitõl begyullad...és reggelre piros az egész fejem:S - hogy ez mitõl van..nemtom...na reggelkivi leszek
üdv
Sokaknak van úgy hogy a 20-as éveiben jönnek ki. Ebben a korban sztem sokkal cinkesebb mint mondjuk a tinédzser korban.
Ááá és ez az. Kijött egy szar a homlokomon. Ilyenkor úgy idegesít amikor tiszta mindenütt az arcom és kijön egy piros szar 😄
Én úgy tervezem, hogy már a nyáron rendbejön a homlokom XD

Amúgy lehet holnap elkezdem ezt a homeopátiás szarságok.
Kalium muriaticum meg a silicea volt együtt 1050 Ft. A 3. szert meg holnap veszem meg már ha lesz. Jól megszívom ha majd seholsem tudom beszerezni.

hát meg, egy kicsit. ugy tervezem, hogy jövõre már nem lesz sok😄 - amugy nekem is 14-15 éves koromban kezdõdött, na de hát cseppet sem volt vészes, emlékszem akkor kezdett nõni a bajszom is. sõt, még tavaly, gimiben sem volt vészes....sokkal magabiztosabb voltam. és még nyáron sem. idén, sulikezdéskor jött ki. és nem tom mi váltotta ki. most, 18 éves koromban jött el az "igazi" pattis korszak?
Hát ugye nekem 15-16 évesen volt mindenütt. Most vagyok 19, de már csak a homlokomon jönnek ki. Általában van egy nagyon durva rész amikor kijön 3-4 ilyen gyulladt van hogy több, de ezek ha elmúlnak utána van, hogy majdnem egy hétig semmi, aztán megint kezdõdik elõrõl. De az a idõ ami alatt az arcom tiszta egyre hosszabb. Van benne valami hogy lassan kinövi az ember.
Van akiknek ez a idõ fél évig tart vagy csak 1-2 évig.
Mi megszoptuk

hogy értitek, hogy a hormonok okozzák? jó, azt mindenki tudja, hogy ugye apattanásos korszak 14-15 éves korban kezdõdik, amikor az ember 8. os általánosba jár. ugye ez a pubertáns kor lkezdete...a srácoknûl maradva a testük változáson megy keresztül, itt ott megszörösödnek, a hangjuk mélyebb lesz...stb...és ugye a pattik is iylenkor jelennek meg..logikusan a hormonok miatt. de, akkor mitõl van az, hogy van aki 18 éves korára elnövi a pattikat, és van aki még 20 évesen is küszködik velük? lassabban érik az a személy, ezért vannak még 20 évesen pattijai? tehát egyszer el fog neki tûnni..csak lassabban, mint másnak? mert a hormonok gondolom változnak, kérdés miylen gyorsan..nem?
Nekem voltak pattanásaim, de eltüntettem õket a csodamódszeremmel😄

wordsworth
Hát azért mondtam, hogy nekem szinte nincs is pattanas, de ha kijön nem nyomkodom, nehogy elterjedjen azt itt visákolnék, de mivel nem egyrol van szó itt így necc lehet..

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Wescone
Inkább bökdösöd tovább te a pattanásaid, igaz?
Ha neked jó igy...

In Lak\'ech Ala K\'in

Marci0115
az egész kura alatt max 3szor kell menni vélvételre , abba csaknem halsz bele

hát én nem fogok vérvételre futkorászni az is biztos.....egy utálom a tûket, kettõ engem ne bökdössdenek..három idõm sicns rá...
õ meg vagy a Roa-t vagy a Iso-t foglya ajanlani amik jok is
Wescone
A pattanásosodásra való hajlam még örökletes is lehet és ti magatok akartok rájönni, hogy miért jönnek ki idönként intenzivebben? Úgye csak vicceltek? Egyébként vélhetõleg a "pillanatnyi" hormonháztartás miatt de azt nem lehet befolyásolni, kontroll alatt tartani.
Ha valóban meg akartok szabadulni tölük elkerülhetetlen a bõrgyógyásszal való "randi".

In Lak\'ech Ala K\'in

ja és elvileg ez is nagyon jó szappan: http://www.hunza.hu/pic23.jpg
Én nem használtam, de jókat mondanak róla. Egy normál szappant nem helyettesíti, mivel ez egy sószappan és úgy kell használni, hogy bedörzsölöd vele az arcod rajta hagyod addig amíg meg nem szárad, majd lesöpröd az arcodról vagy ha nagyon látni lemosod. Borotválkozáshoz is jó. Eleinte a felszínrehozza a piszkot, de utána elvileg használ.
Hogy én miért nem használok ilyet? Tudja a fasz, már semmiben nem hiszek 😄

Én zöldségeken éltem egy évig, de ugye semmi eredménye nem volt, belefáradtam és most normálisan eszek. Ugyanúgy már csak a homlokomon jönnek ki. Pénteken pl babgulyást ettem jó csípõsen utána meg juhtúrós sztrapacskát. És csak azok jöttek ki mára, amik már elõtte is ott voltak.
Nekem semmi ötletem nincs, de tényleg 😄 Ugye külsõleg nemhasznál semmi. Belsõleg próbáltam már minden szart, azok sem használtak. Max kezdjél el méregteleníteni, de nekem az sem használt. Napozás esetleg. Egyszer kozmetikushoz sem lenne rosz elmenni, mégha nem is nagyon használna, legalább kitisztítaná az arcod.
A párnás dolgot kizárnám, nagyon sokan tiszta zselés fejel fekszenek le és mégsem olyan az arcuk.

Amit tudnék neked ajánlani az a juhtejes szappan. Nekem utána nagyon sima az arcom, az orromon és a szemem alatt már jóval kevesebb a mitiszer. Már több mint egy hónapja használom. Igaz egy kicsit szárítja az arcom, de látni nem lehet. Szappan boltokban lehet kapni.

Én még utolsó löketnek ezt a homeopátia bizbaszt próbálom ki. Már ha megtudom õket venni valamelyik gyógyszertárban. De az is lehet, hogy ezek nem fognak hatni, hanem elkéne mennem ilyen orvoshoz aki személyre szólóan ír fel receptet. Csak hol van ilyen orvos, na meg a konzultáció lenne csak egy 10-es.