2144
Ti mit tesztek a pattanások ellen?
  • dinusska
    Ja és zsíros bőrre a Vichy Normaderm nappali hidratálója a legjobb.Reggel felkened, rá a smink és még este sem fénylik a homlokod.Nekem nagyon beált.
  • F1re
    dalacinra meg en vok imunis mar 1. hasznalatnal azvoltam :D
  • dinusska
    hello!
    Nekem régebben eléggé pattanásos volt az arcom.Rengeteg cuccot használtam de először a Zynerit vált be. Aztán sajnos immunis lettem rá és váltanom kellett.A Dalacint írta fel nekem a doki. Ez egy picit gyengébb, ha nagyon csúnya a bőrötök akkor ez nem biztos h rögtön használ,viszont ha nem annyira brutális csak egy picit:) akkor inkább ezt használjátok ugyanis soha nem szabad erősebb cuccot használni mint amire szükségetek van.Gyógyszerrel ne nagyon próbálkozzatok mert ált. antibiotikumot tartalmaznak.Ilyen problémára ne szedjetek antibiotikumot!A fogamzásgátló (pl.Belara) is használ csak a fogamzásgátlótól mellrákotok lesz.Kimutatott tény h növeli az esélyét!!!Ennyit meg sztem nem ér a dolog.Egyébként a legtöbbet az használ ha megpróbáltok stresszmentes életet élni.Tapasztalatból mondom...
  • benkoszabi
    a zynerit sokkal jobb mint bármiylen drogériában kapható szar, ugyanis a zynerit gyógyszer, antibiotikumot használ....és is használom, igaz az én bajomra nem megoldás, viszont akinek sima pattijai vannak, az este kinyomaj őket, ezzel a szerrel lekezeli, és reggelre egy darab piros foltja se lesz, ezzzelszemben ha mondjuk oxy-t vagy c&c-t hasznlsz, akkor annak fele oylan hatása nincs, mindamellett sztem az rengeteg mérget is tartalmaz, lényegében az csak tonik alkohollal ,a zynerit viszont gyógyszer, komolyabb bajokra meg ott a roa ami belsőleg gyógyít
  • F1re
    clean and clear egy fos de ez legalabb szaritja telleg az arcom
  • red13
    Az is pontosan ugyanolyan mint a clean and clear.
  • F1re
    1ik osztarsam hasznalt egy zynerit nevu cuccot most vettem en is kivancsi leszek a hatasara nala bevalt sztem ti is probaljatok meg
    gyogyszertarba lehet kapni arcra kell kenni de ez nem olyan mint ez a clean and clear szarok vagy mi :D
  • Marci0115
    amennyi energiát belefektettél már elöbb felirathattad volna a roát
  • red13
    Na helyzet jelentés. Ugye a nyár végén nagyon szarul nézett ki az arcom, aztán helyrejött így szeptember elsejére. Két hétig full tiszta volt az arcom, pedig rengeteget idegeskedtem a rohadt suli miatt. Aztán így a harmadik hétre megint beütött a sok szar. Először csak két kicsi, ez annyira nem érdekelt, de jött a többi, majd 2-3 gyulladt. Így kicsapta a biztosítékot. Jövőhéten megyek arra a terápia, ha nem hoz semmi eredményt akkor kikérem az ottani bőrgyógyászt(elvileg az egyik legjobb magyarországon) és felíratom a roát, persze ha csak azt mondja hogy használni fog és valószínűleg nem lesznek többet ilyen gondjaim. Belefáradtam már a sok hülyeségbe. Most az ideg is szét vág hogy néz ki a pofám, pont tegnap borotválkoztam és kegyetlen. Ááá fasz kivan.
  • benkoszabi
    akkor roa?
  • F1re
    nekem voros geci meg sima patti is de nekem csak az arcomon es kurvara idegesit mert 1 hetig voros folt marad
  • benkoszabi
    akkor ugy kérdem, hogy myilen jellegő pattanások, sima, fehérközepűek, amiket kilehet nyomni, csak neked sok van belőle, vagy neked is - mint nekem - iylen vöröses "izék" jönnek a homlokodra, amik tök kemények, és nem lehet őket kinyomni, viszont ronda pirosak?
  • Tom Tom
    kiütések?csak pattanások most kijött pár csúnyább hirtelen 12 órát nem voltam otthon nem tudtam mosakodni nemhogy kencézni és hát ezért előjött,kibaszott bossazntó és egyben dielemma is:ha lelépsz a csajtól "gyorsan" akkor hazamész lemosakszol nem lesz olyan durva az arcod másnap de maradnál mert aranyos cuki és ááá picsába.szombaton együtt aludtunk egy buliban,minden volt szinte csak alvás nem enyhén extrém szitu volt..:)
    kurva élet,de jókat fogok röhögni az ilyen problémáimon 20 év múlva de most kurvaszar:D:D
  • benkoszabi
    neked miylen jellegű kiütéseid vannak? valamint még annyit, hogy nem is csoda hogy nem tudod annyit kencézni az arcod...gondolj bele ha majd nála fogsz aludni, vagy ő nálad, hogyan fekszel be mellé bekent pofával...meg kinyomkodott arccal...
  • Tom Tom
    asszem én is visszamegyek jövő héten harmadszorra a bőrdokihoz,gyógyszert fogok kérni minenképp, most összejött egy lány és még annyi időm sincs foglalkozni az arcommal mint régen és hát ez így nem mehet tovább.lehet h jó ez a skinoren mert nekem is ezt írta fel de nem tudom rendszeresen kenni szal kb picsafüst.erősebb újjab,és a májad mégjobban szétkapja ezáltal?
  • F1re
    ha zavar a sok ido akkor a borgyogyasznal kerdezzetek ra hogy nem szedhettek isotretin hexalt vagy mit az olyan mint a roa csak nem kell annyi ideig szedni asszem erossebb is meg ujabb
  • benkoszabi
    hát...én is ugy hallottam hogy a roát van aki 9 hónapig, majdnem egy évig szedte...ugye elkezdte ősszel..és nyárra fejezte be..mondhatni suli időszak alatt szedte..persze nem tudom hogy erre a 9 hónapra hány doboz roa felel meg....de velem is az lesz..ha egy hét múlva sem lesz javulás, akkor irány a bőrdoki..megmutatom neki ezeket a piros szarokat, aztán majd elválik
  • F1re
    en szedtem tetracyclin nekem nem hasznalt
  • Trandoshi
    Hát én tegnap voltam bőrgyógyásznál. Most egy másikhoz mentem, mert a régit már untam. :-) Írt egy Tetracyclin Wolff nevű kapszulát, meg Skinoren krémet. Azt mondja ha egy hónap múlva nem lesz jelentős javulás akkor Roa... Ja és kérdezi mennyi Roát szedtem be egy huzamban, erre mondom 3 dobozzal. Azt mondja akkor nem is szedtem. :-) Legalább 7-9 dobozzal kell szerinte a megfelelő hatáshoz. Hát nemtom fog e segíteni ez a cucc de ha nem... Benkoszabihoz hasonlóan én sem tudom neki merjek e állni megint a Roának. Pláne ennyinek. De úgy tűnik más nem segít. Lehet hogy még 1x megpróbálom. Aztán ha nem jön be akkor soha többé semmit. Lesz*rom. Bár a májamat féltem egy kicsit...
  • kabel15
    Én kicsit oda figyeltem arra hogy mit eszek és mit iszok és szerintem bevált Na jó nem szeretném elkiabálni mert ha minden jól megy pénteken randi
    Szorítsatok
  • benkoszabi
    hát ezt beszoptam....tegnap estére 3 nagy vörös jött ki a homlokomon, ugyhogy a #1122-ban leírtakban mégis csak tévedtem.....a lehetőségek:hormonális, vagy sokat tapogattam, vagy kevés időt töltök a szabadban, vagy keveset mozgom, vagy a napokban megevett édesség.....amint előjön a rossz idő, a nap gyengűl..irány a bőrdoki, és ROA..van 30ezer forint megtakaritott zsebpénzem, abból egy ideig elég lesz belőle.....sztetek?
  • benkoszabi
    hát, én most azt hiszem javulást vettem észre a dologban...bár nem merem elkiabálni...de nagyon fontos az életmód..a helyes rendszeres táplálkozás, a sok gyűmölcs...lehetőleg mellőzz minden mesterségest, igyál házi málnát, boltból csak 100%-osat, ha az drága marad az ásványviz, én is azon élek, és szeretem...kajáknál jöhet minden, de mellőzd a zsiros, és nagyon fűszeres kajákat..nem csak a pattik maitt, amugy sem egészségesek...lefekvés előtt sem érdemes kajálni közvetlenül, mert éjjel nem tu a gyomrod emészteni...aztán 2havonta bedobhatsz házi méregtelenitő kurákat....és talán a legfontosabb...sokat légy szabad levegőn, keveset a szobában, a gép és a tv előtt..menj ki, fuss, kapálj, gyomlálj, vagy bármi..de izzadj le jó egészségesen...sztem fontos hogy az ember jól megizzadjon, kinn a napos időben...a friss levegő is sokat számit, és pszichésen is...vagyis ne menj be mindig a fürdőbe az arcod nézegetni..ne tapizd, és észre fogod venni, hogy már nem is jár rajta az agyad..az arcodra meg cask bőrgyógyásszal, vagy patikában irass fel vmit, a drogériákat hagnyagold....ha mindezekez betartod, ugy élsz mint egy normális gyerek, egészségesen táplálkozol, a kajákat is megválogatod, változatosan, gyümölcs, paprika, paradicsom, sok mozgás, stb..akkor nem csak a patti kszáma fog csökkenni, hanem agészségesebb leszel..én ezeket tudom javasolni...
  • kabel15
    Hello!

Van valami krém ami a patanások számát csökentené?
    Próbáltam már jópárat de nem segítet.
    Ha sok gyümölcsöt ennék az segítene?
    Valami tanács?
    Már nagyon zavarnak :S
  • red13
    Sztem csak kifogtam. Vagy mert annyira nem rákoncentráltam, hanem a sulira nemjöttek ki.
  • benkoszabi
    és mitől lett normális? véletlenül kifogtad, vagy bevetettél vmit?
  • red13
    Ja most full normális XD Egyébként kb 2 hét mólva megyek arra a vizsgálatra, remélem oké lesz utána minden.
  • benkoszabi
    na red elkezdődött a suli..miylen lett az arcod? javult vmit?
  • ndeysay
    hali
    tudtok olyan krémről ami pattanás utáni hegek eltüntetésére használható?
    NAGYON FONTOS!
  • Yepp
    lenne a roával kapcs egy kérdésem: 17 vok, tehát még fejlödésben lévő ugymond. ez a roa nem befolyásolja a hormonokat? tehát nem lesz tőlesemmi bajom?
  • Yepp
    énis voltam ma bőrdokinál :D

direkt kértem, hogy roát irjon fel, kiderült hogy ahhoz vérvétel is szükséges, igy a napokban azt is elintézem, és ha minden jol megy, szeptember közepén el is kezdhetem szedni a gyógyszert..

igazábol nem is a patik zavarnak, mert nincs olyan sok, csak a hegek amiket maguk mögött hagynak, az az amit nem szeretnék többet :)
  • Marci0115
    azér nem midnen bördoki ilyen, az én dokim elég kedves volt, felirta a roát és voalá alig van most 1-2 patti de lekenem fogkrémmel azt leszáritja azt is
  • benkoszabi
    voltam bőrgyógyásznál..bementem, kedvesen rámmosolygott, megkérdezte mi a bajom, elkezdtem mesélni, errre hirtelen a szavamba vágott, mondta hogy mik vannak az arcomon, felirt egy szert..és voálá...szart se ahsznált, ennyit a bőrdookihoz
  • Tom Tom
    pedig ilyen idős korban hormonális valszeg.nemtom honnan veszed h neked kaja allergiád van vagy méreg van benned,akkor kiütéseid meg mittomén mid lennének.ha ennyire szenvedsz akkor menj el bőrgyógyászhoz ezek az otthoni dolgok nem jók, pláne nem tudod addig csinálni ezt a méregtelenítést,és ha nem is az a bajod akköor meg csak feleslegesen böjtölsz..
  • benkoszabi
    én szedném, csakhogy nem tudom mitől vannak a pattijaim....és a roa gondolom a hormonális okok miatt kell..nem hinném hogy a roa megoldaná a gondom akkor, ha netán kajára vagyok allergiás, vagy méreg van a szervezetemben...esetleg más bajom van...én épp hogy a hormonális dolgot tartom a legutolsó oknak nálam....
  • Marci0115
    nemhogy szednétek roát, nekem már 8 hónapja szinte alig van 1-2 pattim
  • red13
    Egy méregtelenítő teát akkor kell inni amior méregtelenítesz. Te döntöd el hány napon keresztül. Ajánlom először a 3-4 naposat. Ezt még kilehet bírni. De ezalatt igyad a teát mint a hülye, rengeteg vizet igyál, meg sok gyümölcsöt, gyümölcs lét. És semmi mást. Erről szól a méregtelenítés. Hiába iszod a teát ha mellete rendesen eszel ahogy máskos is.
  • benkoszabi
    hajrá!!! visszatérve a méregtelenítéshez, azt mondod hogy a méregtelenítés után várható egy kis rosszabodás..namármost, mi van akkor, ha én hónapok óta napi rendszerességgel iszom a méregtelenítő teát? itt is bekövetkezhet ugyanez? mármint mivel mindig méregtelenitek a teával, naponta, hóapok óta, ezért pont a tea miatt, illetve annak méregtelenitő hatása miatt vannak állandóan pattik az arcomon? mert én erre már gondoltam, de elvetettem...meg van aki szerint felesleges méregtelenitő teát minden nap inni, elég ha az ember elfogyaszt egy csomaggal, és akkor kihagy 1 vagy 2 hónapot...mit gondolsz, mit gondoltok?
  • red13
    Na felhívtam egy egri bőrgyógyászt és elmondtam neki a dolgokat meg a szám szélén lévő gomdbás cuccot. Mondta hogy menjek el hozzájuk van nekik ez a Mora teszt amivel kimutatható minden és gyógyítható is. A gombás fertőzéstől valószínű hogy vannak a pattanások. Ha ez igaz és tényleg elmúlnak akkor nagy öröm lesz. Csak időpontot kell megbeszélni meg ugye hogy mennyibe kerül.
  • red13
    A méregtelenítés elején várható rosszabodás, mert a méreganyagok távoznak.
  • benkoszabi
    hogy érted hogy ez a méregtelenítés jele? nem annak kéne bekövetkeznie, hogy méregtelenités után letisztul az arcom?