Pattanás(ok)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia! Írtad hogy olvastad azt az amcsi pasi írását, van valami használható infód belõle? Ha igen megosztanád? Amúgy hogy szetted le, én úgy láttam valamit fizetni kell,hogy le tudd szedni az anyagot.Köszi!
Amik hátra maradtak amikor kinyomtam egy nagyobb pattanást.
milyen foltok pontosan?
Nagyon úgy néz ki, hogy télleg gyomor, bél gondjaim vannak. De amióta ezt a tablettát szedem nagyon kevés jött ki és azok is ilyne aprók. Nem azok a nagy gyulladt mélyen lévõ patik ami még akkr is fáj ha csak egy kicsit ráncolom a homlokam. De még korán sem vagyok megjavulva. Itt vannak még a mitiszerek, meg a foltok. Hosszú idõ lesz ez mire rendbejövök.
Sztem nézz utána a net-en az ilyen belsõ dolgoknak. Bélgyulladás, imurendszer gyengeség, vese gondok, májproblémák, elsavasodás, nem megfelelõ véráramlás, candida.
Sztem nézz utána a net-en az ilyen belsõ dolgoknak. Bélgyulladás, imurendszer gyengeség, vese gondok, májproblémák, elsavasodás, nem megfelelõ véráramlás, candida.
red13:szóval akkor te neked ugy tûnik megvan az oka...gyomorgondjaid voltak....kezdek én is erre gondolni..mert ugye ezek nem normális pattik..ezek nem oylanok, amik kis fehérközepûek, amik reggelre eltûnnek, ezek igazi nehézfiúk..és most én is megfigyelek pár dolgot magamon, még mielõtt a roára szánnám magam, mert nehogy az legyen, hogy nem is hormonális bajom van, hanem mittudomén, nekem is gyomorgondom vagy májgondom van, amit tudnák gyógyszerrel kezelni, vagy valami....
benkoszabi: nekem most nagyon sokat használt a normogast béltisztító. 2 hete használom és nem jött ki gyulladt pattás. Illetve ma igen, mert meleg volt és törölgettem a koszos kezemel a homlokomat és begyulladt az egyik mitiszer. 3100 Ft az egészségfarmtól tudsz rendelni. Nem mondom, hogy ez neked használni fog. Sztem nekem bégyulladásom van és ezért használ. A héten megyek laborvizsgálatra hátha okosabb leszek.
Na meg hogy mi a halált csinljak a foltokal nemtudom, de ettõl is megõrülök. Mindig csak olyanokal találkozok akinek tükörsima az arca :S
Ma is tiszta szír volt a homlokom a nagy melegben, kegyetlenül néztem ki. Ilyenkor kész vagyok.
Na meg hogy mi a halált csinljak a foltokal nemtudom, de ettõl is megõrülök. Mindig csak olyanokal találkozok akinek tükörsima az arca :S
Ma is tiszta szír volt a homlokom a nagy melegben, kegyetlenül néztem ki. Ilyenkor kész vagyok.
Sziasztok!
Szeretném megosztani tapasztalatomat pattanásokkal kapcsolatban, hátha másnak is segít.
Nagyon sokáig pattanásos voltam, voltam bõrgyógyásznál, kipróbáltam elég sok arclemosót meg kenõcsöt, de nem igazán használt egyik sem. Utánna elkezdtem szedni a roat. Szedtem 5 hónapig és 1,5-2 évig nem is volt gondom a pattanásokkal, majd megint elkezdtek jönni. Fõleg a homlokomon, ahol foltokban meg is maradtak. Megint próbáltam mindenféle szert, majd úgy döntöttem, hogy nem kenegetem magam semmivel. Elkezdtem az arcomat mosni Baba kamilla és méz tusfördõvel (nem vicc) és kb 1 hónap után szinte az összes folt elmúlott a homlokomon és azóta havonta talán 1-2 pattanás ha kijön az arcomon.
Nem tudom, hogy másnak is használ-e, de szerintem érdemes kipróbálni nekem bevállt. Egy két jótanács még: Napi kétszeri alapos arcmosás (nem szabad dörzsölni az arcot), napközben esetleg arctisztitó kendõ (Helia D sztem elég jó és olcsó), külön törölközõ arcra, pattanást ne nyomogasd, fogkrém elég jól leszárítja.
Nagyjából ennyi.
Szeretném megosztani tapasztalatomat pattanásokkal kapcsolatban, hátha másnak is segít.
Nagyon sokáig pattanásos voltam, voltam bõrgyógyásznál, kipróbáltam elég sok arclemosót meg kenõcsöt, de nem igazán használt egyik sem. Utánna elkezdtem szedni a roat. Szedtem 5 hónapig és 1,5-2 évig nem is volt gondom a pattanásokkal, majd megint elkezdtek jönni. Fõleg a homlokomon, ahol foltokban meg is maradtak. Megint próbáltam mindenféle szert, majd úgy döntöttem, hogy nem kenegetem magam semmivel. Elkezdtem az arcomat mosni Baba kamilla és méz tusfördõvel (nem vicc) és kb 1 hónap után szinte az összes folt elmúlott a homlokomon és azóta havonta talán 1-2 pattanás ha kijön az arcomon.
Nem tudom, hogy másnak is használ-e, de szerintem érdemes kipróbálni nekem bevállt. Egy két jótanács még: Napi kétszeri alapos arcmosás (nem szabad dörzsölni az arcot), napközben esetleg arctisztitó kendõ (Helia D sztem elég jó és olcsó), külön törölközõ arcra, pattanást ne nyomogasd, fogkrém elég jól leszárítja.
Nagyjából ennyi.
vki aki okosabb mint én, mondja meg, hogy mik ezek a nem szokványos pattanások amik idõrõl idõre rámjönnek. nem szokványos pattanáson én iylen kisebb nagyobb fájós, vöröslõ/pirosló dudorokat értek, amiket nem is igen tudsz kinyomni...ilyenkis kitüremkedések, kis pupok...vki kelésnek mondja..van aki mérges pattinak..szal ne mtom mi ez és mitõl jöhet elõ:S
Tegnap reggelre lett az álamon egy pukli. Kinyomtam, azt hittem egy alien jön ki belõle, erre alig valami. És most lett egy másik álam. :-(
igen ezektõl elõJÖHET de a hormonváltozásokkor elõ is JÖN.sõt ha nem mosol arcot x ideig akkor is elõjöhet.de ilyen tizenéves korba hormonváltozások miatt jönnek elõ legfõképp a többi csak ráadás.
már te is a hormonokra fogod? istenem ez lehet mindentöl valakinél elöjöhet a csokitol,stressztöl,hajlamtol vese bajtol és még sok mindentöl lehetr
nos napfény és tengeri sósvíz kurvajó ellenük én 10 napot voltam és egész rendbejött.szaliciles alkohol viszont jó.én már több mint 8 hónapja használom és nincs ennél jobb arctisztító.napi 3szori szaliciles tisztítáés arcmosás után hasznos, csökkenti a számukat és a kialakulásuk esélyét, de még ilyen leszárító cuccot én is keresnék aki tud jót ajánlani írja meg kérem.igaz télen a szalicil szárított rendesen ezért csak a T vonalon használtam de tavasz óta már simán lehet az egész arcomon.én azt nem értem hogy szinte kizárólag a T vonalon vannak meg néha egy egy a nyaki rész fele.
Kaja pedig...ki ne hagyd miatta életed legjobb paprikáscsirkéjét mert azt hiszed ettõl majd kipattogsz, ez fõleg hormonális dolog miatt van.
Ózonos készülékrõ mit gondoltok?
Kaja pedig...ki ne hagyd miatta életed legjobb paprikáscsirkéjét mert azt hiszed ettõl majd kipattogsz, ez fõleg hormonális dolog miatt van.
Ózonos készülékrõ mit gondoltok?
ez egy jo kérdés, ha csak simán kint van a szabadban és nincs nap akkor szerintem semmit,d e köztudott hogy a napfény javit az arcon
sztetek mennyi számít az hogy valaki annyit van napon, mint amennyit egy normális embernek a szabadban tartózkodnia kell, avagy begubózva bezárkózi ka szobába, és az udvarra napokig nem megy ki a friss levegõre?
Én használok Bioptron lámpát. Ugyanúgy kijönnek, de sokkal hamarabb gyógyulnak a hegek!
azt hiszem egy 20mg-os kb 3500FT, de a végén már 40mg ir fel a doki😄,szal kb 3 honaptol 10 ezer körülkerült nekem mer irt fel mást is
Én azt hallotam, hogy semmit nem ér.
kösz a tanácsokat!
még az jutott eszembe h vannak ezek a méregdrága fényterápiás szarok... szal nincs itt véletlenül vki aki kipróbálta õket?
nem mintha amúgy befizetnék rájuk, nincs annyi pénzem, de azért érdekelne... h ha nem mûködik legalább megnyugtathatom magam h úgyse érne semmit.. 😊
még az jutott eszembe h vannak ezek a méregdrága fényterápiás szarok... szal nincs itt véletlenül vki aki kipróbálta õket?
nem mintha amúgy befizetnék rájuk, nincs annyi pénzem, de azért érdekelne... h ha nem mûködik legalább megnyugtathatom magam h úgyse érne semmit.. 😊
hát nemtom szedtem a roát 6 honapig,abbahagytam kb 1-máfél honapja és egy kettö kezd elöjönni megint😞
Én is kíváncsi lennék rá, mert erõsen gondolkodom hogy elmegyek a bõrgyógyászhoz...
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
aki használt roát, annak mien lett utána? ugyértem, soha többé nem kellett este lefekvés elõtt minden nap fél órát szórakozni, hogy kinyomkodja, majd lekezelje az aznap kialakultakat?
Remélem holnapra kijön az egész arcodon...
használj inkább 2%os szalicilsavas alkoholt az arcodra..nekem anno orvos írta fel, egy hét után konkrétan egy darab pattanás, de még miteszer is csak egy pár volt az arcomon, holott azelõtt hajaajj mien volt a képem..
ja még annyit 3éve használom.. stresszes idõszakban is így max 1-2 jön ki és csá..😄
ja még annyit 3éve használom.. stresszes idõszakban is így max 1-2 jön ki és csá..😄
de ezt az orvos is mondani foglya hogy havonta teljes verkepet kell nezni szal mind1 😄
alkoholt ne igyal roa melle es havonta menny el vervetelre ennyi
igen nyáron ne szedj semmit, mer fényérzékeny lehet a böröd, hát a májbetegséget a roánál, hát annyi hogy kb 3szor elmész vérvételre azt ha van valami akkor abbahagyod
hi!
úgy 3 hónapja írtam, akkor a bõrgyógyász rámtukmált egy zinerytet, azóta kb 5-6 doboznyit elhasználltam...
a változás nem éppen szembetûnõ, talán kicsit jobb a helyzet de lehet h csak annyira szeretném h már beleképzelem... lényeg h nem oldotta éppen meg a problémát;
mint olvastam itt többek számtalan cuccot kipróbálltak már és gondolom mindegyik hatásához (illetve h kiderüljön h hatástalan) kell pár hónap és ehhez nekem nincs türelmem így erõsen a roán gondolkodom...
kérdés: roa esetében ezt a máj dolgot mennyire kell komolyan venni? van vki akinél tényleg konkrétan károsította a májat?
van vmi a roánál lightosabb, de átlagnál ütõsebb szer? szal ha nem roa, akkor mi a 2. amit ajánlanátok?
az h nyár van kihat bármire? úgyértem anyám vmi olyat kamuzott h ilyenkor nemérdemes pattanás elleni szereket használlni v mi (de mivel alapból nem támogatja ezt az egész dolgot és az õ bõrgyógyász ismerõse lévén szereztetném be a szereket gondolom csak le akart rázni vmivel)
thx elõre is...
úgy 3 hónapja írtam, akkor a bõrgyógyász rámtukmált egy zinerytet, azóta kb 5-6 doboznyit elhasználltam...
a változás nem éppen szembetûnõ, talán kicsit jobb a helyzet de lehet h csak annyira szeretném h már beleképzelem... lényeg h nem oldotta éppen meg a problémát;
mint olvastam itt többek számtalan cuccot kipróbálltak már és gondolom mindegyik hatásához (illetve h kiderüljön h hatástalan) kell pár hónap és ehhez nekem nincs türelmem így erõsen a roán gondolkodom...
kérdés: roa esetében ezt a máj dolgot mennyire kell komolyan venni? van vki akinél tényleg konkrétan károsította a májat?
van vmi a roánál lightosabb, de átlagnál ütõsebb szer? szal ha nem roa, akkor mi a 2. amit ajánlanátok?
az h nyár van kihat bármire? úgyértem anyám vmi olyat kamuzott h ilyenkor nemérdemes pattanás elleni szereket használlni v mi (de mivel alapból nem támogatja ezt az egész dolgot és az õ bõrgyógyász ismerõse lévén szereztetném be a szereket gondolom csak le akart rázni vmivel)
thx elõre is...
Ha van javulás az nem attól van, nekem elhiheted! :-) Én is oriflame pure skin lemosót és hidratálót használok. Nem rossz, de ha ki akarnak jönni a pattik ez nem fogja meggátolni! :-(
én most az oriflame pure-skin termékcsalád termékeit használom,mult csütörtöktõl szedem,látható a javulás😛😛
Tudtok valami hatásos módszer pattanások ellen? Ami nem gyógyszer, gondolok itt a természetes anyagokra...16 éves vagyok és már elegem van a pattanásokból...
nem az arcoddal csajozol...
igaz nem biztos h baja lesz de lehet.. lehet neked is mér van vmi bajod csak nem érzékeled. najó mondjuk mind1 a kaja többet árt sztem amit most adnak mint ez xD.
figyu attol hogy valaki szed gyogyszer nem biztos hogy baja lesz, nekem sincs bajom pedig sokáig szedtem
persze rohattegyszerû gyógyszert szedni aztán utánna kituggya mi baja lesz belõle.. inkább a forrást kell megtalálni csak a kérdés hogy hogyan....
Miért így nemtudok összeszedni egy csajt? XD Mem a nõkért akarom, hogy elmúljanak ezek a szarok, hanem magamért, mert rühellek tükörbe nézni.
az oké hogy utána visszajönnek, de amig szeded meg utána pár honapig, legyen 10 honapig olyan szép az arcod, azt nagyon boldog vagy töle,meg összeszedsz egy csajt😊 azt lehet vissza se jönnek többet😊
Nem, már kifejtettem miért nem.
De a legfõbb indok, hogy ha szedném fél évig utána 80-90% hogy visszajönnének.
De a legfõbb indok, hogy ha szedném fél évig utána 80-90% hogy visszajönnének.
Én már voltam sok kozmetikusnál, de mindig ugyanaz volt. Kinyomkodta, úgy néztem ki mint aki most jött vietnámból, majd amit nemtudtak kinyomni rendesen azok begyulladtak és vagy egy hétig tiszta gáz volt az arcom.
AHgy olvasgattam ennek az ausztrál csajnak a blogjait elég jó dolgokat ír. SOkmindent megcsináltam én is már közüllük és lehet azért is lett szebb az arcom az elmúlt 1 évben. De új dolgokat is olvastam. Pl. extra szûz olivaolaj nagyon jó a bõrnek. Ezt csinálni is fogom minden nap. Reggelente éhgyomorra langyos vízbe citromot facsarni.
Jóga, meditáció nem újdonság, viszont még sohasem vettem rá magam, meg itt ahol lakom nincs is ilyne tanfolyam.
AHgy olvasgattam ennek az ausztrál csajnak a blogjait elég jó dolgokat ír. SOkmindent megcsináltam én is már közüllük és lehet azért is lett szebb az arcom az elmúlt 1 évben. De új dolgokat is olvastam. Pl. extra szûz olivaolaj nagyon jó a bõrnek. Ezt csinálni is fogom minden nap. Reggelente éhgyomorra langyos vízbe citromot facsarni.
Jóga, meditáció nem újdonság, viszont még sohasem vettem rá magam, meg itt ahol lakom nincs is ilyne tanfolyam.
a kozmetikus egy nagy átverés, jo drága azt max 1 honap a hatása a kenöcseinek, a teljes megszüntetéséhez gyogyszer kell
Hát a patik azok serdûlökorban mindenkin kijönnek (habár vannak olyan mázlisták akiknek makulátlan az arcbõrük) A kozmetikus sokat tud segíteni,és a kenõcsök is elég hatásosak,Higyjétek el azért felnõtt korra nem lesznek már.
\"Az unalom, az élet betegsége. Meggyógyításához kevés kell: szeretni valakit, vagy akarni valamit.\"