2144
Ti mit tesztek a pattanások ellen?
-
#1343 Akkor ez úgy néz ki hogy valami reakció az arcod részéről Én mostanába ( hát mikulás-lassan karácsony ) csokit is eszek, mégis húzódott vissza megint pattanás :) Örülök ám xD -
Metal213 #1342 http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/LUBEXYL_szuszpenzio/977
LUBEXYL szuszpenzió -
#1341 oh bazd+ ! most keltem és olyan pattanásos pirosos az arcom... -.-" tegnapig még javult állapotban volt,most visszaromlott szépen mondhatom ! :@@@ ez kbszt idegesitö...nah mind1 nem adjuk fel :D vitaminok már megvannak rendelve,meg keresem azt a rajevunált még :o mostmár jó lenne ha lene valami hatásos modszer végre ! [kétsébeesettként ir most] -
F1re #1340 nekem a dalacin nem valt be viszont most ugy tolom hogy delutan isotrex éjjelre meg zyneryt és ez nem olyan rossz ugy tunik muxik :D de most ki akarom probalni ezt a B5 vitaminos kurát amit irt itt a srác -
#1339 Amúgy nem csak ennél... Bármilyen ilyen "vizes" "löttyel" kenem be magam délutánra mindig tök zsíros lesz az arcom... :/ -
#1338 Nekem nem De úgy érzem hogy azért ez se fog hatni 100%-ig. Valami mást kell majd keresnem... -
#1337 Én pár napja használom ezt (Dalacin T) Még nem nagyon vettem észre változást, de azt írta 2 hét mulva hat :) Egyébként ha reggel bekenem akkor mire hazaérek suliból tök zsíros lesz tőle az arcom... Neked is? -
#1336 És használ valamit? Nekem a DALACIN T-t írta fel a doki. Mintha tűnne elfele a pattanás... -
F1re #1335 én is azt nyomtaom most de még csak kb 2 hete -
#1334 Isotrexin nevű gélt használt már valaki?
4 napja használom, elvileg a hatás csak 3-4 hét után látszódik.
Amúgy nagyon szárítja a bőröm...remélem lesz valami pozitív hatása. -
Metal213 #1333 Nekem a colonix kúra segített. Aknés volt a hátam. Elmúlt. Nézz utána ha érdekel, hátha. -
red13 #1332 Én az nlc fórumon olvastam erről, hogy gyakorlatilag semmit nem használt és felhasználó aki írta ezt már a második kezelésen volt túl. -
#1331 Nem akarok reklámozni, de marha kíváncsi vagyok a tapasztalokra.
Ezt a helyet próbálta már valaki? Lézeresen kezelik a bőrt nem is olyan vészes áron. Ha jól számolom akkor a legroszabb esetben is max 80 ezer lenne egy telljes arc helyrehozása, de akkor elvileg egy heg se lesz már a bőrödön, nemhogy pattanás. Mivel eléggé zavar a bőrőm ezért összeszedem a pénzt és ellátogatnék ide. Aki esetleg már járt itt, az megoszthatná a tapasztalatait. -
red13 #1330 Na akkor az. De csak nagyon néha. Vérképem tökéletes, másfél évig méregtelenítettem stb szóval szarság csak nem történik, ha meg igen, de az arcom rendbe jön akkor meg leszarom :D -
F1re #1329 tüdöd alatt jobb oldalt van a májad -
red13 #1328 Doomista köszi, de én nem használok semmilyen tusfürdőt, Már szappant se nagyon az arcomra, csak máshol mindenhol. Az is körömvirág szappan.
Tom Tom hát nem tudom, néha ilyen szúrú fájdalmat a tüdőm alatt, meg a mellkasomnál a "nyelőcsőnél" vagy hol. Olyan mint amikor nehezen megy le a kaja. Ja meg hát a hátfájás :D -
#1327 jah értem ! köszi az infot :D remélem kapok valahol,és nem kell rendelni -:d -
#1326 Ez bőrradír is meg arcpakolás is... Ha bőrradír, akkor addig kell várni, míg nagyjából meg nem szárad. Ha arcpakolás akkor meg fél óra és utána simán lemos :) -
#1325 ha nem gond,ajánlanám
ezt
. én eucerinbol a tusfürdöt,arckrémet,testápolot használom,mivel nekem sincs egy jó böröm,és hidegben jol kiszárad,de miota kenem ezekkel magam stb [már 2 éve] sosem volt száraz a böröm.jó termék ! -
Tom Tom #1324 nekem reggel szokott,este egész tűrhető mivel alaposan megmosom és sok hámizé lemegy vele,de reggel már kenném lassan..
mennyivel jobb tisztább arccal élni,elképesztő..már két éve nem tuzdom milyen teljesen tiszta arccal élni,fura lesz:)
Red te mennyit változtál ezek miatt a szarok miatt belsőleg? -
red13 #1323 Nekem is száraz az arcom, de még elviselhető(nem kenem). Nagyon néha fürdés után kiszárad, de akkor ég is rendesen. -
Tom Tom #1322 Csáó red!
Nos én mindenhol két hónapot olvastam max 3at de addigra már mindenki bőre szép volt.De azt írták hogy ők is megszenvedték az első két hónapot.Mi is.Az én arcom már már sivatag,de még nem merem kenni mert még vannak pattanások és nemtom hogy hatna így a cucc.
Vérvételem most jobb lett mint a múltkori holnap megyek bogyóért,adageelést kérek mondjuk 2*20ra és gyorsabban túl lennék rajta,és csak 2szer kéne bogyóznom nem 3szor. -
red13 #1321 Hát ha érzékeny, alergiás vagy ezekre a dolgokra, tehát jönnek ki tőle pattanások akkor igen.
Amúgy ha valakinek candida fertőzése van akkor pl a tej tilos.
Kozmetikussal nekem csak rossz tapasztalataim vannak. Voltam már sok helyen, de mindig ugyanaz volt. Kinyomkodta, másnapra előjöttek a sok gennyes szarok, ja és úgy néztem ki mint aki megjárta Vietnámot. -
#1320 amit börradirt használtam,azt kb 2 percig hagytam az arcomon :D
de azzal elvileg dörzsölni kell az arcot erövel,de nem volt semmi javulás :D kinem szedte a pattanásokat,csak meg "csillogtatta" öket :DD
nah majd meglátjuk a tied beválik e :] -
#1319 :D ilyen zöld színű arcpakolás... Én este szoktam, rajtahagyom kb. 30 percig, aztán lemosom. De majd elolvasod a használati útmutatót, vagy mi a fenét :D -
#1318 uhh jo hogy szolsz,akkor nem akkor kenem be mikor épp suliba megyek lol...
nem lenne jo a kemény pofa oda :DD -
#1317 Oké. Sztem nagyon jó, csak azt utálom benne, amikor megszárad a bőrödön... Nem bírod mozgatni majd az arcodat de megéri :) -
#1316 azt akkor kiprobálom...csak jobb mint ez az izé amit használtam :D
én már nem vágom hogy hogy jön elö egy pattanás...sok mindent mondtak...étrend...stressz...valami betegség jele...szimplán ilyen a böröd...levegö miatt..stb stb :]
de azt biztos hogy én szerintem nem éri meg kozmetikushoz menni ezért...otthon is meglehet oldani ezt az ügyet én szerintem... -
#1315 Pont a fehérjétől lennél pattanásos? Végülis a tej az egészséges, mondjuk én csak forralva tudom inni, mert engem kinyír egy pohár friss tej, de ez a magán gondom... -
#1314 Nem szedek vitamint még :) De gondolkozok rajta ... -
benkoszabi #1313 tehát aszondod, hogy miután másfél hónapja nem fogyasztottam iylen jellegű termékeket, egy hét alatt eldőlne, hogy jelen esetben a tej miatt lenne? én azt hittem több idő..hisz lényegében minden fehérjeszármazék majdnemhogy kiürülhetett belőlem - kivéve amit húsokkal vittem a szervezetembe -
red13 #1312 Max 1 hét, de sztem 1-2 napra látnád a változást. -
#1311 Én ajánlom a rejuvenál nevezetű arcpakolás és arcradírt (egybe a kettő :D)... Nagyon jó, én szeretem :) -
benkoszabi #1310 sziasztok. na szóval, már 1, másfél hónapja nem fogyasztottam semmiféle fehérje vagy tejalapú ételt leszámítva a húst - semmi tejföl, tej, sajt, túró, tejszín stb... - és eddig tiszta volt az arcom ez idő alatt...most viszont rá szeretnék jönni, hogy egyáltalán ezektől az ételektől tiszta-e az arcom..tehát a héten elkezdtem CSAK tejet inni - most ezt "tesztelem" - és sztetek mennyi ideig kellene innom/fogyasztanom, hogy akármi is előjöjjön tőle (feltéve ha a tej volt az oka) - 1hét, 2 hét? tehát mennyi az az idő, amennyi idő alatt a tejtől kipattognék újra? -
red13 #1309 Tom Tom te miket olvastál mennyi idő után kezd el hatni a roa? Mert én ha jól emlékszem sokan ízt írták, hogy már az első hónap után jelentős változás. És ilyen 10-20mg-ról beszéltek. Az acne.org-on meg már hamarabb, igaz külföldön jóval nagyobb dózisban szedik be.
Csak azért kérdem, mert most úgy néz ki az arcom, hogy nem szívesen lépnék ki a lakásból. Igaz 1 hónapig szedtem 20mg-ot, meg most a 12. napja hogy szedem a 40mg-ot. -
#1308 b5 vitamin valszeg vagy 10 oldalt végignéztem,és máshol nincs B5,B minden van,csak B5 pont nincs :O -
#1307 L-Carnitine : Testsúlyproblémák ellen
elég sovány vagyok :D
B5 jobb lenne,de googlen szétnézek.köszi
-
Old Stager #1306 Az említett vitaminok beszerzése lehetséges: pl.www.vitaking.hu, legutóbb a B5-öt nem láttam a listában, rá kellne kérdezni, de az L-Carnitine biztosan kapható. Egyébként elég sok helyről be lehet ezeket szerezni, beírva a keresőbe. -
#1305 értem.és nálad érezhetö e vitaminok utáni javulás ?
én ugy gondoltam hogy szedem ezt a 2 féle vitamint + valami uj az elöbb leirt szernél jobb féle arctisztitot használnénk mellé.
-
#1304 Ilyen nekem is van mindkettő, a tonik már kifogyott, szart se ért... De ez a bőrradír se nagy cucc, nem hat szerintem semmit...