2144
Ti mit tesztek a pattanások ellen?
  • Doomista
    nah kéremszépen ! kb 1 hete kezdtem el szedni a B5 vitamint...végül nem vettem uj fajta szert az arcomra,maradtam ennél ami mindig is volt...kentem vele ugyanugy az arcom oszt kész...de közben kaptam e kezembe ezüst kolloidot,szoval azt meg elkezdtem inni !
    javulás télleg láthato,szebb az arc,kevesebb pattanás,már kezd elmulni ! ugyhogy örülök,ez a b5 vitamin + ezüst kolloid totál bejön ! :) mivel édesszáju vagyok,meg minden,de ha igy folytatodik akkor legalább nem kell elszoknom a csokitol ! :D üdvözletem.
  • rooney8
    Én általában az összeset kinyomom ami fehér :)
  • Doomista
    azis igaz :D én nem nyomom ki mind1iket,csak amit muszáj :D
  • rooney8
    Nekem csak az orromon van miteszer (szerencsére... kopp.kopp.kopp) Azokat meg ha olyan kedvem van kinyomom.
  • SimaSuna #1379
    fehéreket kinyomom az biztos...de a fekete miteszerekkel nemtok foglalkozni...
  • rooney8
    De ha meg nem nyomja ki, akkor meg tök undorító... Ilyen fehér gecikkel van tele az arcod és úgy mutatkozol... Hát én inkább nem :D
  • SimaSuna #1377
    hát nemtom...nemnagyon vagyok oda az ijen kenőcsökért..de majd felkeresek vmi orvost.
  • Doomista
    hát kinyomkodás nemtom hogy az jó ötlet e...régen én is nyomkodtam...de hát igy csunya piros foltok jöttek elö a fájdalmas nyomkodások után...igy most én kenem a böröm egy szerrel + B5 vitamint szedek + ezüst kolloidot iszok.
    javulás láthato :D
  • DaemoonHunter
    Nálam az isotrexin erre is jó
    Remélem 6ni fog...
  • SimaSuna #1374
    csácsumi.

22vagyok..13körül jöttek a pattanások..kozmetikus nyomkodta 1 darabig míg láttam h nemszabad, elmúlik magától stb..aztán leálltam az olajos, zsíros kajával, szotyi, mogyoró..és rendbe jöt az arcom...18-20éves koromig baba arcom volt...aztán visszatértem a chips és egyéb nyalánkságok..
    (mijen rossz érzés már h kis suttyóként 1 film közbe 2 zsák szotyit elmagoztam...most meg csak nézek mint a moziban)...
    kisebb pattik voltak mostanába az arcomon de "ők" azt mondják h a rendszertelen nemi élet...ma reggel erős orr és felső ajak fájásra ébredtem..2 hatalmas pattanás...ma találkoztam 1 csajjal..tök ciki volt így menni...hiába próbáltam eltüntetni nem ment....
    most ért meg estére lett fehér..most kinyomogattam őket, nagy kínnal..és fogkrémmel kentem be..hát csípi rendesen :)
    remélem holnapra elmúl :D
  • Tom Tom
    én viszont iszok.
    Bár most magán gondok miatt nemnagyon bulizgatok de 1-2szer rúgtam már be roa alatt.
    Nos egyszer volt egy buli haveroméknál és hát vodkaredbull fél liter vodka 1liter energiaital és hát voltak érdekes dolgok amiket nem tudtam hova tenni.6óra kimaradt,régen nem volt ilyen ugyanennyitől.de most szilveszter és évzáró konceertek most muszáj lesz inni,pláne hogy most van is rá keret meg itthon ital is:)
    Dokim aszondta hogy ez olyan mint ha gyógyszerre innál,fájdalomcsillapítóra vagy nemtom mire mert ugyanaz a hatása,felerősítik egymást?.
  • red13
    Én már 2 éve nem iszok alkoholt :D Sztem 1-2 sör belefér, aztán majd meglátod milyen hatása lesz.
  • Trandoshi
    Fénnyel nekem sincs gond, bár még csak 17 napja szedem. De annó mikor szedtem, akkor sem volt semmi gond. Bőr és szájszárazság mint állat...
    Ja és egy kérdés roásokhoz: ugye ti sem isztok alkoholt a kúra alatt? Haverok csesztetnek hogy nem piálhatok. 1-2 sör belefér szombatonként szerintetek? Mondjuk nem vagyok alkoholista hogy ne bírnék ki pár hónapot. :-D
  • red13
    Nálam semmi gond nincs vele.
    Amúgy az arcom(homlokom) most is nagyon gáz. Nem szépítek, eddig még nem valami sokat használt. Szemem alatt összehúzódtak a pólusok ennyi. Olvasgattam fórumokat, de nagyrészt mindenkinek a második hónap után lett hirtelen jobb. Remélem velem is így lesz.
  • Tom Tom
    pedig még dühöngősen fogsz sztem.Nekem másfél hónapig volt katasztrófa,még most sem az igazi de már hat a bogyó.Ne ringasd magad abba a képzetbe hogy hamarosan hatni fog,mert ha keveset szedsz akkor ez eltart több mint egy hónapig is,mm nálam ez volt és rednél is.
    Nektek van bajotok a fénnyel,mármint roásoknak?
  • Trandoshi
    Két hete szedem a sotretet (u.a. mint a roa). A mostani helyzet: katasztrófa... :-( A tájékoztatóban olvastam, és ti is írtátok, hogy eleinte rosszabb lehet a helyzet. Na hát nem is tudom mikor volt ennyire rossz. Korábban is szedtem már roát, de akkor nem volt ilyen. Akkoriban már szinte az első naptól kezdve javult. Remélem csak pár nap amíg kidühöngi magát, mert nem szeretnék ilyen fejjel karácsonyozni.
  • Tom Tom

nekem ilyenem van semmi megolvadós bajom nem volt vele..zsebben hordom farmerben és semmi gond vele.
  • red13
    Igen, de van belőle az a nagyon világos kék színű. Na az nem annyira. Viszont a sötét kék az már nagyon gáz. Még itthon is amikor le van tébe a szobámba az asztalra akkor is tisztára megolvad.
  • AntiHero
    Labellóval az a baj hogy ha a zsebedbe van és pl bulizol (vagy simán meleg van) akkor meglágyúl és semmire se mész vele:(
  • oliwwer
    Én ma voltam bőrgyógyásznál, Roaccutan-t írt ki meg még pár gyógyszert, fél évig kell majd szednem, havi 9000-10000-be lesz de remélem rendbejövök. :S
  • F1re
    na nekem meg hoztak a 2 doboz b5öt már be is nyomtam 1 szemet
  • red13
    Olyan olyan :D Nekem 1 látható piros folt van, inkább var. Amit észre vettem, hogy sokkal gyorsabban múlnak el a piros foltok mióta szedem. Pl a hét elején úgy nézett ki az arcom hogy majd el sírtam magam, most azok a foltok szinte minden eltűntek. Kb 1 hét múlva megyek felíratni a következő adagot, megkérdezem mit lehetne tenni a zárt mitiszerek ellen, mert azok gyulladnak be és eddig nem mulasztott egyet sem el. Én neutrogena ajakírt használok. Olcsóbb mint a labello és sztem sokkal jobb.
    Reméljük az új évet tiszta arccal kezdjük :D
  • Tom Tom
    B5ről én is olvastam ilyen hatást,addig elnyomja a pattanásokat amíg szeded,utána rögtön vissza is jönnek,ergo nem egy végleges megoldás.
    Nekem már kezd rendbejönni az arcom,még van 3-4 régi kisebb gyulladás de már egész élhető így a dolog.
    Nekem dokim emgint 30mg-t írt fel és bnem is kell mennem majd vérvételre.
    Roa eddig nekem is bevált,hátfájáson,ajak és minden szárazságon nomeg egykét orrvérzésen kívül minden ok.
    Amúgy nekem a Labello for men bőven elég ha kenem napi 4-6szor és nem felejtem el.De ha igen két nap alatt széjjelreped ha ásítok vagy eszek..
    Oda kell figyelni és ennyi.
    Sztem két hét és totál jó lesz az arcom,red?
  • Old Stager
    Nem reklámfogás, a saját apasztalatom is benne van!
  • F1re
    de ez am tuti nem vmi reklamfogás ?
  • isi
    a fakkba kijött egy patti a bal arcomon, kentem rá dc moist, aloe firstet , neogranormont rem holnapra elmúlik :C
  • Doomista
    köszi
  • Old Stager
    Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy az adagolás a tabletta (B5 vitamin) hatóanyag tartalmától függ, ha 100 mg-os, akkor napi 5x1, ha 500 mg-os, akkor elég 1-2 db-ot bevenni!
  • Old Stager
    A pattanásokra jelenleg a leg¸jobb és veszélytelen módszer a B5 (pantoténsav) és L-karnitin egyidejű szedése!
    Egy kedvezményes vásárlási lehetőséget ajánlok az alábbi linkre kattintva:
    http://www.vitaminkiraly.hu/?affid=f0c2b148
  • Old Stager
    Nagyszerű! Még jobb lesz az eredmény!
  • rooney8
    Ma kipróbáltam úgy, hogy csak pólóba voltam (mert eddig mindig pulcsiba voltam ^^) és így annyira nem lett zsíros, de azért így is látható... :/
  • Doomista
    azt az L izét is megvettem ám :]
    amugy akkor még rendelek...eggyel rendeltem csak :]
  • Old Stager
    Jól tettétek, hogy megrendeltétek a B5-öt!
    A hatás érdekében minimum 5x1-et muszály bevenni, így 20 napig elég egy dobozzal (ezért egyszerre több dobozt érdemes rendelni)!
  • F1re
    én is rendeltem 2 dobozzal
  • Doomista
    bp-röl megrendeltem,köszi :]
    5 db naponta ? az nem sok nekem ? igy nagyon hammar kifog fogyni :s
  • somdav95
    A derékfájáshoz ajánlom az úszást :)
  • Old Stager
    A B5 vitamin most megtalálható a www.vitaking.hu nyitólapján (a jobb oldalon). (100 db, 100 mg-os, 1200 Ft, naponta legalább 5-öt kell szedni, de lehet akár 5x2-t is, a gyorsabb eredmény érdekében).
  • Brötchen
    Sziasztok!
    Pár tapasztalatot szeretnék megosztani veletek. Szóval: Én 3 hónapja szedem a roa-t. 2 hónapig napi 20mg adagom volt most a 3. hónapban már 40mg-ot kell szednem. Az elsö 2 hónapban csak a szájszárassággal voltak problémák, néha nagyon durván kirepedt a szám és rájöttem lekell cserélnem az akkori ajakápolóm, ekkor elkezdtem tesztelgetni. Nekem ami legjobban bevállt: Labello Sensitive (zöld színű) 2 nap alatt teljesen helyre jött tőle az ajkam. Az orvos felírt még a roa mellé egy Aknefug-EL nevezetű oldatot is, amit napi 2x kell használnom. Az elején nemvolt szükségem hidratáló krémre, de most ezek a hideg szelek + a roa teljesen kiszárítanak, ezért előkerült a kék dobozos nívea. Borotválkozáshoz pedig L'ORÉAL Paris Menexpert Hydra Energetic-et használok amitől teljesen zavartalanul megy, ami eddig fájt. Tökéletesen felpuhítja a bőrt... Pattanások is heti max 3db jön ki, de azokat is kinyomom és másnapra semmi. Lassan már kezdem jólérezni magam a bőrömben, eddig a roa nekem bevállt. Mostanában van még 1 tünet, ha valami nehezet kell pakolnom utánna 1-2 napig fáj a derekam.
    Remélem volt benne valami hasznos
  • Doomista
    nekem hol kijön hol nem...most éppen "szép" vagyok...reggel meg pff volt... de amugy nálam a stressz miatt alakultak ki "elvileg" 2 éve voltam 1 éven át stresszes beteg akkor jöttek elö...az elött szép sima puha tiszta babaarcom volt :D dehát az élet ilyen ...
  • Trandoshi
    Én egy hete használom az Isotrexint, hát ja eléggé szárítja a bőröm. De bízom benne, hogy a kencék közül ez talán hatni fog valamit az isotretinoin hatóanyaga miatt.
    Nem tudom nálatok is így van e a dolog, de nekem általában akkor jönnek ki a pattanások, amikor nem kéne. Pl.: Egész héten nem jön ki egy sem, aztán pénteken elkezdi, hogy a szombati bulira "szép" legyek... :-) vagy inkább :-(