Pattanás(ok)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
Akkor ez úgy néz ki hogy valami reakció az arcod részérõl <#fejvakaras> Én mostanába ( hát mikulás-lassan karácsony ) csokit is eszek, mégis húzódott vissza megint pattanás 😊 Örülök ám xD

http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/LUBEXYL_szuszpenzio/977

LUBEXYL szuszpenzió
Doomista
oh bazd+ ! most keltem és olyan pattanásos pirosos az arcom... -.-" tegnapig még javult állapotban volt,most visszaromlott szépen mondhatom ! :@@@ ez kbszt idegesitö...nah mind1 nem adjuk fel 😄 vitaminok már megvannak rendelve,meg keresem azt a rajevunált még :o mostmár jó lenne ha lene valami hatásos modszer végre !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nekem a dalacin nem valt be viszont most ugy tolom hogy delutan isotrex éjjelre meg zyneryt és ez nem olyan rossz ugy tunik muxik 😄 de most ki akarom probalni ezt a B5 vitaminos kurát amit irt itt a srác
rooney8
Amúgy nem csak ennél... Bármilyen ilyen "vizes" "löttyel" kenem be magam délutánra mindig tök zsíros lesz az arcom... :/

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

somdav95
Nekem nem <#fejvakaras> De úgy érzem hogy azért ez se fog hatni 100%-ig. Valami mást kell majd keresnem...

rooney8
Én pár napja használom ezt (Dalacin T) Még nem nagyon vettem észre változást, de azt írta 2 hét mulva hat 😊 Egyébként ha reggel bekenem akkor mire hazaérek suliból tök zsíros lesz tõle az arcom... Neked is?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

somdav95
És használ valamit? Nekem a DALACIN T-t írta fel a doki. Mintha tûnne elfele a pattanás...

én is azt nyomtaom most de még csak kb 2 hete
DaemoonHunter
Isotrexin nevû gélt használt már valaki?
4 napja használom, elvileg a hatás csak 3-4 hét után látszódik.
Amúgy nagyon szárítja a bõröm...remélem lesz valami pozitív hatása.

Nekem a colonix kúra segített. Aknés volt a hátam. Elmúlt. Nézz utána ha érdekel, hátha.
Én az nlc fórumon olvastam errõl, hogy gyakorlatilag semmit nem használt és felhasználó aki írta ezt már a második kezelésen volt túl.

Mr_no_NaMe
Nem akarok reklámozni, de marha kíváncsi vagyok a tapasztalokra.
Ezt a helyet próbálta már valaki? Lézeresen kezelik a bõrt nem is olyan vészes áron. Ha jól számolom akkor a legroszabb esetben is max 80 ezer lenne egy telljes arc helyrehozása, de akkor elvileg egy heg se lesz már a bõrödön, nemhogy pattanás. Mivel eléggé zavar a bõrõm ezért összeszedem a pénzt és ellátogatnék ide. Aki esetleg már járt itt, az megoszthatná a tapasztalatait.
Na akkor az. De csak nagyon néha. Vérképem tökéletes, másfél évig méregtelenítettem stb szóval szarság csak nem történik, ha meg igen, de az arcom rendbe jön akkor meg leszarom 😄

tüdöd alatt jobb oldalt van a májad
Doomista köszi, de én nem használok semmilyen tusfürdõt, Már szappant se nagyon az arcomra, csak máshol mindenhol. Az is körömvirág szappan.

Tom Tom hát nem tudom, néha ilyen szúrú fájdalmat a tüdõm alatt, meg a mellkasomnál a "nyelõcsõnél" vagy hol. Olyan mint amikor nehezen megy le a kaja. Ja meg hát a hátfájás 😄

Doomista
jah értem ! köszi az infot 😄 remélem kapok valahol,és nem kell rendelni -:d

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

rooney8
Ez bõrradír is meg arcpakolás is... Ha bõrradír, akkor addig kell várni, míg nagyjából meg nem szárad. Ha arcpakolás akkor meg fél óra és utána simán lemos 😊

Doomista
ha nem gond,ajánlanám
ezt
. én eucerinbol a tusfürdöt,arckrémet,testápolot használom,mivel nekem sincs egy jó böröm,és hidegben jol kiszárad,de miota kenem ezekkel magam stb sosem volt száraz a böröm.jó termék !

nekem reggel szokott,este egész tûrhetõ mivel alaposan megmosom és sok hámizé lemegy vele,de reggel már kenném lassan..
mennyivel jobb tisztább arccal élni,elképesztõ..már két éve nem tuzdom milyen teljesen tiszta arccal élni,fura lesz😊
Red te mennyit változtál ezek miatt a szarok miatt belsõleg?

Nekem is száraz az arcom, de még elviselhetõ(nem kenem). Nagyon néha fürdés után kiszárad, de akkor ég is rendesen.

Csáó red!
Nos én mindenhol két hónapot olvastam max 3at de addigra már mindenki bõre szép volt.De azt írták hogy õk is megszenvedték az elsõ két hónapot.Mi is.Az én arcom már már sivatag,de még nem merem kenni mert még vannak pattanások és nemtom hogy hatna így a cucc.
Vérvételem most jobb lett mint a múltkori holnap megyek bogyóért,adageelést kérek mondjuk 2*20ra és gyorsabban túl lennék rajta,és csak 2szer kéne bogyóznom nem 3szor.

Hát ha érzékeny, alergiás vagy ezekre a dolgokra, tehát jönnek ki tõle pattanások akkor igen.

Amúgy ha valakinek candida fertõzése van akkor pl a tej tilos.

Kozmetikussal nekem csak rossz tapasztalataim vannak. Voltam már sok helyen, de mindig ugyanaz volt. Kinyomkodta, másnapra elõjöttek a sok gennyes szarok, ja és úgy néztem ki mint aki megjárta Vietnámot.

Doomista
amit börradirt használtam,azt kb 2 percig hagytam az arcomon 😄
de azzal elvileg dörzsölni kell az arcot erövel,de nem volt semmi javulás 😄 kinem szedte a pattanásokat,csak meg "csillogtatta" öket 😄D
nah majd meglátjuk a tied beválik e :]

rooney8
😄 ilyen zöld színû arcpakolás... Én este szoktam, rajtahagyom kb. 30 percig, aztán lemosom. De majd elolvasod a használati útmutatót, vagy mi a fenét 😄

Doomista
uhh jo hogy szolsz,akkor nem akkor kenem be mikor épp suliba megyek lol...
nem lenne jo a kemény pofa oda 😄D

rooney8
Oké. Sztem nagyon jó, csak azt utálom benne, amikor megszárad a bõrödön... Nem bírod mozgatni majd az arcodat de megéri 😊

Doomista
azt akkor kiprobálom...csak jobb mint ez az izé amit használtam 😄

én már nem vágom hogy hogy jön elö egy pattanás...sok mindent mondtak...étrend...stressz...valami betegség jele...szimplán ilyen a böröd...levegö miatt..stb stb :]
de azt biztos hogy én szerintem nem éri meg kozmetikushoz menni ezért...otthon is meglehet oldani ezt az ügyet én szerintem...

somdav95
Pont a fehérjétõl lennél pattanásos? <#fejvakaras> Végülis a tej az egészséges, mondjuk én csak forralva tudom inni, mert engem kinyír egy pohár friss tej, de ez a magán gondom...

somdav95
Nem szedek vitamint még 😊 De gondolkozok rajta ...

tehát aszondod, hogy miután másfél hónapja nem fogyasztottam iylen jellegû termékeket, egy hét alatt eldõlne, hogy jelen esetben a tej miatt lenne? én azt hittem több idõ..hisz lényegében minden fehérjeszármazék majdnemhogy kiürülhetett belõlem - kivéve amit húsokkal vittem a szervezetembe
Max 1 hét, de sztem 1-2 napra látnád a változást.

rooney8
Én ajánlom a rejuvenál nevezetû arcpakolás és arcradírt (egybe a kettõ 😄)... Nagyon jó, én szeretem 😊

sziasztok. na szóval, már 1, másfél hónapja nem fogyasztottam semmiféle fehérje vagy tejalapú ételt leszámítva a húst - semmi tejföl, tej, sajt, túró, tejszín stb... - és eddig tiszta volt az arcom ez idõ alatt...most viszont rá szeretnék jönni, hogy egyáltalán ezektõl az ételektõl tiszta-e az arcom..tehát a héten elkezdtem CSAK tejet inni - most ezt "tesztelem" - és sztetek mennyi ideig kellene innom/fogyasztanom, hogy akármi is elõjöjjön tõle (feltéve ha a tej volt az oka) - 1hét, 2 hét? tehát mennyi az az idõ, amennyi idõ alatt a tejtõl kipattognék újra?
Tom Tom te miket olvastál mennyi idõ után kezd el hatni a roa? Mert én ha jól emlékszem sokan ízt írták, hogy már az elsõ hónap után jelentõs változás. És ilyen 10-20mg-ról beszéltek. Az acne.org-on meg már hamarabb, igaz külföldön jóval nagyobb dózisban szedik be.
Csak azért kérdem, mert most úgy néz ki az arcom, hogy nem szívesen lépnék ki a lakásból. Igaz 1 hónapig szedtem 20mg-ot, meg most a 12. napja hogy szedem a 40mg-ot.

Doomista
b5 vitamin valszeg vagy 10 oldalt végignéztem,és máshol nincs B5,B minden van,csak B5 pont nincs 😮

Doomista
L-Carnitine : Testsúlyproblémák ellen
elég sovány vagyok 😄
B5 jobb lenne,de googlen szétnézek.köszi

Az említett vitaminok beszerzése lehetséges: pl.www.vitaking.hu, legutóbb a B5-öt nem láttam a listában, rá kellne kérdezni, de az L-Carnitine biztosan kapható. Egyébként elég sok helyrõl be lehet ezeket szerezni, beírva a keresõbe.
Doomista
értem.és nálad érezhetö e vitaminok utáni javulás ?
én ugy gondoltam hogy szedem ezt a 2 féle vitamint + valami uj az elöbb leirt szernél jobb féle arctisztitot használnénk mellé.

somdav95
Ilyen nekem is van mindkettõ, a tonik már kifogyott, szart se ért... De ez a bõrradír se nagy cucc, nem hat szerintem semmit...

Doomista
b5 vitamint és l-karnitint veszek akkor ! egy linket kérek szépen,hogy hol érdemes rendelnem interneten ! köszi az infot ! meg a linket is !

A jelenlegi legjobb megoldás: B5 vitamin + L-karnitin (lásd a korábbi hozzászólásom!), ezeket általában önállóan nem lehet gyógyszetárban kapni, webáruházból, interneten érdemes megrendelni, postai utánvéttel.
Doomista
üdv...én is küszködök pattanásokkal,probálom már 2-3 honapja leirtani az arcomrol öket,de mindig jön ujabb és ujabb 😄 jó lenne ha végre nem lenne egysem...amit cselekedek:
mindennap reggel-este arcmosás vizzel,és ezzel tisztitom le az arcom...néha pedig ezzel dörzsölöm az arcom...javulás látható,de nem vagyok teljesen megelégedve...de talán néha a kis idegességek is kihozhatják belölem,lehet azért...szoval ötleteket,tanácsokat kérekszépen,mert biztos van ennél jobb "pattanások elleni szer".

Leginkább azért, mert az orvos mondta 😄
Nekem sajna a roát súlyos fejfájás miatt abba kellett hagynom...
rooney8
Huhh... Akkor majd meglátom 😄

Yepp: Most én is azzal kenem este. Reggel pedig a Dalacin T -vel... Véleményt még nem tudok mondani, mert most kezdtem 3 napja (de mintha már most jobb lenne 😊 )

Nem valami jól. Ez a száj szárazság már kezd eldurvulni, meg az állandó fáradtság. Pattanások meg vannak. De a szám szélén, a szemem között az orromnál, a homlokom bal oldalán vannak ezek a zárt mitiszerek, amiket nem lehet kinyomni. Ilyen kis fehér dudorok, szinte nem is látni. Niggereknek szokott ilyen lenni 😄 Na és ezek gyulladnak be állandóan így az elmúlt 2-3 hétben. Azóta gáz is az arcom, de sztem ezt a roa hozza ki.
Karácsonyra, de max új évre tervezem, hogy kitisztul az arcom 😄

"Én 1 évvel ezelõtt szedtem nagy mennyiségû A vitamint kb. 1 hónapig és semmilyen észrevehetõ hatása nem volt. Ha roaból szednél ennyit a 2. hetet már nem érnéd meg 😊"
Ha nem volt észrevehetõ hatása akkor mi értelme volt?😊Én jövõ héten kezdem majd el a 3.havi roa adagom és nincs semmi bajom..
És ha elég roát szedtél a kúra során nem jönnek már vissza a pattanások.
A csoki meg tabu nálam is,8tábla csoki és csomó másik kis csoki van egy szekrényem alján,már 3hónapja "gyûjtöm",most mikuláskor persze dukál ilyenkor egy tábla minimum hát a hatása meg is van,4-5 dudor..
Red hogy állsz roával?

akkor asszem bemek 1ik nap a gyogyszertarba aztan veszek pár b5 vitamint😄
A javaslatomra írt hozzászólásokra szeretnék reagálni. Amit leírtam, az a saját tapasztalataim alapján tettem,amit alátámasztanak a külföldi eredmények is. A B-vitaminok közül a pantoténsav (B5)alkalmas leginkább a pattanásos bõr kezelésére. Errõl már 10 éve beszámolt egy kínai orvosprofesszor, Õ igen nagy dózisban alkalmazta (napi 5- 10 g, ami 5000 -10000 mg). Ez túl nagy dózis (bár ennek sincs jelentõs mellékhatása), ehelyett én a napi 500-1000 mg-ot ajánlom, 4-5 részre osztva,az A-vitamin helyett a kezelést ki lehet egészíteni L-karnitinnel (napi 3x 250 mg),ami szintén teljesen ártalmatlan és igen jó zsírégetõ és energetizáló, a B5-tel együtt. Meglátjátok, csodát mûvel! Különösen jó az eredmény a roaccutános kezelés után, a kiújulás elkerülésére! Próbáljátok ki és számoljatok be az eredményrõl! Persze nem azonnali az eredmény, de pár hét után látványos lesz a javulás (90 %-os a siker, a szakirodalom szerint is). A legtöbb orvos nem ismeri ezeket az új eredményeket...
Csokira én is így reagálok... mostanában már egyáltalán nem is eszek. (Ha igen akkor fehércsokit) Utóbbi meg szerintem kenõcs függõ. Pl. a benzoyl peroxidból minél többet kenek fel annál jobb hatást érek el 😊 És ezzel rengetegen vannak így. Differin is hasonló volt nálam. Írták, hogy vékonyan, de ha többet tettem fel akkor jobb volt 😊