Pattanás(ok)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LUBEXYL szuszpenzió
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
4 napja használom, elvileg a hatás csak 3-4 hét után látszódik.
Amúgy nagyon szárítja a bõröm...remélem lesz valami pozitív hatása.
Ezt a helyet próbálta már valaki? Lézeresen kezelik a bõrt nem is olyan vészes áron. Ha jól számolom akkor a legroszabb esetben is max 80 ezer lenne egy telljes arc helyrehozása, de akkor elvileg egy heg se lesz már a bõrödön, nemhogy pattanás. Mivel eléggé zavar a bõrõm ezért összeszedem a pénzt és ellátogatnék ide. Aki esetleg már járt itt, az megoszthatná a tapasztalatait.
Tom Tom hát nem tudom, néha ilyen szúrú fájdalmat a tüdõm alatt, meg a mellkasomnál a "nyelõcsõnél" vagy hol. Olyan mint amikor nehezen megy le a kaja. Ja meg hát a hátfájás 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ezt
. én eucerinbol a tusfürdöt,arckrémet,testápolot használom,mivel nekem sincs egy jó böröm,és hidegben jol kiszárad,de miota kenem ezekkel magam stb
mennyivel jobb tisztább arccal élni,elképesztõ..már két éve nem tuzdom milyen teljesen tiszta arccal élni,fura lesz😊
Red te mennyit változtál ezek miatt a szarok miatt belsõleg?
Nos én mindenhol két hónapot olvastam max 3at de addigra már mindenki bõre szép volt.De azt írták hogy õk is megszenvedték az elsõ két hónapot.Mi is.Az én arcom már már sivatag,de még nem merem kenni mert még vannak pattanások és nemtom hogy hatna így a cucc.
Vérvételem most jobb lett mint a múltkori holnap megyek bogyóért,adageelést kérek mondjuk 2*20ra és gyorsabban túl lennék rajta,és csak 2szer kéne bogyóznom nem 3szor.
Amúgy ha valakinek candida fertõzése van akkor pl a tej tilos.
Kozmetikussal nekem csak rossz tapasztalataim vannak. Voltam már sok helyen, de mindig ugyanaz volt. Kinyomkodta, másnapra elõjöttek a sok gennyes szarok, ja és úgy néztem ki mint aki megjárta Vietnámot.
de azzal elvileg dörzsölni kell az arcot erövel,de nem volt semmi javulás 😄 kinem szedte a pattanásokat,csak meg "csillogtatta" öket 😄D
nah majd meglátjuk a tied beválik e :]
nem lenne jo a kemény pofa oda 😄D
én már nem vágom hogy hogy jön elö egy pattanás...sok mindent mondtak...étrend...stressz...valami betegség jele...szimplán ilyen a böröd...levegö miatt..stb stb :]
de azt biztos hogy én szerintem nem éri meg kozmetikushoz menni ezért...otthon is meglehet oldani ezt az ügyet én szerintem...
Csak azért kérdem, mert most úgy néz ki az arcom, hogy nem szívesen lépnék ki a lakásból. Igaz 1 hónapig szedtem 20mg-ot, meg most a 12. napja hogy szedem a 40mg-ot.
elég sovány vagyok 😄
B5 jobb lenne,de googlen szétnézek.köszi
én ugy gondoltam hogy szedem ezt a 2 féle vitamint + valami uj az elöbb leirt szernél jobb féle arctisztitot használnénk mellé.
mindennap reggel-este arcmosás vizzel,és ezzel
Nekem sajna a roát súlyos fejfájás miatt abba kellett hagynom...
Yepp: Most én is azzal kenem este. Reggel pedig a Dalacin T -vel... Véleményt még nem tudok mondani, mert most kezdtem 3 napja (de mintha már most jobb lenne 😊 )
Karácsonyra, de max új évre tervezem, hogy kitisztul az arcom 😄
Ha nem volt észrevehetõ hatása akkor mi értelme volt?😊Én jövõ héten kezdem majd el a 3.havi roa adagom és nincs semmi bajom..
És ha elég roát szedtél a kúra során nem jönnek már vissza a pattanások.
A csoki meg tabu nálam is,8tábla csoki és csomó másik kis csoki van egy szekrényem alján,már 3hónapja "gyûjtöm",most mikuláskor persze dukál ilyenkor egy tábla minimum hát a hatása meg is van,4-5 dudor..
Red hogy állsz roával?