Pattanás(ok)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát szabi ha jót akarsz ne zárd ki a fehérjéket az életedbõl mert az az egyik legfontosabb alkotóeleme az emberi testnek és pótolni kell.Ha ezt 2++ hónapig mûveled nem hogy izmod nem marad a végére de még szarul is leszel.
Red nekem sem jött össze,szilveszterre azért kicsit rendbe rakom.
Ja és BOldog Karácsonyt!
2 hétig szedtem sotret-et(ez ugyan az mint a roa hatóanyagaiban csak olcsobb)de brutálisan száritotta az ajkam kellemetlen volt még mosolyogni is ugy éreztem szakad szét a szám.Ugyhogy abbahagytam néhány napra a szedését hogy szombati buliba el tudjak ugy menni hogy képes legyek mosolyogni.Nekem már az elsõ hét után az arcomról szépen leszedte(mondjuk nem is volt rajta sok neklem inkább a hátamon van több).
Ajak szárazság ellen eddigPrimus kamillás ajakirt használtam.
A bõrgyógyász ajánlott egy másikat:Carelip ajakregeneráló krém ami 2000Ft.
Valaki használt már ilyet?????
Vagy inkább vegyek vmi labello szõlõzsirt?
Live for nothing or die for something.
*Mert lehet hogy fehérjék közül elég sok mindent ehetsz és csak 1-2 dolog a kiváltó ok.
És hogy miért nem a zinerytet hagynám abba? Mert lehet, hogy most kezd el hatni, és ha most megszünteted a használatát az visszavetheti a késõbbi hatékonyságát (megint sokáig kéne használnod h használjon).
A másik variáció ugye, ha nem jönnek elõ, akkor a zinerytnek köszönheted a dolgot 😊 és akkor ugye továbbra is használnod kell, amíg túl nem esel a pattanásos idõszakon.
Én azt mondom, hogy szinte 100000 % hogy a fehérje miatt van(és gondolom azon belül is valamire inkább,pl tejérzékenység stb). Zyneritet én is használtam rengeteget úgy 3-4 éve. Semmit nem használt és fórumokon is olvastam, hogy szinte senkinek, kivéve azoknak akiknek ez a nagyon lájtos havonta 1-2 pattanás jön elõ szitu van. Szóval sztem hagyd abba a zyneritet és majd meglátod. Ja és jövõre mindenféle képen mennyél el étel alergia tesztre, hogy kiderüljön mit is nem szabad enned. Mert lehet hogy fehérjék közül elég sok mindent és csak 1-2 dolog a kiváltó ok.
Nálam a helyzet változatlan, szar mint mindig. Ma kezdtem el a 3. havi adagot szedni, 1800 mg-nál tartok. Ez a karácsonyi rendbe jövök, újévre tiszta lesz az arcom dolog nem jött össze.
Nem tudom, hogy a zynerit-tõl vagy a fehérjenemevéstõl lett szép..ugyanis:
- mivel nem ettem fehérjét, de mellette használtam a zinerytet, igy elõfordulhat, hogy az arcom a fehérjék miatt volt szar, és a fehérjenemevés miatt jött rendbe, de az is elõfordulhat, hogy nem a fehérjékkel volt a baj (tehát tök feleslegesen nem fogyasztottam) hanem a zineryt fejtette ki a hatását...
ti mit gondoltok mitõl lehetett? már gondolkoztam azon, hogyan KELLETT VOLNA:
- nem eszem fehérjét, és ne mhasználok zinerytet, így ha nincs patti, akkor tuti a fehérje volt az oka
- eszem fehérjét, nem használok zinerytet..és igy megint csak kiderült volna, hogy a tejtõl van, avagy sem...
szeretnék rájönni, hogy mitõl volt...mert nem akarok egész életembe iylen kencéket használni, hisz lehet hogy csak kevesebb fehérjét kell fogyasztanom, vagy egyáltalán nem is szabad...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
javulás télleg láthato,szebb az arc,kevesebb pattanás,már kezd elmulni ! ugyhogy örülök,ez a b5 vitamin + ezüst kolloid totál bejön ! 😊 mivel édesszáju vagyok,meg minden,de ha igy folytatodik akkor legalább nem kell elszoknom a csokitol ! 😄 üdvözletem.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
javulás láthato 😄
22vagyok..13körül jöttek a pattanások..kozmetikus nyomkodta 1 darabig míg láttam h nemszabad, elmúlik magától stb..aztán leálltam az olajos, zsíros kajával, szotyi, mogyoró..és rendbe jöt az arcom...18-20éves koromig baba arcom volt...aztán visszatértem a chips és egyéb nyalánkságok..
(mijen rossz érzés már h kis suttyóként 1 film közbe 2 zsák szotyit elmagoztam...most meg csak nézek mint a moziban)...
kisebb pattik voltak mostanába az arcomon de "õk" azt mondják h a rendszertelen nemi élet...ma reggel erõs orr és felsõ ajak fájásra ébredtem..2 hatalmas pattanás...ma találkoztam 1 csajjal..tök ciki volt így menni...hiába próbáltam eltüntetni nem ment....
most ért meg estére lett fehér..most kinyomogattam õket, nagy kínnal..és fogkrémmel kentem be..hát csípi rendesen 😊
remélem holnapra elmúl 😄
Bár most magán gondok miatt nemnagyon bulizgatok de 1-2szer rúgtam már be roa alatt.
Nos egyszer volt egy buli haveroméknál és hát vodkaredbull fél liter vodka 1liter energiaital és hát voltak érdekes dolgok amiket nem tudtam hova tenni.6óra kimaradt,régen nem volt ilyen ugyanennyitõl.de most szilveszter és évzáró konceertek most muszáj lesz inni,pláne hogy most van is rá keret meg itthon ital is😊
Dokim aszondta hogy ez olyan mint ha gyógyszerre innál,fájdalomcsillapítóra vagy nemtom mire mert ugyanaz a hatása,felerõsítik egymást?.
Ja és egy kérdés roásokhoz: ugye ti sem isztok alkoholt a kúra alatt? Haverok csesztetnek hogy nem piálhatok. 1-2 sör belefér szombatonként szerintetek? Mondjuk nem vagyok alkoholista hogy ne bírnék ki pár hónapot. :-D
Amúgy az arcom(homlokom) most is nagyon gáz. Nem szépítek, eddig még nem valami sokat használt. Szemem alatt összehúzódtak a pólusok ennyi. Olvasgattam fórumokat, de nagyrészt mindenkinek a második hónap után lett hirtelen jobb. Remélem velem is így lesz.
Nektek van bajotok a fénnyel,mármint roásoknak?
nekem ilyenem van semmi megolvadós bajom nem volt vele..zsebben hordom farmerben és semmi gond vele.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Reméljük az új évet tiszta arccal kezdjük 😄
Nekem már kezd rendbejönni az arcom,még van 3-4 régi kisebb gyulladás de már egész élhetõ így a dolog.
Nekem dokim emgint 30mg-t írt fel és bnem is kell mennem majd vérvételre.
Roa eddig nekem is bevált,hátfájáson,ajak és minden szárazságon nomeg egykét orrvérzésen kívül minden ok.
Amúgy nekem a Labello for men bõven elég ha kenem napi 4-6szor és nem felejtem el.De ha igen két nap alatt széjjelreped ha ásítok vagy eszek..
Oda kell figyelni és ennyi.
Sztem két hét és totál jó lesz az arcom,red?
Egy kedvezményes vásárlási lehetõséget ajánlok az alábbi linkre kattintva:
http://www.vitaminkiraly.hu/?affid=f0c2b148
amugy akkor még rendelek...eggyel rendeltem csak :]
A hatás érdekében minimum 5x1-et muszály bevenni, így 20 napig elég egy dobozzal (ezért egyszerre több dobozt érdemes rendelni)!
5 db naponta ? az nem sok nekem ? igy nagyon hammar kifog fogyni :s
Pár tapasztalatot szeretnék megosztani veletek. Szóval: Én 3 hónapja szedem a roa-t. 2 hónapig napi 20mg adagom volt most a 3. hónapban már 40mg-ot kell szednem. Az elsö 2 hónapban csak a szájszárassággal voltak problémák, néha nagyon durván kirepedt a szám és rájöttem lekell cserélnem az akkori ajakápolóm, ekkor elkezdtem tesztelgetni. Nekem ami legjobban bevállt: Labello Sensitive (zöld színû) 2 nap alatt teljesen helyre jött tõle az ajkam. Az orvos felírt még a roa mellé egy Aknefug-EL nevezetû oldatot is, amit napi 2x kell használnom. Az elején nemvolt szükségem hidratáló krémre, de most ezek a hideg szelek + a roa teljesen kiszárítanak, ezért elõkerült a kék dobozos nívea. Borotválkozáshoz pedig L'ORÉAL Paris Menexpert Hydra Energetic-et használok amitõl teljesen zavartalanul megy, ami eddig fájt. Tökéletesen felpuhítja a bõrt... Pattanások is heti max 3db jön ki, de azokat is kinyomom és másnapra semmi. Lassan már kezdem jólérezni magam a bõrömben, eddig a roa nekem bevállt. Mostanában van még 1 tünet, ha valami nehezet kell pakolnom utánna 1-2 napig fáj a derekam.
Remélem volt benne valami hasznos <#smile>#smile>
Nem tudom nálatok is így van e a dolog, de nekem általában akkor jönnek ki a pattanások, amikor nem kéne. Pl.: Egész héten nem jön ki egy sem, aztán pénteken elkezdi, hogy a szombati bulira "szép" legyek... :-) vagy inkább :-(