Pattanás(ok)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más: sztetek a zineryt okozhat kopaszodást, hajhullást? mert a halántékomnál észrevettem, hogy ritka a hajam, és amikor ott kenem az arcom, kerül oda is a szerbõl....lehet hülyeség, de pl. a rao sokaknál okozott hajhullást, errõl olvastam..és hát ha a roa igen, akkor a zineryt miért ne...szteteK?
Egyébként vettem végre villanyborotvát, amivel sokkal könnyebb borotválkozni,sima lesz és ami fõ, egyáltalán nem irritálja a bõröm.
Red mi a helyzet veled?
ha valamilyen allergiás vizsgálatra mész annak ne legyen köze az sztk-hoz, mert azzal úgysem mész semmire.
vannak mindenféle egyéb allergiavizsgálatok, azoknak kellene utána olvasni... nyilvány nem 20 fillér, de ha ilyen fontos lehet hogy megéri...
.
nade, hogy tudom kideríteni, hogy a fehérjétõl, vagy adott esetben más kajától lehetett anno. pattis az arcom? étel allergiavizsgálattal? és az megbízható, ugyértem, hogy ez a vizygálat bármilyen, étellel kapcsoaltos rendellenességet kimutat a szervezetemben, tehát többre megyek vele, minthogy itthon magam tesztelgetem, meg figyelgetem, hogy mitõl pattogok ki?
Összefoglalva: a zyneritet csak akkor tedd le ha biztos vagy benne hogy nem jönnek ki újra, ha viszont pont ezt szeretnéd megtudni, akkor készülj fel arra, ha neadjisten' újrakezdenéd a zyneritet, már nem biztos, hogy a hatása újra érvényesül, ergo más gyógyszer után kell nézned. A fehérjéket is csak akkor okold ha biztos vagy benne.
Ha leteszed a zyneritet, és súlyosan visszajönnek, menj el bõrgyógyászhoz, és kivizsgálásra.
.
szóval, ha abbahagyom a zineryt használatát, akkor sztetek mennyi az az idõ, amikor újra kipattog a bõröm (feltéve ha a gógyszertõl volt szép)....úgyértem, mivel a zineryt külsõ gyógymód, a bõrben szívódik fel, ezért mennyi idõ alatt ürülhet ki onnan? mert az az igazság, hogy szeretném megtudni, hogy nem-e a fehérjétõl volt régen pattis az arcom, és ehhez le kell állnom a szerrel....szóval ha abbahagyom, akkor adott esetben mondjuk a fehérjéktõl mennyi idõ alatt pattoghat ki az arcom újra?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Én még bizakodom mert két hét alatt egy kezemen meg tudom számolni hány pattanás jött ki,és ennek sztem a szombati 6dl tej vagy fokhagymázás lehet az oka mert ezek nem azok a kis baráti pattnások..
Gigabyte M55S-S3;AMD A64 X2 3800+; Radeon HD4830 512;3GB Kingmax; ------------------------------------------------------------------ It will be lol:)
Ha Te 60kg vagy, már minimum 60mg-nál de lehet 80-nál kéne tartanod.
Figy, nekem sem tûnt el rögtön minden mikor elkezdtem szedni, elõsször még rosszabb is volt, aztán lassan jobb lett. nem múlt el, de kevesebb lett és nem annyira durvák. mindezt 20mg tette. nyilván ahogy nõ az adag nem múlik el rögtön minden, de lassan javulnia kéne.
Ha nagyon nem jön be a dolog verd az asztalt a dokidnál, hogy nem elég, nem elég, mit csinálj...
Annyi, hogy tisztább az arcom, de pattanások ugyanúgy jönnek.
Érdekes, hogy már minden gyógymódot végig jártam, de semmi nem hozott változást.
Írtam levelet, nem tudom megkaptad-e légyszi ha igen, akkor majd válaszolj 😊 benned van minden reményem pillanatnyilag 😄...
7200mg-ot kell beszednem, de lehet egy 20-al többet szedek be.
energon, amúgy én a nlc fórumon Desmond néven vagyok fent.
Nos én errõl a citrus meg édesség diétáról egy grammot nem hallottam,betegtájékoztatón sincs róla semmi(valszeg)
Nekem volt 3 30mg-s hónapom,a negyedikre nem az én dokim volt így õ cask ua. az adagot írta fel,de most önszántamból szedek 40et.75kg körül vagyok talán még ez az adag is kicsi..Az én dokim figyelmes és okos,3 vérképem volt eddig most 4.re nem kért direkt mert eddig minden oké volt,mondta a mellékhatásokat meg írt volna még föl krémet,amit akkor nem kértem de most már lehet hogy szükségem lenne rá.Komoly kezd lenni ez az arcpirosság,4-5 régi pattanáson és 1-2 újabb alágyulladásuk óta nem volt újabb pattanásom.
Amúgy a sima teafaolaj-t ha rákensz a pattanásra egész meglepõen lehozza a pattanásokat 2 nap alatt.
Remélem Te is kifogsz egy normálisat, én is azon vagyok, ha sikerül légyszi mond el a nevét én is igyekszem majd minél többet népszerüsíteni azt a dokit aki engem egyszer rendbehoz...
1 jó tapasztalatról már kaptam levelet, de magán klinikán kezelték az illetõt, valószínûleg ki sem jönne 150-200ezer alatt...
de bízom a szerencsében, a háziorvosunk is nagyon becsületes rendes és nem a pénzért teszi, talán találok egy ilyet bõrgyógyászban is...
Ez a modatod tökéletes képet ad a gyógyszer lényegérõl! Ellenõrzés + megfelelõ adag megfelelõ ideig. Csak az a baj, hogy ezt sok orvos nem így tudja. Én is megszívtam így hozzád hasonlóan... (kis adag)
AJÁNLOM, HOGY MINDENKI OLVASSA EL, MERT TANULSÁGOS!
21 éves vagyok, a bõröm évek óta rossz, mint kiderült súlyos seborheás, kozmetikus és gyengébb gyógyszerek nem használtak. Mint kiderült a kozmetikus által ajánlott krém többet ért mint használ, szóval mindenki elõbb egy megbízható orvost keressen, azt kérdezze és csak utána menjen kozmetikushoz... mert pl ha olyan a bõre egy zsíros krém többet árt mint használ...
Mindegy, szóval elmentem bõrgyógyászhoz, az egyikhez akit nagyon sokat ajánlottak. Minden jónak is tûnt (vérvétel, stb..), csakhogy utána olvastam a dolgoknak, elolvastam minden kis füzetet és a roaccutan használati utasítását is. Bizakodni kezdtem, de hiába...
A használati útmutatóban benne van, hogy kezdõ adag 0,5mg/kg. közel 80kg vagyok, vagyis 40-nel kellett volna kezdeni. ehelyett kaptam 10-et... Rengeteg bonyodalom volt, mert a dokihoz alig lehetett bejutni, olyan sok betege volt, gond volt, hogy elfogy a gyógyszer, mire egyáltalán eljutok hozzá.
Adminisztrációs hiba folytán máshoz írtak be, szóval másik dokihoz kerültem, nem is nagyon bántam, mert ehhez könnyû volt bejutni, de mint utóbb kiderült bármi másnak csak orvosnak nem kéne lennie. Nem ellenõrzi a vérképet (pedig fontos, különben rámehet az ember mája vagy egyebe), "magára bízom a gyógyszer adagolását" és hasonló dolgok. Különösen veszélyes gyógyszer és rám bízza... Aztán ma meg megyek hozzá és kérdezi, hogy tartom-e a diétát. Nézek rá ferdén, már tudtam, hogy baj van. Mint kiderült ilyenkor egy bizonyos diétát is szoktak alkalmazni ami tiltja a citrusfélék, pár fûszer meg édesség fogyasztását (másoktól hallottam azt is, hogy ez nem bevett szokás). de 5 hónap után csak eszébe jutott szólni... az elõzõ doki sem szólt errõl egy szót sem.Azt hidtem leesek a székrõl, fõleg mikor még engem próbált felelõsségre vonni.
Vagyis mindkét doki gázos, figyelmetlen volt, a második az frankón veszélyes a betegekre...
Olvastam sokaknak 1vagy akár 2 évig is tart egy kezelés. NEM TARTHAT 1 ÉVIG! A betegtájékoztatóban is benne van, hogy egy átlagos kezelés 16-24 hét, vagyis legfeljebb fél év ! oké, hogy elhúzódik 2 hónapot, de megduplázódik, meg megnégyszerezõdik ?!?! ez vicc...
A kúra alatt egyre növelni kell az adagot egésszen a tolerálható mértékig. Nem egy emberrõl olvastam régebben akiknek ezt meg is csinálták és elmúlt a pattanásosságuk végleg. De ehhez lelkiismeretes doktort kell kifogni aki nézi a vérképet, nehogy baj legyen, de ugyanakkor tömi is a betegbe a gyógyszert, hogy minél többet vigyen bele, mert annál kissebb az esélye, hogy ismételni kell a kezelést (visszaessen a beteg). Nem kell hinni a pletykáknak nagyrészének, hogy a roaccutant nem használ, hiszen akinek nem használ azt általában nem kezelik rendesen. Ez az egyik legradikálisabb és leghatásosabb gyógyszer. Nekem még 20 mg is sok javulást hozott (ez volt a max), miközben a kezdõ adagnak 40mg-nak kellett volna lennie!
Mindenkinek azt tanácsolom, hogy keressen jó orvost, én is azon vagyok..
Ha esetleg TUD VALAKI MEGBÍZHATÓ LELKIISMERETES BÕRGYÓGYÁSZT PESTEN, (olyat aki tényleg nézi a vérképet, nyomja az emberbe a gyógyszert és tényleg érti a dolgát és nem kell hozzá 1 évig járni) az KÉREM adja meg az elérhetõségét (sajátját vagy dokiét), vagy írjon email-t ( kohalmimark "kukac" yahoo.com ), vagy írja be ide, akkor a többiek is jól járnak !
Kérem, hogy bárki aki tud jó dokit írja meg/be a doki nevét és fellelhetõségét, segítsünk egymáson !
.
.
arcszeszbe mártottam, felszurtam, kitisztítottam, és ennyi volt..
Ami rohadtul idegesít az hogy vannak ezek a zárt mitiszerek az arcomon. Ha nem tudjátok mik ezek linkelek egy képet. Annyi a külömbség, hogy nekem nem ilyen sok van. Van a számnál még úgy 4 db, bal oldalt kettõ és a homlokomon van úgy 10 db. Csak nagyon közelrõl lehet õket látni, tehát ha megyek az utcán vagy csak simán a tükörbe nézek nem látni. Viszont ezek begyulladnak. Ma is bal oldalt és a két szemem között begyulladt. Ez hasonló mint amikor ezek a nagy gyulladt szarok jönnek, csak ezt könnyû kinyomni, meg kisebb.
Szombaton lesz 3 hónapja hogy elkezdtem. Azt hittem hogy ilyenkorra már full tiszta lesz az arcom. Na de nem sírok. De akárhogy is számolok ha legközelebb 60mg-ot szedek még van hátra 3 hónapom. Ha ismét 40, akkor még több. Hogy ez alatt javulni fog-e? Hát kurv@ra remélem 😄 Amúgy annyira nem szenvedek tõle mint gondoltam.
Anyám egyszer csak vett nekem ilyen cuccot,hidratáló krém pattanásos de száraz bõrre.amióta használom ott még nem volt pattanás azóta,pirosság is visszábbment illetve száraznak sem olyan száraz.kék dobozos nivea tényleg nem jó,pedig csomó fórumban írták hogy az jó így,hát én utána kipattogtam és az arcpírt se hozta le cask a szárazságot és annak érzetét.
Napi egy arcmosás semmi más cask ez a krém és most javulás van.piros foltokra tegyetek korrektort ha tudtok,csodákra képes,komolyan..
Dalacin T-t használok, a tubus lassan már kifogy. Hát hogy is mondjam, jobb mint régen, de nem tûnt el, 😞
Valakinek valami más ötlet??
( B5 vitamint csak végsõ esetbe szeretnék szedni, a többi gyógyszertõl meg inkább tartózkodom, még annyira nem vészes... )
Az lehet, hogy a neogranormontól elõjönnek a miteszerek? Mert itt olvastam, hogy ezek a kenõcsök eltömítik a pórusokat és miteszerek lesznek, késõbb pedig pattanások. Ráadásul a neogranormom ugye elég ilyen ragadós (vagy nem tom hogy mondjam 😄). ÉS nekem most már az orromon, és az orrom körül és jönnek elõ a miteszerek :S
aztan én meg kinyomtam belole a cuccot , most lapos de piros, piros folt maradt helyette az mikorra mulik el?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
A pirosság az nekem is jelentkezik az orrom és a szemem alatt, de ez attól van, hogy a roa elvékonyította még jobban a bõröm, na meg száraz is.