2144
Ti mit tesztek a pattanások ellen?
-
bounty88 #1704 azt hogy értetted, hogy a naptól is simán ki lehet pattogni? hisz az jótékony hatású nem? -
jdavid5 #1703 Nem 1x re:D A gyógyszertárban mér alig lehet kapni sotretet és Roával lehetett helyettesíteni. Az orvos azt mondta, hogy gond nélkül szedhetem mostantól a Roát. -
at16 #1702 wtf???
2 félét szedsz?? melyik marha orvos írta fel neked mind2-t???
csak a sotretet szedjed!!! -
jdavid5 #1701 én még nem láttam xD Egyépként nekem mintha most kezdene lassan szebb lenni az arcom. Most szedem 1 hónapja a gyógyszert. 3 hét sotret és ez a hét Roaccutan volt. Remélem már nem csalódok és tényleg csak szebb lesssz. -
BlackWolf #1700 vannak -
#1699 -
at16 #1698 de mondok egy érdekességet : láttatok már pattanásos cigányt ? :D:D:D:D:D:D
ha a génjeidben benne van hogy pattanásos leszel, akkor az leszel. felületesen kenegetheted magad , kicsit enyhül, de krémekkel nem fog elmúlni.
belülről kell "meggyógyítani" magad, ami a gyógyszer -
at16 #1697 a naptól simán kipattoghatsz ám...
az hogy kint vagy egész nap vagy bent semmin nem változtat.
ha sok van, és idegesít akkor go bőrgyógyászat.
Yepp te szerencsésebb vagy akkor/ de szerintem neked nem is vészes annyira az arcod -
bounty88 #1696 megvan...soakt iszom...de em értem...elvileg jó és szép időben kéne az arcnak szépnek lennie, nekem meg pont most pattog ki:S - minden nap:S - ezért kérdem ,hogy a jó időnek meg a napnak sok köze van-e a mérges és gyulladt pattikhoz? -
Yepp #1695 jah: fontos h rengeteget igyál! min napi 3 liter víz -
Yepp #1694 érdekes nekem pont fordítva van
ha kijön a jóidő, meleg, izzadás, és persze egész nap strand (de legalábbis szabad levegő) akkor sokkal szebb lesz az arcom
bár én a tájékoztató ellenére továbbra is kenem magam isotrexinnel.. :D (elvileg nyáon nem ajánlott) -
bounty88 #1693 üdv. sztetek van köze a pattanások, de leginkább a mérges, vörös és kinyomhatatlan, viszont rettentesen fájó pattik kialakulásához a napozásnak, pontosabban a napfénynek, az izzadásnak, mozgásnak, és a friss és szabad levegőn való tartózkodásnak? csak mert érdewkes módon, amíg nem volt ez a nagy fülledt 30fokos meleg...2 hetente jöttek ilyen szarok a homlokomra...én akkor azt annak tudtam be, hogy keveset voltam kinn az udvaron, sokat gépeztem...gondoltam emiatt lehet...aztán msot basszus....itt a nagy meleg, minden nap kinnvoltam ebben a hőségben, a napon, izzadtam...gondoltam ez madj rendbeszedi az arcom...de nem....még durvább lett mint volt....a héten nem volt olyan nap, hogy ne jött volna rám mérges patti....
hogy van ez emberek? ha nem voltam napon és kinn, 2 hetente jöttek a mérges pattik, most meg hogy állandóan kinn vagyok naponta jönnek..érti valaki ezt? -
jdavid5 #1692 Megnéztem: Búzakorpa a neve -
jdavid5 #1691 Nekem muterom mondta, hogy egyek sok korpát. Nemtudom miaz, a fűrészporhoz hasonlítanám, ilyen növényi izé. AZt mondta, hogy a belek falárol leszedi az odatapadt dolgokat. Már egy ideje eszem fél pohár tejbe keverve. Nemtudom, hogy segített e valamit. -
F1re #1690 ezt a teat nekem kimondottan ugy ajanlottak h pattanas ellen es nekem most ugy is tunik h beválik ! -
bounty88 #1689 nem olvasok vissza, de én már próbáltam méregtelenítő teát annó...hónapokig nyomattam kiani zöldteát...semmi eredménye nem volt....ugye elvileg méregtelenítő, sokat is kellett wc-re járnom miatta, de a pattanásaim ne mjöttek rendbe tőle.... -
F1re #1688 a sex télleg joh rá de persze nem minden pattanásra mivel sok embernek nem csak a tesztoszteronok miatt vannak a pattanásai hanem bélben levő akármik miatt ezért joh pl az a tea amit én beirtam -
jdavid5 #1687 Utána nézek majd, de én meg arra gondoltam, hogy a sex kicsit lelövi benned a hormonokat:D ezt csak én találtam ki, nem tudom hogy van e benne igazság -
bounty88 #1686 én ebben a sex dologban sem vagyok biztos...a sex jó ha az ember infulenzás, azt már hallottam, de gondoljatok bele, a szex horomokon is alapszik....hormonok befolyásoljá ka pattanást...szal mittuomén....hormontúltengés, túlzott tesztoszteron....nem vagyok biztos abban, hogy a sex a jó gyógyír erre....de már én is hallottam ezt -
jdavid5 #1685 Ha nincs minden éjszakára nő akkor marad a kezed..xD az is jo?:D -
#1684 Am. Sokan mondják hogy a legjobb a pattanások kezelésére a sex, csak hát nem lehet éjjel-nappal kefélni főleg 16 évesen... :DDDDDDDD
Egyébként nem tudom mitől jöhetnek ki neked, menj kozmetikushoz vagy bőrgyógyászhoz ha zavar :)
Engem is 1 hete kezdett el zavarni, és kozmetikusnál is voltam most egész tűrhető meg felírt ilyen kenceficét ami remélem hat, de ha 1-1,5 hónap után nem látok semmi változást irány a bőrgyógyász :)) -
benkoszabi #1683 az elmúlt napokban szinte minden este azt vettem észre, hogy jött rám 1 mérges gyulladt pattanás....ami azért is érthetetlen, mert a napokban sokat voltam kinn, keveset benn...rendesen meg is izzadtam ebben a melegben, tehát folyt rólam a víz szó szerint...a szobámat szellőztetem, ágyneműt gyakran cserélek....táplálkozásom rendben van, még a székletem is....sok vizet iszom, napi 3 litert, még sem értem mi a szartól jönnek akkor ki...oké hogy hormonok, de eddig ilyen ne mvolt hogy 3 nap egymás után mindig....arra gondolok, hogy jó dolog az izzadás a melegben és a napon, hisz így a mérgek a bőr alól kikerülnek...csakhogy ha az ember koszos kézzel törölgeti a homlokát, netán nem mossa le az izzadságot, vagy nem törli le, akkor azok újból eltömítik a pórusokat....van ebben ráció? -
#1682 énmeg ha rámjön akkor 5-6 XD mindenki azt hiszi hogy cukros vagyok, pedig nem :D -
jdavid5 #1681 2 napja napi 3 liter körül iszom a vizet:D -
#1680 + sok ásványvíz :) -
jdavid5 #1679 Szerintem az életmód is befolyásolhatja őket. Van benne valami. Ja és csoki felejtős, meg minden édesség. Max kicsi mennyiségben . Egyetek sok gyümölcsöt és zöldséget. -
#1678 napfénytől nekem van olyan hogy kijön a pattanás, télen viszont visszahúzódik... :D érdekes, basszus :) -
benkoszabi #1677 üdv. nekem is hol vannak, hol nincsenek pattanások az arcomon, tök kiszámíthatatlan, pedig már mindent kipróbáltam...sok szert, a roa kivételével mindenféle kencét..de semmit nem értek...most a langyos víz3hideg víz kombónál tartok....legalább nem lesznek tele mindenféle szarsággal a pórusaim...mindegy...
mit gondoltok arról, hogy nem csak a hormonok, hanem az életmód is befolyásolja a pattikat? pl. én arra gondolok, hogyha az ember sportol, izzad, akkor az izzadással a bőr alatt, a pórusokban felgyűlemlett szennyet kiizzadja magából....aztán a napfény jó időben...vagyis hogy minimum annyit tartózkodni kinn a szabad elvegőn, mint benn....mozgás...sport...egészséges és változatos táplálkozás... -
jdavid5 #1676 (legalább is azt mondta:D) -
jdavid5 #1675 Hát vénnyel tehát ha bőrgyógyász írja fel akkor 1500 körül. Mellékesen csak! vénnyel adják.(vény recept mitomén:D az a lap amit az orvos ad) Ha ugy érzed, hogy kismiska a krém akkor menny el bőrgyógyászhoz!
Énis elmentem és 3 hete szedem. Első hetekbe roszabb lehet az arcod és 1 hónap után veszed észre, hogy kezd javulni. Sokat nem tudok erről de olvass vissza itt bátran! Minden levan írva. at16 is a Sotretet szedte és 3 hónap után baba bőre lett. -
#1674 és ez a Sotret mennyibe kerül? :D Mert ez a krém se olcsó... 50g 1700 fotinz és kb. 2 hétig jó... a kezelés meg min 4 hónap szóval... :)
Majd ha nem hat ez a kenőcs kipróbálom azt :) -
jdavid5 #1673 vagyis nemigazán attól, hogy mennyire súlyos:D de ha a hormonok ge.iznek vkiben akkor a kenőcs nem segít -
jdavid5 #1672 Az attól függ mennyire súlyos. Van akinek a kenőcs simán rendberakja az arcát, de van akinek a gyógyszer kell. Ami vagy a Sotret vagy a Roaccutan. Én hiába kenegettem andó, baszott jó lenni. Végül annyira kivoltam tőle, hogy már gyógyszert szedek 3 hete. Most se jobb, de most kezd majd javulni. -
#1671 Nem minden esetben :D Nekem pl. dalacin szinte teljesen eltüntette őket... -
at16 #1670 pontosan -
#1669 krémek nem hatnak semmit.. belülről kell megszüntetni. -
#1667 Most kezdtem el, ma kentem 1x szal gondolom nem ma fog hatni... :D -
#1666 Na ti mit? Mostanában nekem is nagyon sok van (korral jár) Most voltam kozmetikusnál és ilyen Akneroxid 5 krémet kenek a pofámra, de várom a javaslatokat :)) -
F1re #1665 ja és cukrot tegyetek hozzá !!!! -
F1re #1664 jah és bioboltba lehet őket kapni ! meg gondolom még sok helyen :D