743
Milyen VGA kátyád van???
  • TheZsenyka
    Diamond Viper V550 (TNT1)
    Holnap érkezik a Gef3 TiI500-am, tegnap sikeresen elpasszoltam a Radeon 8500-at...

• FREAK
    akkor nem a HW T&L-tól lesz DX8-as??
    Na mindig tanul az ember valamit.....
  • Sman2
    Na jó akkor itt a legjobb 2D/3D-s ultra-hiper-szuper-leég a hajad-hazaküldi a szomszédot-szakít mint F1-es pilóta az űrben-stb grafikus kártya: S3 Virge/Dx/Gx 4MB-os PCI-os...:)

Na jó, csak poén volt, lassu mint a csiga...:)
    De nekem csak ez van...
  • Zozo76
    Asus Riva TNT/TV (16 SGRAM)

Olyan gyors hogy leeg a hajad tole!

• Borg
    ATI Radeon 8500LE

1.13 PIII-S, 3dmark2001se: 73xx.
    Ez se rossz;)
  • netrunner
    ATI Radeon 8500LE

Egy 1ghz-s p3-mal, 3dmark2001se: 66xx.
    Azért ez sem rossz.... :)
  • Árnyvadász
    Kompatibilsnek, kompatibilis vele, ahogy egy SB hangkártya is lehet DX8 kompatibilis, de az hogy ki is használja már más tészta és pont ez a tészta a lényeg.
  • Árnyvadász
    Sajnos ez most nem jött be FREAK... :) Szal arról van szó, hogy Pixel és Vertex Shader támogatás ... Ettől DX8 a DX8... És ez nincsen benne az MX4-be..
  • FREAK
    bár lehet, hogy tévedek, de úgy tudom, hogy minden HW T&L-es kártya DX8 kompatibilis
  • FREAK
    "Az MX sima DX7-es kártya"

nekem az van, valóban nagy szar, de a DX7 hülyeség

Már a GF2 is DX8-as volt.
  • Árnyvadász
    Leadtek Winfast GeForce3 Ti200 128MB DDR RAM TV-OUT + DVI kimenet.

3DMark2001SE: 1024*768 32bit: 6754 pont

Amúgy a GeForce4-ekből csak a Ti-s szériát vegyétek. Az MX sima DX7-es kártya. Egyenlőre ár/teljesítmény arányban a Radeon8500 LE vagy egy GeForce3 Ti200 jöhet szóba a többi még drága. Hamarosan talán, talán lejebbmennek az árak. Nyárra kint lesz a GeForce5 és szeptember környékére az új R250-es és R300-as, plussz jön a megváltó a Matrox személyében. A maga kis 16X-os élsimításával és DX9-es feature-okkal, mint 64 bites színmélység és Displacement Mapping, ami a Bump Mapping egy továbbfejlesztett verziója és ez már néz is ki valahogy. Lehet választani, hölgyeim és uraim. Ja és a BitBoys-ról azért ne feledkezzünk el. Hátha kijönnek végre a High-End kártyáikkal. Ha meg nem akkor mindig ott a Kyro III vagy egyéb termék.... :)
  • Mc Laca
    Segitségeteket kérném! Honnan lehetne Biost frissiteni egy Asus V7700 Ti GeForce 2 kártyához? Szerintetek természetes, hogy vadi uj kártyát 2000/10/10-es Biossal adnak el???
  • kisviku
    Hogy értelme is legyen: 50000 ft a bruttó ára,amit ki kell perkálnod.Dobozos,van install cd,amin van egy csomó jó dolog a drivereken kívül.
    És szép a doboza...
  • kisviku
    No,az Aqua computers-nél vettem,39800 nettóért,tehát nem volt egészen 50000 forint sem.
    A tesztelés folyamatban van,de nekem már nagyon bejött eddig is.
    Ja,és ez egy Abit Siluro gef3 Ti200-as sima.Tehát smmi tv meg ilyen kimenet nincs rajta.
  • t. Füly
    kisviku, abit geforce 3-mat vettél?????
    Teszteld má le és mond el hogy milyen plííííííz!!
    Ja és hol vetted mennyiért.....
  • kisviku
    Most már nem kell a válasz.Már megvan.
    Egészen zseniális.Még nem teszteltem,mit tud valójában,de sokkal jobb mint amim volt.
  • kisviku
    Engem is érdekelne a válasz az abit gef3-ra.
    Namost,én eddig asus-t használtam videóból és abit-ot alaplapból.Az alaplap nagyon jó.Akkor gondolom a videókártyáik is jók.
    Itt már említettem hogy most creative a vidim,de azelőtt csak asus-om volt.Meg is voltam elégedve velük,de most nagyon drágák.
    Véleményeket,tapasztalatokat kérek szépen olyanoktól akik használnak abit gef3-as kártyát.
    Köszi.
    Ja,és jó éjt!
  • Anee
    Hát ha mindenképp nvidia akkor GTS tvouttal/25/ vagy Ti tvouttal jöhet szóba/28/
    De ha egy kicsit minőséget is akarsz akkor egy Radeon DDR tvout/26/ vagy sdr/23/ vagy radeon7500/28/
  • Mc Laca
    Az ASUS V7700 Ti-al alapbol nem igazán fog menni sem a dual moncsi, sem a Twin. (bár mindkettőt megtalálni a gépkönyvében). Én a TVTool 5.5-öt használom, azzal softweresen müxik.
  • Atus01
    Először csatlakoztasd a tv-hez a kártyát, utána kapcsold be a gépet.
  • Anee
    egy szinten vannak teljesen
  • t. Füly
    az inno jobban megéri????
  • Anee
    nemazért de most az egyik pesti boltban van dobozos INNO3D Ti200 no TV ~39800FT pontosan nem tom
    AZ jobban megéri...s csak a készlet erejéig
  • t. Füly
    Szerintetek ló a Abit Geforce 3 Ti200-as 64mb-os zsuga 51000-ért????
  • Csacsis
    Sorrendben:
    TsengET4000 VESA
    S3 Trio32 PCI
    Diamond Viper V550 (Tnt1)
    Compaq Ge2 mx400
    Ebből az S3-as nincs gépben :)
  • Spenser
    Hali valaki tudna sedíteni persze aki ért is hozzá,van most nekem Leadtek GF2 Ti 64MB és hogy jobb e nála érdemes e lecserélni GF4 MX 440-re,elörre is kösszike.......
  • kisviku
    Kösz Anee!Rendes vagy.
    Akkor megpróbálok újat venni.
    Köszi mégegyszer!
  • Anee
    szerintem a ram szállt el benne...persze ha játékok alatt is csinálja
    amúgy meg sajnos nem javítják ezeket mert amennyit ér a board majd annyi lenne a szervízköltség
  • kisviku
    Szeretnék segítséget kérni!
    Nem tudjátok,lehet-e videókártyát javíttatni valahol?
    Az enyem egy régi 3 éves creative annihilator pro.
    Nanmost valami már kifingott benne,mert érdekesen csíkozódik a kép.
    Ha lehetne,megmutatnám,de nincs fent képlopóm.
    A lényeg.hogy a teljesen fehér alapú oldalanál látszik a legjobban.
    Pl. itt van ez a box amibe írok,és ez úgy jelenik meg,hogy feketés-szürkés csíkok vannak mellette,mintha "árnyéka" lenne.
    Lehet hogy hülyén írtam le,de ha tudjátok,mi a helyzet ,kérem segítsetek.Tudom kéne vennem egy újat,de ha nem muszáj most nem adnék ki 80 e ft-ot egy gef3-ra. Köszönöm ha tudtok segíteni.
  • Spenser
    Nekem Leadtek GF2 Ti 64mb kártyám van, szerintem Asus 7100 Mx400 pro.
  • Atus01
    Van rajta TV Out? :D
  • Atus01
    Asus V3800Pro
  • atee
    Abit Gf3 Ti 200
  • UnConnecteD
    http://firingsquad.gamers.com/hardware/geforce4/images/q31024qaa.gif nezd meg pl. ezt
  • UnConnecteD
    vGabor > attol fugg. Azert az MX460 nem annyira lassu
  • vGabor
    Akkor a Geforce 4 MX ajanlat ---> kuka
    Maradunk az ATI vasarlasnal.
  • Veriel
    Annyiban, hogy a geforce 4 mx rosszabb, mint egy geforce 2..
  • Veriel
    En nem vennem meg...
  • vGabor
    A ramok minosege, sebessege, ue vonatkozik a hozzaadott driverek es kiegeszitok minosegere.
    Nincs csicsas doboz, es par szaz ponttal kevesebbet nyom a teszteken. De ha nem fps megszallott vagy akkor no problemo.
    ha nincs szerencsed suru fagyikat is kaphatsz :(
  • vGabor
    Csak semmi koze a geforce4-hez ;)
    Amennyiben????