743
Milyen VGA kátyád van???
-
TheZsenyka #200 Diamond Viper V550 (TNT1)
Holnap érkezik a Gef3 TiI500-am, tegnap sikeresen elpasszoltam a Radeon 8500-at...
-
#197 akkor nem a HW T&L-tól lesz DX8-as??
Na mindig tanul az ember valamit..... -
#196 Na jó akkor itt a legjobb 2D/3D-s ultra-hiper-szuper-leég a hajad-hazaküldi a szomszédot-szakít mint F1-es pilóta az űrben-stb grafikus kártya: S3 Virge/Dx/Gx 4MB-os PCI-os...:)
Na jó, csak poén volt, lassu mint a csiga...:)
De nekem csak ez van... -
Zozo76 #195 Asus Riva TNT/TV (16 SGRAM)
Olyan gyors hogy leeg a hajad tole!
-
Borg #194 ATI Radeon 8500LE
1.13 PIII-S, 3dmark2001se: 73xx.
Ez se rossz;) -
netrunner #193 ATI Radeon 8500LE
Egy 1ghz-s p3-mal, 3dmark2001se: 66xx.
Azért ez sem rossz.... :) -
Árnyvadász #192 Kompatibilsnek, kompatibilis vele, ahogy egy SB hangkártya is lehet DX8 kompatibilis, de az hogy ki is használja már más tészta és pont ez a tészta a lényeg. -
Árnyvadász #191 Sajnos ez most nem jött be FREAK... :) Szal arról van szó, hogy Pixel és Vertex Shader támogatás ... Ettől DX8 a DX8... És ez nincsen benne az MX4-be.. -
#190 bár lehet, hogy tévedek, de úgy tudom, hogy minden HW T&L-es kártya DX8 kompatibilis -
#189 "Az MX sima DX7-es kártya"
nekem az van, valóban nagy szar, de a DX7 hülyeség
Már a GF2 is DX8-as volt. -
Árnyvadász #188 Leadtek Winfast GeForce3 Ti200 128MB DDR RAM TV-OUT + DVI kimenet.
3DMark2001SE: 1024*768 32bit: 6754 pont
Amúgy a GeForce4-ekből csak a Ti-s szériát vegyétek. Az MX sima DX7-es kártya. Egyenlőre ár/teljesítmény arányban a Radeon8500 LE vagy egy GeForce3 Ti200 jöhet szóba a többi még drága. Hamarosan talán, talán lejebbmennek az árak. Nyárra kint lesz a GeForce5 és szeptember környékére az új R250-es és R300-as, plussz jön a megváltó a Matrox személyében. A maga kis 16X-os élsimításával és DX9-es feature-okkal, mint 64 bites színmélység és Displacement Mapping, ami a Bump Mapping egy továbbfejlesztett verziója és ez már néz is ki valahogy. Lehet választani, hölgyeim és uraim. Ja és a BitBoys-ról azért ne feledkezzünk el. Hátha kijönnek végre a High-End kártyáikkal. Ha meg nem akkor mindig ott a Kyro III vagy egyéb termék.... :) -
Mc Laca #184 Segitségeteket kérném! Honnan lehetne Biost frissiteni egy Asus V7700 Ti GeForce 2 kártyához? Szerintetek természetes, hogy vadi uj kártyát 2000/10/10-es Biossal adnak el??? -
kisviku #183 Hogy értelme is legyen: 50000 ft a bruttó ára,amit ki kell perkálnod.Dobozos,van install cd,amin van egy csomó jó dolog a drivereken kívül.
És szép a doboza... -
kisviku #182 No,az Aqua computers-nél vettem,39800 nettóért,tehát nem volt egészen 50000 forint sem.
A tesztelés folyamatban van,de nekem már nagyon bejött eddig is.
Ja,és ez egy Abit Siluro gef3 Ti200-as sima.Tehát smmi tv meg ilyen kimenet nincs rajta. -
t. Füly #181 kisviku, abit geforce 3-mat vettél?????
Teszteld má le és mond el hogy milyen plííííííz!!
Ja és hol vetted mennyiért..... -
kisviku #180 Most már nem kell a válasz.Már megvan.
Egészen zseniális.Még nem teszteltem,mit tud valójában,de sokkal jobb mint amim volt. -
kisviku #179 Engem is érdekelne a válasz az abit gef3-ra.
Namost,én eddig asus-t használtam videóból és abit-ot alaplapból.Az alaplap nagyon jó.Akkor gondolom a videókártyáik is jók.
Itt már említettem hogy most creative a vidim,de azelőtt csak asus-om volt.Meg is voltam elégedve velük,de most nagyon drágák.
Véleményeket,tapasztalatokat kérek szépen olyanoktól akik használnak abit gef3-as kártyát.
Köszi.
Ja,és jó éjt! -
Anee #176 Hát ha mindenképp nvidia akkor GTS tvouttal/25/ vagy Ti tvouttal jöhet szóba/28/
De ha egy kicsit minőséget is akarsz akkor egy Radeon DDR tvout/26/ vagy sdr/23/ vagy radeon7500/28/
-
Mc Laca #174 Az ASUS V7700 Ti-al alapbol nem igazán fog menni sem a dual moncsi, sem a Twin. (bár mindkettőt megtalálni a gépkönyvében). Én a TVTool 5.5-öt használom, azzal softweresen müxik. -
#173 Először csatlakoztasd a tv-hez a kártyát, utána kapcsold be a gépet. -
Anee #172 egy szinten vannak teljesen -
t. Füly #171 az inno jobban megéri???? -
Anee #170 nemazért de most az egyik pesti boltban van dobozos INNO3D Ti200 no TV ~39800FT pontosan nem tom
AZ jobban megéri...s csak a készlet erejéig -
t. Füly #169 Szerintetek ló a Abit Geforce 3 Ti200-as 64mb-os zsuga 51000-ért???? -
#166 Sorrendben:
TsengET4000 VESA
S3 Trio32 PCI
Diamond Viper V550 (Tnt1)
Compaq Ge2 mx400
Ebből az S3-as nincs gépben :) -
#163 Hali valaki tudna sedíteni persze aki ért is hozzá,van most nekem Leadtek GF2 Ti 64MB és hogy jobb e nála érdemes e lecserélni GF4 MX 440-re,elörre is kösszike....... -
kisviku #162 Kösz Anee!Rendes vagy.
Akkor megpróbálok újat venni.
Köszi mégegyszer!
-
Anee #161 szerintem a ram szállt el benne...persze ha játékok alatt is csinálja
amúgy meg sajnos nem javítják ezeket mert amennyit ér a board majd annyi lenne a szervízköltség -
kisviku #160 Szeretnék segítséget kérni!
Nem tudjátok,lehet-e videókártyát javíttatni valahol?
Az enyem egy régi 3 éves creative annihilator pro.
Nanmost valami már kifingott benne,mert érdekesen csíkozódik a kép.
Ha lehetne,megmutatnám,de nincs fent képlopóm.
A lényeg.hogy a teljesen fehér alapú oldalanál látszik a legjobban.
Pl. itt van ez a box amibe írok,és ez úgy jelenik meg,hogy feketés-szürkés csíkok vannak mellette,mintha "árnyéka" lenne.
Lehet hogy hülyén írtam le,de ha tudjátok,mi a helyzet ,kérem segítsetek.Tudom kéne vennem egy újat,de ha nem muszáj most nem adnék ki 80 e ft-ot egy gef3-ra. Köszönöm ha tudtok segíteni.
-
#159 Nekem Leadtek GF2 Ti 64mb kártyám van, szerintem Asus 7100 Mx400 pro. -
#158 Van rajta TV Out? :D -
#156 Asus V3800Pro -
atee #155 Abit Gf3 Ti 200 -
UnConnecteD #154 http://firingsquad.gamers.com/hardware/geforce4/images/q31024qaa.gif nezd meg pl. ezt -
UnConnecteD #153 vGabor > attol fugg. Azert az MX460 nem annyira lassu -
vGabor #151 Akkor a Geforce 4 MX ajanlat ---> kuka
Maradunk az ATI vasarlasnal. -
#150 Annyiban, hogy a geforce 4 mx rosszabb, mint egy geforce 2.. -
#149 En nem vennem meg... -
vGabor #148 A ramok minosege, sebessege, ue vonatkozik a hozzaadott driverek es kiegeszitok minosegere.
Nincs csicsas doboz, es par szaz ponttal kevesebbet nyom a teszteken. De ha nem fps megszallott vagy akkor no problemo.
ha nincs szerencsed suru fagyikat is kaphatsz :( -
vGabor #146 Csak semmi koze a geforce4-hez ;)
Amennyiben????