Red Faction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello
Thank God, I\'m a Lada owner!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hm, ez az otlet meger egy kulon topicot :))
Koszi!
Lőni kell a Capek bácsit nagyon az erősebb géppityuval, közben folyamatosan mozgásban kell lenni, hogy az "energianyalábok" ne találjanak el.
Én speciel alul köröztem, közben lőttem felfelé az öreget és egyszer csak eltűnik a pajzs. Nem szabad sokat tökölni, mert akkor meghal a csajszi és annyi, mivel ő a felkelés vezetője, ha jól tudom.(Szerintem te ezzel a szöveggel találkoztál egy párszor
)
Üdv
Ez túl Unhappy End lenne, meg rövid is.
Egy dolog ami nem tetszett: megyek, öüsszetaláxok egy másik bányásszal.
Megyünk, a másik bányászba belelőnek egy rakétát, meghó.
Oké, újrajátszom azt a részt. Előremegyek, megölöm a rakétás guardot.
Sehol senki, a társam meg eccer csak úgy spontán felrobban. 
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nekem a legnagyobb bajom az volt vele, hogy minimális benne az eredeti ötlet, szépen öszelopkodták az egészet máshonnan.
ami tetszett:
-viszonylag épkézláb történet, ugyan meg sem közelíti pl a Deus Ex-et, de a "csak lövős" fps-ek között megállja a helyét
-a zene nagyon hangulatos, ha nem is túl eredeti
-falrobbantás
-rail driver
-grafika néhol egész szép volt, főleg a játék közepe felé
ami nem tetszett
-rövid
-harmatgyenge multiplayer (DM-ben legalábbis)
-nem túl változatos fegyverek
-MI (hiánya)
! Ilyen kamusagot ... bazz ennel a quake 1 es is jobb volt! Banom hogy adtam ra penzt nem ertem nektek hogy tecchett! 
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
breki: az indexen jool írták (bár lehet, hogy wajk módszere is célravezetõ, csak imho hoszadalmas): odacsalod az olvasztótégely fölé, föntrõl kinyitod az ajtót, és szépen megsül. Ezt egyébként hendrix el is magyarázza, szóval nem nagy ördõngõsség..
Mit kell csinalnom hogy a kis tengeralattjaro leereszkedjen? A szobaba nem lehet bemenni.
Ra tudik meszni a az allvanyzaton keresztul, de semmi.
Help!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Elakadtam annal a resznel ahol egy nagy repulo robot (eddig nem volt robot)lodoz ram egy szobaban es nem tudom hogy kel felrobbantani legyszi segitsetek.
Eossal meg többször is találkozol.
(legvégén, ha jól emlékszem, egy bombát kell hatástalanítani)
Szóval nem igen jön össze ez a multi .Azonban ha te indítasz szervert , akkor arra be tudnak jelentkezni az emberek .Fura mi ?!
Én is meglepődtem , amikor a pályákat megvizsgálás céljából indítottam szervert és egyszer csak megjelent egy játékos , majd mégegy .De gondolhatod milyen lagzás volt , mivel nem egy valódi szerver sebességű az internetem . :)))
Hát ez van .Nagyon nem sajnálom a dolgot , mert azért annyira nem jók ezek a pályák , hogy több időt eltöltenék velük .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
That\'s All Folk\'s
Ami miatt mégis jó az a hangulat és a zene.
Probáljátok ki!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Letöltöttem a rip-et , hogy megnézzem , valóban megéri-e erdetibe beszerzni a game-t .De csak a multi rész miatt , mert FPS-ből már van elég nálam .
Hát még ilyen gyenge pályákat régen láttam .Szóval ejtve a dolog .Inkább fogok a WOLFI-ra költeni , mint erre a középszerű game-ra .
Nálam nem nyer teret ez a game .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!