163
Egy újabb FPS csak ...
-
#115 Ok, megvan, köszi. Megkínáltam egy kis fúziósrakétával >:DDDD. Most azt a rohadt atombombát kéne leállítani. ISZONYÚ NEHÉZ! -
#114 szerintem a rakteakkal a legjobb leszedni a vedopajzsot rola aztan mehet valami jo kis gepfegyo bele! de azzal a koddal sokat baszakodtam a vegen de hat sikerult! :)) -
#112 Nem tudja valaki hogy hogyan kell megolni a zsoldosvezert??? Az a csaj aki ilyen energiaburaban ropkod, es azzal a precision gunnal lovoldozik ram! -
#111 Sztem jó kis gam-ez. -
#110 na latod :)) -
#109 Most kénytelen vagyok egyet érteni veled ! :)
Letöltöttem a rip-et , hogy megnézzem , valóban megéri-e erdetibe beszerzni a game-t .De csak a multi rész miatt , mert FPS-ből már van elég nálam .
Hát még ilyen gyenge pályákat régen láttam .Szóval ejtve a dolog .Inkább fogok a WOLFI-ra költeni , mint erre a középszerű game-ra .
Nálam nem nyer teret ez a game . -
#108 a Multiplayer egy nagy szar!!!! teljesen olyan mint az unreal azaz no taktika mert ott mar gondolkodni is kell! a sima jatek kiraly de a multi az valami borzalom! nem lehet kihasznalni az engine adta lehetosegeket! alig lehet parhelyen turni a foldet es egy darabjarmu sincs az ossues multi palyan!!! egy rakas fos -
#107 persze azért szívesen játszom mkindenkivel hétvégénként,mert a MultiTest alapján a Multi az állat,de nagyon -
#106 én nem töltöm le a Red Faction-t,hanem inkább megiratom CD-n. Szerintem ez a game a multira lett kihegyezve(egyjátékos mód túl rövid) ,de nem fog annyira elterjedni,mint a vetélytársak. (Counter Strike, Quake 3,Unreal Tournament) -
#103 Hát látod biza nekem is pont ezek kellenének. -
#100 WC nem halt be csak 2 szervere :P -
Dante #97 Hogy kell az űrbázison túlterhelni a reaktort? -
#96 Ugyanezt látnád a HALO-ban is , ha megjelenne PC-re . :)
Nézd meg a legújabb Trailer-t .Van hangulata rendesen . :)
Nem értem , hogy miért ilyen szarházi a microfos , hogy csak xfos-ra akarja kihozni . :( -
#95 Szerintem jó játék, van hangulata, és a grafikát leszámítva minden király (de a grafike meg gyors legalább).
Pl. a dzsipp nagyon király, vki vezeti, a másik meg lő, mint a terminátorban :D -
#91 Király! -
#89 Rövid , tömör , semmitmondó vélemény .
Ezzel tényleg meggyőztél mindekit , hogy "ilyen" a játék .Legközelebb azért jobban szedd össze a gondolataidat . -
[Walaki]D`Lair #88 Ez a játék szar. -
#87 Mostmár megy a WCenter szervere !
Szóval nyugodtan le tudod tölteni a hiányzó file-okat . :) -
#84 Kössz !
Bár a köszönet az unokatesómat illeti , mert ő készítette nekem .
Tőle kaptam ajándékba . :)))
Rendes tőle nem !?! :)
Egy biztos , nagyon eltalálta , mert NAGYON-NAGYON megköszöntem neki . :)
Megszállott autodidakta "szg.-es grafikus" , szinte minden graf. program érdekli és gondolom nem bírta megállni ( mert gondolom tudta , hogy magamtól lusta lettem volna neki állni :) ) , hogy ne készítsem nekem is jó kis logót .
Amúgy nekem szólt a kérdésed ? - #79
Ha igen , akkor a rip-et a jól ismert WC-ről szedtem le , még anno éjjel 03.00 körül , bár még azóta sem próbáltam ki .
Éppen a winchesteren lévő cuccokat rendezgetem , hogy mi kerüljön a "feledés homályába" , és mi egy plasztik lapra . :) -
Cobra11 #83 Dikkma: Tudom, hogy nem ide tartozik, de NHL 2002-t fel tudnád holnap reggel nyomatni a Supergamez FTP-re? Milyen sebességgel töltesz? -
#82 "...és talán egy szimpla akciójátéknál nem is annyira fontos..."
Azt hiszem , hogy ezzel telibe találtál . :)
Egy stratégiánál azonban elengedhetetlen pl. a zene .Megvolt anno a RA egyik kiegészítője ( Aftermatch ) törve .Elkezdtem játszani vele és idővel elkezedett zavarni az a hatalmas csend , ami a hangszórókből jött ( vagy inkább nem ) .Totális unalom volt nélküle a játék .
Szóval kell mindenképp a zene és talán az átvezető anim is .De csak néhány stratégiánál tartom ezt igaznak , mert bizony ezeket is el lehet szúrni ám rendesen .
Az RA2 movie-k pl. nekem egyáltalán nem tetszenek .Kíváncsi vagyok , hogy milyen is lesznek majd a Yuri kiegészítő filmek . -
#81 Cool logó :) -
#80 A "játékba" szerintem nagyon erősen beletartozik az is, hogy követed a történetet. Különben annyi lenne az egész, hogy mész a folyosókon és a különböző poligonhalmazokat becélzod és megnyomod a lövést.
Pont az tesz egyedivé és élvezhetővé egy játékot, ha át tudod élni az eseményeket és le tud kötni a hangulat és a történet.
Mondjuk ez csak az én véleményem, és talán egy szimpla akciójátéknál nem is annyira fontos. -
#79 Honnét töltötted? 200+ kB/seces hely? Mert kéne -
#78 Én általában játszani szoktam a játékkal és nem sokat veszetek , ha nem látok pár videót a játékból .
Ha meg ingerem van rá , akkor letöltök párat belőle a netről és ennyi .
Az meg , hogy a rip-ben benne vannak-e a multi pályák és lehetőség , pillanatokon belül kiderül , mivel itt csücsül már a vinyómon a játék . :)
Ja igen ... nemsokára remélem le lesz töltve a 19 file-os sound addon is a játékhoz .Ez még tényleg hangulat növelő lehet , bár nálam a stratégiai játékoknál elengedhetetlen , hogy meglegyen a zenei rész is . -
#77 Hát, szerintem pont a multiplayer-hez elég a rip, feltéve hogy vannak tört szererek (ha kell egyáltalán törés hozzá).
És pont a single player játékhoz elengedhetetlenek a videók, zenék, szövegek stb, amiket kirippelnek egy játékból. -
#76 Hát tudod , sokszor emlegettem , hogy ez a játék megéri a pénzét és érdemes megvenni a full dobozos-t ( erősen a multiplayer játékra gondolva ) .
Hát mostmár a WOLFI után ( alig van már játékos a Red Faction szervereken ) már ejtettem is .Igazat adok azoknak , akik azt mondták , hogy a grafik nem éppen a 2001-es végi állapotoknak "megfelelő" , bár tényleg elég jópofa ez a "falátalakítás" .Csak nagy kár , hogy véges .
De gondolom le kellett korlátozni egy bizonyos szintre , mert lehet hogy idővel túl nagy lett volna a poligonszáma a játéknak és ez erős lassulást okozott volna benne .
Csak magáért a történet végigjátszásáért meg nyugodtan elég a rip is . :) -
#75 Commandos2 megy fel: --> upload/Dickenson3 -
#74 Railroad Tycoon II Platinum Edition itt : ---> upload/Dickenson2
Mivel WC leállt. -
#73 _Wajk_ felraknám ripet is ide, mert WC szervere leállt, csak nincs meg, tudsz címet? -
#72 Tudod, mit? 3-ig akkor van időm, elkezem, ok? -
#70 Az a gondom, hogy mire elkezditek letölteni, már törlik, a red faction olyan este 6-ig lesz fenn. -
#69 Sajnos mennem kell órára... :(( vagy ne menjek? :) -
#67 3-4 file van hátra, tölteni amíg nem törlik!
Mondjuk ha most elkezditek, mire törlik, és nem jött le, valszeg kinn lesz WC-n, tehát majd lehet folytatni onnét.
ember, nézd meg, nem crc -s-e, mert az u2 kapcsán kaptam mailt, hogy crc-s ,meg nem 15 000 000 hosszú.
Na húzok haza! :) -
#66 csak le ne teöröljék -
#65 Dikkma, mi lenne velünk nélküled! Kösz!
-
#64 Ejha.. 100 kbyte/sec... mire ér így fel..?
upload/Dickenson könyvtárban megtaláljátok! -
#63 Feltöltöm a Red Factiont SG-re, jó?
Ugyan vki írt, hogy a unreal2 amit letöltöt, crc-s lett, de St azt mondta, nem tudja, miért, tehát nem vmi védelmet használnak (mint anno extra) hanem nem tudom. Most máshol vagyok, ha innét is crc-sen tölt fel, szomorú leszek! Úgyhogy első filet (rart) szedjétek le, próbáljátok kitömöríteni, ha jó, amehet a többi file. -
#62 Ugyan dehogy .
Csak várok addig , hogy hátha lesz belőle rip .
Hátha ... utánna gondolkodok majd a full CD-s megoldáson csak . :) -
#61 Nehogymár kihagyod Commandos2-t?
Tényleg, Pota is kell