Red Faction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd meg a legújabb Trailer-t .Van hangulata rendesen . 😊
Nem értem , hogy miért ilyen szarházi a microfos , hogy csak xfos-ra akarja kihozni . 😞
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Pl. a dzsipp nagyon király, vki vezeti, a másik meg lõ, mint a terminátorban 😄
Ezzel tényleg meggyőztél mindekit , hogy "ilyen" a játék .Legközelebb azért jobban szedd össze a gondolataidat .
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Szóval nyugodtan le tudod tölteni a hiányzó file-okat . 😊
Bár a köszönet az unokatesómat illeti , mert ő készítette nekem .
Tőle kaptam ajándékba . 😊))
Rendes tőle nem !?! 😊
Egy biztos , nagyon eltalálta , mert NAGYON-NAGYON megköszöntem neki . 😊
Megszállott autodidakta "szg.-es grafikus" , szinte minden graf. program érdekli és gondolom nem bírta megállni ( mert gondolom tudta , hogy magamtól lusta lettem volna neki állni 😊 ) , hogy ne készítsem nekem is jó kis logót .
Amúgy nekem szólt a kérdésed ? - #79
Ha igen , akkor a rip-et a jól ismert WC-ről szedtem le , még anno éjjel 03.00 körül , bár még azóta sem próbáltam ki .
Éppen a winchesteren lévő cuccokat rendezgetem , hogy mi kerüljön a "feledés homályába" , és mi egy plasztik lapra . 😊
Azt hiszem , hogy ezzel telibe találtál . 😊
Egy stratégiánál azonban elengedhetetlen pl. a zene .Megvolt anno a RA egyik kiegészítője ( Aftermatch ) törve .Elkezdtem játszani vele és idővel elkezedett zavarni az a hatalmas csend , ami a hangszórókből jött ( vagy inkább nem ) .Totális unalom volt nélküle a játék .
Szóval kell mindenképp a zene és talán az átvezető anim is .De csak néhány stratégiánál tartom ezt igaznak , mert bizony ezeket is el lehet szúrni ám rendesen .
Az RA2 movie-k pl. nekem egyáltalán nem tetszenek .Kíváncsi vagyok , hogy milyen is lesznek majd a Yuri kiegészítő filmek .
Pont az tesz egyedivé és élvezhetővé egy játékot, ha át tudod élni az eseményeket és le tud kötni a hangulat és a történet.
Mondjuk ez csak az én véleményem, és talán egy szimpla akciójátéknál nem is annyira fontos.
Ha meg ingerem van rá , akkor letöltök párat belőle a netről és ennyi .
Az meg , hogy a rip-ben benne vannak-e a multi pályák és lehetőség , pillanatokon belül kiderül , mivel itt csücsül már a vinyómon a játék . 😊
Ja igen ... nemsokára remélem le lesz töltve a 19 file-os sound addon is a játékhoz .Ez még tényleg hangulat növelő lehet , bár nálam a stratégiai játékoknál elengedhetetlen , hogy meglegyen a zenei rész is .
És pont a single player játékhoz elengedhetetlenek a videók, zenék, szövegek stb, amiket kirippelnek egy játékból.
Hát mostmár a WOLFI után ( alig van már játékos a Red Faction szervereken ) már ejtettem is .Igazat adok azoknak , akik azt mondták , hogy a grafik nem éppen a 2001-es végi állapotoknak "megfelelő" , bár tényleg elég jópofa ez a "falátalakítás" .Csak nagy kár , hogy véges .
De gondolom le kellett korlátozni egy bizonyos szintre , mert lehet hogy idővel túl nagy lett volna a poligonszáma a játéknak és ez erős lassulást okozott volna benne .
Csak magáért a történet végigjátszásáért meg nyugodtan elég a rip is . 😊
Mondjuk ha most elkezditek, mire törlik, és nem jött le, valszeg kinn lesz WC-n, tehát majd lehet folytatni onnét.
ember, nézd meg, nem crc -s-e, mert az u2 kapcsán kaptam mailt, hogy crc-s ,meg nem 15 000 000 hosszú.
Na húzok haza! 😊
Ugyan vki írt, hogy a unreal2 amit letöltöt, crc-s lett, de St azt mondta, nem tudja, miért, tehát nem vmi védelmet használnak (mint anno extra) hanem nem tudom. Most máshol vagyok, ha innét is crc-sen tölt fel, szomorú leszek! Úgyhogy első filet (rart) szedjétek le, próbáljátok kitömöríteni, ha jó, amehet a többi file.
Csak várok addig , hogy hátha lesz belőle rip .
Hátha ... utánna gondolkodok majd a full CD-s megoldáson csak . 😊
Planet of the Apes , RA2 kiegészítő és Red Faction rip .
Ennyi kell csak nekem . 😊
Most 6-7 cd-nyi anyagot kell töltenem.. hosszú lesz! 😊
(3 cd commandos, 2 cd red faction, railroad tycoon platinum rip, nhl 2002 rip, red faction rip...)
Nem rossz ötlet benne ez a rombolgatás, de grafikailag (már ne is haragudjatok) kurvára el van maradva! Mikor először kipróbáltam az volt az első gondolatom, hogy ''hogy volt merszük a készítőknek kijönni ezzel a grafikus motorral 2001-ben?!''.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
* ity slaps _RudY_ around a bit with a large trout
najobi
Szal leszedtem, kipróbáltam, de nem fogott meg elsõre. Azért neki ugrok még 1x komolyabban, mert elég érdekesnek tûnt az egész, adok neki még 1 esélyt hátha megtetszik 😊
Robbanószerekkel, raksival vagy a furgánnyal (furó járgány 😉.
Jók a multi pályák, egy halom extra motyót lehet találni a robbantással elérhetõ dugihelyeken.
Hát az UT hangulatát nem éri, de jó lesz ez.
"...így szerintem leszünk egy páran , akik összehozhatnak jó kis partikat . 😊))..."
Naja, bár hasznos lenne a pass ismerete 😉)
450 cerka, 256 MB RAM, Elsa GF2
Offline tûrhetõen bírja a 1024/32-t is, de neten
már 800/16 minden extra nélkül.