Red Faction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Preacher
WC nem halt be csak 2 szervere 😛
Hogy kell az űrbázison túlterhelni a reaktort?
skorpio7
Ugyanezt látnád a HALO-ban is , ha megjelenne PC-re . 😊
Nézd meg a legújabb Trailer-t .Van hangulata rendesen . 😊
Nem értem , hogy miért ilyen szarházi a microfos , hogy csak xfos-ra akarja kihozni . 😞

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Dikkma
Szerintem jó játék, van hangulata, és a grafikát leszámítva minden király (de a grafike meg gyors legalább).
Pl. a dzsipp nagyon király, vki vezeti, a másik meg lõ, mint a terminátorban 😄
Dikkma
Király!
skorpio7
Rövid , tömör , semmitmondó vélemény .
Ezzel tényleg meggyőztél mindekit , hogy "ilyen" a játék .Legközelebb azért jobban szedd össze a gondolataidat .

[Walaki]D`Lair
Ez a játék szar.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

skorpio7
Mostmár megy a WCenter szervere !
Szóval nyugodtan le tudod tölteni a hiányzó file-okat . 😊

skorpio7
Kössz !
Bár a köszönet az unokatesómat illeti , mert ő készítette nekem .
Tőle kaptam ajándékba . 😊))
Rendes tőle nem !?! 😊
Egy biztos , nagyon eltalálta , mert NAGYON-NAGYON megköszöntem neki . 😊
Megszállott autodidakta "szg.-es grafikus" , szinte minden graf. program érdekli és gondolom nem bírta megállni ( mert gondolom tudta , hogy magamtól lusta lettem volna neki állni 😊 ) , hogy ne készítsem nekem is jó kis logót .
Amúgy nekem szólt a kérdésed ? - #79
Ha igen , akkor a rip-et a jól ismert WC-ről szedtem le , még anno éjjel 03.00 körül , bár még azóta sem próbáltam ki .
Éppen a winchesteren lévő cuccokat rendezgetem , hogy mi kerüljön a "feledés homályába" , és mi egy plasztik lapra . 😊

Dikkma: Tudom, hogy nem ide tartozik, de NHL 2002-t fel tudnád holnap reggel nyomatni a Supergamez FTP-re? Milyen sebességgel töltesz?
skorpio7
"...és talán egy szimpla akciójátéknál nem is annyira fontos..."

Azt hiszem , hogy ezzel telibe találtál . 😊
Egy stratégiánál azonban elengedhetetlen pl. a zene .Megvolt anno a RA egyik kiegészítője ( Aftermatch ) törve .Elkezdtem játszani vele és idővel elkezedett zavarni az a hatalmas csend , ami a hangszórókből jött ( vagy inkább nem ) .Totális unalom volt nélküle a játék .
Szóval kell mindenképp a zene és talán az átvezető anim is .De csak néhány stratégiánál tartom ezt igaznak , mert bizony ezeket is el lehet szúrni ám rendesen .
Az RA2 movie-k pl. nekem egyáltalán nem tetszenek .Kíváncsi vagyok , hogy milyen is lesznek majd a Yuri kiegészítő filmek .

Dikkma
Cool logó 😊
ember
A "játékba" szerintem nagyon erősen beletartozik az is, hogy követed a történetet. Különben annyi lenne az egész, hogy mész a folyosókon és a különböző poligonhalmazokat becélzod és megnyomod a lövést.
Pont az tesz egyedivé és élvezhetővé egy játékot, ha át tudod élni az eseményeket és le tud kötni a hangulat és a történet.
Mondjuk ez csak az én véleményem, és talán egy szimpla akciójátéknál nem is annyira fontos.
Dikkma
Honnét töltötted? 200+ kB/seces hely? Mert kéne
skorpio7
Én általában játszani szoktam a játékkal és nem sokat veszetek , ha nem látok pár videót a játékból .
Ha meg ingerem van rá , akkor letöltök párat belőle a netről és ennyi .
Az meg , hogy a rip-ben benne vannak-e a multi pályák és lehetőség , pillanatokon belül kiderül , mivel itt csücsül már a vinyómon a játék . 😊
Ja igen ... nemsokára remélem le lesz töltve a 19 file-os sound addon is a játékhoz .Ez még tényleg hangulat növelő lehet , bár nálam a stratégiai játékoknál elengedhetetlen , hogy meglegyen a zenei rész is .

ember
Hát, szerintem pont a multiplayer-hez elég a rip, feltéve hogy vannak tört szererek (ha kell egyáltalán törés hozzá).
És pont a single player játékhoz elengedhetetlenek a videók, zenék, szövegek stb, amiket kirippelnek egy játékból.
skorpio7
Hát tudod , sokszor emlegettem , hogy ez a játék megéri a pénzét és érdemes megvenni a full dobozos-t ( erősen a multiplayer játékra gondolva ) .
Hát mostmár a WOLFI után ( alig van már játékos a Red Faction szervereken ) már ejtettem is .Igazat adok azoknak , akik azt mondták , hogy a grafik nem éppen a 2001-es végi állapotoknak "megfelelő" , bár tényleg elég jópofa ez a "falátalakítás" .Csak nagy kár , hogy véges .
De gondolom le kellett korlátozni egy bizonyos szintre , mert lehet hogy idővel túl nagy lett volna a poligonszáma a játéknak és ez erős lassulást okozott volna benne .
Csak magáért a történet végigjátszásáért meg nyugodtan elég a rip is . 😊

Dikkma
Commandos2 megy fel: --> upload/Dickenson3
Dikkma
Railroad Tycoon II Platinum Edition itt : ---> upload/Dickenson2
Mivel WC leállt.
Dikkma
_Wajk_ felraknám ripet is ide, mert WC szervere leállt, csak nincs meg, tudsz címet?
Dikkma
Tudod, mit? 3-ig akkor van időm, elkezem, ok?
Dikkma
Az a gondom, hogy mire elkezditek letölteni, már törlik, a red faction olyan este 6-ig lesz fenn.
Dikkma
Sajnos mennem kell órára... 😞( vagy ne menjek? 😊
Dikkma
3-4 file van hátra, tölteni amíg nem törlik!
Mondjuk ha most elkezditek, mire törlik, és nem jött le, valszeg kinn lesz WC-n, tehát majd lehet folytatni onnét.
ember, nézd meg, nem crc -s-e, mert az u2 kapcsán kaptam mailt, hogy crc-s ,meg nem 15 000 000 hosszú.
Na húzok haza! 😊
ember
csak le ne teöröljék
ember
Dikkma, mi lenne velünk nélküled! Kösz!

Dikkma
Ejha.. 100 kbyte/sec... mire ér így fel..?
upload/Dickenson könyvtárban megtaláljátok!
Dikkma
Feltöltöm a Red Factiont SG-re, jó?
Ugyan vki írt, hogy a unreal2 amit letöltöt, crc-s lett, de St azt mondta, nem tudja, miért, tehát nem vmi védelmet használnak (mint anno extra) hanem nem tudom. Most máshol vagyok, ha innét is crc-sen tölt fel, szomorú leszek! Úgyhogy első filet (rart) szedjétek le, próbáljátok kitömöríteni, ha jó, amehet a többi file.
skorpio7
Ugyan dehogy .
Csak várok addig , hogy hátha lesz belőle rip .
Hátha ... utánna gondolkodok majd a full CD-s megoldáson csak . 😊

Dikkma
Nehogymár kihagyod Commandos2-t?
Tényleg, Pota is kell
skorpio7
Én azért válogatok ! 😊
Planet of the Apes , RA2 kiegészítő és Red Faction rip .
Ennyi kell csak nekem . 😊

Rincewind
Látottmá' t'ed a szoftve' rendő'ség? 😄
Dikkma
ÁÁ... még Majmok bolygója, még Red Alert2 : Yuri's revenge... a pc-s játékoknak leáldozott? 😄
Dikkma
Cool!
Most 6-7 cd-nyi anyagot kell töltenem.. hosszú lesz! 😊
(3 cd commandos, 2 cd red faction, railroad tycoon platinum rip, nhl 2002 rip, red faction rip...)
rip a központi warezen.
Rincewind
Szóval ritka randa egy játék no...
Rincewind
Hmmm...
Nem rossz ötlet benne ez a rombolgatás, de grafikailag (már ne is haragudjatok) kurvára el van maradva! Mikor először kipróbáltam az volt az első gondolatom, hogy ''hogy volt merszük a készítőknek kijönni ezzel a grafikus motorral 2001-ben?!''.
skorpio7
Itt a válasz rá ! 😊))
RIPS : GAMES
09/20/2001 Red Faction Myth

ember
Dikkma! Címet ide!
Shep
Hát modemmel meg aztán mégúgyse

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hi! Szerintetek lesz belőle rip?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MuERTe
isonews
09/19/2001 Red Faction FairLight <2 CDs>

Tehát megjelent.
MuERTe
hehe,játszottam egy kicsit ,de profik közé keveredtem és csunyán elpicsáztak😊
CSOCSO
ez csak demo lehet hogy 100 megás lenne a demo ha minden rombolhat lenne..stb...ps2-n kibaszott jol néz ki veri a max aynlét..majd megnézem nemsokára....
Lacc
Kipróbáltam a multi tesztet is. Hát, nem rossz, de majd veletek is kipróbálom. Az az igazság, hogy kicsit csalódtam benne. Mikor olvastam a híreket a játékról, azt hittem, hogy tényleg igaz amit mondtak, vagyis minden szétrombolható. Hát eddig úgy látszik, ez korántsem igaz... Itt csak bizonyos falrészeket lehet szétrobbantani. Ok, ez a single playerben még érthetõ, mert egyfajta csalás lenne, de multiban... Gondolom, az a logikus, hogy a game pályaszerkesztõjében meg lehet adni, hogy mit is lehessen szétrombolni, és mit nem. Így ugye meg lehetne csinálni egy pályát csak szétrombolható anyagból is. Nem tudom miért nincs egy ilyen a demóban, legalább egy tesztnek, hogy mi sülne ki belõle. Remélem kiadnak hozzá pályaszerkesztõt is, és azzal meg lehetne csinálni ezeket a mapokat, ahol tényleg mindent szét lehet szedni.
Majd' el felejtettem a legfontosabbat 😉

* ity slaps _RudY_ around a bit with a large trout

najobi

Te még ilyenkor nem aszasz © _RudY_? 😊
Szal leszedtem, kipróbáltam, de nem fogott meg elsõre. Azért neki ugrok még 1x komolyabban, mert elég érdekesnek tûnt az egész, adok neki még 1 esélyt hátha megtetszik 😊

_RudY_
Jah, néhány fegyvert lehet kombinálni is, de erre majd úgyis mindenki rájön magától )÷Ð

_RudY_
Mint a vakond 😉
Robbanószerekkel, raksival vagy a furgánnyal (furó járgány 😉.
Jók a multi pályák, egy halom extra motyót lehet találni a robbantással elérhetõ dugihelyeken.

_RudY_
Ihe voltam bizony külföldön, elég sokat 😊
Hát az UT hangulatát nem éri, de jó lesz ez.

"...így szerintem leszünk egy páran , akik összehozhatnak jó kis partikat . 😊))..."
Naja, bár hasznos lenne a pass ismerete 😉)

450 cerka, 256 MB RAM, Elsa GF2
Offline tûrhetõen bírja a 1024/32-t is, de neten
már 800/16 minden extra nélkül.