626
Runaway : A Road Adventure
-
htibor #297 ...mivel a nap sugarai nemcsak a hűtőt tudják leolvasztani, hanem a vajból+mogyoróból mogyoróvajat csinálni :) -
#296 Tedd a vajat és a mogyorót a sisakba. Mássz vissza abba a
bungiba, ahol fogva tartottak és tedd a sisakot a hűtőre. -
blazini #295 Hi!
Valaki mondja már el hogy hogyan lehet a vajat és a mogyorót összerakni a sisakba mert nekem nem sikerül! -
htibor #293 Felvettél minden tárgyat?
Átnézted már Gina hátizsákját?
Volt már a bérgyilok a szobában?
Ha mind igen, akkor:
A könyvet el kell olvasnod, amit a másik szobában találtál, és megtudod belőle, hogy erős altatót kapott és vízzel kell az ébersztést megcsinálni...
Lesz még pár ilyen, hogy ha vmit nem csinálsz/veszel fel/nézel meg, akkor nem tudsz addig továbbmenni... -
#291 Ó hogy az a ....
TNX -
htibor #290 A Banditák házát válaszd és az épület jobb részének az ALJÁN tudsz visszamenni a szobába -
htibor #289 Szerencsére mostanában jópár point-and-click adventure jelent meg:
Syberia;Runaway; Broken Sword 3; The Black Mirror; URU - The ages of myst; Journey to the center of the earth; ésatöbbi... -
#288 Ha korszakalkotó kalandjátékot akarsz, akkor próbáld ki a Black Mirrort, én elmondhatom, hogy az volt életem legjobb kalandjátéka. -
#287 Hol???
Vagyok a térképen, mehetek a vasuti kocsihoz, Repülőgép temetőhöz, a Ratyi kisbuszához, a Banditák házához, az Olajkúthoz és a garázshoz.... -
#286 Végigvittem a játékot. Picit vegyesek az érzéseim.
A grafika végül is ok, rajzfilmszerű, nekem ez bejön.
A történet sem volna túl rosz alapjában, tehát az sem negatívum.
Azonban van számos hibája a játéknak.
1. Néhányszor csak pixeles (terepszínű) tárgyak vannak, amit csak iszonyat nehéz észre venni (ez nálam a legnagyobb hiba).
2. Vannak tárgyak, amiket csak az után lehet felvenni, esetleg összerakni, miután a történetben már utaltak ezkre (mondjuk ebben van némi logika, hogy mi a fenéért szedjünk fel olyan dolgokat, amiket az adott pillanatban még nem feltétlenül akaruznk használni, bár van számos kivétel is ezalol, így alpvetően sántit ez a logika.
3. Néhány helyen (véleményem szerint) logikátlanok a megfejtések, ez picit illúzió romboló.
4. Túlzottan is líneáris :-/
Végül is nem rossz játék, de nem ez lesz a korszak kalandjátékainak királya. Most jöhet a Broken Sword 3 :) -
#285 Mire rájöttem, hogy polirozni csak akkor tudok ha beszéltem a kék hajú csávóval erről a témáról...köszi a segitséget, végigvittem.... -
htibor #284 Hogyne lehetne :)
Menj vissza a nagyképernyőre, és ott tudsz visszamászni a bodegába. -
#283 ...és vissza lehet menni oda ahonnan indúlt a játék? Mert, akkor ezek szerint azt nem vettem fel....:( -
htibor #282 Így most fejből nemtommi, de ahonnan indul a 3. pálya a faházban, a földön találod a feszítővas mellett.
Ezzel tudsz egyfajta fúrót csinálni a csavar segítségével, amivel le tudod "fejteni" :) a puskaporos hordó tartalmát
Ha kell még help szólj csak! -
#281 Köszi, jó fej vagy....
...és az a "Coat Rack Peg" micsoda és hol találom????
Mivel az angolt nem nyomom annyira, így a magyar változattal játszom... -
htibor #280 "Use the Coat Rack Peg on the Screw, use the Bucket on the barrel of gunpowder
in the back of the train car, and then use the Makeshift Corkscrew on the
barrel of gunpowder to obtain a bucket full of gunpowder. Before you go use
your crowbar on the only closed barrel in the middle of the car. Inside is a
bag of Peanuts."
Angolosok előnyben :)
Coat Rack Peg+Screw=Makeshift Corkscrew
Ezt használd a hordó puskaporon, és ha még vödrözöl is hozzá akkor kapsz fincsi puskaport a vödrödbe. :) -
#279 :) -
#278 Kész...feladom...help!!!
Már vagy 2 órája bolyongok a 3. kűldetésben és nem találok szerszámot amivel a csavart rá tudom bírni, hogy puskapor kerűljön a vödörbe! HEEEELP! -
htibor #277 www.gamecopyworld.com
Itt fent van a LezLee által említett No cd crack.
Ha felteszed, akkor már nem lesz bugos a progi.
Kipróbálva és végigvíve! :)
-
#276 A fene enné meg! :( Nekem is fejtetőn nyomja a videók jó részét. Windows reinstallon kívül van valami jó ötletetek, a visszafordításra? -
#275 Nekem nem lépett ki, de talán orvosolhatja ezt a hibát a játékhoz megjelent Fixed Nocd-crack. Biztos megtalálod a neten... -
htibor #273 Szia!
Üzemanyag szerzése: csinálnod kell egy emléktárgyat, amit oda kell adni a faszinak az emeleten.
Ezért cserébe odaenged a gázolajhoz és vízhez.
1 l vízhez kell 40 cc gázolaj a megfelelő elegyhez.
Viszont csak 50 cc-s és 30 cc-s edényed van(Die Hard 3 rulez :)
Emléktárgy: vedd fel a követ amikor elmész Mama Dorita házánál a kút mellől. Utána polírozd meg a Sanding Block-al.
Majd tedd bele az Amber-t.
A börtönbe való bejutás enyhén bonyolultabb...
Próbálkozz csak azzal :)
Mama Dorita-hoz, pedig nem kell még bemenned, majd onnan fogsz kijönni...
-
#272 Segítsetek! 4 fejezetben honnan kell uzemanyagot szerezni a motorba? hogy lehet bejutni a börtönbe és a kövér csávónál lévő házba? -
#267 Nincs véletlen hozzá magyarítása valakinek. Most olvastam róla(igaz eddig is ismertem) és nagyon kedvet kaptam hozzá. Ám örülnék a magyarításnak. -
#266 Fürdőszoba ajtó hátán van egy térkép. Azt megnézed és utána már átmagy. -
#264 már mentettem, próbálkoztam vagy ezerszer és meguntam ezért kérdeztem meg itt... -
htibor #263 Mentsél előtte, és sokszor próbálkozz... -
#262 engem a muzeumban a doktornőnél ugy kivág a desktopba ha vmit akarok tőle kérdezni mint a huzat...
ez is a rossz crack hiba lehet? -
#261 Na állítólag már csak 2 hét és kész a magyar verzió.
Legalább is ezt állítja az 576kbyte.
Már elő is lehet rendelni potom 9 rugóért.
Nos az angol verziót 9 ezerrel olcsóbban szereztem...
Remélem a magyarítást valahogy ki lehet belőle bányászni és egy lelkes hazafi közkincsé teszi valamelyik ingyenes szerveren. -
htibor #260 Szia!
A srác "direkt" egyedül van a képernyőn a fekete háttér előtt, mivel így meséli el, hogy mi történt vele.
Ez kb 5-10 percet fog menni, amíg csak mesél Brian.
Akkor fogod tudni már játszani is a játékot, amikor egy kórházi szobát látsz, és Gina fekszik az ágyban.
Ha valami okból nem jutsz el oda, akkor esetleg rendszer/driver karbantartás nem árthat, illetve többször indítod el a játékot, mivel eléggé bugos, így rendszeresen kell menteni benne. -
Jóska Kapitány #259 HEEEEEEEEEELLLLLLPPPP!!!!!!!!!! -
Jóska Kapitány #258 Szevasztok!
Óriási bánatom van. Megszereztem a game-t de sajnos nem tudok játszani vele. Mikor elindítom elkezdi tekerni a vinyó, de mint őrült, egy esc-re elindul a főcim, majd a srác elkezd dumálni, de csak ő van egyedül egy fekete képernyőn, nem mint az elöbbi képen a hozzászólásban. Pofázik-pofázik, befejezi és kész, megint elekzd tekerni a vinyó, de nem csinál semmi mást. Vártam már rá 20 percet is de semmi.
Mindenféle crackfixet kipróbáltam semmi.
A gépem: pIV 1.8, Asus alaplap, ATI Radeon 9700 pro kártya, 3x256 mega ddr, winxp hun home
Előre is köszi a segítséget szevasztok. -
#257 Hay!
Most kezdem a játékot de ha lehetne magyarba kezdenék bele!
Magyarosításról nem tud valaki? Ahogy olvastam amiket írtok angolul mááá mégse kéne elkezdenem.
Kösz -
#256 Az elakadoknak: ne adjatok fel, probaljatok ki mindent ami nalatok van mindennel, beszeljetek mindenkivel, s akkor meglesz a megoldas:)
Az nem jo, ha kis elakadas utan rogton irtok a forumra:) Egyszer majdnem a walktrough utan nyultam, amikor a mogyorovajat kellett elkesziteni,s en megrogzotten fel akartam gyujtani a szaraz fat(az olajkutnal:) mig vegre eszrevettem, hogy vissza tudok jutni a kabinba:)
na ennyi:) elakadas nelkul tul hamar vegig lehetne zuzni a gamet.. igy masfel napomba kerult(de csak azert, mert masnap reggel is szerettem volna meg jaccani:)) -
Azert ettol tobbet is mutathattak volna Ginabol, foleg, hogy sztriptiztancosno:))
Azert jo volt a game:) -
Roll #254 Sziasztok Srácok! Hallom hogy király a játék. Nem tudjátok honnan tudnám leszedni? -
janler #252 Azt hiszem, meg kell nézni az emelet rajzát az ajtón, és akkor ki tudsz mászni az ablakon. -
christos #249 Hello!
kéne egy kis info
hol lehet hozzá magyarítást szerezni?
köszi
adios -
janler #247 Mogyorót hol lehet találni? -
#238 Szerintem egy elég trágya game volt ez. Nagyon hajaz a Broken Swordre, meg a Monkey Island logikátlanságára. Főszereplő egy unszimpatikus kripli. Tök szar történet. 5/10 pontot kaphat tőlem, jóindulattal. Indiana Jones 4 ezerszer jobb pedig 1O éves játék! Sokkal jobb történet, sokkal jobb szereplők. Ebben a játékban nulla humor van, míg az Indyben végig röhögtem :) Szvsz klotyó ez a game, pár hét múlva már senki nem fog emlékezni rá.