626
Runaway : A Road Adventure
  • magus
    a storerromba hogy lehet atmenni? en csak a furdoszoba es a korhazszoba kozott ingazok
  • M.A.D.
    győző. crackfix nélkül vitted végig???
  • gyozo
    Na, végignyomtam, szerintem nagyon ott van a game, mindenkinek nagyon tudom ajánlani, ki ne hagyja, amúgy is ritkán jön ki kalandjáték, de ez most viszi a pálmát, mind ötletben, mind kivitelezésben.

Köszönöm mindenkinek a segítséget!
  • gyozo
    Megvan, köszi, bár ez volt a legbetegebb megoldás eddig. :)
  • gyozo
    OK, már továbbléptem egy picit, most éppen belesett a csavarkulcs a vályúba, vagy mibe és nem hajlandó kiszedni :(
  • gyozo
    Negyedik fejezethez adjon valaki egy támpontot, összeszedtem a cuccokat, amit lehetett, de csak addig jutottam, hogy beraktam a tüzifát a vonatba.
    És rájöttem, hogy a nagydarab csákónak dohány kell, hogy eltolja a követ, de gondolom ez a legvége.
    Valahogy a cellát kéne kinyitnom úgy sejtem, de hogy?
  • gyozo
    Van
  • cypher
    Azt mondjátok meg "gyerekek", hangulatilag van-e olyan jó, mint a BrokenSword 1-2 volt?
    Mert akkor nekiállok Én is!
  • Sephi
    Ne lojjed mar le a poenokat bazd meg...
  • Sephi
    Szoval a lenyeg arrol a jatekrol az hogy szerintem mar az elejen is tul nehezek a fejtorok. Rohatul nem egyenes logika van benne bar ezt megszokhattuk a Monkey Island szeriakbol :)

Csomot tokoltem mig rajottem az elejen mit kell csinalni es a baj vele az hogy ahogy haladunk egyre nehezebb lesz. Az is baj hogy sokszor nem is tudgyuk pontosan mit kell csinalni es baj az az is hogy egyszere tul sok helyszin van es tul sok targy ami elso latasra nagyon logikatlannak tunik.

Most a muzeumban vagyok es fogalmam nincs mit kene csinalni de majd jaccom meg es kiderul.
  • PeC

ezért érdemes küzdeni... :)))
  • riska82
    Sziasztok. Kéne Help még az eljén nekem, még mindíg nem tudom, hogy kell használni a gyúfát és a sparyt együtt a tűzrisztónál? Ja és milyen orvosi könyvet kéne elolvasni, mert olyat nem találtam szerintem. Előre is köszönöm.
  • gyozo
    Ok, köszi!
  • gyozo
    Hilfe!
    Hogy nyitom ki a frigót a 3. fejezetben??
    Már súrolom az örület határát, de semmi ötlet.
  • justin
    És megvan valakinek a Immersin FINAL?
  • justin
    Ja és az a vicc, hogy az össze nuked :)
  • justin
    Nem igaz, hogy nem lehet egy normális fix-et csinálni! :)
  • gyozo
    Köszi, megvan!
  • M.A.D.
    játszotok össze-vissza, mikor meg kiaakad, akkor süvölvények vagytok. gecik.
  • justin
    A palack mellet van valami csőszerű, azt kell rátenni az elemre, és azzal együtt kell a palackba tenni.
  • gyozo
    Segítsen valaki!
    Az elemet hogyan teszem bele a hidrogénbe a második fejezetben?
    Valaki írta, hogy valamilyen edénybe kell rakni, de azt hol találom?
    Thanx!
  • M.A.D.
    ajaj. be vagyok kavarva, most van itt a vinyóm.... a meló....:)))

szóval...:))
    adjak emilt?
  • justin
    Az Immersion-féle. Az a későbbi.
  • Sephi
    Most akkor melyik a jo crack fix?
  • Sephi
    Aszem megy... letoltotem a cracket justintol es ott mar nem ugrott ki... majd elvalik
  • justin
    Azt is feltegyem?
  • M.A.D.
    és a franciáknál. ott láttam 3CD-sen először áprilisban.:)
  • M.A.D.
    ...:((( és a deviance-s 6k-s (5MB) fix...merre van??? :((
  • justin
    Én most kipróbáltam, nekem jó volt. Winrar 3.11-el.
  • Sephi
    En most voltam a muzeumban es beszltem a japancsajjal amikor kivagott a gep a desktop-ra.

Letoltotem a crackfizet ami egy file de nem tudom kicsomagolni... hogy kell?
  • justin
    Hamarosan át lehet nevezni, "mindenfélefix oldalra" :)
  • justin
    Feltettem az Immersion-féle crackfixet ide.
  • Lacc
    Azt én is tudom, de ezt az angol változatot. Petyko is végigtolta...
  • Lacc
    Tehát akkor még egy crack lesz... De akkor hogy lehet az, hogy van aki már végignyomta?
  • Lacc
    Én is végigtoltam volna, de van egy kis problem! Az 5. fejezetben, mikor a megtalált hopi faluból elindulok megkeresni a sírt, egyszerűen kilép a játékból, kidob a deskopra! Valami ötlet hogy ez miért van?
  • lens
    Bazz!Ez a game elindítom,erre meg megy egy kicsit osztán kikapcsolja gépemet teljesen.Na ez mi a túrótol lehet???Még ha csak windowsba lépne ki!De leoltja gépemet!!!Ha valaki tudná ez mitől lehet kérem help!
  • fucko
    En csak most kezdem el,izgi a jatek?
  • Lacc
    Ja már megtaláltam... GOndolom ebbe kell belecsavarni a csavart, csak meg kell találni a csvarhúzót a buszon. Meg a kulcsot is ott, de az szerintem a porcelán bikában van a hűtő tetején.
  • Lacc
    ÉS a puskaporos hordó merre van? Nem a robbanóanyag tárolóban?
  • hali
    (aki akar jöjjön ircnetre, #runaway csati)