Runaway : A Road Adventure

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Na de akkor minek az a rohadt mogyoróvajas üveg?
Egyébként amikor megvizsgálom, azt mondja, hogy épp csak az alján van egy kevés mogyoró.
hykao
Könyörgöm segítsen valaki, mert már agybajt kapok ettõl a három bu...khm, transzvesztitától! Tovább akarok már lépni, remélem eltûnik a "három grácia".
hykao
Ehhez van leírás és végigjátszás pl. a HCGamer-en, nálunk magyarul jelent meg.
köszönöm szépen a segítséget. Ezekhez a progikhoz van leírás, magyarosítás, végigjátszás????
hykao
Hogy a faszba lehet a maradék mogyoróvajat belerakni a sisakba?
Ha megy az angol, akkor adok linket az English Walkthrough-hoz...

Hasonló point-and-click kalandjátékok, a régmúltat is idézve:
Monkey Island sorozat(1-4) sztem a 3. a legjobb belõle: Curse of Monkey Island; Broken Sword 1-2; Grim Fandango; The Black Mirror; Uru - The Ages of Myst; Journey to the center of the earth; Larry sorozat; meg ami még nem jut az eszembe...

nem akarod véletlenül megírni a végigjátszást????????
Sziasztok! keresek a Runaway: A Road Adventure és a Syberia címû játékokhoz hasonlót.Lehetõleg magyarosításokkal.megköszönném ha segítenétek.
[email protected]
Nekem a 2. fejezetben a laborban fagyott a legelején...
Aztán a crackfix felrakás után semmi probléma nem volt vele.

Giovanni
A fix feltétele után (#318) az angol verzióval nekem semmi gond nem volt.
A magyar változathoz meg fix sem kell :-) DC-rõl le tudod kapni

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Szevasztok, csak azt szeretném kérdezni, hogy tényleg bugos-e a játék annyira, hogy ne lehessen végigvinni? Ezt egy osztálytársamtól hallottam, aki az angol verzióval nyomta, de valahol a vége felé kilépett neki a program. Ha válaszolna valaki, azt megköszönném.

Giovanni
Ha jól emlékszem azt kell tenned, hogy a doktornõ laborjában a baloldali polcra rakod a keresztet.
Ezért cserébe kapsz egy eszközt, amolyan saskarom vagy mi.
Na azzal le tudod szedni a maszkról a rubint...

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

A játék egyik "szép" részéhez érkeztél. :-p
Akkor tudod ezt a chapter-t végigvinni, ha már minden szükséges dolog együtt a helyén van.
Egyébként meg azt tudom mondani mit Giovanni... 😊

thx

en is underground

Giovanni

Hol lehet fellelni a crack fix-et? plz linkelje be valaki

Giovanni
A két kirakó csak azt jelenti, hogy hol tartasz a feladat teljesítésében.
Már nem emlékszem, hogy ahhoz mit kellett már megoldani, de ha leírod,
hogy eddig mit találtál meg és mit csináltál meg, akkor megpróbálok
segíteni.
De azért még próbálkozz picit :-)

pacman
Köszönöm mindkettõröknek a segítséget.
Most megjött az újabb probléma :
Nõimitátor, vasúti kocsi, hangár, olajkút, repg.-roncs, bandita tanya..... Nen találok két valami kirakost, csak kettõ van meg és nem tudok tovább menni ! Összeszedtem mindent ezenkívûl és megkevertem a mogyorókrémet is, fel is melegítettem...... Aztán kakukk, sehova tovább !!!!
Elõre is is köszi a segítséget.
pacman

Giovanni
Megdaráltad a kávét. Vidd le a mukinak, és add oda neki. Persze nem kell neki, de most már
ki tudod venni a felsõ szinten lévõ kukából a kávés zacsit.
Ebbe töltsd bele a darát, és add oda a lenti mukinak. Ennyi.

Go go wizy!! 😄

Ha meg van a kávé õrölve, akkor az emeleten levõ szemeteskosárból szedd ki a kávézacsit, tedd bele a kávét, add oda Willynek, err õ feltölti az automatát, és oda tudod Olivah-nak adni a kávéját...
Aztán már mindjárt vége annak a fejezetnek 😊

pacman
Légyszíves segíts nekem. Eljutottam addig, mikor már meg van a kávé örölve ! Itt stopp semmivel nem tudok többre jutni a dr-nõnek az Itenért nem tudok kávét adni !!
Légyszíves írj róla néhány sort, mi a megoldás.
Elõre is köszi :
pacman

Enyhén szólva... 😊

Giovanni
Készülj fel, hogy ennél lesznek nehezebb megfejtések is :-)

Giovanni által említett üres kórlapot töltsd ki, és azt cseréld el Gina lapjával...
Majd be a fürcsiszobába, a többi meg jön magától... 😊)

Giovanni
Menj át a raktárba, és az ablak melett jobbra lévõ szekrény
félig kihúzott fiókjából vegyél ki egy üres kórlapot.
A papír csücske kikandikál....elég nehéz észre venni 😊
Sok sikert :-)

Ja!
És nem biztos, hogy mindent csak egyszer kell átvizsgálni... :-p

Elõször kutass át mindent; vegyél fel mindent, majd csináld meg a másik ágyra a fake pácienst 😊
Utána ki tudod tölteni a kórlapot...

Giovanni

...mivel a nap sugarai nemcsak a hûtõt tudják leolvasztani, hanem a vajból+mogyoróból mogyoróvajat csinálni 😊

Giovanni
Tedd a vajat és a mogyorót a sisakba. Mássz vissza abba a
bungiba, ahol fogva tartottak és tedd a sisakot a hûtõre.

Hi!
Valaki mondja már el hogy hogyan lehet a vajat és a mogyorót összerakni a sisakba mert nekem nem sikerül!
Felvettél minden tárgyat?
Átnézted már Gina hátizsákját?
Volt már a bérgyilok a szobában?
Ha mind igen, akkor:
A könyvet el kell olvasnod, amit a másik szobában találtál, és megtudod belõle, hogy erõs altatót kapott és vízzel kell az ébersztést megcsinálni...
Lesz még pár ilyen, hogy ha vmit nem csinálsz/veszel fel/nézel meg, akkor nem tudsz addig továbbmenni...

Titan
Ó hogy az a ....
TNX

A Banditák házát válaszd és az épület jobb részének az ALJÁN tudsz visszamenni a szobába

Szerencsére mostanában jópár point-and-click adventure jelent meg:

Syberia;Runaway; Broken Sword 3; The Black Mirror; URU - The ages of myst; Journey to the center of the earth; ésatöbbi...

LezLee
Ha korszakalkotó kalandjátékot akarsz, akkor próbáld ki a Black Mirrort, én elmondhatom, hogy az volt életem legjobb kalandjátéka.
Titan
Hol???
Vagyok a térképen, mehetek a vasuti kocsihoz, Repülõgép temetõhöz, a Ratyi kisbuszához, a Banditák házához, az Olajkúthoz és a garázshoz....

3P
Végigvittem a játékot. Picit vegyesek az érzéseim.
A grafika végül is ok, rajzfilmszerû, nekem ez bejön.
A történet sem volna túl rosz alapjában, tehát az sem negatívum.
Azonban van számos hibája a játéknak.
1. Néhányszor csak pixeles (terepszínû) tárgyak vannak, amit csak iszonyat nehéz észre venni (ez nálam a legnagyobb hiba).
2. Vannak tárgyak, amiket csak az után lehet felvenni, esetleg összerakni, miután a történetben már utaltak ezkre (mondjuk ebben van némi logika, hogy mi a fenéért szedjünk fel olyan dolgokat, amiket az adott pillanatban még nem feltétlenül akaruznk használni, bár van számos kivétel is ezalol, így alpvetõen sántit ez a logika.
3. Néhány helyen (véleményem szerint) logikátlanok a megfejtések, ez picit illúzió romboló.
4. Túlzottan is líneáris :-/

Végül is nem rossz játék, de nem ez lesz a korszak kalandjátékainak királya. Most jöhet a Broken Sword 3 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

spatz
Mire rájöttem, hogy polirozni csak akkor tudok ha beszéltem a kék hajú csávóval errõl a témáról...köszi a segitséget, végigvittem....

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Hogyne lehetne 😊
Menj vissza a nagyképernyõre, és ott tudsz visszamászni a bodegába.

Titan
...és vissza lehet menni oda ahonnan indúlt a játék? Mert, akkor ezek szerint azt nem vettem fel....😞

Így most fejbõl nemtommi, de ahonnan indul a 3. pálya a faházban, a földön találod a feszítõvas mellett.
Ezzel tudsz egyfajta fúrót csinálni a csavar segítségével, amivel le tudod "fejteni" 😊 a puskaporos hordó tartalmát
Ha kell még help szólj csak!

Titan
Köszi, jó fej vagy....
...és az a "Coat Rack Peg" micsoda és hol találom????
Mivel az angolt nem nyomom annyira, így a magyar változattal játszom...

"Use the Coat Rack Peg on the Screw, use the Bucket on the barrel of gunpowder
in the back of the train car, and then use the Makeshift Corkscrew on the
barrel of gunpowder to obtain a bucket full of gunpowder. Before you go use
your crowbar on the only closed barrel in the middle of the car. Inside is a
bag of Peanuts."

Angolosok elõnyben 😊
Coat Rack Peg+Screw=Makeshift Corkscrew
Ezt használd a hordó puskaporon, és ha még vödrözöl is hozzá akkor kapsz fincsi puskaport a vödrödbe. 😊

Punker
😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Titan
Kész...feladom...help!!!
Már vagy 2 órája bolyongok a 3. kûldetésben és nem találok szerszámot amivel a csavart rá tudom bírni, hogy puskapor kerûljön a vödörbe! HEEEELP!

www.gamecopyworld.com

Itt fent van a LezLee által említett No cd crack.
Ha felteszed, akkor már nem lesz bugos a progi.
Kipróbálva és végigvíve! 😊

3P
A fene enné meg! 😞 Nekem is fejtetõn nyomja a videók jó részét. Windows reinstallon kívül van valami jó ötletetek, a visszafordításra?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...