Runaway : A Road Adventure
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként amikor megvizsgálom, azt mondja, hogy épp csak az alján van egy kevés mogyoró.
Monkey Island sorozat(1-4) sztem a 3. a legjobb belõle: Curse of Monkey Island; Broken Sword 1-2; Grim Fandango; The Black Mirror; Uru - The Ages of Myst; Journey to the center of the earth; Larry sorozat; meg ami még nem jut az eszembe...
[email protected]
Aztán a crackfix felrakás után semmi probléma nem volt vele.
A magyar változathoz meg fix sem kell :-) DC-rõl le tudod kapni
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Ezért cserébe kapsz egy eszközt, amolyan saskarom vagy mi.
Na azzal le tudod szedni a maszkról a rubint...
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Akkor tudod ezt a chapter-t végigvinni, ha már minden szükséges dolog együtt a helyén van.
Egyébként meg azt tudom mondani mit Giovanni... 😊
en is underground
Már nem emlékszem, hogy ahhoz mit kellett már megoldani, de ha leírod,
hogy eddig mit találtál meg és mit csináltál meg, akkor megpróbálok
segíteni.
De azért még próbálkozz picit :-)
Most megjött az újabb probléma :
Nõimitátor, vasúti kocsi, hangár, olajkút, repg.-roncs, bandita tanya..... Nen találok két valami kirakost, csak kettõ van meg és nem tudok tovább menni ! Összeszedtem mindent ezenkívûl és megkevertem a mogyorókrémet is, fel is melegítettem...... Aztán kakukk, sehova tovább !!!!
Elõre is is köszi a segítséget.
pacman
Aztán már mindjárt vége annak a fejezetnek 😊
Légyszíves írj róla néhány sort, mi a megoldás.
Elõre is köszi :
pacman
félig kihúzott fiókjából vegyél ki egy üres kórlapot.
A papír csücske kikandikál....elég nehéz észre venni 😊
Sok sikert :-)
És nem biztos, hogy mindent csak egyszer kell átvizsgálni... :-p
Utána ki tudod tölteni a kórlapot...

bungiba, ahol fogva tartottak és tedd a sisakot a hûtõre.
Valaki mondja már el hogy hogyan lehet a vajat és a mogyorót összerakni a sisakba mert nekem nem sikerül!
Átnézted már Gina hátizsákját?
Volt már a bérgyilok a szobában?
Ha mind igen, akkor:
A könyvet el kell olvasnod, amit a másik szobában találtál, és megtudod belõle, hogy erõs altatót kapott és vízzel kell az ébersztést megcsinálni...
Lesz még pár ilyen, hogy ha vmit nem csinálsz/veszel fel/nézel meg, akkor nem tudsz addig továbbmenni...
Syberia;Runaway; Broken Sword 3; The Black Mirror; URU - The ages of myst; Journey to the center of the earth; ésatöbbi...
Vagyok a térképen, mehetek a vasuti kocsihoz, Repülõgép temetõhöz, a Ratyi kisbuszához, a Banditák házához, az Olajkúthoz és a garázshoz....
A grafika végül is ok, rajzfilmszerû, nekem ez bejön.
A történet sem volna túl rosz alapjában, tehát az sem negatívum.
Azonban van számos hibája a játéknak.
1. Néhányszor csak pixeles (terepszínû) tárgyak vannak, amit csak iszonyat nehéz észre venni (ez nálam a legnagyobb hiba).
2. Vannak tárgyak, amiket csak az után lehet felvenni, esetleg összerakni, miután a történetben már utaltak ezkre (mondjuk ebben van némi logika, hogy mi a fenéért szedjünk fel olyan dolgokat, amiket az adott pillanatban még nem feltétlenül akaruznk használni, bár van számos kivétel is ezalol, így alpvetõen sántit ez a logika.
3. Néhány helyen (véleményem szerint) logikátlanok a megfejtések, ez picit illúzió romboló.
4. Túlzottan is líneáris :-/
Végül is nem rossz játék, de nem ez lesz a korszak kalandjátékainak királya. Most jöhet a Broken Sword 3 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Menj vissza a nagyképernyõre, és ott tudsz visszamászni a bodegába.
Ezzel tudsz egyfajta fúrót csinálni a csavar segítségével, amivel le tudod "fejteni" 😊 a puskaporos hordó tartalmát
Ha kell még help szólj csak!
...és az a "Coat Rack Peg" micsoda és hol találom????
Mivel az angolt nem nyomom annyira, így a magyar változattal játszom...
in the back of the train car, and then use the Makeshift Corkscrew on the
barrel of gunpowder to obtain a bucket full of gunpowder. Before you go use
your crowbar on the only closed barrel in the middle of the car. Inside is a
bag of Peanuts."
Angolosok elõnyben 😊
Coat Rack Peg+Screw=Makeshift Corkscrew
Ezt használd a hordó puskaporon, és ha még vödrözöl is hozzá akkor kapsz fincsi puskaport a vödrödbe. 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Már vagy 2 órája bolyongok a 3. kûldetésben és nem találok szerszámot amivel a csavart rá tudom bírni, hogy puskapor kerûljön a vödörbe! HEEEELP!
Itt fent van a LezLee által említett No cd crack.
Ha felteszed, akkor már nem lesz bugos a progi.
Kipróbálva és végigvíve! 😊