626
Runaway : A Road Adventure
  • DanielT
    Úgy emlékszem abban a házban ahol kezdődik a fejezet (ahová be vagy zárva az elején) van egy fogas a falon aminek leesett az egyik akasztója. Abba kell belecsavarni a szöget és azzal lehet kifúrni a hordót.
  • km13
    És hol találom a csavarhoz a cuccost?
  • km13
    Sziasztok.Meg tudná nekem mondani valaki hogy az elhagyatott vonatban hogy lehet a puskaporos hordót kiszúrni a csavarral???Mi kell még a csavarhoz???Léccy irjátok le
  • Dragonhead
    Driver fent van legfrisebb..nem segített..a windows pedig nem régi még... de lehet megpróbálom..hátha..
  • DanielT
    A leghalványabb fogalmam sincs a szokásos telepítsd fel a legfrisebb drivereket vagy tedd fel újra a wint módszernél.
  • Dragonhead
    Esetleg valaki segítene? Szeretném már végigvinni...
  • Bullet
    a roncs repülőnél talált sisakba kell tenni a vajat meg a mogyorót, de vissza kell menni a kunyhóba és rátenni a mélyhűtőre hogy a nap felmelegítse
  • Slam17
    mártsd bele a kanállal a nitróspalackba a szoba végén.
  • Slam17
    bármit is csinálok vele, nem rakja hozzá a vajhoz....miért?
  • Slam17
    Valaki azt mondja meg, hogy a 3. epizódban hogy kell a mogyoróvajas üveget kinyitni, mert össze kellene olvasztani a vajjal.
  • Dragonhead
    Nos a game nagyon jó bár elég sok ideg kellett hogy egyáltalán elvigyem a 6-ik fejezetig..

Az indok a következő, (és ebben szeretném segítségetek kérni) :

A gépemen iszonyatosan beszaggat a játék..nincs egyáltalán rossz gépem és főként az átvezető animoknál irdatlanul akad..egy-egy mondatot 20x is elmond :( Vki segíthetne miért van ez..
  • Vinsanity15
    VALAKI?
  • Vinsanity15
    Szasztok ,megtudná vki mondani h h kell a 2. fejezetben felvenni Oliviah hangját?megvan a hangfelvevő de sehogy se tom felvenni .
  • Miguel125
    Üdv!

Tud valaki választ adni arra a jelenségre, hogy az introba Brian kis monológja után mikor a felhőkarcolók között/felett repked a kamera és szól a zene egyszercsak miért lép ki "A runaway.exe hibát észlelt és ezért leállt" szöveggel? Egy konkrétan a játék legelejére dobó save-val át tudtam hidalni ezt, szóval a játék megy csak kiesik így az a rész amiből megtudom, hogyan kerülnek a kórházba a csajjal.
    (az IMMERSION féle cuccokat használom hozzá...)
  • totyak
    Menj ki Saturn szobájából az erkélyre és az ajtó mögül vedd fel a csiszolót. Az megoldja a gondodat.
  • teve95
    Valaki segítsen plz! Ott akadtam el a 4. fejezetnél, ahol meg kill csiszolni a lyukas követ, de én már mindennel próbáltam, de semmivel sem hajlandó megcsiszolni!
  • runawayőrült
    de bementem de még nem jutottam el addig hoy lemerül az elem
  • DanielT
    Mert nem mentél még be abba a helyiségbe ahol használni kell majd a cuccot. A számkóddal lezárt ajtó mögé.
  • runawayőrült
  • runawayőrült
    megvan a hangrögzítő odamegyek a doktornőhöz és amikor rákattintok azt mondja hogy ennek semmi értelme.valaki nekem azt mondta hogy tegyem a hangrögzítőt a drn mögé.
  • DanielT
    És mégis mit nem tudsz pontosan?
  • runawayőrült
    helló tudna vki segíteni mert a 2. pályán nem tom h hogyan kell felvenni a doktornő hangját????
  • totyak
    Igen az EVM van meg. A 3 lemez tartalmát átmásoltam 1 DVD-re és így feltelepíti egyben a játékot, nem kéri, hogy rakd be a kövi lemezt, csak játék közben írja ki mondjuk, hogy rakjam be a 2. lemezt, de mivel a DVD bennvan így azt érzékeli mintha betettemvolna a 2. CD-t. Gondolom nálad egy telepítő fájl van a lemezen és akkor az a telepítés végigfut és kész is, meg játék közben nálad nemírja ki, hogy ezt meg ezt a lemezt tedd be,hanem ha vége egy pályának akkor magától tovább lép a következőre.
  • DanielT
    Nitrós tartály a szoba végében, mellette egy hosszú kanálszerű cucc, abba bele az elemet, azt pedig belemárt palackba.
  • Matyi180
    Sziasztok elakadtam a 2.fejeetben amikor a hangfelvevővel kell lejátszani a hangot akkor lemerült az elem és nem tom hol lehet másikat találni megkérdeztem a takarítót vagy kit de az nem adja oda .kérlek segítsetek
  • DanielT
    Itt lehet választani full installt, de a lemeznek mindig bent kell lennie. Melyik CD-s verzió van meg? Az EVM?
  • totyak
    Úgy gondolom, hogy CD-s vagy DVD-s, hogy mikor elindítod a telepítést, akkor rögtön felteszi az egész játékot és aztán játék közben már nem is kér lemezt, vagy több telepítőfájl van, mintha 3 CD-ről tennéd fel? Csak azért mert nekem CD-s van meg és játék közben mikor vége egy pályának, akkor kiírja, hogy mondjuk tegyem be a kettest lemezt és ez engem zavar.
  • DanielT
    DVD lemezen van, de nem külön a játék és külön a melléklet, hanem egy lemezen vannak. Végig is sikerült nyomnom a hétvégén, pár órája fejeztem be.
  • totyak
    CD-s vagy DVD-s változat lesz a Guruban? Vagy lehet, hogy ennek csak CD-s változata van?
  • DanielT
    Na, ennyire ne tülekedjetek a sok borító ajánlattal! :D
  • DanielT
    Most lesz teljes játék mellékletként az új Pc-Guruban és vadászok egy jó, angol DVD tokos borítóra, de a szokásos cdcovers.cc helyen nincs angol. Van valakinek esetleg? Köszi!
  • totyak
    Valaki nem tudja, hogy melyik fájlok a nyelvi fájlok, és mivel lehet őket megnyitni?
  • totyak
    Remélem ez segít. Most kezdtem el tehát a legelején vagyok a csajjal a kórházban.
    Innen le tudod tölteni: http://rapidshare.com/files/10038925/SAVEGAME.rar.html
    Egyébként neked nem magyar véletlenül, mert akkor nekem meg a magyar fájlok kellenének.
  • dralvin
    Hi! Remélem még tud nekem valaki segíteni! Arról lenne szó, hogy elindítom a játékot és a vidót az elején folyamatossan ismétli és még át se tudom lépni. Szóval nem tudok neki állni az érdemi "munkának"! Jó lenne ha valki segítene. PLS! Nekem elég lenne egy mentés is, ha más nincs.
  • totyak
    Ha a játékot nem is teszi fel senki, akkor legalább a magyar nyelvi fájlokkal dobjon meg valaki légyszi.
  • totyak
    Valaki akinek megvan a magyar verzió, nem töltené fel valahova. Sajna sehol nem lehet megtalálni pedig tök karaj lenne. A második részt most akarom megvenni és így nem marad már zsetonom.
  • Demeter
    Igen ezt tudom, de mint alább írtam NEM engedi! Azt írja, hogy ez nem megoldható!! A vaj már benne van a sisakban és mikor hozzá szeretném tenni a mogyorókrémet " ezt nem hiszem, hogy jó 5let lenne ". Ezt mondja és nem hajlandó összekombinálni a két komponenst.

Vajon miért??????
  • ibrik
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A vajat és a mogyorókrémet a sisakba kell belerakni és aztán felmelegíteni. Így kapsz mogyoróvajkrémet.
  • Demeter
    Üdv srácok!

Volna egy kis problémám a 3-ik fejezettel. Remélem nem bug mert akkor felakasztom magam! A lényeg az, hogy ez a tetű nem engedi, hogy kombináljam a vajat meg a mogyorókrémes üveget a házban, hogy fel tudjam olvasztani. A vajat engedi beletenni, viszont ha az üveg mogyorókrémmel is ezt próbálom tenni nem engedi! Vajon miért? Már csak ez lenne hátra a feladványból. Szerintetek mit csinálok rosszul??

Thx!
  • Demeter
    Sztem jobban jársza ha megveszed eredetiben. Most az a 1.990 pénz nem vmi nagy érvágás sztem. És legalább támogatod őket (ezért a gémért amúgy is kurvára megéri!!!!)