Runaway : A Road Adventure

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos a game nagyon jó bár elég sok ideg kellett hogy egyáltalán elvigyem a 6-ik fejezetig..

Az indok a következõ, (és ebben szeretném segítségetek kérni) :

A gépemen iszonyatosan beszaggat a játék..nincs egyáltalán rossz gépem és fõként az átvezetõ animoknál irdatlanul akad..egy-egy mondatot 20x is elmond 😞 Vki segíthetne miért van ez..
Vinsanity15
VALAKI?

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
Szasztok ,megtudná vki mondani h h kell a 2. fejezetben felvenni Oliviah hangját?megvan a hangfelvevõ de sehogy se tom felvenni .

Vinsanity is back!!

Üdv!

Tud valaki választ adni arra a jelenségre, hogy az introba Brian kis monológja után mikor a felhõkarcolók között/felett repked a kamera és szól a zene egyszercsak miért lép ki "A runaway.exe hibát észlelt és ezért leállt" szöveggel? Egy konkrétan a játék legelejére dobó save-val át tudtam hidalni ezt, szóval a játék megy csak kiesik így az a rész amibõl megtudom, hogyan kerülnek a kórházba a csajjal.<#szomoru1>
(az IMMERSION féle cuccokat használom hozzá...)

infidel

totyak
Menj ki Saturn szobájából az erkélyre és az ajtó mögül vedd fel a csiszolót. Az megoldja a gondodat.

Valaki segítsen plz! Ott akadtam el a 4. fejezetnél, ahol meg kill csiszolni a lyukas követ, de én már mindennel próbáltam, de semmivel sem hajlandó megcsiszolni!
de bementem de még nem jutottam el addig hoy lemerül az elem
DanielT
Mert nem mentél még be abba a helyiségbe ahol használni kell majd a cuccot. A számkóddal lezárt ajtó mögé.
<#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave>
megvan a hangrögzítõ odamegyek a doktornõhöz és amikor rákattintok azt mondja hogy ennek semmi értelme.valaki nekem azt mondta hogy tegyem a hangrögzítõt a drn mögé.
DanielT
És mégis mit nem tudsz pontosan?
helló tudna vki segíteni mert a 2. pályán nem tom h hogyan kell felvenni a doktornõ hangját????
totyak
Igen az EVM van meg. A 3 lemez tartalmát átmásoltam 1 DVD-re és így feltelepíti egyben a játékot, nem kéri, hogy rakd be a kövi lemezt, csak játék közben írja ki mondjuk, hogy rakjam be a 2. lemezt, de mivel a DVD bennvan így azt érzékeli mintha betettemvolna a 2. CD-t. Gondolom nálad egy telepítõ fájl van a lemezen és akkor az a telepítés végigfut és kész is, meg játék közben nálad nemírja ki, hogy ezt meg ezt a lemezt tedd be,hanem ha vége egy pályának akkor magától tovább lép a következõre.

DanielT
Nitrós tartály a szoba végében, mellette egy hosszú kanálszerû cucc, abba bele az elemet, azt pedig belemárt palackba.
Sziasztok elakadtam a 2.fejeetben amikor a hangfelvevõvel kell lejátszani a hangot akkor lemerült az elem és nem tom hol lehet másikat találni megkérdeztem a takarítót vagy kit de az nem adja oda .kérlek segítsetek<#vigyor2>
DanielT
Itt lehet választani full installt, de a lemeznek mindig bent kell lennie. Melyik CD-s verzió van meg? Az EVM?
totyak
Úgy gondolom, hogy CD-s vagy DVD-s, hogy mikor elindítod a telepítést, akkor rögtön felteszi az egész játékot és aztán játék közben már nem is kér lemezt, vagy több telepítõfájl van, mintha 3 CD-rõl tennéd fel? Csak azért mert nekem CD-s van meg és játék közben mikor vége egy pályának, akkor kiírja, hogy mondjuk tegyem be a kettest lemezt és ez engem zavar.

DanielT
DVD lemezen van, de nem külön a játék és külön a melléklet, hanem egy lemezen vannak. Végig is sikerült nyomnom a hétvégén, pár órája fejeztem be.
totyak
CD-s vagy DVD-s változat lesz a Guruban? Vagy lehet, hogy ennek csak CD-s változata van?

DanielT
Na, ennyire ne tülekedjetek a sok borító ajánlattal! 😄
DanielT
Most lesz teljes játék mellékletként az új Pc-Guruban és vadászok egy jó, angol DVD tokos borítóra, de a szokásos cdcovers.cc helyen nincs angol. Van valakinek esetleg? Köszi!
totyak
Valaki nem tudja, hogy melyik fájlok a nyelvi fájlok, és mivel lehet õket megnyitni?

totyak
Remélem ez segít. Most kezdtem el tehát a legelején vagyok a csajjal a kórházban.
Innen le tudod tölteni: http://rapidshare.com/files/10038925/SAVEGAME.rar.html
Egyébként neked nem magyar véletlenül, mert akkor nekem meg a magyar fájlok kellenének.

dralvin
Hi! Remélem még tud nekem valaki segíteni! Arról lenne szó, hogy elindítom a játékot és a vidót az elején folyamatossan ismétli és még át se tudom lépni. Szóval nem tudok neki állni az érdemi "munkának"! Jó lenne ha valki segítene. PLS! Nekem elég lenne egy mentés is, ha más nincs.

it\'s never bad enough to just leave or give up, but it\'s never good enough to feel right!!!

totyak
Ha a játékot nem is teszi fel senki, akkor legalább a magyar nyelvi fájlokkal dobjon meg valaki légyszi.

totyak
Valaki akinek megvan a magyar verzió, nem töltené fel valahova. Sajna sehol nem lehet megtalálni pedig tök karaj lenne. A második részt most akarom megvenni és így nem marad már zsetonom.

Igen ezt tudom, de mint alább írtam NEM engedi! Azt írja, hogy ez nem megoldható!! A vaj már benne van a sisakban és mikor hozzá szeretném tenni a mogyorókrémet " ezt nem hiszem, hogy jó 5let lenne ". Ezt mondja és nem hajlandó összekombinálni a két komponenst.

Vajon miért??????

\" örökké nem eshet.... \"

ibrik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vajat és a mogyorókrémet a sisakba kell belerakni és aztán felmelegíteni. Így kapsz mogyoróvajkrémet.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Üdv srácok!

Volna egy kis problémám a 3-ik fejezettel. Remélem nem bug mert akkor felakasztom magam! A lényeg az, hogy ez a tetû nem engedi, hogy kombináljam a vajat meg a mogyorókrémes üveget a házban, hogy fel tudjam olvasztani. A vajat engedi beletenni, viszont ha az üveg mogyorókrémmel is ezt próbálom tenni nem engedi! Vajon miért? Már csak ez lenne hátra a feladványból. Szerintetek mit csinálok rosszul??

Thx!

Sztem jobban jársza ha megveszed eredetiben. Most az a 1.990 pénz nem vmi nagy érvágás sztem. És legalább támogatod õket (ezért a gémért amúgy is kurvára megéri!!!!)

Azzal a géppel (vmi elektromos csiszoló) kell amivel Dr.Oliwah dolgozik. El kell érned, hogy hagyja ott és te utána már tudod is használni.

HELLÓ!MÁR EGYSZER MEGCSINÁLLTAM AZ ELSÕ PÁLYÁT DE ÚJRA KELLET INSTALÁLNI A GÉPET.HOGYAN LEHET GINA KÓRLAPJÁT A BABA KÓRLAPJA
HELYÉRE TENNI??
Kávé: Dr. Oliwah szobájában (restauráló szoba), az elsõ asztalon levõ kütyü az. Nincs sok, nem lehet eltéveszteni. :-)
Sziasztok, sajnos az egyik lemezem megsérült, ezért \RESOURCE\Resource.m04 fájl-t nem tudom betölteni (2. cd), ami miatt nem tudok továbblépni a negyedik pályára. Egy 61,8 Mb-os fájlról lenne szó. Tudna valaki segíteni? Elõre is köszi!
Császtok! Van 1 olyan problémám hogy a 2. fejezetben a kávét ugye meg kell õrölni. De én a francért se tom, hogy hogyan kell megõrölni, azt olvastam, hogy a restauráló szobába menjek és ott, de nemtom mivel. H E L P M E P L E A S E...........elõre is köszke
edikee
#538 léccy <#rinya>

edikee
a laborba amikor bemész van egy szekrény odamész hozzá és kicseréled a feszletet az egyik tárgyal.. és amivel kicserélted azzal ki tudod szedni 😊

hello!Nem tudna segíteni valaki hogy a második pályán mivel kell kiszedni a maszkból a követ

edikee
oké és esetleg nem tudtok egy olyan torrent oldalt ahonnan leszedhetem magyarul ? 😊

ibrik
Nem fogsz találni hozzá külön magyarítást, mert annakidején hivatalos magyar nyelvû kiadása volt.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

edikee
sziasztok
vki elmondaná nekem hogy hol találom meg a teljes magyarositást hogy ne csak a menüt magyarositcsa át ?????
elöre is köszy

Hello
Be kell menni a fürdõszobába és akkor jön egy átvezetõ videó.
Valaki írjon!

"Everything that happens, happens for a reason"

HEEEEEEEEEEEEEELLLLPPPP<#rinya><#rinya>

Nekem már a játék el sem indul.
Megy az elején a videó és mindig megismétlõdik,és nem lehet átugrani rajta.
Valaki segítsen!

hy én elakadtam a runaway elején ott járok hogy megcsináltam az álbeteget megirtam a korlapot és nem tudom mit kell csinálni probáltam beszélni a csajjal de ott döglik az ágyban és nem tok mit csinálni

Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB

Nekem nem jó a játék!!! Elindítom és nem úgy indul mint másoknak! (Szerintem!) Brian ül egy széken elkezd beszélni és amikor végez MELLETTE elindul egy videó, ami ismétlõdik! Nem lehet továbbléptetni! Ha valaki tudja, hogy mit kell csinálni legyen szíves írjon!!! Vagy a fórumra vagy az e-mail címemre: [email protected] Köszi!
milenne ha nem hoznád föl a reklámozásod miatt összes ezer éves topicot?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BONO
Már probáltam de nem ment!!!<#shakehead>

BBird
megvizsgálással?